Kendi kararlarini vermisler müdahale etmek istemedim colombrecim.
Sonuçta onlarin da hakkı var gezmeye.
Ama benim düzeni biraz karıştırmasa bu durum

Sagol cnm oğlan da stresli tâbi bizde elimizden geleni yapıyoruz.

Selamlar kizlar
Insallah canimcimda mum dibine ışık vermiyo
Ben neysem kızım tersim
Ayni babasi
Allah bahtlarini açık etsin kuzularimizin
Ahahaha yaa kiz cocuklari cok babaci oluyor sanki bende rahmetli babacigim hayattayken annem hep derdi babasinin kizi diye şimdi pek diyemiyor artik
Bol sanslar canimcim hepinize iyice arastirin gelecegi icin lise hele de meslek liseleri cok onemli oglusun ne dusunuyor peki okul ve bolümleriyle ilgili turtisim
Zaten en cok da bütcemizi sarsan bizi zorlayan hesapta olmayan harcamalar degil mi canim

Sağol cnm umarim dilediği olur gönlüne göre.
Mekatronik bölümü uzerinde yogunlasiyoruz bakalım hâlâ araştırıyor.
Hayirlisi bakalim.

Ahahahaha ne hareketliymis senin aile şu siralar turtis kaplica tariline bende bayilirjm fıtıklarima kaslarima iyi geliyor sıcak su coronadan nerdeyse 2 senedir unuttum kaplicanin yerini
İyidir kuzu
Buralardayım bende aynı devam
Hosgeldiiin sahi nerelerdesin sen canim baska topiklerde misin şaka bi yana iyi misin keyfin sagligin yerinde mi
Ahahaaha yorumuna bayildim canim
2 YAS sendromuyla kurutuyor biziii
Disleri nasil annesi kac tanesi cikti

Ay hadi inşallah istediği yerleri tutturur. Rabbim emeklerini yagli çıkarsın insallah
Ay tuh hepsi üst utlste gelmis canim
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim altin yükseliyor ben 514ten 5 gram aldim bugün.
karamelli_turta mayisa eklersin canim.
Bereketli olsun tatlim

Yok topraam ne babacısı
Huy olarak babaya çekmiş sadece
Yoksa ilgilenen bir baba olmayınca çocuklarda cok tinlamiyolar
Birde goruyolar bazı şeyleri büyüdüler çünkü.
Anne başka sehre gidelim babam gelmesin dediler

Sağol cnm umarim dilediği olur gönlüne göre.
Mekatronik bölümü uzerinde yogunlasiyoruz bakalım hâlâ araştırıyor.
Hayirlisi bakalim.
Aynen oyle turtisim hayirlisi olsun dilerim en mutlu olacagi yeri secsin ben univ secimimden bölümümden sanirim hayatimin sonuna dek pisman olucam
Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim altin yükseliyor ben 514ten 5 gram aldim bugün.
karamelli_turta mayisa eklersin canim.
Bereketli olsun canim yaaa dile kolay 1 gr altin 500u geçmis ne kolay soyluyoruz ya nolucak bu ülkenin ekonomisi
Heeee bende hep aoylerim canim huyum babama hastaliklarim anama çekmis diye

Evet gercekten inanilmaz geliyor 1 gram 500 küsür lira

Disleri nasil annesi kac tanesi cikti
Disler azılar kaldı ya zor cıkıyor onlar
Saglıgımız iyi sükür
Ruh saglıgımı korumaya calısıyorum
Kız ciddi sokak delisi oldı,kapıları tırmalıyor sokak diye
Herseye aglıyor ama gözünde damla yas yok
Bana git diyor iki gündür sinirlenince,evde erhenus yetistiriyoruz resmen

Günaydin kizlaaaarrrr herkese hayirli cumalar nerdesiniz Allah aşkina ne kadar sessizlesti topigimiz dostlar ben ramazanin etkisi diye dusunmustum ama genel ruh halimiz mi sanki böyle artik
Evet gercekten inanilmaz geliyor 1 gram 500 küsür lira
Allah sonumuzu hayretsin canim ülke olarak toplum olarak iyi yerlere gitmiyoruz maalesef tam bir freni patlamis koca bir kamyon ülke, içinden kendini kurtarmaya çalısıyor her birey her vatandaş
Ahahahaha 2 yas da böyleyse ergenligini düsunemedim canim Allah size kolaylik versin

Benimki cidden fena olacak.
Bangır bangır geliyor

Selâm canım
Işler güçler bitmiyor yetisemiyoruz da T tatlu K kahvemsi mutluluk minikkoala mavimli A Asmin75 eksillikleri gözle görülüyor bariz
Gelin kutlama yapacağız kankiler desek

Haklisin canim iste is bitiyorda evde iş bitmiyor helede coluk çocuk iş derken sizde daha da zor tabi
Benimki cidden fena olacak.
Bangır bangır geliyor
Allah yardimcin olsun annesi canlari sağ olsunda illa bi yerden sonra durulcaklar
Merhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
Caniiiimmmm Allahim hem hayirli uğurlu etsin hem tez vakitte kavuştursun birbirinize sana sabir bebişine acil şifalar diliyorum herhangi bi sağlik sorunu yok dilerim ne kadarlik doğdu yavrucuğun 7buçuk aylık filan mi canim benim sen gönlünü ferah enerjini yüksek tut dualarim tum kalbimle seninle ve minik yavrunla annemde dua ediyor bu arada selam bile soylüyor sana üzülmesin bebeği bunu hisseder diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…