Herkese selamlar dostlar hepinize iyi haftalar
Hemen bi isim koyun turtisim senin oglanlara soyle mutlaka güzel seyler bulurlar isimsiz kalmasin yavrucaklar tanimlamakta zorlanirsiniz ☺
Selam canim seni gördüğüme iyi olmana msj larini okuduguma çok sevindim biz isteki yogunluktan cok bunaldik keske evden cissak diyoruz eve gecenler isi özluyor işte hep sahip dugumuzun tam tersine ozeniyoruz sanirim
Ahhh o masraflar hic bitmiyor hesapta olanlar neysede olmayanlar cok can sıkıcı çarşi pazar zaten alev alev

Neden aynı rüyaları görüp duruyoruz
Tamam yetişemiyorum herşeye ama rüyalarımda geç kalmayayim zira gideceğim yere geç kalmam ben o konuda dakikimdir
bende ise basladigimdan beri sürekli rüyamda toplantilara yetisemiyorum

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün ufaklıkla alışverişe çıktık. Büyük okula gitti. Çarşı çok kalabalıktı,tam tahmin ettiğim gibi. Sandalet baktık bulamadık istediğimiz gibi. Kalite düşük,fiyat pahalı. Markalar 400 ün üzerinde. Öyle ahım şahım şeyler de değil yani. Netten bakacağım artık. Küçük esnafı desteklemek için hep dükkanlara gittik bugün. Mümkün olduğunca zincir magazalar yerine onlara gitmeye çalışıyorum. Durumlar vahim maalesef.
499 dan 1 gram aldım. Bakalım düşme devam edecek mi. Ons fiyatı güzel çıktı.

Selam kızlar,
Sabahın erken saatlerinde gözümü kuaförde açtım.
Kaş, manikür, boya, fön full bakımımi hallettim.
Sonra ofise geçtim. Allah'ım ne kadar özlemişim anlatamam.
Dışarıda hayat akıyor valla, AVM nasil kalabalıktı öyle Herkes kendini dışarı atmış.

Artık daha sık gelmeye çalışacağım
İşyerinde daha düzenli ve verimli çalışıyorum ben sanırım. Bir de ilk ev deneyimi oldu benim için. Evi ona göre organize etmek ev ve iş dengesini kurmak bu yoğun zamanda biraz sorunlu oldu.
Bir de ne yalan soyleyeyim ofisi çok seviyorum ben. Herşeyiyle özel olarak ilgilenilip yapılmış.
Kalabalık da değiliz, ev gibi rahat.
Çayı, yemeği hazırlayan da var ki burası da çok değerli benim için.
Havaların guzellesmesiyle terasta da çalışabilir hale geldik, en azından güneş görüyoruz.
Benim için bulunmaz nimet ofis

T tatlu
canim hamurun tarifi:

600g un
1 paket kuru maya yada yarim yas maya
250ml ilik su
4 yemek kadigi yohurt
4 yemek kasigi zeytinyagi
1,5 tatli kasigi tuz
1 tatli kasigi seker
üstüne sürmek icinde 1 yunurta sarisi

mayayi suyla kastirip 5 dakikabekletiriyorum, ardindan tüm mazemeleri bi 7-8 dakika yoguruyorum. Biraz yag üstünüe sürüp oda sicakliginda 1 saat bekletiyorum. 6 büyük pide cikiyorbu tarifden bende, ince aciyorum.

200 derecede pisiriyorum

Hep tutuyor bu tarif

kiz yeter övdün bizim ofis dökülüyor bildigin cidden satisdayken bende lüks hayat yasiyormusum, onu anladim.

günaydın canım
bizde dün gittik
Çeri domates 5
salata 4 5
havuç 4 5
çilek 10
kiraz 15 20
t soğan 2 kıvırcık 2.5
mantar 10 15
Fiyatlar biraz düşmüş geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…