- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.481
Sizin nickinizi her gördüğümde Don Kişotu yeniden okuyasım geliyorAhahahahapardon canım ben çok yanliş anlamisim şöyle bi yakışıklı olur benim canavarim
Eki Görüntüle 2848553
Ne kadar zamanda kac para biriktirmissiniz canim merak ettim ama guzel bisey var belliSelam arkadaşlar biz kumbaramiz açtık bugünapazrtesi altın alacağız
AhahahaSizin nickinizi her gördüğümde Don Kişotu yeniden okuyasım geliyorDulcinea del Toboso
İki bin üç yuz çıktı canım grammi aksa çeyrek mi karasiz kaldım.Ne kadar zamanda kac para biriktirmissiniz canim merak ettim ama guzel bisey var belli
Ahahahaokuyun tabi okuyun benim cok sevdigim anlasiliyordur zaten
Hasilat iyi görünüyorSelam arkadaşlar biz kumbaramiz açtık bugünapazrtesi altın alacağız
Ama çok yakisikli bu çocukAhahahahapardon canım ben çok yanliş anlamisim şöyle bi yakışıklı olur benim canavarim
Eki Görüntüle 2848553
3 aylik bir sürede kullanacaksam tl de kalirim benArkadaşlar ben tüp bebek için kenara para koyoyordum şimdi o parayı TL de mi tutsam yoksa altın mi alsam cunki üç ay bı tedavi sürecim olabilir. Eşim tl de kalsın diyor kumbaradan da iki bin üç yüz TL çıkti. Hepsiyle altın almak istiyorum.
Sizin fikirleriniz benim için önemli
Geçmiş olsun tatlumDerin ev temizliği kisliklari kaldırmakla geçti günler...
2.aşımı oldum inşallah korur diyerek temenni ediyorum...
Havalar ısındı balkonu kurdum...Şimdi bir kahve yapıp keyif yapacağım...
Asmin canim esin sinava Türkce giremiyor mu? Benimki Türkce girdi baska türlü yapamazdi zaten Almancasi yetmezdi. Zor sorular.Selam canlar,
dün tüm günü komsumla ve kiziyla gecirdim. Cok iyi kalpli biri, sansliyim gercekten komsu konusunda.
Isde seminarlar ayni hizla devam ediyor. Esim malesef yine sinavi gecemedi ve artik bir kac ayda girmek istemiyormus. Bende zorlamiyorum. Asil sorun bence dil. Derslerde ögretmenini anlamiyor bence ve sinavdada elbete dil konusu zorluyordur.
Bir kac ay dil ögrenip ardindan tekrar ehliyeti denese, daha mantikli olur herhalde.
Biraz para konusunda toparliyalim, ardindan ben ders alip yine kullancam. Umarim korkumu yenerim.
tobosolu_dulcinea
annenin yüzügünü cok begendim! Iyi günlerde kullansan. Ekmek maceralarim cözüldü bu aradasacim tahmirden geldi ve ben anladimki basdan beri arzaliydi. Ilk üc ekmek sisip kabariyordu, ardindakiler dümdüz kaliyordu ve sert di. Simdi hepsi kabarip yumusacik oluyor.
Yani sorun bende degil, sac da mis
Yarin yine ekmek yaparim herhalde
karamelli_turta
turtam anneanne olmussungözün aydin
Bugün isi erken biraktim, ama uykum varaksam erkenden bayilirim herhalde
Banka hesabinda tutmiycaksaniz ceyrek alin bence canimİki bin üç yuz çıktı canım grammi aksa çeyrek mi karasiz kaldım.
Kahvemsin hoşgeldin canimcimİyi bayramlar kızlar
Hemde çoookkkk teyzesiAma çok yakisikli bu çocuk
Kesinlikle tam yerine geldinizMerhaba ben de altin yatirimi yapmak istiyorum.
Yillar icinde gordum ki en iyi yatirim altin yatirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?