Kuzunun uzun,mutlu ,sağlıklı, analı babalı ömrü olsun Asmin cim.

Çünkü ben alfayim
Sanırım benim yeni normalim bu yoğun tempo asmincim
Ama az kaldı, bu aydan sonra daha düzenli çalışmaya başlarim ben de.
Herşey yoluna girmek uzere

Çünkü ben alfayim
Sanırım benim yeni normalim bu yoğun tempo asmincim
Ama az kaldı, bu aydan sonra daha düzenli çalışmaya başlarim ben de.
Herşey yoluna girmek uzere
vallahi sana. Bu iki ay beni baya yordu ve bir kaç ay daha böyle devam edecekmiş bennalfa olmak istemiyorum. Rahat çalışmak istiyorum

Herkese selamlar iyi h sonlari canlar işyerinde yogun bi haftayi geride biraktim iş arkadasim izinliydi şehir disindan misafirimiz varsi kiz kardesim yegenlerimle geldi bütun aile uzun zamab sonra bir araya geldik sizi okumaya firsat bulamadim çogu zaman birakin yazmayi az once kalan sayfalari okudum kötü haberler duydum sizden üzüldum dostlar
karamelli_turta kuzucym başinız sagolsun nur icinde cennette yatsin babaanneciğin yaradanim sizede sabir metanet versin
S Saricivcivim1 kuzucum bebeginden hayirli haberler vardir insallah
A Asmin75 canimcim kuzucuguna saglikli mutlu gönlunce uzun bir omür diliyorum annesiyle babasiyla tum sevdikleriyle
K kahvemsi mutluluk plaza hatunum alfa mi oldun seeennnnn

İy ki doğmuş prensesin canım nice sağlıklı musmutlu yılları olsun inşallah
Şuan durumumuz aynı canım biraz haftasının ilerlemesini bekliyorlar ki testler yapsınlar günde sadece bir defa gidip görüp geliyorum teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah toparlanır erkenden aklım hep ondan kızı bıraksam birisine aklım l kızda kalıyor hastaneden geldiğim an aklım bu sefer bebekte kalıyor Allah herkesin yardımcısı olsun bizimde inşallah geçici bu günler inşallah sağlıkla kavusalim

Teşekkür ederim canım şuan aynı canım bir kaç hafta daha geçmesini bekliyorlar testleri yapmak için umarım herşey daha iyi olur Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah benimde seninde

günden güne dahada toparlıyacak canım

Teşekkür ederim kızlar.
Sağolun

A Asmin75 kizcenin doğum günü kutlu olsun
Iyiki doğmuş fıstık.

Colombre duan için ayrica teşekkür ederim cnm Allah kabul etsin inş .
Ben hâlâ okuyamadim hiçbirşey biliyor musun reglim bitiyor onu bekliyorum.
Ben buralardayim ama biraz moral mod düşük.
Aldıklarını güle güle kullanasın

Yarin büyük oğlumun lgs sinavi var.
Yazmamistim sanirim şimdi söyleyeyim
Oğlum artık liseli aslinda iki hafta önce seçtiğimiz okula kaydini yaptirdik biz ,sınava deneme amaçlı katilacak
hayirli olsun canim. Halen türkyenin okul sistemini cözmüs degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…