- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.061
Caniiimmmm cok sevindim yavrunun durumuna şu an nasil kac haftalik oldu toplamda - bilmiyorum boyle mi denir - var mi yeni gelismeler dr lar ne diyor civcivimTeşekkür ederim canım Allah razı olsun şuan durumumuz iyi şükür canım merakla bize ne zaman vereceklerini bekliyoruz
Konunun ne olduğunu bilmiyorum canım ama başımıza ne geliyorsa vicdanımız merhametimiz yüzünden geliyor mesafe koyuyorsun ama bazen gene ise yaramıyor o mesafe umarım herkes yaşattığıni yaşar birgün bizdede durumlar pek parlak değil ailevi meselelerde.
T tatlu yu ve
Canim evliliginle ilgili hakkinda en hayirlisi neyse o olsunMerhaba evet dediğin sekild ürünlerin ücreti çok arttı
Ben coğu giysimi kendim dikiyorum özellikle elbise ve pijama turu şeyleri.
Ayakkabı şal ve iç giyim harcamaları oluyor olsun o kadar artik.
Sosyete pazarlarını da takip etmek faydalı oralarda gerçi uçmuş fiyat olarak ama yien de daha uygun
Altın düştü. Ben geçen haftalarda ata lirayı 3365 e almstm yüksekken adam baya indirimli vermişti
Ama benim banka hesaplarındaki gramı fizikiye çevirmem lazım
Yükselince heryerren yükseldiğinden şuan bile olsa satıp fizikiye çevirelim diyorum
240 liradan aldığım gramlar zaten her türlü kardayim.
Yaklaşık
15 16 bin kadar tutacak
Ata lira mı alsam yoksa bu sefer bilezik olarak mı değerlendirsem emin olamadım.
Kfamda evliliği sonlandırmak ile ilgili düşünceler var lazım olma ihtimaline karşı küçük altın mi yapmalıyım acaba
canim stressli bir dönemden gecmissin gercekten. Umarim hersey gönlünce olur.Sınav çalışcam diye gittim sınav iptal oldu. Sonra çocuklarla uğraştım. Korona mesai saati derken bi sürü saçma şeyle uğraştım. Ama altından şaşmadım tabiki..
Yeni evinden memnun musun görmeyeli
aralikli orucu dene. Hashimoto oldugum halde iki kilo verdim 2,5-3 haftada. Herseyide yedim gercekten
cok sagol canim. Üzüldüm evet, ama gercekleri glrmemde iyi oldu.Hayirli olsun canim insallah memnun kalirsiniz dogru kresi dogru okulu bulmak cok zorkuzucugun hayat boyu surecek arkadasliklar dostluklar kursun dilerim
Ben henüz olmadim ama cmt icin biontec randevum var hayirlisi bakalim ilk dozlada bitmiyor 2.dozda ne bulucaz bakalimcok gecmiş olsun canım uzme o güzel tatli canini akrabalarimizi secemiyoruz her turlusu okuyor iclerinde kardesler bile anlasmakta zorlanirken butun bi sülalenin anlasabilmesi imkansiza yakin neyseki gercekleri gormene vesile olmus yasadiklarin demek ki yasaman gerekiyormus onüne bak olanlari akrabalarini dusunme onlar kirdiklariyla ve seni kaybettikleriyle kalmis okdular
Hayirli uğurlu olsun gecmis evlilik yildonumünuz kutlu olsun kahvemsimallah nice 10 seneler 40 seneler nasip etsin benim uzun zamandir hayalim datça fikir olabilir belki ha birde kazdaglarinda bungalov evleri de tavsiye ederim dag orman havasi manzarasi severseniz canimcim
Hoşgeldin canımSelamlar kizlaaarrrrben geldim geri döndüm nasilsiniz bakalim neler yapiyorsunuz herkes iyi mi ☺ okuyamadigim sayfalari okuyup geliyorum
Bereketli olsun altınların colombrem.Selamlar kızlar.
Hiç hesapta yokken kızımın braketi çıktı,dişçiye gittik. Gitmişken 505 ten 2 gram aldım. Alacağım bir kaç şey vardı,acil de olmayınca nakitte kalmasın para dedim. Rossman a uğradım,sözüm ona iyi indirim var diyordu reklamlarında,yok yani öyle bir şey. Pirinç patlağı alıyorum oradan,glutensiz ,ondan stok yaptım. Peynir aldım bir kaç çeşit. Peynir kabını düşürüp kırmıştım, Bim e gelen cam saklama kabından aldım. Storemax ler çok pahalı geldi,indirimde yakalarsam alacağım kırdığımdan.
tobosolu_dulcinea hoşgeldin
YaEvlilik yıldönümü yazmışken tobosolum,bizim de 25 sene bitiyor temmuzda. Ne alsam eşime, ne planlasam bilmiyorum. Çeyrek asır dile kolay. Hatırda kalacak bir şey yapmak istiyorum
. Bu aralar gündemlerimiz çok dolu. Bir yandan üni sınavı,bir yandan mezuniyeti, eşimin emeklilik planlaması ve bürokrasisi,ev ve arsa arayışı ,eşya toplanacak şehir değiştirilecek derken kafam hep meşgul. Ailenin karar mercii de ben olunca iyi de olsa kötü de olsa sorumluluk bende olacak. Buna şükür tabii. Rabbim hep tatlı telaşlarla uğraştırsın hepimizi inşallah.
