Altın aldı başını gidiyor. Böyle devam ederse arkasından bakarız gibi geliyor bana. Bakalım haftaya nasıl başlayacak.
Akşam yemeği hazırladım temizlik arasında. Fırında patlıcan musakka,pirinç pilavı yaptım. Eşime de salata görevi verdim,zira kolumu kaldıracak halim kalmadi. Kızlar da masayı hazırlar birazdan. Mis gibi ev ekmeğim de pişti,her şey bol,çıkın çıkın gelin.

Maşallah canım,damlaya damlaya göl oluyor işte. Bol birikimleri olsun kuzunun.
Ben de karttan harcamaktan pek biriktiremesem de kumbarayi saydım bugün. 190 TL olmuş. 1 lira ve 50 kuruş atıyorum arada.

Ellerine sağlık simdi dinlen uzat ayaklarini oh mis. Ben dün yaptım temizliği.bugun sadece balkon banyo ve mutfakği üstten bidaha elden geçirdim...benim eşim alıştı hemen bı gram ve iki yüz TL ay başında alıp veriyor bana masraflar dışında tabi

Allah şifa versin. Sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tez zamanda bebeğini kucağına alıp evinde koynunda uyutursun yavrunu inşallah

Insallah canim. Güzel haberlerini aliriz biran önce insallah.

Allah şifa versin. Sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tez zamanda bebeğini kucağına alıp evinde koynunda uyutursun yavrunu inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Selamlar arkadaşlar
Hava kapattı burada dünden beri. Yağar diye umuyoruz ama yok. Bir sıcak bir soğuk benim sinüzit coştu,faranjit de benim neyim eksik diyor. Takmıyorum tabii ikisini de. Hatta spor yapıp duşa atacağım kendimi şimdi.
1 ayda harcadığım miktarı 15 günde harcadım,hesap yaptım şimdi. Allah'tan bu ay ek gelir vs vardı da bir zarar görmeden bu ay da geçecek inşallah.
Marmara Denizi ne ne olmuş öyle arkadaşlar ya. Bu sene gidelim diyorduk. Ben Ege ve Akdeniz pek tercih etmiyordum sıcaklık yüzünden. Bu sene istikamet değişecek demek ki.

Teşekkür ederim canım, gecikmeli de olsa zaten miniş kaptı hastanede, ben hariç evdekiler pozitifti. Bana teat yapılmamıştı antikor yaptırdık onda da bir şey çıkmadı. Çok sancılı bir süreç geçirdik, şükür bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim kızlar

Merhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
Buruk olduğunu hissedebiliyorum güzelim ama geçecek bugünler alacaksınız inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza minik savaşçı güçlüdür annesi sen merak etme. Dualarımız seninle, Rabbim analı babalı, sağlıklı ve şanslı upuzun bir ömür nasip etsin inşallah

İnşallah canım inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun

cok gecmis olsun canim

Kıyamam yavruma ya. Neler atlattiniz böyle koalacim. Allah bir daha yaşatmasın,gelmiş geçmiş olsun inşallah. Evlatla imtihan çok zor. Yaşayan bilir.

Canım çok geçmiş olsun kuzuya
nasıl şimdi peki?

İyi akşamlar kaçaklar
Pazara ve markete gittim öğleden sonra. Markette sebze meyve daha ucuzdu resmen. Süt ve peynir aldım ekstradan. Toplamda 1 gram parası bıraktım geldim.
Eve gel, yerleştir,sütü kaynat mayala, yemek,namaz derken ancak oturuyorum. Biraz çay keyfi yaparız ailecek.
Çok güzel yağmur yağıyor maşallah. Yağmasa büyük kızımla yürüyüşe çıkacaktık.
Eylül de üni ler açılıyor denince içim bir hoş oldu. 3 ay kaldı ayrılığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…