- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.021
HelloSlm kızlar
Son sayfadan basladım okumaaya:)
Herkes iyidir ins.
Bizim mahallede birikim yok
Bol harcama var.
Bakim sizde ne var ne yok:)
Azcık feyz alırım belki:)
KKızı krese yazdırdık kısmetse eylülde baslıcak.
Bu ay kafadan 2000 tl acık var bende.
Slm verdiğim yerde masraf bitiyor.)
Saglık olsn eYLüle kadar anca toplarım
Artık 1100 tl de kresimiz var :)Ac karnımızı doyursak sükür:)
Ben salıya randevu almistim yalniz şu an aşırı tırsıyorum.Selam canlar,
kizlar burda haberlerde sinovac delta mutationununa karsi iyi korumuyor diyorlar. Imkaniniz varsa biontec almaya calisin.
Bitmedi gittdi bu virus ya.
Biz bir kac gergin günler gecirdik sülalece, biraz üzüldügüm olaylar oldu, bir kac konudada gercekleri gördüm. Vardir bundada bir hayir deyip gecmeye calisiyorum.
Kulariniz nasil oldu kizlar? Umarim hepsi düzelmisdir?
S Saricivcivim1
Canim bebisimiz nasil? Sen nasilsin?
minikkoala
nerdesin bakim?hersey yolunda mi?
Maşallah sizeSelam kızlar
Bugün evlilik yıldönümumuzdu. Evde kutladık.
Zaman ne çabuk geçmiş on yılı geride bıraktık
İşyeri bu aralar çok can sıkıcı, aşırı yoğunluğa ruhsal ve fiziksel tepki veriyor bünyem artik sanırım.
Bayramda tatile gitmeye niyetlendik. Yıldönümü hediyesi olacak bu.
Yer bakiyoruz varsa tavsiyeleriniz alırım.
Eylül için de Antalya bakıyorum ama fiyatlar fena.
canim asi herkesde ayni etkiyi göstermiyor. Bakarsin hic birsey olmazHello
Baby Hayirli olsun yeni düzenin diyeyim umarim rahat edersin bundan sonrasi için.
Iki arada bir derede gezmek çok zor çünkü.
Ben salıya randevu almistim yalniz şu an aşırı tırsıyorum.
Bir arkadaşin aşı sonrasi atesi olmuş.
Diğerini tuttu bir baş ağrısı.
Ben desen henüz aşı yaptırmadığım hâlde midem bulanmaya başladı
Grip ilaçların salı bitecek ama hafif oksuruk ile burun akintisi var bu yüzden cumaya erteledim.
Çarşamba iyi hissedersem eşimin aşısı var Giderim onunla.
Oglum çok şükür iyi.
Sorun neydi bilmiyorum ama umarim çözersiniz asmincim.
Maşallah size
Nice seneleriniz olsun kahvemsim.
Bende tatil istiyorum tavsiyelere açığız altin kizlar
Iznime kadar asiyi olayim da hayırlısıyla.
cidden ordaki egitim sistemi degismeli bence. Cocuklari cok kötü etkiliyor. Kiyamam yaBizde durumlar arada geriliyor. Kızım sınav stresini yaşamaya başladı. Arada ağlıyor falanAnne yüreği dayanmıyor işte. Çocukların üstünde hep gelecek kaygısı. Biz huzur ve mutluluk diliyoruz yavrularımız için. Ne meslek ne üniversite baskımız hiç olmadı. Ne okursan ne istersen arkandayız diyoruz hep babasıyla.
Yarın mezuniyet partileri olacak. Biraz stres atarlar inşallah.
Tesekkur ederim canim evet incinmisimİncinmişsin demek
Geçmiş olsun canim
Tesekkur ederim canim buugn biraz sisi indi ve morluklar arttı zedelenmiş dedi doktor krem falan verdi onlari kullaniyorumGeçmiş olsun.
Evde kantaron yağı varsa sür istersen,çok iyi geliyor. Biraz da üstüne basmazsan geçer inşallah.
Tesekkur ederim bacimGecmis olsun bacım
Tesekkur ederim canimgecmis olsun canim ya
Kutlu olsun yildonumunuzSelam kızlar
Bugün evlilik yıldönümumuzdu. Evde kutladık.
Zaman ne çabuk geçmiş on yılı geride bıraktık
İşyeri bu aralar çok can sıkıcı, aşırı yoğunluğa ruhsal ve fiziksel tepki veriyor bünyem artik sanırım.
Bayramda tatile gitmeye niyetlendik. Yıldönümü hediyesi olacak bu.
Yer bakiyoruz varsa tavsiyeleriniz alırım.
Eylül için de Antalya bakıyorum ama fiyatlar fena.
Teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsunGünaydın güzeller
S Saricivcivim1 çok sevindim yavrunun iyi olmasına. İnşallah en kısa zamanda 4 kişilik aileniz bir araya gelir. İyi haberlerini bekliyoruz.
