- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.621
Aynen canim ne kadar özgürmüsüzNe kadar çok özledik değil mi rahatça gezebilmeyi
Çok iyi olmuş çıkmanız biraz hava almak iyi gelir.
Bende yarin alışverişe çıkmak istiyorum sabah.
Bugün herkes biraz disaridaymisİyi akşamlar güzeller
Büyüğün dersi vardı,öğretmeni geldi,gitti. Arkasından hep beraber alışverişe çıktık.
Her şey ateş pahası olmuş ama kalite yerlerde. Bildiğimiz tüm markalar fiyatları katlamış. Verdiğin para kadar hizmet alamamak çok kötü. Büyük kızıma tişört,küçüğe paten aldım. Biraz market alışverişi yaptik. Kendime yine bir şey begenemedim. Netten almaya devam diyeceğim mecburen.
Alim gücümüz düşüyor zamlarla.Bugün bende kuzucugumla kendimi yeşil alanlara attım hemen mini bir piknik yaparak. Çok da iyi oldu...Öyle özlemişim ki gezmeyi yeşil alanlari
Evet cnm altın gerçekten öyle ama artan masraflar her geçen gün alisa engel oluyor...Heralde yakında maaşımız 1 grama yetmez diyorum...Hatta daha ufak küçük bir yerlere gitsek tasinsak mi diye düşünmeye başladım artik
Giderlerimiz hep böyle bizimdeKizlar altinlariniz bereketli olsun. Ben kurus birikim yapamiyorum. Neyse eksiye girmiyelimde onada raziyim
Extralarimiz tahmince sene sonuna kadar bitmiyecek
1. kizin dogum günü masrafi pasta masta, hediye mediye 150€ civari tutacak
2. Esimin dogum günü 100€
3. kizin idasina raflar ve kitaplik 200€ civari tutar
4. buzluk
5. esim tekrar ders alip sinava gircek
6. gecerse araba alincak ve onun aylik masraflari eklencek
7. ben ders alcam araba kullanmak icin
tahmince 2022 ortalarinda yine birikime gecerim bacilar...atin beni gubdan...beni geride birakin...kendinizi kurtarin
Giderlerimiz hep böyle bizimdeKizlar altinlariniz bereketli olsun. Ben kurus birikim yapamiyorum. Neyse eksiye girmiyelimde onada raziyim
Extralarimiz tahmince sene sonuna kadar bitmiyecek
1. kizin dogum günü masrafi pasta masta, hediye mediye 150€ civari tutacak
2. Esimin dogum günü 100€
3. kizin idasina raflar ve kitaplik 200€ civari tutar
4. buzluk
5. esim tekrar ders alip sinava gircek
6. gecerse araba alincak ve onun aylik masraflari eklencek
7. ben ders alcam araba kullanmak icin
tahmince 2022 ortalarinda yine birikime gecerim bacilar...atin beni gubdan...beni geride birakin...kendinizi kurtarin
Benimkinin de ihtiyacı var sandalet ve bir-kac parca tişört şort...Hele bol bol corapBugün herkes biraz disaridaymis
Benim çocukların da ihtiyaçları var yarin bana da çarşı yolu görünüyor.
Umarim birşeyler bulabilirim.
Herşey ateş pahası maalesef
Merhabaİyi akşamlar kızlar. Ne güzel yatırıma dayalı bir arkadaşlık kurmuşsunuz :)
Bende elimden geldiğince altın almaya çalışıyorum. Malum günümüzde paranın sadece adı var. Bir bakıyorsunuz var bir bakıyorsunuz yok :) hedefimiz hayırlısıyla önümüzdeki 6 yıl içinde ev shibi olmak.
220 Gr altınımız var düğünümüzden gelen. Bizde üstüne 13 Gr koyduk. Ayda bazen 3 bazen 4 gram altın alıyorum. 883 Gr da gümüş aldık. Yasaklar kalkınca bakalım tasarrufa ne kadar dikkat edebilicez. Hepinize hayırlı birikimler diliyorum
Benim küçük çok şanslı abisi ve yeğenimin kıyafetleri ile dolaplar en çok onun eşyalarını kaplıyorBenimkinin de ihtiyacı var sandalet ve bir-kac parca tişört şort...Hele bol bol corap
Ne güzel bahçe,toprak ile ilgilenmek.Kışın hobi bahçesi gibi bir yer almıştık. Bugub annemler, abimler anlamlarla piknik yaptık
Hava çok güzeldi. Resmen kemiklerimiz ısındı. Evden birşeyler yapıp görüşmüştük. Çoluk çocuk iyi geldi açık hava
Yarında Ekim yapmak için biraz kazdiracagiz bahçeyi. Ona biraz ödeme yapacağız. Biraz da fide alacağız. Bakalım bahçe masrafı ne kadar tutacak
Dün hesabıma 550 yatirmistim bugün resmi tatil bankada fiyatlar çok uçuk diye yarın alacağım.
Benim oğlum biraz yaşıtlarından fazla kilolu...Kuzenin kıyafetleri olmuyor hatta biz onlara veriyoruz. Soz de kuzen bizden buyukBenim küçük çok şanslı abisi ve yeğenimin kıyafetleri ile dolaplar en çok onun eşyalarını kaplıyor
Büyük oğluma alışveriş yapacağız.
Benim büyük oğlum ve ablamin oğlu yeğenim zayif büyüdüBenim oğlum biraz yaşıtlarından fazla kilolu...Kuzenin kıyafetleri olmuyor hatta biz onlara veriyoruz. Soz de kuzen bizden buyukBir de kilolu olunca yıpranıyor da... çok fazla kıyafet almıyorum. zaten 4 günde 1 renkli yıkanıyor. Giysin yıpransın at modundayim
o kumbarayi kiza kaptirdik, bi ona para birikiyor bizim evde canimGiderlerimiz hep böyle bizimde
Sağlık olsun herşey olur sana biz bir kumbara yapalimbir dönem yaptik biz kızlarla hatirlarsin, haftalik min 20 tl atiyorduk
Amaninnn ne diyorsun3 saatimi aliyor canim tren ve otobüsleri kacirmazsam
Hoşbulduuuum.Merhaba
Çok severiz sari kizlari
Birikim,yatırım,para konularını çok rahat konuşabiliyoruz bu platformda.
Hattâ reelde nadir konuştugumuz konular bunlar.
Bilgi alışverişi oluyor hem deneyimleri paylaşıyoruz:)
Aramiza hoşgeldin diyorum :)
Birikimlerin bereketli olsun.
Tl nin değeri altin gibi değil maalesef.
Bu gidişle 6 yılı bulmaz bence ev almanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?