- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.741
Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun 6 buçuk aylıktı canımHaklisin canim iste is bitiyorda evde iş bitmiyor helede coluk çocuk iş derken sizde daha da zor tabi
Allah yardimcin olsun annesi canlari sağ olsunda illa bi yerden sonra durulcaklar
Caniiiimmmm Allahim hem hayirli uğurlu etsin hem tez vakitte kavuştursun birbirinize sana sabir bebişine acil şifalar diliyorum herhangi bi sağlik sorunu yok dilerim ne kadarlik doğdu yavrucuğun 7buçuk aylık filan mi canim benim sen gönlünü ferah enerjini yüksek tut dualarim tum kalbimle seninle ve minik yavrunla annemde dua ediyor bu arada selam bile soylüyor sana üzülmesin bebeği bunu hisseder diyor
bacilarrrr uykusuzluktan bayilcam yakinda. Yarin bi toparlanayim yazacamSelâm canım
Işler güçler bitmiyor yetisemiyoruz da @tatlu @kahvemsi mutluluk @minikkoalamavimli A Asmin75 eksillikleri gözle görülüyor bariz
Gelin kutlama yapacağız kankiler desek
canim gözün aydin bebisin dogmus. Korkma annesi en kücükler en hizli gelisiyor. Hizir yoldasiniz olsun canimMerhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
simdi okudum canim. Doktor ne diyor?Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun 6 buçuk aylıktı canımsende selam söyle ellerinden öperim dualarınızı bekliyorum
12 haftam daha vardı canım amin inşallah Allah razı olsun dualarını bekliyorumcanim gözün aydin bebisin dogmus. Korkma annesi en kücükler en hizli gelisiyor. Hizir yoldasiniz olsun canimKac haftan kalmisdi?
Doktorlar şuan tam bişey demiyorlar bekleyip göreceğiz normal diyorlar genelde toplantı yapıp size doncez dediler daha dönmediler bekliyoruz bizde vallahi canımsimdi okudum canim. Doktor ne diyor?
Canim üzülmeMerhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
Canım benim gözünüz aydın olsun, rabbim ol der olur tutunur o da hayata drlar herşey normal diyorsa sabirla beklemek lazımMerhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsun dualarını bekliyorumCanım benim gözünüz aydın olsun, rabbim ol der olur tutunur o da hayata drlar herşey normal diyorsa sabirla beklemek lazım
Teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsun dualarını bekliyorumCanim üzülme
Sağ salim kucağınıza alacaksınız insallah
Biraz sabır ve dua
Ah canım,ondan mı sesin çıkmıyordu senin. Rabbim en hayırlısini nasip etsin,bugünler hiç yaşanmamış gibi gelsin geçsin inşallah. Yavrum evimize geldi,çok sağlıklı yazmanı nasip etsin. Dualarımız hep sizinle.Doktorlar şuan tam bişey demiyorlar bekleyip göreceğiz normal diyorlar genelde toplantı yapıp size doncez dediler daha dönmediler bekliyoruz bizde vallahi canım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah insanın canı hiç bişey yapmak istemiyor inanki ha bire diyorum bu 10 gün geçsin durumu nasıl olcak diye Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inşallah bizlere de dualarını bekliyorumAh canım,ondan mı sesin çıkmıyordu senin. Rabbim en hayırlısini nasip etsin,bugünler hiç yaşanmamış gibi gelsin geçsin inşallah. Yavrum evimize geldi,çok sağlıklı yazmanı nasip etsin. Dualarımız hep sizinle.
canim iyi düsün ki iyi olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah insanın canı hiç bişey yapmak istemiyor inanki ha bire diyorum bu 10 gün geçsin durumu nasıl olcak diye Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inşallah bizlere de dualarını bekliyorum
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederimcanim iyi düsün ki iyi olsunbu zor günlerdegeride kalacak görceksin
Canim insallah toparlar kendini. Noldu da bu kadar erken geldi?Merhaba canım
Ben hiç iyi değilim
İnşallah canım ortada hiç bişey yoktu inan bizde nasıl oldu bilmiyoruz doktorlar o kadar bakıyor onlarda aynı şeyi söylüyor bişey yok yani Rabbimin takdiri işte canım zamanı bu şekilde demek ki Rabbim bize bağışlasın inşallahCanim insallah toparlar kendini. Noldu da bu kadar erken geldi?
İyi olur inşallah arkadaşım. Aklıma geldikce hep dua ediyorum sagsalim kavuşun diyeİnşallah canım ortada hiç bişey yoktu inan bizde nasıl oldu bilmiyoruz doktorlar o kadar bakıyor onlarda aynı şeyi söylüyor bişey yok yani Rabbimin takdiri işte canım zamanı bu şekilde demek ki Rabbim bize bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?