- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.601
Ooo 10 bin bakımı yapılmışSelam kızlar,
Sabahın erken saatlerinde gözümü kuaförde açtım.
Kaş, manikür, boya, fön full bakımımi hallettim.
Sonra ofise geçtim. Allah'ım ne kadar özlemişim anlatamam.
Dışarıda hayat akıyor valla, AVM nasil kalabalıktı öyleHerkes kendini dışarı atmış.
Ev ile işinin mesafesi uzak seninRüyasiz geceyede raziyimhayde sen uyu, ben birazdan evden cikacam
Yapmam diyenden korkSelam kizlarrrrr....
Cennetmeyvesii yine temizliğin dibine vurmuşsun ister istemezz...
Kızlar ev de fazla durmaktan cidden yemek yetiştiremiyorum...Artık ciddi anlamda ne yapacağımı şaşırdım...
yol cok yormuyor aslinda, erken kalkip uykusuz kalmak zorbenim icin. Tren kendime ayira bildigim tek bos vakitlerEv ile işinin mesafesi uzak senin
O da yoruyordur. yaklaşık 4 yıl bende günde 90 km yol gidiyordum eksi 30 larda...Yol kabusumdu
Hocam burası altın kızlar topigi,biz kendisini havada karada alırızAltın için 460 TL altında alım fırsatı ytd değil dedim 390 TL görünce battık öldük diyenler oldu. Şu anda 501 TL o batanları çıkartın :)
503 TL direnci üzeri kapanışta ilk hedef 525 TL sonrası da 600 TL demedi demeyin.
Unutmayın değerli metaller insanlık tarihi boyunca değerlenen tek yatırım aracıdır.
Toplam geliş gidiş ne kadar sürüyor Asmin. Ben yoldan nefret ederim. Işınlanmayı bulun artık eyyy bilim insanları.yol cok yormuyor aslinda, erken kalkip uykusuz kalmak zorbenim icin. Tren kendime ayira bildigim tek bos vakitler
Bereketli olsun mavimlim.Selam kizlar
karamelli_turta 5 gram daha aldim mayis ayi icin. Altin iyi yükseldi. Daha da gider böyle ytd.
3 saatimi aliyor canim tren ve otobüsleri kacirmazsamToplam geliş gidiş ne kadar sürüyor Asmin. Ben yoldan nefret ederim. Işınlanmayı bulun artık eyyy bilim insanları.
Altın için bence alım firsatina gerek yokAltın için 460 TL altında alım fırsatı ytd değil dedim 390 TL görünce battık öldük diyenler oldu. Şu anda 501 TL o batanları çıkartın :)
503 TL direnci üzeri kapanışta ilk hedef 525 TL sonrası da 600 TL demedi demeyin.
Unutmayın değerli metaller insanlık tarihi boyunca değerlenen tek yatırım aracıdır.
Evet cnm altın gerçekten öyle ama artan masraflar her geçen gün alisa engel oluyor...Heralde yakında maaşımız 1 grama yetmez diyorum...Hatta daha ufak küçük bir yerlere gitsek tasinsak mi diye düşünmeye başladım artikAltın için bence alım firsatina gerek yok
Paran varsa hiç bekleme al modundayiz.
Altın bazen sabır işi, al yat işi.
Hedef 600 beklentisi bence de doğru zira uzun süre değer kaybettiğini hiç görmedik.
Alın aldirin,altın candir diğerleri heyecan
Selam kızçeler
Bugun cooook eğlendik
Annemlerle beraber pikniğe gittik harika bir yerdi selalelerin olduğu cennetten bir parça.
Biraz uzaktı ama değdi cocuklar cok mutlu oldu
Yeni geldim eve hemen yürüyüşe çıkıp yediklerimizi eritmek lazim
Dışarıyı ne kadar özlemişiz anlatamam
Ne kadar çok özledik değil mi rahatça gezebilmeyiBugün bende kuzucugumla kendimi yeşil alanlara attım hemen mini bir piknik yaparak. Çok da iyi oldu...Öyle özlemişim ki gezmeyi yeşil alanları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?