- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.661
Pastalara sos olarak koyuyorum üzerine biraz şeker atıp el blendrindan geciriyorum canimBen de bezelye alacağım çok rahat oluyor kisin pişirmesi...
Çilek nasıl koyuyorsun cnm. Dondurucu var ben de koymak isterim
Cok güzel güle güle kullanBen bugun elbise aldım defactodan görür görmez vuruldum
Tesekkur ederim canımCok güzel güle güle kullan
Çok güzel güle güle giyin bu elbisede benimde gözüm vardıBen bugun elbise aldım defactodan görür görmez vuruldum
Gule gule.kullan canim cok hos. Ben de netten aldim.yeni 3 tane cok hoauma gittiBen bugun elbise aldım defactodan görür görmez vuruldum
Güle güle kullan canimcimqBen bugun elbise aldım defactodan görür görmez vuruldum
Kesinlikle kuzucum benim de favorim o utu istemeyen elbiselerGüle güle kullanın kızlar
Hep söylerim ben giy çık elbise çok severim. Hele bir de ütü istemezse miss
Ooooo hayirli olsun noramkızlar merhaba tekrar.
Araba borcu ödendikten sonra elime 35 bin kalacak.
5 bin zor zaman parası,kalanı da 30 bin kadarını Tl de tutmak istemiyorum,değer kaybediyor sürekli...
Ne tavsiye edersiniz
Islatmissin arabayi kuzucum bizle ne zaman islatiyorsun pekiSelam kızlar nasılsınız
geçmiş inokuyamadım hepinizi özledim,
biZ arabamızı salı günü aldık,
hatta bende deneme turu yaptım bugun boyunluğu çıkardım artık
Tesekkur ederim cnm sende al beraber giyerizÇok güzel güle güle giyin bu elbisede benimde gözüm vardı
Tesekkur ederim cnmGule gule.kullan canim cok hos. Ben de netten aldim.yeni 3 tane cok hoauma gitti
Tesekkur ederim canim.Güle güle kullanın kızlar
Hep söylerim ben giy çık elbise çok severim. Hele bir de ütü istemezse miss
Hayırlı olsun kazasız belasız insallahSelam kızlar nasılsınız
geçmiş inokuyamadım hepinizi özledim,
biZ arabamızı salı günü aldık,
hatta bende deneme turu yaptım bugun boyunluğu çıkardım artık
Tabiki sarıkızkızlar merhaba tekrar.
Araba borcu ödendikten sonra elime 35 bin kalacak.
5 bin zor zaman parası,kalanı da 30 bin kadarını Tl de tutmak istemiyorum,değer kaybediyor sürekli...
Ne tavsiye edersiniz
Tesekkur ederim topraam . Sende güle güle giy pontuslariniGüle güle kullan canimcimqbayilirim elbiselere ozelliklede yazin böyle cicekli şifon olanlara dolabimda elbisenin her turünden fazla fazla var bende uzun zamandir pantolon alma niyetindeydim bugün 4 tane aldim netten biraz abartmis olabilirim
Kesinlikle kuzucum benim de favorim o utu istemeyen elbiseler
Güle güle giy canim yeni cicileriniGule gule.kullan canim cok hos. Ben de netten aldim.yeni 3 tane cok hoauma gitti
Sende sagolasın topraaammmTesekkur ederim cnm sende al beraber giyeriz
Tesekkur ederim cnm
Sende güle güle kullan
Tesekkur ederim canim.
Hayırlı olsun kazasız belasız insallah
Tabiki sarıkız
Tesekkur ederim topraam . Sende güle güle giy pontuslarini
Ne olcak biz kadinlarin bu temizlikle bitmek bilmeyen imtihaniAy çok yoruldum temizlikle uğraştım bugün
Yemek yapmak istemedim pizza yaptim yedik yemesem olurdu dayanamadım yine
Birde arkadasa kahveye uğradım 1 saat iyi oldu.
Cok ozledim kısıtlamasız görüşmelerimizi
Çok teşekkür ederimOoooo plaza hatunum K kahvemsi mutluluk uğum gelmis hosgelmisnasilsin canimcim tekrar döndun demi plazaya evden calisma aona erdi yanilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?