- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.541
Allah gönlünüzce versinGeçen sene tatile gitmemiştik ama bu sene kalabalık olmayan yakın yerlere bakmaya başladım
Asi işi tamamlanırsa Eylül Ekim'de yukselen memleketim antalya ya da gideriz belki
Ya iki senedir hayatımın en fit halindeyim, bir bikini giyemedim
Allah başka dert vermesin tabi
hic duymadim canimDireksiyonda tercüman oluyor isterse. benimki direksiyon dersini Türk birinden aldi sonra onunla sinava girdi. Alman adam gelmis sinava ama ceviri izni varmis. Yok mu orda öyle birsey acaba?
Çok teşekkür ederimAllah yardimcin olsun gönlünüze göre versin inşallah dua edeceğim sana da.
Çevremde tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olanlar çok cnm ,hattâ en yakinimda Görümcem ☺
Ne zaman basliyorsunuz,yakın mi istersen özelden yazabilirsin cnm.
bahçeci tüp Bebek merkezi ni çok duydum çevremden bir araştırın isterseniz İstanbul canım cım...Çok teşekkür ederimAllah razı olsun canım Mayıs sonu adet tarihim adetin ikinci günü gideceğiz doktora ve süreç başlar doktor nasıl bı tedavi uygular hepsi belli olur artik
Bizim lavaş degilmi buböyle canim, sacin üstünde
Ben izmirdeyim burda bı kliniğe gidececegim. İstanbul benim için zor olur.fikir için teşekkür ederimbahçeci tüp Bebek merkezi ni çok duydum çevremden bir araştırın isterseniz İstanbul canım cım...
Çok özledik seni ve sohbetleriniGeçen sene tatile gitmemiştik ama bu sene kalabalık olmayan yakın yerlere bakmaya başladım
Asi işi tamamlanırsa Eylül Ekim'de yukselen memleketim antalya ya da gideriz belki
Ya iki senedir hayatımın en fit halindeyim, bir bikini giyemedim
Allah başka dert vermesin tabi
Hayir olsun cnmGünaydın kızlar...Erkenciyim rüyalar pesimi bıraktı yoruldum
Ama çok az kalmışÇok teşekkür ederimAllah razı olsun canım Mayıs sonu adet tarihim adetin ikinci günü gideceğiz doktora ve süreç başlar doktor nasıl bı tedavi uygular hepsi belli olur artik
AminAma çok az kalmış
Hayirlisi olur inşallah rabbim isteyen herkesin kucağına versin
Esime sordum ceviri heryerde yokmus. Zaten ceviri de yapmamis pek. Senin adam da bir dahakine gecer insallah fazla stres yapmasin.hic duymadim canim
Ben de çok özlüyorum ama hiç vaktim kalmıyor.Çok özledik seni ve sohbetlerini
Ahh kalbimm
Benim bu yazi da sayarsam üç yaziyla,3 yil rakamla oldu yukselen memlekete gitmeyeli.
Yabanci turistleri çok pis kiskaniyorum.
Geçen yaz iki kez günübirlik gittik bu yıl da tatil göremem diye tahmin ediyorum ama günübirlik kaçmak istiyorum yakin taraflara.
Bu yaz artık aşı sıramız gelir yani umarım.
Bende sürekli tuvalet arıyorum ama rahat bırakmıyorlar ciddiyim ramazanda her gün goruyodum sahurda çok su ictigimden dolayı ama 3 gündür yine görüyorumHayir olsun cnm
Ben bu ara rüyalarımda hep bir yerlere yetişmeye çalışırken geç kaliyorum
Yaaa sorma şu an çok neşeliyim hem ise gideceğim hemde annemeCennetmeyvesii evden kurtulmak için çalışmaya koşuyoruz değil mi ben de haziran başını bekliyorum bakalım bize de başlar mi
bende işimi çok özledim.28 gün oldu rapor alalı,28 gün daha var işe dönmeme...Yaaa sorma şu an çok neşeliyim hem ise gideceğim hemde anneme
Sevimsiz müdürü bile özledim
İnsanlar istiyor ki hicbirsey yapmadan, herşeye sahip olsunlar.Selam kızlar bu insanlar neden böyle armut piş ağzıma düş
Çevremde ortaokul u liseyi bitirmeyen kişiler var.Yalvarıyorum resmen pandemi dönemde sınavlar online siz sadece kaydolun ben sınavlara yardım edeceğm diye.Açık lise watsap gruplarına onları ekledim, kendimde girdim süreci takip ediyor um.
Bitanesi hiç istemedi ısrarlarına rağmen bıraktım peşini,
bitanesi bugun eklediğim gruptan çıkmış.
Sonra bulundukları koşullar ve şartlardan memnun olmuyor lar,maaşımız az geliyor iş değiştirmek istiyoruz senin maaşın ne iyi vs vs.
Sonra gelde kızma,dimi ama haksızmıyım ya
Bende açıktan üniversite okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?