Ütü istemeyen her şeyi severim

Mutfakga netten tül almıştım dün geldi.
Tam bir hayal kırıklığı.
Görüntü çok güzel ama beklediğim kalitede değil.
Keten diye aldım ama ince bence.
En kötüsü de yıkayıp astım ve etekleri kırışık buruşuk kaldı. Kuruyunca biraz daha iyi oldu ancak ütü istermiş.

Ben bugun elbise aldım defactodan görür görmez vuruldum
Güle güle kullan canım
Selam kızlar nasılsınız
geçmiş inokuyamadım hepinizi özledim,
biZ arabamızı salı günü aldık,
hatta bende deneme turu yaptım bugun boyunluğu çıkardım artık
Hayırlı olsun nora
Kazasız belasiz kullanilsin ins
kızlar merhaba tekrar.
Araba borcu ödendikten sonra elime 35 bin kalacak.
5 bin zor zaman parası,kalanı da 30 bin kadarını Tl de tutmak istemiyorum,değer kaybediyor sürekli...
Ne tavsiye edersiniz
Ben altın al derim ,paranın tamamıyla

Ben temizlik yaparken canavarlaşıyormuşum öyle diyolla
Güle güle kullan canım

Hayırlı olsun nora
Kazasız belasiz kullanilsin ins

Ben altın al derim ,paranın tamamıyla
teşekkür ederim canım
Mutlu yıllar ablana canım.
biz tükeniriz ama İşler bitmez

kızlar merhaba tekrar.
Araba borcu ödendikten sonra elime 35 bin kalacak.
5 bin zor zaman parası,kalanı da 30 bin kadarını Tl de tutmak istemiyorum,değer kaybediyor sürekli...
Ne tavsiye edersiniz
Ben olsam sepet yaparım canım TL çok değer kaybediyor altın döviz yaparım tabi yine senin paran canım fikrim bu

Çok teşekkür ederim
Çok şükür plazama kavuştum
Bir daha böyle kısıtlama falan olursa ben ofiste kalcam, çok net kararım
Ahahahaha ilahi kahvemsim guldurdün beni gerci anliyorum bazen rahat bi subedeysem bende eve gitmesemde suraya bi yatak dösek mi atsam sabah nasilsa geri gelecegim diyorum
Ahahaha ne füzel sey ya tanışma yildonümü hediyesi alan eşine saygım sonsuz selin ciğercinin ürunlerini merak ediyordum canim tavsiyelerin cok iyi oldu
Ütü istemeyen her şeyi severim
Kesinlikle benimde favorimdir
Bende mutfak icin almistim netten tam bi hayal kırıklıgıydı daha sonra baska bi magazadan aldim onu cok begenince salonun fon ve tüllerinide netten ayniağazadan aldim netten her yer ayni kalitede olmuyor kuzucum helede resimlerle gelen arasinda cok fark olabiliyor bazen ne yazik ki

Ne güzel canim butun aile bir arada olmaniz hasret kaldik buna 1bucuk senedir hepimiz
Ablana hayirli saglikli uzun omürler turtisim
Ben temizlik yaparken canavarlaşıyormuşum öyle diyolla

teşekkür ederim canım

Mutlu yıllar ablana canım.
biz tükeniriz ama İşler bitmez
Ahahahaha ilahi topraaammm gozunu mu korkuttun cevrendekileirn temizlik yaparkene

Ne güzel canim butun aile bir arada olmaniz hasret kaldik buna 1bucuk senedir hepimiz
Ablana hayirli saglikli uzun omürler turtisim

Ahahahaha ilahi topraaammm gozunu mu korkuttun cevrendekileirn temizlik yaparkene
Evet yeme içme gezme kalkma
Asker ocagi

İyi akşamlar arkadaşlar
Kaç gündür d.gunu hazırlıkları ile uğraşıyorum. Süsler,pankart, balonlar,mumlar ,standlar derken az abartmış olabilirim. 18 bence çok önemli bir yaş,kızım benim kadar önemsemese de ben kendi çocuklarının 18 yaşında bizi hatırlamasıni çok istiyorum. Ne kadar sevilip,değer gördüğünü hep bilsin çocuklarım diye uğraşıyorum. Anne baba gidince geriye güzel anlar bırakmalı. En güzel miras bu bence.
Son dakikada iş çıktı başıma ama. Butik pastaneden sipariş verecektim pastasını, ille sen yap diye tutturdu. Krema duyu bulamadım süslemek için. Netten 2 hafta önce sipariş verdim ve gelmedi. Artık yapabildiğim kadar süsledim,Allah ne verdiyse.
Kurabiye istedi, 2 çeşitten 4 tepsi yaptım.
Yarın da börek ve poğaça yapacağım.
Tüm bunları hazır alan kadınlara özeniyorum. Benimkiler asla hazır istemiyor maalesef. Küçüğü kandirirsam pasta işinden kurtulurum belki bu sefer . Çok süslü kız çocuk pastaları var.

18 yaş bencede önemli ne güzel hazirliklar yapmışsın colombrem yeniden onsekizime giresim geldi
Detaycisin ama kızın hiç unutmayacak bu yaş gününü emin ol cnm.
Ben bile heyecanlandim gerçekten

18 yaş bencede önemli ne güzel hazirliklar yapmışsın colombrem yeniden onsekizime giresim geldi
Detaycisin ama kızın hiç unutmayacak bu yaş gününü emin ol cnm.
Ben bile heyecanlandim gerçekten
Yıllar çok hızlı geçiyor gerçekten turtacim.
Daha dün bebektin,ne zaman büyüdün diyorum bakıp bakıp. Okullar açılırsa eylüle yolcu olacak evladım,kimbilir nereye. Odası boş,yatağı boş nasıl alışacağım diye kara kara düşünüyorum. Doğal süreçler aslında ama ben biraz hassasım sanırım. Yine de ona belli etmiyorum. Hayatın yeni başlıyor,bundan sonra kendi macerani yaşayacaksın diyorum. Umarım hepimizin evlatları kendi ayaklarının üstünde sağlam duran,gurur duyacağımız bireyler olurlar. Tüm kalbimle diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…