Selamlar kızlar.
Hiç hesapta yokken kızımın braketi çıktı,dişçiye gittik. Gitmişken 505 ten 2 gram aldım. Alacağım bir kaç şey vardı,acil de olmayınca nakitte kalmasın para dedim. Rossman a uğradım,sözüm ona iyi indirim var diyordu reklamlarında,yok yani öyle bir şey. Pirinç patlağı alıyorum oradan,glutensiz ,ondan stok yaptım. Peynir aldım bir kaç çeşit. Peynir kabını düşürüp kırmıştım, Bim e gelen cam saklama kabından aldım. Storemax ler çok pahalı geldi,indirimde yakalarsam alacağım kırdığımdan.
tobosolu_dulcinea hoşgeldin

Evlilik yıldönümü yazmışken tobosolum,bizim de 25 sene bitiyor temmuzda. Ne alsam eşime, ne planlasam bilmiyorum. Çeyrek asır dile kolay. Hatırda kalacak bir şey yapmak istiyorum
. Bu aralar gündemlerimiz çok dolu. Bir yandan üni sınavı,bir yandan mezuniyeti, eşimin emeklilik planlaması ve bürokrasisi,ev ve arsa arayışı ,eşya toplanacak şehir değiştirilecek derken kafam hep meşgul. Ailenin karar mercii de ben olunca iyi de olsa kötü de olsa sorumluluk bende olacak. Buna şükür tabii. Rabbim hep tatlı telaşlarla uğraştırsın hepimizi inşallah.

Caniiimmmm cok sevindim yavrunun durumuna şu an nasil kac haftalik oldu toplamda - bilmiyorum boyle mi denir - var mi yeni gelismeler dr lar ne diyor civcivim
Selâm kızlar
Çocuklarımın anneanne tatili başladı ama bu kez de ev sessiz hemen özledim bile.
T tatlu nerelerdesin herşey yolunda mı acaba
T tatlu yu ve nora2010 kizlari benimde gozüm ariyor turtisim size sorcaktim var mi bi haberiniz diye acaba okulla mi isle mi mesguller telafi egitimleri seminerler vardiyalar filan derken
Canim evliliginle ilgili hakkinda en hayirlisi neyse o olsun esinin haberi var mi bankadaki paradan hani ona göre bisey düsunebilirsin ama bilezik candir elbette yada 20 gr lik bilezik kalaniyla bikac ceyrek belki yapabilirsin ya da dogrudan bikac gr lik farkli boyutlarda 24 ayar alabilirsin

canim stressli bir dönemden gecmissin gercekten. Umarim hersey gönlünce olur.
Evimi cok seviyorum canim, ama yolum cok uzak ise malesef

cok sagol canim. Üzüldüm evet, ama gercekleri glrmemde iyi oldu.
Canim ben haftaya cuma ikinci dozu alcam Biontec in. Ilkinde hic birsey yoktu, bakalim ikincisi yan etki yaratacak mi.

Selamlar kizlaaarrrr ben geldim geri döndüm nasilsiniz bakalim neler yapiyorsunuz herkes iyi mi ☺ okuyamadigim sayfalari okuyup geliyorum
Hoşgeldin canım
Bereketli olsun altınların colombrem.
Aldıklarını da güle güle kullan.
Ya
Çok aşk çok.
Nice seneleriniz olsun 25 yil..
Dile kolay değil mi.
Sizde gündem epey yoğun bu aralar :)

Yok canım haberi teşekkür ederim külçe düşünüyorum şuan.
Şansıma altında düştü

Tesekkur ederim canim kuzum iyileşti şükür.
Benimde ayagim daha iyi,ama hala ayakta falan fazla duramiyorum.
Elbisenin resmini atacagim wait please
Nice mutlu yıllar canım
Bizimde dündü 14 yıl olmuş. Bosa gecmis 14 yil. Hatirlamadi bende hatırlatmadım . Malum evlilikten çok herseye benziyor bizdeki

