Ooo 10 bin bakımı yapılmış
Ben de dün kendim yaptım artık. Şöyle bir güzellik merkezine sabah girip akşam çıkasım var. 5 saat masaj yapsınlar önce ama.

Selam kizlarrrrr....
Cennetmeyvesii yine temizliğin dibine vurmuşsun ister istemezz...

Kızlar ev de fazla durmaktan cidden yemek yetiştiremiyorum...Artık ciddi anlamda ne yapacağımı şaşırdım...
Yapmam diyenden kork

Ev ile işinin mesafesi uzak senin
O da yoruyordur. yaklaşık 4 yıl bende günde 90 km yol gidiyordum eksi 30 larda...Yol kabusumdu
yol cok yormuyor aslinda, erken kalkip uykusuz kalmak zorbenim icin. Tren kendime ayira bildigim tek bos vakitler

Altın için 460 TL altında alım fırsatı ytd değil dedim 390 TL görünce battık öldük diyenler oldu. Şu anda 501 TL o batanları çıkartın :)

503 TL direnci üzeri kapanışta ilk hedef 525 TL sonrası da 600 TL demedi demeyin.

Unutmayın değerli metaller insanlık tarihi boyunca değerlenen tek yatırım aracıdır.

Hocam burası altın kızlar topigi,biz kendisini havada karada alırız Fiyatı bile farketmiyor bize artık,al- tut yapıyoruz. Al-sat yapanlar ağlıyor asıl.

Kizlar altinlariniz bereketli olsun. Ben kurus birikim yapamiyorum. Neyse eksiye girmiyelimde onada raziyim
Extralarimiz tahmince sene sonuna kadar bitmiyecek
1. kizin dogum günü masrafi pasta masta, hediye mediye 150€ civari tutacak
2. Esimin dogum günü 100€
3. kizin idasina raflar ve kitaplik 200€ civari tutar
4. buzluk
5. esim tekrar ders alip sinava gircek
6. gecerse araba alincak ve onun aylik masraflari eklencek
7. ben ders alcam araba kullanmak icin

tahmince 2022 ortalarinda yine birikime gecerim bacilar...atin beni gubdan...beni geride birakin...kendinizi kurtarin

Altın için bence alım firsatina gerek yok
Paran varsa hiç bekleme al modundayiz.
Altın bazen sabır işi, al yat işi.
Hedef 600 beklentisi bence de doğru zira uzun süre değer kaybettiğini hiç görmedik.

Alın aldirin,altın candir diğerleri heyecan

Selam kızçeler
Bugun cooook eğlendik
Annemlerle beraber pikniğe gittik harika bir yerdi selalelerin olduğu cennetten bir parça.
Biraz uzaktı ama değdi cocuklar cok mutlu oldu
Yeni geldim eve hemen yürüyüşe çıkıp yediklerimizi eritmek lazim
Dışarıyı ne kadar özlemişiz anlatamam

Bugün bende kuzucugumla kendimi yeşil alanlara attım hemen mini bir piknik yaparak. Çok da iyi oldu...Öyle özlemişim ki gezmeyi yeşil alanlari
Evet cnm altın gerçekten öyle ama artan masraflar her geçen gün alisa engel oluyor...Heralde yakında maaşımız 1 grama yetmez diyorum...Hatta daha ufak küçük bir yerlere gitsek tasinsak mi diye düşünmeye başladım artik

İyi akşamlar güzeller
Büyüğün dersi vardı,öğretmeni geldi,gitti. Arkasından hep beraber alışverişe çıktık.
Her şey ateş pahası olmuş ama kalite yerlerde. Bildiğimiz tüm markalar fiyatları katlamış. Verdiğin para kadar hizmet alamamak çok kötü. Büyük kızıma tişört,küçüğe paten aldım. Biraz market alışverişi yaptik. Kendime yine bir şey begenemedim. Netten almaya devam diyeceğim mecburen.

Bugün bende kuzucugumla kendimi yeşil alanlara attım hemen mini bir piknik yaparak. Çok da iyi oldu...Öyle özlemişim ki gezmeyi yeşil alanları...
Ne kadar çok özledik değil mi rahatça gezebilmeyi
Çok iyi olmuş çıkmanız biraz hava almak iyi gelir.
Bende yarin alışverişe çıkmak istiyorum sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…