- 21 Ağustos 2015
- 32.162
- 97.631
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.721
2 YAS sendromuyla kurutuyor biziiiNapıyor senin cimcime
Kendi kararlarini vermisler müdahale etmek istemedim colombrecim.Fena olmuş . zincirleme şekilde tüymüş aile büyükleri
Ben de fink atmak istiyorum ya
Kızım sınavı bir atlatsin da hayırlısıyla. Az kaldı.
Senin kuzuna da Allah yardım etsin inşallah. Hayatları sınav çocukların.
AhahahaInsallah canimcimda mum dibine ışık vermiyo
Ben neysem kızım tersim
Ayni babasi
Allah bahtlarini açık etsin kuzularimizin
Bol sanslar canimcim hepinize iyice arastirin gelecegi icin lise hele de meslek liseleri cok onemli oglusun ne dusunuyor peki okul ve bolümleriyle ilgili turtisimBüyük oğlumun sınavına sadece 10 gün kaldi.
Bu aralar ona odaklayım.
Bir iki gün içinde önerilen bir okulu görmeye gideceğiz.
Yarı devlet destekli bir meslek lisesi.
Ama okula aldığı öğrenci puanları yüksekmiş.
Gidip görüp bilgi alalim diyor eşim de.
Lise tercihleri çok önemli.
Yanlış kararlar versin istemiyorum çocuğumu..l
Insallah hayırlısı olur
Zaten en cok da bütcemizi sarsan bizi zorlayan hesapta olmayan harcamalar degil mi canimHerseyin fiyati yükseldi hatta her an yükseliyor.
Mutfak masrafı zaten en büyük kalem.
Ee böyle arıza vs olunca hepten ya eksiye giriyoruz, birikim yapamiyoruz.
Sağlık olsun da artik normale dönebilsek keşke inanılmaz sıkıldık.
Sağol cnm umarim dilediği olur gönlüne göre.Selamlar kizlar
Ahahahayaa kiz cocuklari cok babaci oluyor sanki bende rahmetli babacigim hayattayken annem hep derdi babasinin kizi diye şimdi pek diyemiyor artik
Bol sanslar canimcim hepinize iyice arastirin gelecegi icin lise hele de meslek liseleri cok onemli oglusun ne dusunuyor peki okul ve bolümleriyle ilgili turtisim
Zaten en cok da bütcemizi sarsan bizi zorlayan hesapta olmayan harcamalar degil mi canim
AhahahahaHaberler bendeymiş.
Bu aralar pek aktif olamayınca bugüne denk geldi
Kv iki gün içinde memlekete gidiyor.
2 ay kadar kalır.
Çocukları da gönder istersen götüreyim dedi birkaç kez.
Nasil göndereyim şehir dışı değil ki bu.
Sınırlardan çıkacak ülkeden çıkacak.
Asla gönderemem sen istersen git dedim.
Annem ve babam da tatil hazirliklari yapiyor
Onlar da her yil kaplica tercihi yapiyor.
Kardeşimin yaz sonu doğumu var bu yüzden haziranın ilk haftası gidelim demişler.
E Hadi sizde gidin dedim
E çocuklar kaldi böyle olunca allahtan arka sokagimizda eşimin halası var Ona rica ettik de annem ve babam gelene kadar ilgilenecek.
Yapar da anlaşıyoruz biz onunla severim onlari.
Ev tadilatinda eşim de halasına çok yardim etti birçok tesisatini tamir işlerini vs hep o yapti.
Ben daha oturayim evde korkayım virüs var diye gezmeyeyim
Allah'ım büyüklerim benden önce düştü yollara.
Hosgeldiiin sahi nerelerdesin sen canim baska topiklerde misinİyidir kuzu
Buralardayım bende aynı devam
Ahahaaha yorumuna bayildim canimFena olmuş . zincirleme şekilde tüymüş aile büyükleri
Ben de fink atmak istiyorum ya
Kızım sınavı bir atlatsin da hayırlısıyla. Az kaldı.