Bizimde dündü 14 yıl olmuş. Bosa gecmis 14 yil. Hatirlamadi bende hatırlatmadım . Malum evlilikten çok herseye benziyor bizdeki
Canim benim insan bir süre sonra cabalamakta istemyor çünkü yorgun düşüyor seni çok iyi anlıyorum
Bizimki de öyle doğumgününü kutladiysa mesela başka hicbiseyk o sene kutlamaz diyeyim geçiştieir

Kutlamada da belki daha özenli olsalar onla geçen günlerimizi boşa saymayiz ama işte
Çoğu kadının bende dahil olmak üzere kanayan yaramiz

Çinko c vitamini suda eriyen lerden almanı öneririm kayinbabam da oldu
Hemşire tanıdık almış iyi geldi baya umarım sıkıntı yasamazsin yinede

Ben kutlamasını istemiyorum ki
Sahip çıksaydı normal insanlar gibi
Beni bir hizmetçi köle gibi değil es olarak görseydi
Çocuklarıma babalık yapsaydı
Maddi manevi somurmeseydi beni
Ben herseye seve seve katlanırım
Ama olmadi...

Evet insan değer görmek istiyor

Bende kutlamasada özenli davranmaları herşeyi daha da guzellestirilirdi
Ama işte neye kanaat ettiysek onu kirptilar bizden

Kanaat eden değil de fazlasını isteyen mutlu oluyor önüne dünyalar seriliyor

Kesinlikle öyle
Kardeşimin esi çok degisik bi karakter
Evlilik yildonumunu unuttu diyecocugun burnundan getirmisti. Şimdi durup dururken bile pasta kesip kutlama yapıyorlar ama görsen öyle deger veriyorki

Ben bir çikolatayla mutlu olan bir insanım
Zaten kazanıyorum herseye sahibim hediyesini de parasını da istemiyorum ama kıymet verilmiyor. Yqni beni parayla kazanamaz hiçbir insan. Bana duzgun karakter Lazım. Sevgi saygı lazım.
Dusakabin cami değişecekti. Ustayı buldum ödemesini yaptım. Umrunda olmadı. Para ondan çıkmadığı sürece sıkıntı etmiyor. Salona tv aldım 2 ay kadar önce vay efendim bin daha verseydiniz Samsung alsaymisim. Zaten tv dediğin benim maaşım kadar. Beğenmiyorsan sen alda ben izleyeyim dedim. Ses yok.
Bu yıl kızım sınava girecek özel hocadır kurstur kitaptır. Birazda taksitlerim var tek başıma gecinemem. Gelecek Yaza insallah hem görevde yükselme olursa 1000tl extra gelirim olacak. Hemde cocuklar karşılarında baba gibi biri olmadığı için fazla etkilenmeyecekler. Bende bankadakileri fizikiye çevirip ayrılmayı düşünüyorum açıkçası. Hakkımızda hayırlısı.
Dediğin gibi mücadele etmiyorum çok yoruldum ve yıprandım. Onu çok sevdiği tv telefon koltuk 3lusuyle ve sevgili anacigiyla basbasa bırakıp kalan hayatımı huzur içine geçirmeyi düşünüyorum.

O kadar haklısın ki. Hiç bir şey için geç değil .
seviyorsan eşini inan yontabilirsin kaba oldu belki ama baska doğru kelime bulamadım.

Bugun arkadaşlarla parkta buluştuk. Ben işten çıkıp gittiğim için bisey yapamadim. Sagolsunlar cigkofte pasta poaca çay yapmışlar tika basa eğlendik. O kadar çok güldük ki yanaklarım ağrıdı gülmekten. İnsanın saçma şeylere bile saatlerce gulebileceği bi kac dostunun olması öyle kıymetli ki. Bazen ailemle paylasamadiklarimi onlarla paylaşarak içimdeki fırtınaları çok dindirdiğim oldu. Iyiki varlar. Iyiki varsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…