Selam canlar,

dün tüm günü komsumla ve kiziyla gecirdim. Cok iyi kalpli biri, sansliyim gercekten komsu konusunda.
Isde seminarlar ayni hizla devam ediyor. Esim malesef yine sinavi gecemedi ve artik bir kac ayda girmek istemiyormus. Bende zorlamiyorum. Asil sorun bence dil. Derslerde ögretmenini anlamiyor bence ve sinavdada elbete dil konusu zorluyordur.
Bir kac ay dil ögrenip ardindan tekrar ehliyeti denese, daha mantikli olur herhalde.
Biraz para konusunda toparliyalim, ardindan ben ders alip yine kullancam. Umarim korkumu yenerim.
tobosolu_dulcinea
annenin yüzügünü cok begendim! Iyi günlerde kullansan. Ekmek maceralarim cözüldü bu arada sacim tahmirden geldi ve ben anladimki basdan beri arzaliydi. Ilk üc ekmek sisip kabariyordu, ardindakiler dümdüz kaliyordu ve sert di. Simdi hepsi kabarip yumusacik oluyor.
Yani sorun bende degil, sac da mis
Yarin yine ekmek yaparim herhalde

karamelli_turta
turtam anneanne olmussun gözün aydin

Bugün isi erken biraktim, ama uykum var aksam erkenden bayilirim herhalde

3 aylik bir sürede kullanacaksam tl de kalirim ben ytd.
Hayirlisi olsun inş.

Derin ev temizliği kisliklari kaldırmakla geçti günler...
2.aşımı oldum inşallah korur diyerek temenni ediyorum...
Havalar ısındı balkonu kurdum...Şimdi bir kahve yapıp keyif yapacağım...
Geçmiş olsun tatlum

Asmin canim esin sinava Türkce giremiyor mu? Benimki Türkce girdi baska türlü yapamazdi zaten Almancasi yetmezdi. Zor sorular.

İki bin üç yuz çıktı canım grammi aksa çeyrek mi karasiz kaldım.
Banka hesabinda tutmiycaksaniz ceyrek alin bence canim az ekledin mi ustüne 3 ceyrek alirsin
İyi bayramlar kızlar
Kahvemsin hoşgeldin canimcim sana da iyi bayramlar nasılsın bayramda da calısmaya devam mi
Ama çok yakisikli bu çocuk
Hemde çoookkkk teyzesi senin torunlarda cok tatlı vüyüdükçe daha da güzelleşirler ara ara foto larini paylaş vizimle turtişim
Merhaba ben de altin yatirimi yapmak istiyorum.
Yillar icinde gordum ki en iyi yatirim altin yatirimi
Kesinlikle tam yerine geldiniz hatta topigimizin mottosu ALTIN CANDIR GERİSİ HEYECANDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…