- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.501
Hemde çok tatlılar minicikler daha kaç gunlukler
Çook tatlilar çook..
Üç çeyrek alayım maaştan ekleyip alirimBanka hesabinda tutmiycaksaniz ceyrek alin bence canimaz ekledin mi ustüne 3 ceyrek alirsin
Kahvemsin hoşgeldin canimcimsana da iyi bayramlar nasılsın bayramda da calısmaya devam mi
Hemde çoookkkk teyzesisenin torunlarda cok tatlı vüyüdükçe daha da güzelleşirler ara ara foto larini paylaş vizimle turtişim
Kesinlikle tam yerine geldinizhatta topigimizin mottosu ALTIN CANDIR GERİSİ HEYECANDIR
Tüp bebek tedavin benimde aklıma geldi kumbarayı gorünceArkadaşlar ben tüp bebek için kenara para koyoyordum şimdi o parayı TL de mi tutsam yoksa altın mi alsam cunki üç ay bı tedavi sürecim olabilir. Eşim tl de kalsın diyor kumbaradan da iki bin üç yüz TL çıkti. Hepsiyle altın almak istiyorum.
Sizin fikirleriniz benim için önemli
Haklısın tatlumIyi bayramlar kızlar... Yalnız ve buruk bayram gerçekten. Normal günden farksız. inşallah ilerleyen günler daha sağlık dolu beraber günlerimiz olur
Ohhhh misssDerin ev temizliği kisliklari kaldırmakla geçti günler...
2.aşımı oldum inşallah korur diyerek temenni ediyorum...
Havalar ısındı balkonu kurdum...Şimdi bir kahve yapıp keyif yapacağım...
Üç aylik bı süreç ve tedavinin sonuçlarına göre daha da erken olabilirKuzucum
Tüp bebek tedavin benimde aklıma geldi kumbarayı gorüncetedaviye ne zaman basliycaksiniz canım belli mi tarih ona gore karar verin ama eğer yakin bi zamansa tedaviye başlama tarihin TL de kal derim topragım bende
Haklısın tatlumhayatımın en sıkıcı en sıradan bayramı hatta geçen ramazan bayraminda da kapliydik ama o bile bu kadar sıkıcı değildi
Ohhhh misssellerine sağlik kuzu haketmissin iyi calişmissin bugün bende bayramı temizlikle geçirdim aşında hayırlı olsun şifa olsun
Banka hesabinda tutmiycaksaniz ceyrek alin bence canimaz ekledin mi ustüne 3 ceyrek alirsin
Kahvemsin hoşgeldin canimcimsana da iyi bayramlar nasılsın bayramda da calısmaya devam mi
Hemde çoookkkk teyzesisenin torunlarda cok tatlı vüyüdükçe daha da güzelleşirler ara ara foto larini paylaş vizimle turtişim
Kesinlikle tam yerine geldinizhatta topigimizin mottosu ALTIN CANDIR GERİSİ HEYECANDIR
Cumartesi doğdular cnm,yarin tam 7 günlük yaşındalar inşHemde çok tatlılar minicikler daha kaç gunlukler
Cnm foto atacaktin sanirim ama çıkmadıBu da bizim tiyamiz
SekerliklerBeth18 nasilsin
Eskilerden biri gördüm sanki ☺
Atarim kuzucum fotolari
O kadar masumlar kiii
Cumartesi doğdular cnm,yarin tam 7 günlük yaşındalar inş
Teşekkür edeeim asminim daha güzelleri aenin olsunSelam canlar,
dün tüm günü komsumla ve kiziyla gecirdim. Cok iyi kalpli biri, sansliyim gercekten komsu konusunda.
Isde seminarlar ayni hizla devam ediyor. Esim malesef yine sinavi gecemedi ve artik bir kac ayda girmek istemiyormus. Bende zorlamiyorum. Asil sorun bence dil. Derslerde ögretmenini anlamiyor bence ve sinavdada elbete dil konusu zorluyordur.
Bir kac ay dil ögrenip ardindan tekrar ehliyeti denese, daha mantikli olur herhalde.
Biraz para konusunda toparliyalim, ardindan ben ders alip yine kullancam. Umarim korkumu yenerim.
tobosolu_dulcinea
annenin yüzügünü cok begendim! Iyi günlerde kullansan. Ekmek maceralarim cözüldü bu aradasacim tahmirden geldi ve ben anladimki basdan beri arzaliydi. Ilk üc ekmek sisip kabariyordu, ardindakiler dümdüz kaliyordu ve sert di. Simdi hepsi kabarip yumusacik oluyor.
Yani sorun bende degil, sac da mis
Yarin yine ekmek yaparim herhalde
karamelli_turta
turtam anneanne olmussungözün aydin
Bugün isi erken biraktim, ama uykum varaksam erkenden bayilirim herhalde
Hayirli uğurlu olsun kuzum şimdiden bereketli olsun buyüsünler çoğalsınlar o çeyrekler önce yarim sonra tam olsunlarÜç çeyrek alayım maaştan ekleyip alirim
O zaman TL de kalabilirsin kuzum ya da birikmis birikmisdir tedaviyi maastan karsilariz dersen dedigim gibi ceyrek yap derim topragimÜç aylik bı süreç ve tedavinin sonuçlarına göre daha da erken olabilir
Sağol canım biraz sıkıntılı kenardaki parayla yapacağız. Yoksa pek zorlanmazdik.Teşekkür edeeim asminim daha güzelleri aenin olsunsacinda hayirlı ugurlu olsun bi nevi yeni alınmıs gibi olmuşdur sanirim haklisin büyuk ihtimalle ilk alindiginda da kusurluydu Allah ağız tadiyla yemeyi nasip etsin ekmeklerini, komsularindan da Allah razi olsun ne güzel insanlar oyle
Hayirli uğurlu olsun kuzum şimdiden bereketli olsun buyüsünler çoğalsınlar o çeyrekler önce yarim sonra tam olsunlar
O zaman TL de kalabilirsin kuzum ya da birikmis birikmisdir tedaviyi maastan karsilariz dersen dedigim gibi ceyrek yap derim topragim
Allah yardimcin olsun gönlünüze göre versin inşallah dua edeceğim sana da.Sağol canım biraz sıkıntılı kenardaki parayla yapacağız. Yoksa pek zorlanmazdik.
eşimin kardeşi kaç aydır işsiz iki küçük çocuğu var.
ona her ay para gonderiyiruz.
Ama bu çok tatlıBu da bizim tiyamiz
Bereketli olsun beybisiIşlem zamani değil ama bir gram altın aldım.
Neden diye sorun
Alacaktim kararsızdım birde üzerine astrolog bugun mümkünse altın alin bir yil cüzdanda taşıyın diyordu
Cuzdana atamadim ama hesapta.
Sağol cnm.Bereketli olsun beybisi
Altin 500u gördü malesef yine
Allahim sonumuzu hayretsin hergunbiraz daha kötüye giden bir ekonomi
Bu bahsettigin benim benHic bir iş yapmıyorum 2 gün kaldı ise
Tembellikten öte bisey bu
Hareketsizlikten bacaklarım ağrıdı
Ye iç yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?