Senin kuzuna da Allah yardım etsin inşallah. Hayatları sınav çocukların.
Disleri nasil annesi kac tanesi cikti2 YAS sendromuyla kurutuyor biziii
Çocuk evden gidene kadar sendromlar bitmez2 YAS sendromuyla kurutuyor biziii
Hayırlı olsun mavimlim. Altın uçuşa geçti,tutabilene aşkolsunMerhaba kizlarnasilsiniz bakalim altin yükseliyor ben 514ten 5 gram aldim bugün.
karamelli_turta mayisa eklersin canim.
Ay hadi inşallah istediği yerleri tutturur. Rabbim emeklerini yagli çıkarsın insallahBüyük oğlumun sınavına sadece 10 gün kaldi.
Bu aralar ona odaklayım.
Bir iki gün içinde önerilen bir okulu görmeye gideceğiz.
Yarı devlet destekli bir meslek lisesi.
Ama okula aldığı öğrenci puanları yüksekmiş.
Gidip görüp bilgi alalim diyor eşim de.
Lise tercihleri çok önemli.
Yanlış kararlar versin istemiyorum çocuğumu..l
Insallah hayırlısı olur
Ay tuh hepsi üst utlste gelmis canimHaberler bendeymiş.
Bu aralar pek aktif olamayınca bugüne denk geldi
Kv iki gün içinde memlekete gidiyor.
2 ay kadar kalır.
Çocukları da gönder istersen götüreyim dedi birkaç kez.
Nasil göndereyim şehir dışı değil ki bu.
Sınırlardan çıkacak ülkeden çıkacak.
Asla gönderemem sen istersen git dedim.
Annem ve babam da tatil hazirliklari yapiyor
Onlar da her yil kaplica tercihi yapiyor.
Kardeşimin yaz sonu doğumu var bu yüzden haziranın ilk haftası gidelim demişler.
E Hadi sizde gidin dedim
E çocuklar kaldi böyle olunca allahtan arka sokagimizda eşimin halası var Ona rica ettik de annem ve babam gelene kadar ilgilenecek.
Yapar da anlaşıyoruz biz onunla severim onlari.
Ev tadilatinda eşim de halasına çok yardim etti birçok tesisatini tamir işlerini vs hep o yapti.
Ben daha oturayim evde korkayım virüs var diye gezmeyeyim
Allah'ım büyüklerim benden önce düştü yollara.
Bereketli olsun tatlimMerhaba kizlarnasilsiniz bakalim altin yükseliyor ben 514ten 5 gram aldim bugün.
Yok topraam ne babacısıSelamlar kizlar
Ahahahayaa kiz cocuklari cok babaci oluyor sanki bende rahmetli babacigim hayattayken annem hep derdi babasinin kizi diye şimdi pek diyemiyor artik
Bol sanslar canimcim hepinize iyice arastirin gelecegi icin lise hele de meslek liseleri cok onemli oglusun ne dusunuyor peki okul ve bolümleriyle ilgili turtisim
Zaten en cok da bütcemizi sarsan bizi zorlayan hesapta olmayan harcamalar degil mi canim
Sagolasin canimAy hadi inşallah istediği yerleri tutturur. Rabbim emeklerini yagli çıkarsın insallah
Ay tuh hepsi üst utlste gelmis canim
Bereketli olsun tatlim
Aynen oyle turtisim hayirlisi olsun dilerim en mutlu olacagi yeri secsinSağol cnm umarim dilediği olur gönlüne göre.
Mekatronik bölümü uzerinde yogunlasiyoruz bakalım hâlâ araştırıyor.
Hayirlisi bakalim.
Bereketli olsun canimMerhaba kizlarnasilsiniz bakalim altin yükseliyor ben 514ten 5 gram aldim bugün.
