- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.701
Yaaa ne guzelsinizYıllar çok hızlı geçiyor gerçekten turtacim.
Daha dün bebektin,ne zaman büyüdün diyorum bakıp bakıp. Okullar açılırsa eylüle yolcu olacak evladım,kimbilir nereye. Odası boş,yatağı boş nasıl alışacağım diye kara kara düşünüyorum. Doğal süreçler aslında ama ben biraz hassasım sanırım. Yine de ona belli etmiyorum. Hayatın yeni başlıyor,bundan sonra kendi macerani yaşayacaksın diyorum. Umarım hepimizin evlatları kendi ayaklarının üstünde sağlam duran,gurur duyacağımız bireyler olurlar. Tüm kalbimle diliyorum.
Çok doğru diyorsun. Denklik çok önemli. Sevgide,merhamette,saygıda özellikle.Yaaa ne guzelsiniz
Bende çok istiyorum kızım kendi ayakları üzerinde dursun ki karşısına çıkan buyukbaslarca ezilmesin
Koğuuuşşş kalkkkk!!!Evet yeme içme gezme kalkma
Asker ocagi
Ayyyyy hamarat anneİyi akşamlar arkadaşlar
Kaç gündür d.gunu hazırlıkları ile uğraşıyorum. Süsler,pankart, balonlar,mumlar ,standlar derken az abartmış olabilirim.18 bence çok önemli bir yaş,kızım benim kadar önemsemese de ben kendi çocuklarının 18 yaşında bizi hatırlamasıni çok istiyorum. Ne kadar sevilip,değer gördüğünü hep bilsin çocuklarım diye uğraşıyorum. Anne baba gidince geriye güzel anlar bırakmalı. En güzel miras bu bence.
Son dakikada iş çıktı başıma ama. Butik pastaneden sipariş verecektim pastasını, ille sen yap diye tutturdu. Krema duyu bulamadım süslemek için. Netten 2 hafta önce sipariş verdim ve gelmedi. Artık yapabildiğim kadar süsledim,Allah ne verdiyse.
Kurabiye istedi, 2 çeşitten 4 tepsi yaptım.
Yarın da börek ve poğaça yapacağım.
Tüm bunları hazır alan kadınlara özeniyorum. Benimkiler asla hazır istemiyor maalesef. Küçüğü kandirirsam pasta işinden kurtulurum belki bu sefer .Çok süslü kız çocuk pastaları var.
AhahahahahaBuraya giren zengin çıkarille bulaştırıyoruz.
HoşgeldinizÖyle gözüküyor
YaaaaYıllar çok hızlı geçiyor gerçekten turtacim.
Daha dün bebektin,ne zaman büyüdün diyorum bakıp bakıp. Okullar açılırsa eylüle yolcu olacak evladım,kimbilir nereye. Odası boş,yatağı boş nasıl alışacağım diye kara kara düşünüyorum. Doğal süreçler aslında ama ben biraz hassasım sanırım. Yine de ona belli etmiyorum. Hayatın yeni başlıyor,bundan sonra kendi macerani yaşayacaksın diyorum. Umarım hepimizin evlatları kendi ayaklarının üstünde sağlam duran,gurur duyacağımız bireyler olurlar. Tüm kalbimle diliyorum.
Altinla bizim imtihanimiz bir ömur canim ☺Günaydın arkadaşlar, piyasaları takip edememiştim,altın yerinde duramıyor bu ara. insan keşke daha çok alsaydim diyor ister istemez.
