- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.681
Ütü istemeyen her şeyi severimGüle güle kullan canimcimqbayilirim elbiselere ozelliklede yazin böyle cicekli şifon olanlara dolabimda elbisenin her turünden fazla fazla var bende uzun zamandir pantolon alma niyetindeydim bugün 4 tane aldim netten biraz abartmis olabilirim
Kesinlikle kuzucum benim de favorim o utu istemeyen elbiseler
Güle güle kullan canımBen bugun elbise aldım defactodan görür görmez vuruldum
Hayırlı olsun noraSelam kızlar nasılsınız
geçmiş inokuyamadım hepinizi özledim,
biZ arabamızı salı günü aldık,
hatta bende deneme turu yaptım bugun boyunluğu çıkardım artık
Ben altın al derim ,paranın tamamıylakızlar merhaba tekrar.
Araba borcu ödendikten sonra elime 35 bin kalacak.
5 bin zor zaman parası,kalanı da 30 bin kadarını Tl de tutmak istemiyorum,değer kaybediyor sürekli...
Ne tavsiye edersiniz
Ben temizlik yaparken canavarlaşıyormuşum öyle diyollaGüle güle giy canim yeni cicileriniyaz geldi ya disari cikabilme umuduyla alisverise vermisiz galiba kendimizi topikcek
Sende sagolasın topraaammm
Ne olcak biz kadinlarin bu temizlikle bitmek bilmeyen imtihanipizzada afiyet bal olsun canimcım diyetteyim gece gece gozumun önüne geldi
teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım
Hayırlı olsun nora
Kazasız belasiz kullanilsin ins
Ben altın al derim ,paranın tamamıyla
Mutlu yıllar ablana canım.Günaydın kızlar
Cumartesi annemdeydik aylar aylar sonra kardeşlerim annem babam ile biraz zaman geçirdik, ablamin da doğum günüsüydü ne güzel oldu. Çok özlemişim çok.
Dün ise ev işleri ve alışveriş ile geçti koca gün.
Işler hiç bitmiyor ki.
Ben olsam sepet yaparım canım TL çok değer kaybediyor altın döviz yaparım tabi yine senin paran canım fikrim bukızlar merhaba tekrar.
Araba borcu ödendikten sonra elime 35 bin kalacak.
5 bin zor zaman parası,kalanı da 30 bin kadarını Tl de tutmak istemiyorum,değer kaybediyor sürekli...
Ne tavsiye edersiniz
Ahahahaha ilahi kahvemsim guldurdün beniÇok teşekkür ederim
Çok şükür plazama kavuştum
Bir daha böyle kısıtlama falan olursa ben ofiste kalcam, çok net kararım
AhahahaBen de bu ara alışverişi biraz abartmış olabilirim
Geçen yazı evde geçirince alışveriş yapmamıştım, evdekiler hep bol.
Elbise, tulum, gömlek, babet ve canta, saç maskesi, makyaj malzemesi aldım.
Bir tane adidas ayakkabı beğenmistim ama elim bir türlü gitmiyordu azıcık pahalı diye, onu da eşim tanışma yıldönümü hediyesi aldı.
Ben ona birşey almadım ama olsun
Selin cigercinin makyaj malzemelerini kullanıyorum iki aydır pahalı markalar kadar kaliteli. Kullanıyorsanız bb kremi, rujları, rimelini ben çok beğendim.
Kesinlikle benimde favorimdirÜtü istemeyen her şeyi severim
Bende mutfak icin almistim netten tam bi hayal kırıklıgıydıMutfakga netten tül almıştım dün geldi.
Tam bir hayal kırıklığı.
Görüntü çok güzel ama beklediğim kalitede değil.
Keten diye aldım ama ince bence.
En kötüsü de yıkayıp astım ve etekleri kırışık buruşuk kaldı. Kuruyunca biraz daha iyi oldu ancak ütü istermiş.
Ne güzel canim butun aile bir arada olmaniz hasret kaldik buna 1bucuk senedir hepimizGünaydın kızlar
Cumartesi annemdeydik aylar aylar sonra kardeşlerim annem babam ile biraz zaman geçirdik, ablamin da doğum günüsüydü ne güzel oldu. Çok özlemişim çok.
Dün ise ev işleri ve alışveriş ile geçti koca gün.
Işler hiç bitmiyor ki.
AhahahahaBen temizlik yaparken canavarlaşıyormuşum öyle diyolla
teşekkür ederim canım
Mutlu yıllar ablana canım.
biz tükeniriz ama İşler bitmez
Evet yeme içme gezme kalkmaNe güzel canim butun aile bir arada olmaniz hasret kaldik buna 1bucuk senedir hepimiz
Ablana hayirli saglikli uzun omürler turtisim
Ahahahahailahi topraaammm gozunu mu korkuttun cevrendekileirn temizlik yaparkene
Buraya giren zengin çıkarSelam birikimciler
Birikim bana gore degıl demiştim ama
Para harcamamak icin altın almaya başladım.
Keyıflıymıs birikim ☺
Öyle gözüküyorBuraya giren zengin çıkarille bulaştırıyoruz.
18 yaş bencede önemli ne güzel hazirliklar yapmışsın colombrem yeniden onsekizime giresim geldiİyi akşamlar arkadaşlar
Kaç gündür d.gunu hazırlıkları ile uğraşıyorum. Süsler,pankart, balonlar,mumlar ,standlar derken az abartmış olabilirim.18 bence çok önemli bir yaş,kızım benim kadar önemsemese de ben kendi çocuklarının 18 yaşında bizi hatırlamasıni çok istiyorum. Ne kadar sevilip,değer gördüğünü hep bilsin çocuklarım diye uğraşıyorum. Anne baba gidince geriye güzel anlar bırakmalı. En güzel miras bu bence.
Son dakikada iş çıktı başıma ama. Butik pastaneden sipariş verecektim pastasını, ille sen yap diye tutturdu. Krema duyu bulamadım süslemek için. Netten 2 hafta önce sipariş verdim ve gelmedi. Artık yapabildiğim kadar süsledim,Allah ne verdiyse.
Kurabiye istedi, 2 çeşitten 4 tepsi yaptım.
Yarın da börek ve poğaça yapacağım.
Tüm bunları hazır alan kadınlara özeniyorum. Benimkiler asla hazır istemiyor maalesef. Küçüğü kandirirsam pasta işinden kurtulurum belki bu sefer .Çok süslü kız çocuk pastaları var.
Nora cim araba almışsınız,güle güle kullanın inşallah. Darısı isteyen herkese olsun. Ben de kalan birikimin için altın diyorum.
Yıllar çok hızlı geçiyor gerçekten turtacim.18 yaş bencede önemli ne güzel hazirliklar yapmışsın colombrem yeniden onsekizime giresim geldi
Detaycisin ama kızın hiç unutmayacak bu yaş gününü emin ol cnm.
Ben bile heyecanlandim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?