Yok canım haberi teşekkür ederim külçe düşünüyorum şuan.Caniiimmmm cok sevindim yavrunun durumuna şu an nasil kac haftalik oldu toplamda - bilmiyorum boyle mi denir - var mi yeni gelismeler dr lar ne diyor civcivim
T tatlu yu venora2010 kizlari benimde gozüm ariyor turtisim size sorcaktim var mi bi haberiniz diye acaba okulla mi isle mi mesguller telafi egitimleri seminerler vardiyalar filan derken
Canim evliliginle ilgili hakkinda en hayirlisi neyse o olsunesinin haberi var mi bankadaki paradan hani ona göre bisey düsunebilirsin ama bilezik candir elbette yada 20 gr lik bilezik kalaniyla bikac ceyrek belki yapabilirsin ya da dogrudan bikac gr lik farkli boyutlarda 24 ayar alabilirsin
Tesekkur ederim canim kuzum iyileşti şükür.Topragim nasilsin kuzun nasil oldu insallah hayirli haberler vardir canimcim
Bacim cidden merak ediyorum o elbiseni sadece onun foto sunu paylasir misin cidsen merak ettim
Ahaahahaha
Süpersin asminim biz burda goruyoruz nasil calistigini insallah hakettigini alirsininsanin isini garanti olmasi önunu gorebilmesi ne kadar guzel bisey
Hayirli olsun turtisim hem aşi ramdevun hem de yavrunun toparlamis olmasina cok sevindim
Aaaaa coc cok gecmis olsun topragim hakikaten ust üste ne cok talihsizlikdaha iyi misin peki simdi canimcim
Nice mutlu yıllar canımEvlilik yıldönümü yazmışken tobosolum,bizim de 25 sene bitiyor temmuzda. Ne alsam eşime, ne planlasam bilmiyorum. Çeyrek asır dile kolay. Hatırda kalacak bir şey yapmak istiyorum
. Bu aralar gündemlerimiz çok dolu. Bir yandan üni sınavı,bir yandan mezuniyeti, eşimin emeklilik planlaması ve bürokrasisi,ev ve arsa arayışı ,eşya toplanacak şehir değiştirilecek derken kafam hep meşgul. Ailenin karar mercii de ben olunca iyi de olsa kötü de olsa sorumluluk bende olacak. Buna şükür tabii. Rabbim hep tatlı telaşlarla uğraştırsın hepimizi inşallah.
Canim benim insan bir süre sonra cabalamakta istemyor çünkü yorgun düşüyor seni çok iyi anlıyorumBizimde dündü 14 yıl olmuş. Bosa gecmis 14 yil. Hatirlamadi bende hatırlatmadım . Malum evlilikten çok herseye benziyor bizdeki
Çinko c vitamini suda eriyen lerden almanı öneririm kayinbabam da olduSelam kızlar.
Bu kiz aşısını olup geldi
Ah hafta başından beri o gün mü şu gün mü derken oldu çok şükür.
Umarim sıkıntı yaşamam genelde yan etkilerini aşıdan sonraki gün yaşadı arkadaşlarım.
Ben kutlamasını istemiyorum kiCanim benim insan bir süre sonra cabalamakta istemyor çünkü yorgun düşüyor seni çok iyi anlıyorum
Bizimki de öyle doğumgününü kutladiysa mesela başka hicbiseyk o sene kutlamaz diyeyim geçiştieir
Kutlamada da belki daha özenli olsalar onla geçen günlerimizi boşa saymayiz ama işte
Çoğu kadının bende dahil olmak üzere kanayan yaramiz
Evet insan değer görmek istiyorBen kutlamasını istemiyorum ki
Sahip çıksaydı normal insanlar gibi
Beni bir hizmetçi köle gibi değil es olarak görseydi
Çocuklarıma babalık yapsaydı
Maddi manevi somurmeseydi beni
Ben herseye seve seve katlanırım
Ama olmadi...
Kesinlikle öyleEvet insan değer görmek istiyor
Bende kutlamasada özenli davranmaları herşeyi daha da guzellestirilirdi
Ama işte neye kanaat ettiysek onu kirptilar bizden
Kanaat eden değil de fazlasını isteyen mutlu oluyor önüne dünyalar seriliyor
O kadar haklısın ki. Hiç bir şey için geç değil .Evet insan değer görmek istiyor
Bende kutlamasada özenli davranmaları herşeyi daha da guzellestirilirdi
Ama işte neye kanaat ettiysek onu kirptilar bizden
Kanaat eden değil de fazlasını isteyen mutlu oluyor önüne dünyalar seriliyor
Sağlık olsuncanim stressli bir dönemden gecmissin gercekten. Umarim hersey gönlünce olur.
Evimi cok seviyorum canim, ama yolum cok uzak ise malesef
Bol yürüyüş yapıp boğazımı kısmaya çalışıyorum.aralikli orucu dene. Hashimoto oldugum halde iki kilo verdim 2,5-3 haftada. Herseyide yedim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?