Selam kızlar nasılsınız
benim günlerim çok keyifli geçmiyor
çok sıkılıyorum
bu hafta eşim 4 12
bazı akşamlar çok sıkılıyorum yalnızlıktan
ama yinede buna şükür
Aaa benimde eşim vardiyalı çalışıyor.gercekten en çok 4 12 de sıkılıyorum bende.
bazen yüzünü bile görmüyorum.
çünkü uyuya kalıyorum sabahta ondan önce evden cikiyorum.

Herkese selamlar iyi aksamlar dostlar ne kadar sessizlesmis buralar eskiden 1 gunde 8-10 sayfa ilerlerdi topik simdi gunlerdir yokum ancak 2 sayfa geride kalmisim
Malum biz memurlarin maaşi erken yatti bu ay kredi kartlarini ve kredileri ödedim birikime maalesef bu ay bisey ayiramiycam arabamin 2 kredisinden büyük olani aylık 1700 tl lik olanı bitti çok şükür Allah tüm borçlulara ödeme kolaylıgı versin ayriyetten bu ay hem trafik hem kasko hem muayene var üstelik birikmis mtv var oyyy ben nidem nirelere gidem birakin birikimi avans hesabini tükettim gibi napalim sağlik olsunda onlarida öderiz Allahın izniyle
Çok çok geçmiş olsun canım acil sifalar diliyorum yeni işin hayırlı birikimlerin bosbol besbereketli olsun
Kizlar selam ben geldim. Son zamanlarda cok calisiyorum hic giremiyorum buraya.
karamelli_turta gecen gün bir 5 gram daha aldim mayis icin toplam 10 gram oldu yani. Hisse de aldim biraz. Ama altin daha iyi kar getiriyor ytd.
Bereketli olsun birikimin dolsun taşsin küp küp altin olsun canım

Erken gelen maaş günüyle ödemeleri bitirdim. Ama sonunda bastım isyanı anlık yaşıyoruz hicbir şeye yetişemiyoruz diye...
Iyi ki taksitle bilezik almışım yoksa birikim olmayacakmis
Bereketli olsun tatlummm güzel günlerde tak takıştır gez bende nasil heves ediyorum bileziklere uzun zamandir k kartlarimda o kadar yer olsa bende gözümü karartıp taksitle alicam biseyde ah iste k kredi kartimde yer yok bu ay da anneciğime altın yüzük aldım şunu beğendi benim hanım ağa

Bereketli olsun cnm
Bana da bu ay için 6 gr eklermisin
Bereketli olsun cnm
Bana da bu ay için 6 gr eklermisin
Bereketli olsun topragimmm ne iş yapiyordun kuzucum sen benim gözümden kaçmıs olabilir bahsettiysen
Hayırlı olsun canım en güzelini yapmissin bende letgo ya biseyler koydum annem satma ilerde lazim olur filan dedi ben evi bosaltmak icin vazgecmedim ilana dönüs yapıldıkça bu seferde kıyamadim elden cıkarmaya

Kizlar birikimleriniz bereketli olsun
Ben halen uykusuzlukla savasiyorum her gün.
Aksamlari biraksalar kizimdan erken uyuyacagim
Özlüyorum asmincim seni ve ekmek yapma maceralarini kızın napiyordur kim bilir kolay değil calısan kadın çalısan anne olmak asminim
Cocukda mi yakalandı canim corona ya tekrar çok geçmiş olsun tez vakitte rabbim şifa versin maas calışmak icin sanirim tek motivasyon kaynagim benimde koalacim
Aaa benimde eşim vardiyalı çalışıyor.gercekten en çok 4 12 de sıkılıyorum bende.
bazen yüzünü bile görmüyorum.
çünkü uyuya kalıyorum sabahta ondan önce evden cikiyorum.
Benim babam ve abimde vardiyali calisirdi kesinlikle en sevmediğim vardiya tipi aksam herkes eve toplanirdi babam olmazdi cok özlerdim

Kader mi desek şartlar mi desem bikemefim

Bende eskiden olsa takamam derdim bilezik ama artik altin takmadan cikamiyorum disari sayenizde bu birazda kizlar burda altini o kadar sevdirdiniz ki bana hatta bugün güvenlik arkadaş diyor ki "tobosolu seninle bi kuyumcu acalim sende modelliğimizi yap" diye artik altin olsunda külçe bile olsa takacak durumdayım
Belki zamanla sende takarsin kuzucum dugünlerde günlerde davetlerde filan
Annecigimin isteklerini yapmaya çalisiyorum canimcım elimden geldigince hele de babamı kaybettikten sonra iyice birbirimize düşkün olduk o mutlu olsunda gerisi mühim değil zaten cok da kafa dengidir iyice arkadasa bağladik
Cok şükür kredinin buyugu bitti canim bu ay zorunlu harcamalarimda cok oldu malum maaslarda düsmüs 300 tl kadar hatta belki haziran maasi da 400 civari düsebilir ancak temmuzda biraz toparlarim nasipse önemli olan saglik o olduktan sonra hallolur bütün bu harcamalarda şükür keyfimiz konforumuz için

Kizlar selam ben geldim. Son zamanlarda cok calisiyorum hic giremiyorum buraya.
karamelli_turta gecen gün bir 5 gram daha aldim mayis icin toplam 10 gram oldu yani. Hisse de aldim biraz. Ama altin daha iyi kar getiriyor ytd.
Selâm canım,
Valla yoklugunuz belli oluyor bereketli olsun ekliyorum. Altin candir gerisi heyecan
Prof. Özgür Demirtas'in Para Biriktiren Adam'i izle cok cabuk karar verirsin.
Aa ben merak ettim izleyeyim
Merhaba tobosolum
Kredi bitmiş oh ne iyi olmuş darısı diğerine.
Anneciğinin yüzüğü çok güzelmiş güle güle kullansin
Maaşın da bereketli olsun
Çok durgunuz bu aralar, ben zaten yoğun tempoda çalışıyorum yetemiyorum 24 saate.

Kuyumcumuz sen ol tobosolum
Külçe altin takarsan bana foto at

Selâm kızlar
Bir ramazanın daha sonuna geldik, ne çabuk geldi gitti.
Rabbim dualarımızı,oruclarimizi kabul etsin.
Bugün evdeyim
Nihayet kapanış bana da başladi
Ne rahatmış evdeyken oruç tutmak.
Baklava yaptik bugün kv ile sarma sardık, kendimize tâbi.
Ne zamandir canım ev baklavasi istiyordu.
Evi toparladim, çocukların dolaplarini düzenledim, küçükleri ayirdim.
Kendi dolabımi da yarin hallederim.
Malûm çıkamayacağız ev işleri hallolsun.

Bu arada ben anneanne oldum
Masallahinizi alırım
Minik kedimiz Pamuk'un dört tane bebesi oldu cumartesi günü.
Sadece birkaç günlükler ❣

Eklentiler

• 20210512_135506.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 20210512_161943.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 69
gözünüz aydın canimcim
biz 30 nisandan beri evdeyiz bogaldim ise gitmek istiyorum.
Bende bayramda kışlıkları kaldıracağım
Yarin aksama kisir yapacagim ozledim.

Memurum canim mebde.
Aldığım altından dolayı mı sordun
Soyle söylüyüm bizim keseler ayrı buyukbasla
o yuzden maaşın yarısından fazlasını birikime atabiliyorum
Sen ne işle meşgulsün peki
Annenin yuzugu de çok güzelmiş güle güle kullansin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…