Allah gönlünüzce versin

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım Mayıs sonu adet tarihim adetin ikinci günü gideceğiz doktora ve süreç başlar doktor nasıl bı tedavi uygular hepsi belli olur artik

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım Mayıs sonu adet tarihim adetin ikinci günü gideceğiz doktora ve süreç başlar doktor nasıl bı tedavi uygular hepsi belli olur artik
bahçeci tüp Bebek merkezi ni çok duydum çevremden bir araştırın isterseniz İstanbul canım cım...

Selam kızlar bu insanlar neden böyle armut piş ağzıma düş
Çevremde ortaokul u liseyi bitirmeyen kişiler var.Yalvarıyorum resmen pandemi dönemde sınavlar online siz sadece kaydolun ben sınavlara yardım edeceğm diye.Açık lise watsap gruplarına onları ekledim, kendimde girdim süreci takip ediyor um.
Bitanesi hiç istemedi ısrarlarına rağmen bıraktım peşini,
bitanesi bugun eklediğim gruptan çıkmış.
Sonra bulundukları koşullar ve şartlardan memnun olmuyor lar,maaşımız az geliyor iş değiştirmek istiyoruz senin maaşın ne iyi vs vs.
Sonra gelde kızma,dimi ama haksızmıyım ya
Bende açıktan üniversite okuyorum

Çok özledik seni ve sohbetlerini

Ahh kalbimm
Benim bu yazi da sayarsam üç yaziyla,3 yil rakamla oldu yukselen memlekete gitmeyeli.
Yabanci turistleri çok pis kiskaniyorum.
Geçen yaz iki kez günübirlik gittik bu yıl da tatil göremem diye tahmin ediyorum ama günübirlik kaçmak istiyorum yakin taraflara.
Bu yaz artık aşı sıramız gelir yani umarım.

Ama çok az kalmış
Hayirlisi olur inşallah rabbim isteyen herkesin kucağına versin

Ben de çok özlüyorum ama hiç vaktim kalmıyor.
Son günlerde 16 saat çalışıyorum
Artan zaman da yemek ve uyku.
Umuyorum ki Haziran ile birlikte ben de normallesecegim

Hayir olsun cnm
Ben bu ara rüyalarımda hep bir yerlere yetişmeye çalışırken geç kaliyorum
Bende sürekli tuvalet arıyorum ama rahat bırakmıyorlar ciddiyim ramazanda her gün goruyodum sahurda çok su ictigimden dolayı ama 3 gündür yine görüyorum

Cennetmeyvesii evden kurtulmak için çalışmaya koşuyoruz değil mi ben de haziran başını bekliyorum bakalım bize de başlar mi
Yaaa sorma şu an çok neşeliyim hem ise gideceğim hemde anneme
Sevimsiz müdürü bile özledim

İnsanlar istiyor ki hicbirsey yapmadan, herşeye sahip olsunlar.
Sen destek olmuşsun ne güzel. Bırak gerisini kendileri düşünsün.
İnsanın biraz da içinde olur, kimseye zorla birşey yaptiramazsin ki.
Ablam açıktan lise okuyor, kardeşim tekrar yks sınavına girecek ayrıca özel bir sertifika programına kaydını yapmıştım. Eşim yüksek lisans yapıyor. Ben de 2 çocuktan sonra 2.universiteden kismetse bu sene mezun olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…