Ne kadar çok özledik değil mi rahatça gezebilmeyi
Çok iyi olmuş çıkmanız biraz hava almak iyi gelir.
Bende yarin alışverişe çıkmak istiyorum sabah.
Aynen canim ne kadar özgürmüsüz
Birde annem hastaneden çıktığından beri evden çıkmadı ona da çok iyi oldu aslında.
Alışveriş işleri hiç bitmiyor ki

Bugün herkes biraz disaridaymis
Benim çocukların da ihtiyaçları var yarin bana da çarşı yolu görünüyor.
Umarim birşeyler bulabilirim.
Herşey ateş pahası maalesef

Alim gücümüz düşüyor zamlarla.
Ben ilk 6 aylik hedefimi tutturamayacagim sanirim biraz fazla yukseklerden atmışım

İyi akşamlar kızlar. Ne güzel yatırıma dayalı bir arkadaşlık kurmuşsunuz :)
Bende elimden geldiğince altın almaya çalışıyorum. Malum günümüzde paranın sadece adı var. Bir bakıyorsunuz var bir bakıyorsunuz yok :) hedefimiz hayırlısıyla önümüzdeki 6 yıl içinde ev shibi olmak.
220 Gr altınımız var düğünümüzden gelen. Bizde üstüne 13 Gr koyduk. Ayda bazen 3 bazen 4 gram altın alıyorum. 883 Gr da gümüş aldık. Yasaklar kalkınca bakalım tasarrufa ne kadar dikkat edebilicez. Hepinize hayırlı birikimler diliyorum

Giderlerimiz hep böyle bizimde
Sağlık olsun herşey olur sana biz bir kumbara yapalim bir dönem yaptik biz kızlarla hatirlarsin, haftalik min 20 tl atiyorduk

Giderlerimiz hep böyle bizimde
Sağlık olsun herşey olur sana biz bir kumbara yapalim bir dönem yaptik biz kızlarla hatirlarsin, haftalik min 20 tl

Bugün herkes biraz disaridaymis
Benim çocukların da ihtiyaçları var yarin bana da çarşı yolu görünüyor.
Umarim birşeyler bulabilirim.
Herşey ateş pahası maalesef
Benimkinin de ihtiyacı var sandalet ve bir-kac parca tişört şort...Hele bol bol corap

Merhaba
Çok severiz sari kizlari
Birikim,yatırım,para konularını çok rahat konuşabiliyoruz bu platformda.
Hattâ reelde nadir konuştugumuz konular bunlar.
Bilgi alışverişi oluyor hem deneyimleri paylaşıyoruz:)
Aramiza hoşgeldin diyorum :)
Birikimlerin bereketli olsun.
Tl nin değeri altin gibi değil maalesef.
Bu gidişle 6 yılı bulmaz bence ev almanız.

Kışın hobi bahçesi gibi bir yer almıştık. Bugub annemler, abimler anlamlarla piknik yaptık
Hava çok güzeldi. Resmen kemiklerimiz ısındı. Evden birşeyler yapıp görüşmüştük. Çoluk çocuk iyi geldi açık hava
Yarında Ekim yapmak için biraz kazdiracagiz bahçeyi. Ona biraz ödeme yapacağız. Biraz da fide alacağız. Bakalım bahçe masrafı ne kadar tutacak
Dün hesabıma 550 yatirmistim bugün resmi tatil bankada fiyatlar çok uçuk diye yarın alacağım.

Ne güzel bahçe,toprak ile ilgilenmek.
Bugün bende işlem yapamadim hesabimda, yarin artik.

Benim küçük çok şanslı abisi ve yeğenimin kıyafetleri ile dolaplar en çok onun eşyalarını kaplıyor
Büyük oğluma alışveriş yapacağız.
Benim oğlum biraz yaşıtlarından fazla kilolu...Kuzenin kıyafetleri olmuyor hatta biz onlara veriyoruz. Soz de kuzen bizden buyuk Bir de kilolu olunca yıpranıyor da... çok fazla kıyafet almıyorum. zaten 4 günde 1 renkli yıkanıyor. Giysin yıpransın at modundayim

Benim büyük oğlum ve ablamin oğlu yeğenim zayif büyüdü
Ama büyük oğlum sonradan çabuk gelişti kilo aldı falan öyle olunca da aldıklarım temiz kaldı
Aman eşya işte alinir yine.

Hepinize merhaba. Aranizdaki sohbetleri cok sevdim. Ben de birikim yapmak istiyorum diye yazdim ama kendimden hic bahsetmedim
34 yasindayim 2 cocugum var ogretmenim.
2 ev kredisi oduyoruz. Ocakta biri bitecek kismetse. Ben de altin alip atma taraftariyim. Gecenlerde bozdurmustum kâr ettim dedim ama uzerine 10tl daha koydu. Yalniz altinlari satip bir arkadastan borc almistik onu kapattim onun icin canimi sıkmiyorum. Kalan parayla 503ten yine aldim toplamda 4 gram altin oldu. Insallah daha fazlasini yapariz birlikte.

Siz bankadan mi yoksa fiziki olarak mi aliyorsunuz?

Hoşbulduuuum.
Malesef ev fiyatları da her geçen gün artıyor. 6 yıl diye düşündük en az ama, inşallah daha kısa zamanda olur :)
Biz önümüzdeki iki ay altın alamayız sanırım. Birkaç Gr gümüş belki. Kurbana para biriktiricez. Memlekete gidiş dönüş var 4 tane uçak bileti. Hediye falan derken... 2 ay sonra birikime başlayınca uğrarım tekrar

İyi akşamlar arkadaşlar.
Yeni gelen altinseverlere hoşgeldiniz diyorum.
Her günüm alışverişle geçiyor ama eksik bitmiyor. Sandalet işini hallettim bugün. Saat baktım büyük kızıma,nakite bile doğru düzgün indirim yapmiyor yerel dükkanlar. Aynısı nette 150 TL ucuz. Adama gösterdim hatta şu marka şu modeli istiyorum diye. Fiyatı da gördü,548 liraya nakit 540 a olur diyor. Ee nette 410 be adam. Neyin derdindesin. 500 dese alacağım belki. Hani paraya ihtiyacı vardı küçük esnafın. Kaçırmasana müşteriyi. Kızdım yani.
Herkes esnaf olamıyor işte. Sadece dükkan açmış oluyor. Dost olduğumuz esnaflar vardı eskiden. Şimdi ara da bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…