Hello
Baby Hayirli olsun yeni düzenin diyeyim umarim rahat edersin bundan sonrasi için.
Iki arada bir derede gezmek çok zor çünkü.

Ben salıya randevu almistim yalniz şu an aşırı tırsıyorum.
Bir arkadaşin aşı sonrasi atesi olmuş.
Diğerini tuttu bir baş ağrısı.
Ben desen henüz aşı yaptırmadığım hâlde midem bulanmaya başladı
Grip ilaçların salı bitecek ama hafif oksuruk ile burun akintisi var bu yüzden cumaya erteledim.
Çarşamba iyi hissedersem eşimin aşısı var Giderim onunla.

Oglum çok şükür iyi.

Sorun neydi bilmiyorum ama umarim çözersiniz asmincim.
Maşallah size
Nice seneleriniz olsun kahvemsim.
Bende tatil istiyorum tavsiyelere açığız altin kizlar
Iznime kadar asiyi olayim da hayırlısıyla.

Günaydın güzeller
S Saricivcivim1 çok sevindim yavrunun iyi olmasına. İnşallah en kısa zamanda 4 kişilik aileniz bir araya gelir. İyi haberlerini bekliyoruz.
K kahvemsi mutluluk nice mutlu ,sağlıklı, muhabbetli seneleriniz olsun güzelim. Evinizden huzur hiç eksilmesin inşallah.
babyloading87 hayırlı olsun, yavrunun egitim hayatı başlıyor ,maşallah büyümüş de okullu olurmuş. Allah nice güzel günlerini göstersin.
minikkoala uğramadın ne zamandır,merak ettik arkadaşım. Ses ver bize.
Okuyup giden arkadaşlar siz de yazın lütfen. sizleri de merak ediyoruz.

Bizde durumlar arada geriliyor. Kızım sınav stresini yaşamaya başladı. Arada ağlıyor falan Anne yüreği dayanmıyor işte. Çocukların üstünde hep gelecek kaygısı. Biz huzur ve mutluluk diliyoruz yavrularımız için. Ne meslek ne üniversite baskımız hiç olmadı. Ne okursan ne istersen arkandayız diyoruz hep babasıyla.
Yarın mezuniyet partileri olacak. Biraz stres atarlar inşallah.

canim asi herkesde ayni etkiyi göstermiyor. Bakarsin hic birsey olmaz

cidden ordaki egitim sistemi degismeli bence. Cocuklari cok kötü etkiliyor. Kiyamam ya

İncinmişsin demek
Geçmiş olsun canim
Tesekkur ederim canim evet incinmisim
Geçmiş olsun.
Evde kantaron yağı varsa sür istersen,çok iyi geliyor. Biraz da üstüne basmazsan geçer inşallah.
Tesekkur ederim canim buugn biraz sisi indi ve morluklar arttı zedelenmiş dedi doktor krem falan verdi onlari kullaniyorum
Gecmis olsun bacım
Tesekkur ederim bacim
gecmis olsun canim ya
Tesekkur ederim canim
Kutlu olsun yildonumunuz
Nice mutlu yıllar size.

Benimde cocuklar çok istiyolar havuzlu biyerler bakiyorum ama şu an zor gorunuyor

Teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsun

Yavrum kiyamam şu sinav stresi çok yoruyor gençleri parti iyi gelir bir nebze.
canim asi herkesde ayni etkiyi göstermiyor. Bakarsin hic birsey olmaz
Bu hafta olacağım kismetse asmin
Cuma günü 1 Gr, bugün de yarım Gr alarak bu ayki birikim olayını kapattım
Bereketli olsun..

Günaydın arkadaşlar
Havalar bir günde 30 derecenin üstüne çıktı. Denge falan kalmadı havada bile. Artık resmen yaz geldi diyorum.
Altın da güzel düştü,alım fırsatı verdi ama para yok. 2 aydır ekstra harcamalar çıkıyor,benim hesaplar tutmuyor. Hele büyük kızıma mezuniyet kıyafeti almaya çıktığımda resmen fakirlestigimizi hissettim. Lüks olmayan markaların fiyatları bile dehşet artmış. Öyle ahım şahım kaliteli bile olmayan ürünlere istenen fiyatlar inanılmaz.

Günaydin kizlar,

türkyeyi bilmem ama burasi cok sicak ya.
Su aralikli oruc baya ise yariyor kizlar. 2,5 haftada 2 kg gitdi ve gercekten dondurmami, tatlimida baya yedim. Mutlaka devam etcem buna.
Burası da ısındı artık Asmin. Yaz geldi nihayet.
Araklı oruç gerçekten güzel. Vücuda olumsuz etkisi yok ve sağlığı destekliyor.

Merhaba evet dediğin sekild ürünlerin ücreti çok arttı

Ben coğu giysimi kendim dikiyorum özellikle elbise ve pijama turu şeyleri.

Ayakkabı şal ve iç giyim harcamaları oluyor olsun o kadar artik.

Sosyete pazarlarını da takip etmek faydalı oralarda gerçi uçmuş fiyat olarak ama yien de daha uygun

Altın düştü. Ben geçen haftalarda ata lirayı 3365 e almstm yüksekken adam baya indirimli vermişti

Ama benim banka hesaplarındaki gramı fizikiye çevirmem lazım

Yükselince heryerren yükseldiğinden şuan bile olsa satıp fizikiye çevirelim diyorum

240 liradan aldığım gramlar zaten her türlü kardayim.

Yaklaşık
15 16 bin kadar tutacak
Ata lira mı alsam yoksa bu sefer bilezik olarak mı değerlendirsem emin olamadım.

Kfamda evliliği sonlandırmak ile ilgili düşünceler var lazım olma ihtimaline karşı küçük altın mi yapmalıyım acaba

Ben bilezik yapmazdım.22 ayar sonuçta. 24 ayar külçe alıyorum Değer kaybı olmuyor bozarken diğerleri kadar.
Diğer konuda da Allah yardımcınız olsun.

Colombre ye katılıyorum. 24 ayar kulce yaptirman satarken ki fiyat farkindan dolayı daha iyi olur bence. Eğer hemen bosanacaksan tlde Kalsın hemen satman gerekirse zarar etmezsin.
Allah yolunu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…