Ben de bezelye alacağım çok rahat oluyor kisin pişirmesi...
Çilek nasıl koyuyorsun cnm. Dondurucu var ben de koymak isterim
Pastalara sos olarak koyuyorum üzerine biraz şeker atıp el blendrindan geciriyorum canim
Çıkarınca az nisastali şu ve şeker koyup kaynatiyorum harika oluyor
Cok azda diri halde koyuyorum cocuklara sut ve bal ekleyip çilekli süt yapiyorum

Selamlar arkadaşlar
Temizliğimi bitirdim. Oturdum biraz, yorulmuşum. Hava soğuktu 2 gündür,hemen neşem gitti. Yaza doymak istiyorum bu sene inşallah. Geçen sene yapamadığımız tatili yapmak niyetindeyim. Bakalım ,hayırlısı olsun.
Altın ben buradayım diyor son haftalarda. Yükselme trendi devam edecek gibi ama arada şoklar da bekliyorum bu sefer. Oynarlar gibi biraz üstünde büyük alıcılar. İzleyeceğiz artık.

Ben bugun elbise aldım defactodan görür görmez vuruldum
Güle güle kullan canimcimq bayilirim elbiselere ozelliklede yazin böyle cicekli şifon olanlara dolabimda elbisenin her turünden fazla fazla var bende uzun zamandir pantolon alma niyetindeydim bugün 4 tane aldim netten biraz abartmis olabilirim
Güle güle kullanın kızlar
Hep söylerim ben giy çık elbise çok severim. Hele bir de ütü istemezse miss
Kesinlikle kuzucum benim de favorim o utu istemeyen elbiseler

kızlar merhaba tekrar.
Araba borcu ödendikten sonra elime 35 bin kalacak.
5 bin zor zaman parası,kalanı da 30 bin kadarını Tl de tutmak istemiyorum,değer kaybediyor sürekli...
Ne tavsiye edersiniz
Ooooo hayirli olsun noram cok sevindim kuzucum Allah kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin biz altinciyiz biliyosun canimcim tamamini altinda alabilirsibiz sepet de yapabilirsiniz ama öyle olsa bile ben altini cogunluk yapardim
Selam kızlar nasılsınız
geçmiş inokuyamadım hepinizi özledim,
biZ arabamızı salı günü aldık,
hatta bende deneme turu yaptım bugun boyunluğu çıkardım artık
Islatmissin arabayi kuzucum bizle ne zaman islatiyorsun peki şkaa bi yana boyunluğuda çıkarmissin hayirli olsun tekrar çok gecmiş olsun canimcim

Çok güzel güle güle giyin bu elbisede benimde gözüm vardı
Tesekkur ederim cnm sende al beraber giyeriz
Gule gule.kullan canim cok hos. Ben de netten aldim.yeni 3 tane cok hoauma gitti
Tesekkur ederim cnm
Sende güle güle kullan
Güle güle kullanın kızlar
Hep söylerim ben giy çık elbise çok severim. Hele bir de ütü istemezse miss
Tesekkur ederim canim.
Selam kızlar nasılsınız
geçmiş inokuyamadım hepinizi özledim,
biZ arabamızı salı günü aldık,
hatta bende deneme turu yaptım bugun boyunluğu çıkardım artık
Hayırlı olsun kazasız belasız insallah
kızlar merhaba tekrar.
Araba borcu ödendikten sonra elime 35 bin kalacak.
5 bin zor zaman parası,kalanı da 30 bin kadarını Tl de tutmak istemiyorum,değer kaybediyor sürekli...
Ne tavsiye edersiniz
Tabiki sarıkız
Tesekkur ederim topraam . Sende güle güle giy pontuslarini

Gule gule.kullan canim cok hos. Ben de netten aldim.yeni 3 tane cok hoauma gitti
Güle güle giy canim yeni cicilerini yaz geldi ya disari cikabilme umuduyla alisverise vermisiz galiba kendimizi topikcek
Sende sagolasın topraaammm
Ay çok yoruldum temizlikle uğraştım bugün
Yemek yapmak istemedim pizza yaptim yedik yemesem olurdu dayanamadım yine

Birde arkadasa kahveye uğradım 1 saat iyi oldu.
Cok ozledim kısıtlamasız görüşmelerimizi
Ne olcak biz kadinlarin bu temizlikle bitmek bilmeyen imtihani pizzada afiyet bal olsun canimcım diyetteyim gece gece gozumun önüne geldi

Ben de bu ara alışverişi biraz abartmış olabilirim
Geçen yazı evde geçirince alışveriş yapmamıştım, evdekiler hep bol.
Elbise, tulum, gömlek, babet ve canta, saç maskesi, makyaj malzemesi aldım.
Bir tane adidas ayakkabı beğenmistim ama elim bir türlü gitmiyordu azıcık pahalı diye, onu da eşim tanışma yıldönümü hediyesi aldı.
Ben ona birşey almadım ama olsun
Selin cigercinin makyaj malzemelerini kullanıyorum iki aydır pahalı markalar kadar kaliteli. Kullanıyorsanız bb kremi, rujları, rimelini ben çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…