- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.041
Teşekkür ederimBen bilezik yapmazdım.22 ayar sonuçta. 24 ayar külçe alıyorum Değer kaybı olmuyor bozarken diğerleri kadar.
Diğer konuda da Allah yardımcınız olsun.
Hakkinizda hayırlısı olsun pembegomlek.Merhaba evet dediğin sekild ürünlerin ücreti çok arttı
Ben coğu giysimi kendim dikiyorum özellikle elbise ve pijama turu şeyleri.
Ayakkabı şal ve iç giyim harcamaları oluyor olsun o kadar artik.
Sosyete pazarlarını da takip etmek faydalı oralarda gerçi uçmuş fiyat olarak ama yien de daha uygun
Altın düştü. Ben geçen haftalarda ata lirayı 3365 e almstm yüksekken adam baya indirimli vermişti
Ama benim banka hesaplarındaki gramı fizikiye çevirmem lazım
Yükselince heryerren yükseldiğinden şuan bile olsa satıp fizikiye çevirelim diyorum
240 liradan aldığım gramlar zaten her türlü kardayim.
Yaklaşık
15 16 bin kadar tutacak
Ata lira mı alsam yoksa bu sefer bilezik olarak mı değerlendirsem emin olamadım.
Kfamda evliliği sonlandırmak ile ilgili düşünceler var lazım olma ihtimaline karşı küçük altın mi yapmalıyım acaba
Yıldönümünüz kutlu olsunSelam kızlar
Bugün evlilik yıldönümumuzdu. Evde kutladık.
Zaman ne çabuk geçmiş on yılı geride bıraktık
İşyeri bu aralar çok can sıkıcı, aşırı yoğunluğa ruhsal ve fiziksel tepki veriyor bünyem artik sanırım.
Bayramda tatile gitmeye niyetlendik. Yıldönümü hediyesi olacak bu.
Yer bakiyoruz varsa tavsiyeleriniz alırım.
Eylül için de Antalya bakıyorum ama fiyatlar fena.
O yüzden ben bişey almayıp altın aldım bu ay.Günaydın arkadaşlar
Havalar bir günde 30 derecenin üstüne çıktı. Denge falan kalmadı havada bile. Artık resmen yaz geldi diyorum.
Altın da güzel düştü,alım fırsatı verdi ama para yok.2 aydır ekstra harcamalar çıkıyor,benim hesaplar tutmuyor. Hele büyük kızıma mezuniyet kıyafeti almaya çıktığımda resmen fakirlestigimizi hissettim. Lüks olmayan markaların fiyatları bile dehşet artmış. Öyle ahım şahım kaliteli bile olmayan ürünlere istenen fiyatlar inanılmaz.
Ohh missO yüzden ben bişey almayıp altın aldım bu ay.
AminOhh miss
Bol bereketli olsun
Teşekkür ederim hala tam net değil düşüncem ama fizikiye geçcem o kesin.Hakkinizda hayırlısı olsun pembegomlek.
Altin fiziki saklamasi sorun değilse tercih edilebilir bence.
Bereketli olsun495 tl den 1 gr aldım aldım hesaptan
Kurban parasını biriktiriyorum
sen nerelerdesin bakimYıldönümünüz kutlu olsun
Sınav çalışcam diye gittim sınav iptal oldu. Sonra çocuklarla uğraştım. Korona mesai saati derken bi sürü saçma şeyle uğraştım. Ama altından şaşmadım tabiki..sen nerelerdesin bakim
Cok sağol canimcimKötü olmuş canım ya. Yokluğun belli oluyor.Bizler iyiyiz çok şükür. Altın fiyatı düşünce daha da iyi oluyoruz.
geldim asminim geldimBende diyordum bu kiz nerde.
Sorma turtisim o kadar alistik ki cep telefinlarina elimizden dusuremez olduk ben her isimi onla yapar oldum artik iyiceTobosolu selâm cnm eh idare ediyoruz sene iyisin umarım.
