Kader mi desek şartlar mi desem bikemefim
Sanki şartlar gibi canimcim napalım saglik mutluluk huzur olsun mütevazi mütevazi yaşar gideriz
Selam kizlar,

kosturmaca devam ediyor, ama yarin burda babalar günü tatil Yarin umarim rahat rahat yazarim.
öpüldünüzzzzz
Babalar gününuz kutlu olsun asminim
Sagolasin turtisim daha güzelleri senin olsun o 24 saat bana da yetmiyor 36 saat yapsalar ya bi günü
Yok topragim aldigin altinlardan dolayi değil şu msj dan dolayi isini sordum
Maaşlar bugün yattı bende kartları ödedim biraz harçlık bırakıp kalani birikime attim
Ben memurum ya benimle ayni gu de yatinca maasin memur oldugunu anladimda hangi kurum da oldugunu bilemedim bu arada tekrar birikimin hayirli olsun annecigimin yuzügü icinde cok tesekkür ederim kuzucum daha güzelleri senin olsun

Kuyumcumuz sen ol tobosolum
Külçe altin takarsan bana foto at
Ahahaha bana uyar turtisim topiccek altinlari benim kuyumcudan alirsiniz kizlar
gözünüz aydın canimcim
biz 30 nisandan beri evdeyiz bogaldim ise gitmek istiyorum.
Bende bayramda kışlıkları kaldıracağım
Yarin aksama kisir yapacagim ozledim.
Kolay gelsin topraammm bende bayrami temizlik yaparak gecirmeyi planliyorum
Allahim nasıl tatlılar hayirli olsun turtisim anneanneliğin Allahim babaanne olmayida nasip etsin bebimde bi canavarim var adı ŞURUP ama kisirlastirdigim icin torun görme şansim yok hatta dunde aşisini yaptirdik geldik canavarim klinigi birbirine katti 3 veteriner birde ben zor zaptettik bi aşi yaptirabilmek için

Resim isterim dulcie.

Oyy severim ben bunları, maşallah 41 kere.
Bütün hayvanları çok seviyorum ama kedileri daha fazla.

Eşim nöbete gitti,biraz buruk bir bayram oldu bizim için haliyle. Sabah kızları öpüp, harçlıklarını yastık altına koymuş peceteye sarıp. Neyse , sağlık olsun. Ayrı gayrı geçirdiğimiz son bayram olur inşallah. Seneye tüm sevdiklerimizle beraber kutlarız Allah'ın izniyle. Amin.

Çok tatlilar cok rabbim onlari bayram şekeri niyetine gönderdi bize,bahcemize gelen kedislerden biriydi 3 gün aradım bebelerini varya.
Nasıl saklamış onlari didik didik ettim komşuların bahcelerini bile ama 3 gün sonunda buldum ve bizim bahçeye getirdim.
Yavrum ne de güzel bakıyor bebelerine gorseniz insanın içi eriyor.

Ins babaanne olduğumuz günleri de görürüz
Senin kedis epey hareketli sanirim
Canlilarin hepsi çok kiymetli ben hele kedileri çok seviyorum.

Oyyyy oyyyyy rahmetli babacıgım aklıma geldi gözlerim doldu sağlık olsun canim babaları evlatlarinin basinda olsun da başka bayramlara nasipse hem surda babalar gününe de bisey kalmadi ☺ insallah o günü hep birlikte ailecek mutlu mutlu geçiririrsiniz

Hemde ne hareketli canım tam bi canavar hem cok oyuncu hem çok yaramaz hemde çok eğlenceli hayranlarida o kadar cok ki keratanin o yaramazligina rağmen çok seviliyor sevdirtiyor kendini kendimi bildim bileli kedilerle hayvanlarla ic ice oldum turtisim ailemin müstakil evinde baktik benim apt dairelerinde baktik o kadar masum o ladar kocaman o kadar samimi sevfileri var ki onlarsiz bi hayat düsünemiyorum

Ufaklık 2 arkadaşıyla komşuları selamlamış uzaktan. Onlar da mesafeyi koruyarak ikramlarda bulunmuşlar. Gönlü olmuş kuzuların. Ben de harçlık,mendil,şeker koyup paket hazırladım,onu dağıttım geçen çocuklara. Bayram onlarin bayramı. Bütün çocuklarımız daha güzel bayramlar görsünler inşallah.

Ay maşallah, yok böyle bir güzellik. Sevdiriyor mu dulcie.
Komşunun Norveç orman kedisi vardı,2 sene elimizi süremedik,kaçtı hep yaramaz. Kedi dediğin az sokulur yav.
Evde cok cana yakin canim ilk kez gordugu misafire bile gider sokulur kendini sevdirir ama disarda yabancilara karsi cok hircin hele benim kucagimda degilse iyice agresiflesiyor kendini koruma icgüdusü işte veteriner ablalari bile şoyle diyor önceki kedim robindi "robin cok nazli cok narindi şurup cok sert"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…