- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.561
Evden çalışmanin ne kadar zor olduğunu gördümYaaa sorma şu an çok neşeliyim hem ise gideceğim hemde anneme
Sevimsiz müdürü bile özledim
Uğraşma fazla istemiyorlarsaSelam kızlar bu insanlar neden böyle armut piş ağzıma düş
Çevremde ortaokul u liseyi bitirmeyen kişiler var.Yalvarıyorum resmen pandemi dönemde sınavlar online siz sadece kaydolun ben sınavlara yardım edeceğm diye.Açık lise watsap gruplarına onları ekledim, kendimde girdim süreci takip ediyor um.
Bitanesi hiç istemedi ısrarlarına rağmen bıraktım peşini,
bitanesi bugun eklediğim gruptan çıkmış.
Sonra bulundukları koşullar ve şartlardan memnun olmuyor lar,maaşımız az geliyor iş değiştirmek istiyoruz senin maaşın ne iyi vs vs.
Sonra gelde kızma,dimi ama haksızmıyım ya
Bende açıktan üniversite okuyorum
Sağlığın yerine gelsinde döneceksin elbet az sabirbende işimi çok özledim.28 gün oldu rapor alalı,28 gün daha var işe dönmeme...
Çalışmak ,beden ruhen çok iyi geliyor insana...
Senin ofisi ben bile özledim ayolEvden çalışmanin ne kadar zor olduğunu gördüm
yaz tatili sonrası okula gidecek öğrenci gibi heyecanlı hissediyorum resmen
Ofisimi, koltuğumu en çok da çaycı hanımı özledim ben
Sana yeni fotolar atayım o zamanUğraşma fazla istemiyorlarsa
Senden yardım istediklerinde kulaklarını tikarsın sende
Bazılarına yaranilmiyor
Sağlığın yerine gelsinde döneceksin elbet az sabir
Senin ofisi ben bile özledim ayol
Bir de çayın yanına gelen ikramliklari
Oh May gaaaadSana yeni fotolar atayım o zaman
Teras sezonunu da açtık
lavas mi diyorsunuz. Biz yufka diyoruz ama herhalde yufka daha ince oluyor di mi?Bizim lavaş degilmi bu
Eline saglik canim
Bizimki bazlamaya benziyor ama daha ince mayali bir ekmek. Dipfrize doldurdum sanırım 1 ay kadar yeter bize
bir insan okumak istemiyorsa onu bosuna ikna etmege calisma bence. Zaman kaybi. Hayatini degistirmek istiyen degistirir, gerisi sadece sikayetlenir.Selam kızlar bu insanlar neden böyle armut piş ağzıma düş
Çevremde ortaokul u liseyi bitirmeyen kişiler var.Yalvarıyorum resmen pandemi dönemde sınavlar online siz sadece kaydolun ben sınavlara yardım edeceğm diye.Açık lise watsap gruplarına onları ekledim, kendimde girdim süreci takip ediyor um.
Bitanesi hiç istemedi ısrarlarına rağmen bıraktım peşini,
bitanesi bugun eklediğim gruptan çıkmış.
Sonra bulundukları koşullar ve şartlardan memnun olmuyor lar,maaşımız az geliyor iş değiştirmek istiyoruz senin maaşın ne iyi vs vs.
Sonra gelde kızma,dimi ama haksızmıyım ya
Bende açıktan üniversite okuyorum
baska bir yereyazdircaz, bakalim canimEsime sordum ceviri heryerde yokmus. Zaten ceviri de yapmamis pek. Senin adam da bir dahakine gecer insallah fazla stres yapmasin.
yoK kızlar daha da söylemem kendileri bilir.bir insan okumak istemiyorsa onu bosuna ikna etmege calisma bence. Zaman kaybi. Hayatini degistirmek istiyen degistirir, gerisi sadece sikayetlenir.
Evet canim yufka baya ince oluyorlavas mi diyorsunuz. Biz yufka diyoruz ama herhalde yufka daha ince oluyor di mi?
Hayatta baska amaçları yoksa naapsinlarGünaydın güzeller.
Bak gene aklıma geldi.
hani parodi yapıyorlar ya insta da falan
tak takıştır gösteriş.
Bayramda 1 kişi var 2 senelik falan gelin.
foto atmış.Set kalın kolye, üstüne de 2 tane zincirli kolye,oyle komik duruyor ki, üstü ste takması, Allah'ım dedim görgüsüz lükte level atlamış.
16 saat mi calisiyorsunBen de çok özlüyorum ama hiç vaktim kalmıyor.
Son günlerde 16 saat çalışıyorum
Artan zaman da yemek ve uyku.
Umuyorum ki Haziran ile birlikte ben de normallesecegim
canim dur fikir verelim:Selam kizlarrrrr....
Cennetmeyvesii yine temizliğin dibine vurmuşsun ister istemezz...
Kızlar ev de fazla durmaktan cidden yemek yetiştiremiyorum...Artık ciddi anlamda ne yapacağımı şaşırdım...
vallahi bende dayanamazdim...bide kac aydir böyle!16 saat mi calisiyorsunAllah kolaylik versin. Ben 6 saat calisiyorum canim cikiyor
Fellah köftesicanim dur fikir verelim:
kuru fasülye
etli bulgur
fellah köftesi
firinda kiymali pide
firinda köfte/et sebzeli
bamya
firinda tavuk
eve vardigimda sana istersen tarif atayim. Tam ölcülü, ben onla hep tutduruyorum. Ama eve varmam biraz sürecekFellah köftesi
Uzun zamandır yapmadım
Fırında kıymalı pide de olabilirdi kıyma dondurucu da aklımda olsun...Hamurunu iyi ayarlayabilir miyim bilmiyorum
Neden aynı rüyaları görüp duruyoruzBende sürekli tuvalet arıyorum ama rahat bırakmıyorlar ciddiyim ramazanda her gün goruyodum sahurda çok su ictigimden dolayı ama 3 gündür yine görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?