Ama telefon gerçekten bozulunca sıkıntı küçük bilgisayarimiz umarim halledilir sorunu
Topragim nasilsin kuzun nasil oldu insallah hayirli haberler vardir canimcimYok canım aynı hala
mahvoldu çocuk
bugün yine götüreceğim
çok geçmiş olsun canım
ne oluyor böyle bize retro falan mı var
Bacim cidden merak ediyorum o elbiseni sadece onun foto sunu paylasir misin cidsen merak ettimBu arada o elbisede birşey var
dün giydim bugün yine vücudum kırgın
tekrar hasta olmasam bari
AhaahahahaSelam kızlar
Hastalara, kuzucuklari hastalara geçmiş olsun.
Cennetmeyvesii bu havada tril tril elbise giyersen hasta olursun tabi ne nazari ne retrosu
Süpersin asminim biz burda goruyoruz nasil calistigini insallah hakettigini alirsinGünaydin kizlar,
patronumla aylik görüsmem vardi bu hafta. Yine cok övüldüm. Biz senin kalmani cok istiyoruz dedi, üst yönetime kontratimi süresize cevirmeyi tavsiye edecegim diyor. Bütceleri ne bilmiyorum dedi, ama ben kesinlikle tavsiye edecegim diyor. Umarim gercekten bir sonuc aliriz.
Kres yeri bu hafta ariyacakti güya, hala ses yok. Bugünde aramazlarsa, yarin sabah ben ariyacagim.
Insallah ikiside olur
Aralikki oruca devam ediyorum. 1,5 kg gitti. Pazar günü iki hafta olcak.
Hayirli olsun turtisim hem aşi ramdevun hem de yavrunun toparlamis olmasina cok sevindimGünaydın kızlar
Oğlum iyi iki gündür çarçabuk ilaca başlamanın etkisi.
Alti ay dolmadığı için bana aşı randevusu açılmıyordu dün gece açılmış artik, haftaya salı günü için randevuyu aldım.
Aaaaa coc cok gecmis olsun topragim hakikaten ust üste ne cok talihsizlikAy yok kesin ya nazar ya retro valla böyle üst üste denk gelemez yani olumsuzluklar
sabah okula giderken düz babet ayakkabıyla düz yolda ayağımı burktum şişti baya acıyordu hemen çıkıkçıya gittik çıkık değil dedi incinmişsin dedi
buz koydum falan zor yürüyorum
Hayirli olsun canim insallah memnun kalirsiniz dogru kresi dogru okulu bulmak cok zorSlm kızlar
Son sayfadan basladım okumaaya:)
Herkes iyidir ins.
Bizim mahallede birikim yok
Bol harcama var.
Bakim sizde ne var ne yok:)
Azcık feyz alırım belki:)
KKızı krese yazdırdık kısmetse eylülde baslıcak.
Bu ay kafadan 2000 tl acık var bende.
Slm verdiğim yerde masraf bitiyor.)
Saglık olsn eYLüle kadar anca toplarım
Artık 1100 tl de kresimiz var :)Ac karnımızı doyursak sükür:)
Ben henüz olmadim ama cmt icin biontec randevum var hayirlisi bakalim ilk dozlada bitmiyor 2.dozda ne bulucaz bakalimSelam canlar,
kizlar burda haberlerde sinovac delta mutationununa karsi iyi korumuyor diyorlar. Imkaniniz varsa biontec almaya calisin.
Bitmedi gittdi bu virus ya.
Biz bir kac gergin günler gecirdik sülalece, biraz üzüldügüm olaylar oldu, bir kac konudada gercekleri gördüm. Vardir bundada bir hayir deyip gecmeye calisiyorum.
Kulariniz nasil oldu kizlar? Umarim hepsi düzelmisdir?
@Saricivcivim1
Canim bebisimiz nasil? Sen nasilsin?
@minikkoala
nerdesin bakim?hersey yolunda mi?
Hayirli uğurlu olsun gecmis evlilik yildonumünuz kutlu olsun kahvemsimSelam kızlar
Bugün evlilik yıldönümumuzdu. Evde kutladık.
Zaman ne çabuk geçmiş on yılı geride bıraktık
İşyeri bu aralar çok can sıkıcı, aşırı yoğunluğa ruhsal ve fiziksel tepki veriyor bünyem artik sanırım.
Bayramda tatile gitmeye niyetlendik. Yıldönümü hediyesi olacak bu.
Yer bakiyoruz varsa tavsiyeleriniz alırım.
Eylül için de Antalya bakıyorum ama fiyatlar fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?