- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.521
aynı bennn....Çoook tatlı
canim yazili türkcedi, direksion ve aldigi dersler almanca.Asmin canim esin sinava Türkce giremiyor mu? Benimki Türkce girdi baska türlü yapamazdi zaten Almancasi yetmezdi. Zor sorular.
böyle canim, sacin üstünde
Selâm nora nasılsın ağrıların azaldı mı?selam kızlar ben geldim geçmişi hiç okuyamadım
Herkese iyi bayramlar diler imm
Biz arabamızı sattık,başka araba beğendim kaçırmak için uyguna verdim, eşimin arkadaşı na gitti,
Salı günü gidip bakacağız arabaya exper falan, İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder.
Sizler nasılsınız
bize Bayram çok garip ama olsun Sağlık olsun inşallah.
biz de memlekette bundan yaparız canım. Aslında biraz esmer un koysan daha rahat açılır. Ama rengi de koyu olurböyle canim, sacin üstünde
teşekkür ederim canım evet ağrılarım baya azaldı.Araç satıldı evet ama 2 3 hafta daha bizde duracakSelâm nora nasılsın ağrıların azaldı mı?
Hayırlı olsun cnm araciniz satılmış.
esmer unla hic denemedim canimbiz de memlekette bundan yaparız canım. Aslında biraz esmer un koysan daha rahat açılır. Ama rengi de koyu olur
OyyyyhhhhBu da bizim tiyamiz
Isimlerini ne koydun turtisim@limonlutarcinlikek nasilsin
Eskilerden biri gördüm sanki ☺
Atarim kuzucum fotolari
O kadar masumlar kiii
Cumartesi doğdular cnm,yarin tam 7 günlük yaşındalar inş
Anladim canım saglik olsun hayirlisi olsun sonucta para bizim mutlulugumuz icin degil mi hele de bebek sahibi olmak gibi cok hayirli bi iş için kullanicakken kenarda duran altini neyleyelimSağol canım biraz sıkıntılı kenardaki parayla yapacağız. Yoksa pek zorlanmazdik.
eşimin kardeşi kaç aydır işsiz iki küçük çocuğu var.
ona her ay para gonderiyiruz.
Hayirli olsun turtisimIşlem zamani değil ama bir gram altın aldım.
Neden diye sorun
Alacaktim kararsızdım birde üzerine astrolog bugun mümkünse altın alin bir yil cüzdanda taşıyın diyordu
Cuzdana atamadim ama hesapta.
Bende oyleyim canom hemde uzun suredirHic bir iş yapmıyorum 2 gün kaldı ise
Tembellikten öte bisey bu
Hareketsizlikten bacaklarım ağrıdı
Ye iç yat
Hayirli olsun noram kazasiz velasiz hep iyi günlerde kullaninselam kızlar ben geldim geçmişi hiç okuyamadım
Herkese iyi bayramlar diler imm
Biz arabamızı sattık,başka araba beğendim kaçırmak için uyguna verdim, eşimin arkadaşı na gitti,
Salı günü gidip bakacağız arabaya exper falan, İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder.
Sizler nasılsınız
bize Bayram çok garip ama olsun Sağlık olsun inşallah.
Hayirlisi olsun canim sizin icin biraz dinpensin bakalim eşin belki stres seviyeside yüksektir "bu kez olacak" diyerekcanim yazili türkcedi, direksion ve aldigi dersler almanca.
Ohhhh ellerine saglik asminim nasilda güzel gorünuyorlarböyle canim, sacin üstünde
Tatlum sen nereliydin bakeembiz de memlekette bundan yaparız canım. Aslında biraz esmer un koysan daha rahat açılır. Ama rengi de koyu olur
Biraz daha zaman noracim agrilarin tamamen gececek az daha sabirteşekkür ederim canım evet ağrılarım baya azaldı.Araç satıldı evet ama 2 3 hafta daha bizde duracak
Tobosolum henüz isim koymadik gorsen ay ölüyorum onlara,meme yarışı yapiyorlar emmek içinOyyyyhhhhçok şirin çok kokoş bu güzellik
Isimlerini ne koydun turtisim
Anladim canım saglik olsun hayirlisi olsun sonucta para bizim mutlulugumuz icin degil mi hele de bebek sahibi olmak gibi cok hayirli bi iş için kullanicakken kenarda duran altini neyleyelim
Hayirli olsun turtisimama astrolog nerden cikti o niye boyle bisey dedi bize de deyiver hele
Bende oyleyim canom hemde uzun suredircanim hicbir sey yapmak istemiyor ise gitmek istemiyorum iste zaman gecmiyor evde dogru duzgun bisey yapmiyorum ama zaman nasil akiyor anlamiyorum
Direksiyonda tercüman oluyor isterse. benimki direksiyon dersini Türk birinden aldi sonra onunla sinava girdi. Alman adam gelmis sinava ama ceviri izni varmis. Yok mu orda öyle birsey acaba?canim yazili türkcedi, direksion ve aldigi dersler almanca.
TurtisimK kahvemsi mutluluk kahvemsim ❤
teşekkür ederim kuzum, bizde kalması onların tercihi,miktarı tamamlanmadıHayirli olsun noram kazasiz velasiz hep iyi günlerde kullanin
Hayirlisi olsun canim sizin icin biraz dinpensin bakalim eşin belki stres seviyeside yüksektir "bu kez olacak" diyerekolmadi dedigin gibi sen biraz ustlenirsin şoförlügü bi süre daha
Ohhhh ellerine saglik asminim nasilda güzel gorünuyorlar
Tatlum sen nereliydin bakeemesmer unu yufkayi bildigine gore koylü kizisinda
Biraz daha zaman noracim agrilarin tamamen gececek az daha sabirarabayi uyguna verdik demistin bi yerde kiralama parasini dusmussunuz gibi olmus kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?