Amin canim amin inşallahYaaa ne guzelsiniz
Bende çok istiyorum kızım kendi ayakları üzerinde dursun ki karşısına çıkan buyukbaslarca ezilmesin
Insallah canimcimda mum dibine ışık vermiyoKoğuuuşşş kalkkkk!!!koğuşunda komutanligi yakisir topraamm sana
Ayyyyy hamarat annecok güzel düsünmüssun canim kesinlikle çocuklar anne babalarini sevgiyle sevildiklerini bilerek hatirlamalı umarim cok eglenirsiniz unutulmaz bi dogum günu olur hepiniz icin
Ahahahahahaherkesi mal mulk sahibi yapiyoruz
Hoşgeldinizhep birlikte zengin oluyoruz oyleyse
YaaaaColombre m çok duygulandirdin beni üniv yi kazaniptan şehir değistirdigim rahmetli babacıgımin beni yurda yerlestirip kaydimi yaptirip birakip gittiği günler yurt yatagindan henüz tanimadigim arkadaslarim görmesin diye yorgani cekip ağladigim zamanlar aklima geldi hayirli okullarda hayirli bolümde okumak nasip olur da kendi kanatlariyla uçmayi ayaklari üstünde kimseye muhtac olmadan yasamayi öğrenir dilerim rabbim herkesin evlatlarina hayirli yazilar yazsin
Altinla bizim imtihanimiz bir ömur canim ☺
Amin canim amin inşallahbüyükbaşlar bitmez hayatta inşallah yolu hep acik olucak topragim col guzel cok bilincli iyi kalpli annelersiniz hele de kizlariniza kendi deneyimlerinden oğrendiklerinizle kim bilir ne hayat dersleri öğretiyorsunuzdur canimcim
Senin kız babacık benim de büyük oğlumInsallah canimcimda mum dibine ışık vermiyo
Ben neysem kızım tersim
Ayni babasi
Allah bahtlarini açık etsin kuzularimizin
Bende yıllık hedefi tutturamayacagim galibaAltinin yükselişi aldı başını gidiyor böyle devam eder artik.
Tl de beklemek olmaz ke di adıma diyim.
Haziran hedefim tutsa bile 6 aylik hedefimi tutturamadim yılın ilk yarısında.
İyiyim ben cok sukurGünaydın komsilerr
Size yetisemiyorm ama bi slm vereyim dedim:)
Herkes iyidir inss
Herseyin fiyati yükseldi hatta her an yükseliyor.Bende yıllık hedefi tutturamayacagim galiba
Sürekli biyerlerden eksik çıkıyor ay sonunu zor getirir olduk. Bu ay kartlarim çok doldu kapanmada buyukbas çalışmayınca masraflar bana yuklendi. Umarım bu ay bi kac gr alabilirim
Birde benim kiz 8. Sınıf olacak.
Yazdan matematik hocası tutacağım
Kitapları kaynakları derken agustostan itibaren cüzdanım ağlayacak
Temmuzda da kurban var
Neyse sağlık olsun
İyidir kuzuİyiyim ben cok sukur
Yuvarlanıp gidiyorum
Sen nerelerdesin ya
Napıyor senin cimcimeİyidir kuzu
Buralardayım bende aynı devam
Fena olmuş . zincirleme şekilde tüymüş aile büyükleriHaberler bendeymiş.
Bu aralar pek aktif olamayınca bugüne denk geldi
Kv iki gün içinde memlekete gidiyor.
2 ay kadar kalır.
Çocukları da gönder istersen götüreyim dedi birkaç kez.
Nasil göndereyim şehir dışı değil ki bu.
Sınırlardan çıkacak ülkeden çıkacak.
Asla gönderemem sen istersen git dedim.
Annem ve babam da tatil hazirliklari yapiyor
Onlar da her yil kaplica tercihi yapiyor.
Kardeşimin yaz sonu doğumu var bu yüzden haziranın ilk haftası gidelim demişler.
E Hadi sizde gidin dedim
E çocuklar kaldi böyle olunca allahtan arka sokagimizda eşimin halası var Ona rica ettik de annem ve babam gelene kadar ilgilenecek.
Yapar da anlaşıyoruz biz onunla severim onlari.
Ev tadilatinda eşim de halasına çok yardim etti birçok tesisatini tamir işlerini vs hep o yapti.
Ben daha oturayim evde korkayım virüs var diye gezmeyeyim
Allah'ım büyüklerim benden önce düştü yollara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?