- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.581
Hemen bi isim koyun turtisim senin oglanlara soyle mutlaka güzel seyler bulurlarTobosolum henüz isim koymadik gorsen ay ölüyorum onlara,meme yarışı yapiyorlar emmek içinitistirip duruyorlar birbirlerini sözde gözleri de kapali açılınca kimbilir neler olacak
Astrolog öyle yazmış cnm bende alma niyetindeydim aldım gitti
Selam canim seni gördüğüme iyi olmana msj larini okuduguma çok sevindimTurtisim
Selam kızlar
Neredeyse bir aydır evden çalışıyoruz, bayram dahil çalıştım. Yeni bir projem var onu yetiştirmeye çalışıyorum.
Evden çalışmayı hiç sevmedim.
Ofis düzeni, iki insanla sohbet etmek ne kadar kiymetliymis meğerse
Neyseki pazartesi dönüyoruz işyerine
Ahhh o masraflar hic bitmiyorBu aralar hep ekstra masraf çıkıyor birikime pek birşey yapamadım.
Birkaç ay sonra maaşıma zam gelecek ve bir kredi daha bitecek o zaman daha rahat olur umuyorum
Market, pazar pahaliligi da çok fena, aylardır hiç evle alakam yok.
Son gunlerde birkaç marketi gezdim, eksilen stoklar için biraz ekleme yaptım.
Yarın son ev günü detaylı temizlik yapariz
bende ise basladigimdan beri sürekli rüyamda toplantilara yetisemiyorumNeden aynı rüyaları görüp duruyoruz
Tamam yetişemiyorum herşeye ama rüyalarımda geç kalmayayim zira gideceğim yere geç kalmam ben o konuda dakikimdir
tamam canım sen gidince yaz yarın yapayimeve vardigimda sana istersen tarif atayim. Tam ölcülü, ben onla hep tutduruyorum. Ama eve varmam biraz sürecek
e oluyor mu bariben bazen yatarken hadi bu gece güzel eğlenceli bir rüya gireyim de eğleneyim diyorum
Sen fellah köftesini nereden biliyorsun kızcanim dur fikir verelim:
kuru fasülye
etli bulgur
fellah köftesi
firinda kiymali pide
firinda köfte/et sebzeli
bamya
firinda tavuk
Artık daha sık gelmeye çalışacağımHerkese selamlar dostlar hepinize iyi haftalar
Hemen bi isim koyun turtisim senin oglanlara soyle mutlaka güzel seyler bulurlarisimsiz kalmasin yavrucaklar tanimlamakta zorlanirsiniz ☺
Selam canim seni gördüğüme iyi olmana msj larini okuduguma çok sevindimbiz isteki yogunluktan cok bunaldik keske evden cissak diyoruz eve gecenler isi özluyor işte hep sahip dugumuzun tam tersine ozeniyoruz sanirim
Ahhh o masraflar hic bitmiyorhesapta olanlar neysede olmayanlar cok can sıkıcı çarşi pazar zaten alev alev
ohoooo sen plazalari gezerken ben neler neler pisirdim bacimSen fellah köftesini nereden biliyorsun kız
kiz yeter övdünArtık daha sık gelmeye çalışacağım
İşyerinde daha düzenli ve verimli çalışıyorum ben sanırım. Bir de ilk ev deneyimi oldu benim için. Evi ona göre organize etmek ev ve iş dengesini kurmak bu yoğun zamanda biraz sorunlu oldu.
Bir de ne yalan soyleyeyim ofisi çok seviyorum ben. Herşeyiyle özel olarak ilgilenilip yapılmış.
Kalabalık da değiliz, ev gibi rahat.
Çayı, yemeği hazırlayan da var ki burası da çok değerli benim için.
Havaların guzellesmesiyle terasta da çalışabilir hale geldik, en azından güneş görüyoruz.
Benim için bulunmaz nimet ofis
Kaç yıllık apartmandan bozma şirket deneyimi yaşadıktan sonra bu kadar olsun yakiz yeter övdünbizim ofis dökülüyor bildigin cidden satisdayken bende lüks hayat yasiyormusum, onu anladim.
Yok canım yaa...Asıl bu sefer de tam sevdiği dizi başlarken elektrikleri kesilen hatunlar gibi kalıyorum ortadae oluyor mu bari
Günaydın asmin günaydınRüyasiz geceyede raziyimhayde sen uyu, ben birazdan evden cikacam
günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Mis gibi bahar havasi var dışarıda. Kızım servise binerken onu geçirdim, sabah güneşinde ısındım. Mis gibi.
Pazara gitmem lazım bugün. Evde sebze kalmadı. Listemi yaptım,bakalım fiyatlar nasıl. Uzun süredir marketten alıyorum mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?