canım birde mayısa 1 gr olarak beni de ekler misin

Senin 1 gr gitmiş ben önceki gün markete çeyrek parasi biraktim

Marmara denizi haberleri felâket gibi görünüyor gözüme
Hemde benim dibimde yani.

Yaa cnm çok geçmiş olsun minigime
Umarim şimdi iyidir

Selam kızlar.
LCW den günlük ,ev için elbiseler aldim netten. 2 si büyük gelince onları iadeye gittim. Biz kapısından girmeden büyük kızım aradı neredesiniz diye. Denemesi bitince eve gelmiş. Onu da çağırdım, gezdik biraz. Pasta süslemesi aldım,küçüğün d.gunu geliyor. O da evden istedi pastayı. İş başa düştü.
Abur cubur alıp yakındaki parka gittik,oturduk ,biraz hava aldık. Yeni açılan dondurmacıdan 1 kg dondurma aldım,eve gelince tattım ama becerememiş, olmamış maalesef.Benim kızlar tatlıcı ,iyi kötü demez yerler,çöpe gitmez. Onu da bana yaptırırlar diye denemeye korkuyorum.
Eve geldik şimdi. Ufaklığı banyoya gönderdim. Biraz oturayım,ezan okunur birazdan. Allah'tan yemeğim hazır.
Okuyup,beğenip gidenlere geri dönün diyorum.

Selam kızlar,

biz bugün ası olduk geldik. Kızımın bugün dogum günü, ama söylemedim annem ikinci aşıyı aldıktan sonra kutlamayı yapacam. Kalabalık olcaz, riske girmek istemiyorum.
Kızım nenesinin peşinden ayrılmıyor. bugün aşı olcam diye çalişmadım. Dünde bayram dı diye çalışmadım. Kısa izin gibi oldu benim için. Dün akşamda bir kaç saat balkondaydık, süper iyi geldi. Yorulmuşum baya, fark etmeden. K kahvemsi mutluluk sen nasıl kaç aydır dayanıyorsun yogun tempoya bilmiyorum

karamelli_turta
canım umarım iyi haberlerle dönersin
S Saricivcivim1
canım sendende mutlaka iyi haberler bekliyoruz
Colombre
canım inanki bazen zar zor okuyorum yazdıklarınızı, o derece hızlı geçiyor zaman
gelelim ekonomiye...neneside kızıma kumbara yapmış. 150€ da ordan cıktı. Büyük kumbaraya ekledik onu. Kumbara dolunca kültçe altın alcaz kızıma

Sağolun kızlar
Bugün öğle vakti haberi geldi babaannemi kaybettik..
Açamadı gözlerini.
Ah canım,Allah merhametle muamele etsin inşallah. Nasibi cennet olsun. Sana ve ailene de sabırlar ihsan eylesin. Ölüm yakında olunca daha da gerçek oluyor.
Birazdan Kur'an okuyacağım inşallah. Babaanne de bağışlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…