Üç çeyrek alayım maaştan ekleyip alirim

Kuzucum
Tüp bebek tedavin benimde aklıma geldi kumbarayı gorünce tedaviye ne zaman basliycaksiniz canım belli mi tarih ona gore karar verin ama eğer yakin bi zamansa tedaviye başlama tarihin TL de kal derim topragım bende
Iyi bayramlar kızlar... Yalnız ve buruk bayram gerçekten. Normal günden farksız. inşallah ilerleyen günler daha sağlık dolu beraber günlerimiz olur
Haklısın tatlum hayatımın en sıkıcı en sıradan bayramı hatta geçen ramazan bayraminda da kapliydik ama o bile bu kadar sıkıcı değildi
Derin ev temizliği kisliklari kaldırmakla geçti günler...
2.aşımı oldum inşallah korur diyerek temenni ediyorum...
Havalar ısındı balkonu kurdum...Şimdi bir kahve yapıp keyif yapacağım...
Ohhhh misss ellerine sağlik kuzu haketmissin iyi calişmissin bugün bende bayramı temizlikle geçirdim aşında hayırlı olsun şifa olsun

Üç aylik bı süreç ve tedavinin sonuçlarına göre daha da erken olabilir

Beth18 nasilsin
Eskilerden biri gördüm sanki ☺
Atarim kuzucum fotolari
O kadar masumlar kiii
Hemde çok tatlılar minicikler daha kaç gunlukler
Cumartesi doğdular cnm,yarin tam 7 günlük yaşındalar inş

Teşekkür edeeim asminim daha güzelleri aenin olsun sacinda hayirlı ugurlu olsun bi nevi yeni alınmıs gibi olmuşdur sanirim haklisin büyuk ihtimalle ilk alindiginda da kusurluydu Allah ağız tadiyla yemeyi nasip etsin ekmeklerini, komsularindan da Allah razi olsun ne güzel insanlar oyle
Üç çeyrek alayım maaştan ekleyip alirim
Hayirli uğurlu olsun kuzum şimdiden bereketli olsun buyüsünler çoğalsınlar o çeyrekler önce yarim sonra tam olsunlar
Üç aylik bı süreç ve tedavinin sonuçlarına göre daha da erken olabilir
O zaman TL de kalabilirsin kuzum ya da birikmis birikmisdir tedaviyi maastan karsilariz dersen dedigim gibi ceyrek yap derim topragim

Sağol canım biraz sıkıntılı kenardaki parayla yapacağız. Yoksa pek zorlanmazdik.
eşimin kardeşi kaç aydır işsiz iki küçük çocuğu var.
ona her ay para gonderiyiruz.

Sağol canım biraz sıkıntılı kenardaki parayla yapacağız. Yoksa pek zorlanmazdik.
eşimin kardeşi kaç aydır işsiz iki küçük çocuğu var.
ona her ay para gonderiyiruz.
Allah yardimcin olsun gönlünüze göre versin inşallah dua edeceğim sana da.
Çevremde tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olanlar çok cnm ,hattâ en yakinimda Görümcem ☺
Ne zaman basliyorsunuz,yakın mi istersen özelden yazabilirsin cnm.

Işlem zamani değil ama bir gram altın aldım.
Neden diye sorun
Alacaktim kararsızdım birde üzerine astrolog bugun mümkünse altın alin bir yil cüzdanda taşıyın diyordu
Cuzdana atamadim ama hesapta.
Bereketli olsun beybisi
Altin 500u gördü malesef yine
Allahim sonumuzu hayretsin hergunbiraz daha kötüye giden bir ekonomi

Hic bir iş yapmıyorum 2 gün kaldı ise
Tembellikten öte bisey bu
Hareketsizlikten bacaklarım ağrıdı
Ye iç yat
Bu bahsettigin benim ben
Dünyaları yapacaktım anca yemek,bulaşık
Öf zaten tatil bitti
Ben dusundum de bir babalar günü tatilimiz bile yok

selam kızlar ben geldim geçmişi hiç okuyamadım
Herkese iyi bayramlar diler imm
Biz arabamızı sattık,başka araba beğendim kaçırmak için uyguna verdim, eşimin arkadaşı na gitti,
Salı günü gidip bakacağız arabaya exper falan, İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder.
Sizler nasılsınız
bize Bayram çok garip ama olsun Sağlık olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…