Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun 6 buçuk aylıktı canım sende selam söyle ellerinden öperim dualarınızı bekliyorum

Merhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
canim gözün aydin bebisin dogmus. Korkma annesi en kücükler en hizli gelisiyor. Hizir yoldasiniz olsun canim Kac haftan kalmisdi?

Merhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
Canim üzülme
Sağ salim kucağınıza alacaksınız insallah
Biraz sabır ve dua

Merhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Canım benim gözünüz aydın olsun, rabbim ol der olur tutunur o da hayata drlar herşey normal diyorsa sabirla beklemek lazım

Doktorlar şuan tam bişey demiyorlar bekleyip göreceğiz normal diyorlar genelde toplantı yapıp size doncez dediler daha dönmediler bekliyoruz bizde vallahi canım
Ah canım,ondan mı sesin çıkmıyordu senin. Rabbim en hayırlısini nasip etsin,bugünler hiç yaşanmamış gibi gelsin geçsin inşallah. Yavrum evimize geldi,çok sağlıklı yazmanı nasip etsin. Dualarımız hep sizinle.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah insanın canı hiç bişey yapmak istemiyor inanki ha bire diyorum bu 10 gün geçsin durumu nasıl olcak diye Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inşallah bizlere de dualarını bekliyorum

canim iyi düsün ki iyi olsun bu zor günlerdegeride kalacak görceksin

Selam canlar,

kizimin sayesinde bugün yine 6 saat kapinin önündeki parkdaydik Allahdan komsularda geliyorda, vakit geciyor.
Cumagünü annem, esim ben asi olcaz. Bir tanidigin bacisi doktorda calisiyormus. Onun sayesinde. Böylece annemin ve esimin asisinda tercüme olayida cözüldü. Eylülün sonuna kadar izin almam yasak, kara kara düsünüyordum nasil gider tercümanliklarini yaparim diye. Böylece annemde haftaya gelecek. Ekimden beri görmedik. Tamda kizimin dogum gününde asi oluyoruz
Kizimin kumbarasini bankaya götürdük. 497€ cikti bozuklar. Bide 50€ kagit parasi vardi. Bi ara yetistire bilirsem gidip 10g külce altin alip kasaya atacagim kizima.
Yeniden bozuk para biriktirmege basladik. O kumbara her doldugundaartik öyle yapmaya karar verdik. Bankadan alcam altini. 10g 529€ mus su an.

Canim insallah toparlar kendini. Noldu da bu kadar erken geldi?
İnşallah canım ortada hiç bişey yoktu inan bizde nasıl oldu bilmiyoruz doktorlar o kadar bakıyor onlarda aynı şeyi söylüyor bişey yok yani Rabbimin takdiri işte canım zamanı bu şekilde demek ki Rabbim bize bağışlasın inşallah

İyi olur inşallah arkadaşım. Aklıma geldikce hep dua ediyorum sagsalim kavuşun diye

İyi akşamlar arkadaşlar
Temizlik yaptım,yoruldum. Esas yoran ise büyük kızımın üni hazırlık kitap ve notlarını ayiklamak oldu. Kaç koliydi Allah bilir. İçinde 0 olan en az 10 kitap vardı. Hepsi paketlendi,ihtiyacı olan öğrencilere gidecek inşallah. Çözdüklerini de attırmadim,onları da alan olur belki. Binlerce liralık malzeme,her yıl değişen müfredat,çöpe giden para işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…