Hakkinizda hayırlısı olsun pembegomlek.
Altin fiziki saklamasi sorun değilse tercih edilebilir bence.

Yıldönümünüz kutlu olsun

O yüzden ben bişey almayıp altın aldım bu ay.

Hakkinizda hayırlısı olsun pembegomlek.
Altin fiziki saklamasi sorun değilse tercih edilebilir bence.
Teşekkür ederim hala tam net değil düşüncem ama fizikiye geçcem o kesin.
evde sakladigim bi kac bilezik ve küçük altın var.
Bulmak istese bulur tabi. Orası ayrı. Taşındıktan sonra uygulayablirim o net olmadığım fikri
Bakalım hayirliei gerçekten

sen nerelerdesin bakim
Sınav çalışcam diye gittim sınav iptal oldu. Sonra çocuklarla uğraştım. Korona mesai saati derken bi sürü saçma şeyle uğraştım. Ama altından şaşmadım tabiki..
Yeni evinden memnun musun görmeyeli

Kötü olmuş canım ya. Yokluğun belli oluyor.Bizler iyiyiz çok şükür. Altın fiyatı düşünce daha da iyi oluyoruz.
Cok sağol canimcim kesinlikle altin fiyatlari dustu mu ekstra mutlu ekstra motivasyonluyuz birikim konusunda
Bende diyordum bu kiz nerde.
geldim asminim geldim zor oldu ama oldu yani nasilsin bakiim iste hersey yolunda mi
Tobosolu selâm cnm eh idare ediyoruz sene iyisin umarım.
Ama telefon gerçekten bozulunca sıkıntı küçük bilgisayarimiz umarim halledilir sorunu
Sorma turtisim o kadar alistik ki cep telefinlarina elimizden dusuremez olduk ben her isimi onla yapar oldum artik iyice

Yok canım aynı hala
mahvoldu çocuk
bugün yine götüreceğim

çok geçmiş olsun canım
ne oluyor böyle bize retro falan mı var
Topragim nasilsin kuzun nasil oldu insallah hayirli haberler vardir canimcim
Bu arada o elbisede birşey var
dün giydim bugün yine vücudum kırgın
tekrar hasta olmasam bari
Bacim cidden merak ediyorum o elbiseni sadece onun foto sunu paylasir misin cidsen merak ettim
Selam kızlar
Hastalara, kuzucuklari hastalara geçmiş olsun.
Cennetmeyvesii bu havada tril tril elbise giyersen hasta olursun tabi ne nazari ne retrosu
Ahaahahaha
Süpersin asminim biz burda goruyoruz nasil calistigini insallah hakettigini alirsin insanin isini garanti olmasi önunu gorebilmesi ne kadar guzel bisey
Hayirli olsun turtisim hem aşi ramdevun hem de yavrunun toparlamis olmasina cok sevindim
Aaaaa coc cok gecmis olsun topragim hakikaten ust üste ne cok talihsizlik daha iyi misin peki simdi canimcim

Hayirli olsun canim insallah memnun kalirsiniz dogru kresi dogru okulu bulmak cok zor kuzucugun hayat boyu surecek arkadasliklar dostluklar kursun dilerim
Ben henüz olmadim ama cmt icin biontec randevum var hayirlisi bakalim ilk dozlada bitmiyor 2.dozda ne bulucaz bakalim cok gecmiş olsun canım uzme o güzel tatli canini akrabalarimizi secemiyoruz her turlusu okuyor iclerinde kardesler bile anlasmakta zorlanirken butun bi sülalenin anlasabilmesi imkansiza yakin neyseki gercekleri gormene vesile olmus yasadiklarin demek ki yasaman gerekiyormus onüne bak olanlari akrabalarini dusunme onlar kirdiklariyla ve seni kaybettikleriyle kalmis okdular
Hayirli uğurlu olsun gecmis evlilik yildonumünuz kutlu olsun kahvemsim allah nice 10 seneler 40 seneler nasip etsin benim uzun zamandir hayalim datça fikir olabilir belki ha birde kazdaglarinda bungalov evleri de tavsiye ederim dag orman havasi manzarasi severseniz canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…