HeeeeYok topraam ne babacısı
Huy olarak babaya çekmiş sadece
Yoksa ilgilenen bir baba olmayınca çocuklarda cok tinlamiyolar
Birde goruyolar bazı şeyleri büyüdüler çünkü.
Anne başka sehre gidelim babam gelmesin dediler
Evet gercekten inanilmaz geliyor 1 gram 500 küsür liraAynen oyle turtisim hayirlisi olsun dilerim en mutlu olacagi yeri secsinben univ secimimden bölümümden sanirim hayatimin sonuna dek pisman olucam
Bereketli olsun canimyaaa dile kolay 1 gr altin 500u geçmis ne kolay soyluyoruz ya nolucak bu ülkenin ekonomisi
Heeeebende hep aoylerim canim huyum babama hastaliklarim anama çekmis diye
Disler azılar kaldı ya zor cıkıyor onlarDisleri nasil annesi kac tanesi cikti
Allah sonumuzu hayretsin canim ülke olarak toplum olarak iyi yerlere gitmiyoruz maalesefEvet gercekten inanilmaz geliyor 1 gram 500 küsür lira
AhahahahaDisler azılar kaldı ya zor cıkıyor onlar
Saglıgımız iyi sükür
Ruh saglıgımı korumaya calısıyorum
Kız ciddi sokak delisi oldı,kapıları tırmalıyor sokak diye
Herseye aglıyor ama gözünde damla yas yok
Bana git diyor iki gündür sinirlenince,evde erhenus yetistiriyoruz resmen
Benimki cidden fena olacak.Günaydin kizlaaaarrrrherkese hayirli cumalar nerdesiniz Allah aşkina ne kadar sessizlesti topigimiz dostlar ben ramazanin etkisi diye dusunmustum ama genel ruh halimiz mi sanki böyle artik
Allah sonumuzu hayretsin canim ülke olarak toplum olarak iyi yerlere gitmiyoruz maaleseftam bir freni patlamis koca bir kamyon ülke, içinden kendini kurtarmaya çalısıyor her birey her vatandaş
Ahahahaha2 yas da böyleyse ergenligini düsunemedim canim Allah size kolaylik versin
Selâm canımGünaydin kizlaaaarrrrherkese hayirli cumalar nerdesiniz Allah aşkina ne kadar sessizlesti topigimiz dostlar ben ramazanin etkisi diye dusunmustum ama genel ruh halimiz mi sanki böyle artik
Allah sonumuzu hayretsin canim ülke olarak toplum olarak iyi yerlere gitmiyoruz maaleseftam bir freni patlamis koca bir kamyon ülke, içinden kendini kurtarmaya çalısıyor her birey her vatandaş
Ahahahaha2 yas da böyleyse ergenligini düsunemedim canim Allah size kolaylik versin
Merhaba canım
Haklisin canim iste is bitiyorda evde iş bitmiyor helede coluk çocuk iş derken sizde daha da zor tabiSelâm canım
Işler güçler bitmiyor yetisemiyoruz da T tatlu K kahvemsi mutlulukminikkoala mavimli A Asmin75 eksillikleri gözle görülüyor bariz
Gelin kutlama yapacağız kankiler desek
Allah yardimcin olsun annesi canlari sağ olsunda illa bi yerden sonra durulcaklarBenimki cidden fena olacak.
Bangır bangır geliyor
Caniiiimmmm Allahim hem hayirli uğurlu etsin hem tez vakitte kavuştursun birbirinize sana sabir bebişine acil şifalar diliyorum herhangi bi sağlik sorunu yok dilerim ne kadarlik doğdu yavrucuğun 7buçuk aylık filan mi canim benim sen gönlünü ferah enerjini yüksek tut dualarim tum kalbimle seninle ve minik yavrunla annemde dua ediyor bu arada selam bile soylüyor sana üzülmesin bebeği bunu hisseder diyorMerhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?