K kahvemsi mutluluk nice mutlu ,sağlıklı, muhabbetli seneleriniz olsun güzelim. Evinizden huzur hiç eksilmesin inşallah.
babyloading87 hayırlı olsun, yavrunun egitim hayatı başlıyor ,maşallah büyümüş de okullu olurmuş. Allah nice güzel günlerini göstersin.
minikkoala uğramadın ne zamandır,merak ettik arkadaşım. Ses ver bize.
Okuyup giden arkadaşlar siz de yazın lütfen.sizleri de merak ediyoruz.
Yavrum kiyamam şu sinav stresi çok yoruyor gençleriBizde durumlar arada geriliyor. Kızım sınav stresini yaşamaya başladı. Arada ağlıyor falanAnne yüreği dayanmıyor işte. Çocukların üstünde hep gelecek kaygısı. Biz huzur ve mutluluk diliyoruz yavrularımız için. Ne meslek ne üniversite baskımız hiç olmadı. Ne okursan ne istersen arkandayız diyoruz hep babasıyla.
Yarın mezuniyet partileri olacak. Biraz stres atarlar inşallah.
Bu hafta olacağım kismetse asmincanim asi herkesde ayni etkiyi göstermiyor. Bakarsin hic birsey olmaz
Bereketli olsun..Cuma günü 1 Gr, bugün de yarım Gr alarak bu ayki birikim olayını kapattım
Bereketli olsunCuma günü 1 Gr, bugün de yarım Gr alarak bu ayki birikim olayını kapattım
TeşekkürlerBereketli olsun
Burası da ısındı artık Asmin. Yaz geldi nihayet.Günaydin kizlar,
türkyeyi bilmem ama burasi cok sicak ya.
Su aralikli oruc baya ise yariyor kizlar. 2,5 haftada 2 kg gitdi ve gercekten dondurmami, tatlimida baya yedim. Mutlaka devam etcem buna.
Merhaba evet dediğin sekild ürünlerin ücreti çok arttıGünaydın arkadaşlar
Havalar bir günde 30 derecenin üstüne çıktı. Denge falan kalmadı havada bile. Artık resmen yaz geldi diyorum.
Altın da güzel düştü,alım fırsatı verdi ama para yok.2 aydır ekstra harcamalar çıkıyor,benim hesaplar tutmuyor. Hele büyük kızıma mezuniyet kıyafeti almaya çıktığımda resmen fakirlestigimizi hissettim. Lüks olmayan markaların fiyatları bile dehşet artmış. Öyle ahım şahım kaliteli bile olmayan ürünlere istenen fiyatlar inanılmaz.
Ben bilezik yapmazdım.22 ayar sonuçta. 24 ayar külçe alıyorum Değer kaybı olmuyor bozarken diğerleri kadar.Merhaba evet dediğin sekild ürünlerin ücreti çok arttı
Ben coğu giysimi kendim dikiyorum özellikle elbise ve pijama turu şeyleri.
Ayakkabı şal ve iç giyim harcamaları oluyor olsun o kadar artik.
Sosyete pazarlarını da takip etmek faydalı oralarda gerçi uçmuş fiyat olarak ama yien de daha uygun
Altın düştü. Ben geçen haftalarda ata lirayı 3365 e almstm yüksekken adam baya indirimli vermişti
Ama benim banka hesaplarındaki gramı fizikiye çevirmem lazım
Yükselince heryerren yükseldiğinden şuan bile olsa satıp fizikiye çevirelim diyorum
240 liradan aldığım gramlar zaten her türlü kardayim.
Yaklaşık
15 16 bin kadar tutacak
Ata lira mı alsam yoksa bu sefer bilezik olarak mı değerlendirsem emin olamadım.
Kfamda evliliği sonlandırmak ile ilgili düşünceler var lazım olma ihtimaline karşı küçük altın mi yapmalıyım acaba
Merhaba evet dediğin sekild ürünlerin ücreti çok arttı
Ben coğu giysimi kendim dikiyorum özellikle elbise ve pijama turu şeyleri.
Ayakkabı şal ve iç giyim harcamaları oluyor olsun o kadar artik.
Sosyete pazarlarını da takip etmek faydalı oralarda gerçi uçmuş fiyat olarak ama yien de daha uygun
Altın düştü. Ben geçen haftalarda ata lirayı 3365 e almstm yüksekken adam baya indirimli vermişti
Ama benim banka hesaplarındaki gramı fizikiye çevirmem lazım
Yükselince heryerren yükseldiğinden şuan bile olsa satıp fizikiye çevirelim diyorum
240 liradan aldığım gramlar zaten her türlü kardayim.
Yaklaşık
15 16 bin kadar tutacak
Ata lira mı alsam yoksa bu sefer bilezik olarak mı değerlendirsem emin olamadım.
Kfamda evliliği sonlandırmak ile ilgili düşünceler var lazım olma ihtimaline karşı küçük altın mi yapmalıyım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?