- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #80.761
Maşallah canım,damlaya damlaya göl oluyor işte. Bol birikimleri olsun kuzunun.Selam canlar,
kizimin sayesinde bugün yine 6 saat kapinin önündeki parkdaydikAllahdan komsularda geliyorda, vakit geciyor.
Cumagünü annem, esim ben asi olcaz. Bir tanidigin bacisi doktorda calisiyormus. Onun sayesinde. Böylece annemin ve esimin asisinda tercüme olayida cözüldü. Eylülün sonuna kadar izin almam yasak, kara kara düsünüyordum nasil gider tercümanliklarini yaparim diye. Böylece annemde haftaya gelecek. Ekimden beri görmedik. Tamda kizimin dogum gününde asi oluyoruz
Kizimin kumbarasini bankaya götürdük. 497€ cikti bozuklar. Bide 50€ kagit parasi vardi. Bi ara yetistire bilirsem gidip 10g külce altin alip kasaya atacagim kizima.
Yeniden bozuk para biriktirmege basladik. O kumbara her doldugundaartik öyle yapmaya karar verdik. Bankadan alcam altini. 10g 529€ mus su an.
Ellerine sağlık simdi dinlen uzat ayaklarini oh mis. Ben dün yaptım temizliği.bugun sadece balkon banyo ve mutfakği üstten bidaha elden geçirdim...benim eşim alıştı hemen bı gram ve iki yüz TL ay başında alıp veriyor banaAltın aldı başını gidiyor. Böyle devam ederse arkasından bakarız gibi geliyor bana. Bakalım haftaya nasıl başlayacak.
Akşam yemeği hazırladım temizlik arasında. Fırında patlıcan musakka,pirinç pilavı yaptım. Eşime de salata görevi verdim,zira kolumu kaldıracak halim kalmadi. Kızlar da masayı hazırlar birazdan. Mis gibi ev ekmeğim de pişti,her şey bol,çıkın çıkın gelin.
Allah şifa versin. Sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah insanın canı hiç bişey yapmak istemiyor inanki ha bire diyorum bu 10 gün geçsin durumu nasıl olcak diye Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inşallah bizlere de dualarını bekliyorum
Insallah canim. Güzel haberlerini aliriz biran önce insallah.İnşallah canım ortada hiç bişey yoktu inan bizde nasıl oldu bilmiyoruz doktorlar o kadar bakıyor onlarda aynı şeyi söylüyor bişey yok yani Rabbimin takdiri işte canım zamanı bu şekilde demek ki Rabbim bize bağışlasın inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunİyi olur inşallah arkadaşım. Aklıma geldikce hep dua ediyorum sagsalim kavuşun diye
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunInsallah canim. Güzel haberlerini aliriz biran önce insallah.
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahAllah şifa versin. Sağlıcakla büyütmeyi nasip etsintez zamanda bebeğini kucağına alıp evinde koynunda uyutursun yavrunu inşallah
Özlüyorum asmincim seni ve ekmek yapma maceralarinikızın napiyordur kim bilir kolay değil calısan kadın çalısan anne olmak asminim
Cocukda mi yakalandı canim corona yatekrar çok geçmiş olsun tez vakitte rabbim şifa versin maas calışmak icin sanirim tek motivasyon kaynagim benimde koalacim
Benim babam ve abimde vardiyali calisirdi kesinlikle en sevmediğim vardiya tipiaksam herkes eve toplanirdi babam olmazdi cok özlerdim
Buruk olduğunu hissedebiliyorum güzelim ama geçecek bugünler alacaksınız inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınızaMerhaba canım
Ben hiç iyi değilim
Yeni eve taşındım bir hafta geçti doğum yaptım erken doğum bebeğim daha çok küçük şuan kuvezde dualarını bekliyorum
Selâm canım
Işler güçler bitmiyor yetisemiyoruz da @tatlu @kahvemsi mutlulukminikkoala mavimli A Asmin75 eksillikleri gözle görülüyor bariz
Gelin kutlama yapacağız kankiler desek
İnşallah canım inşallah teşekkür ederim Allah razı olsunTeşekkür ederim canım, gecikmeli de olsazaten miniş kaptı hastanede, ben hariç evdekiler pozitifti. Bana teat yapılmamıştı antikor yaptırdık onda da bir şey çıkmadı. Çok sancılı bir süreç geçirdik, şükür bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah
Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim kızlar
Buruk olduğunu hissedebiliyorum güzelim ama geçecek bugünler alacaksınız inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınızaminik savaşçı güçlüdür annesi sen merak etme. Dualarımız seninle, Rabbim analı babalı, sağlıklı ve şanslı upuzun bir ömür nasip etsin inşallah
cok gecmis olsun canimCanım canım canım
Covid üstüne bir de ameliyat geçirdi benim küçüğüm, aralarda okudum ama kendime bir türlü gelemedim. Bugün kızları çok özledim, bir topiğe girip selam vereyim dedim sen taglemişsin canım karamellim
Kıyamam yavruma ya. Neler atlattiniz böyle koalacim.Canım canım canım
Covid üstüne bir de ameliyat geçirdi benim küçüğüm, aralarda okudum ama kendime bir türlü gelemedim. Bugün kızları çok özledim, bir topiğe girip selam vereyim dedim sen taglemişsin canım karamellim
Canım çok geçmiş olsun kuzuyaCanım canım canım
Öyle vallahi Colombrecim, sağol canım benim aminKıyamam yavruma ya. Neler atlattiniz böyle koalacim.Allah bir daha yaşatmasın,gelmiş geçmiş olsun inşallah. Evlatla imtihan çok zor. Yaşayan bilir.
Sağol canım, hamdolsun daha iyi olacak inşallahCanım çok geçmiş olsun kuzuya
nasıl şimdi peki?
ya varya inan işin yoğunluğundan bi türlü fırsat bulamıyorum. Bulduklarım zamanlar da da çalıştığım yerde internet kısıtlaması var 12:00- 14:00 arası uygulanıyor. Bu defa da kısıtlamadan dolayı giremiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?