Kesinlikle öyle
Kardeşimin esi çok degisik bi karakter
Evlilik yildonumunu unuttu diyecocugun burnundan getirmisti. Şimdi durup dururken bile pasta kesip kutlama yapıyorlar ama görsen öyle deger veriyorki
Maşallah canım benim Allah huzurlarini arttırsın burnundan getirince değer verene yazık olsada daha çok özen gosteriyorlar
Biz garibanlar en küçük şeye mutlu olduğumuzdan adamlar ekstra çabaya girmiyo

O kadar haklısın ki. Hiç bir şey için geç değil .
seviyorsan eşini inan yontabilirsin kaba oldu belki ama baska doğru kelime bulamadım.
Valla 4 senedir evliyiz olumlu evrilmeler var
Ama omuru bir adami yontmak için harcarsam ve basaramazsam gençliğim
Enerjim huzurum çoktan gidecek gitmiş olacak
Konuşmaktan da anlamaz,
konuşmaz zaten

Çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun şuan bir risk yok şükür ne olur bilinmez tabi beslenmesi düzene girerse veririz dediler bakalım inşallah fazla sürmez

Canim sana ve oğluna ne olduğunu bilmiyorum okuyamıyorum geçmişi çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir malum durumumu biliyorsunuz ev hastane arası mekik dokuyorum Bebek iyi olsun yeter bana
Bieikimleriniz bereketli olsun inşallah artsın taşsın
Cennetmeyvesii B Bugunneselibirgun
Kızlar sizinde inşallah hakkınızda hangisini hayırlı ise o olsun bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah çok düşünün lütfen olan çocuklara oluyor bu süre zarfında bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum ben kardeslerimle çok yıprandım maddi manevi her konuda annemede kızıyordum açıkçası bizim için niye bu adamı idare etmiyor diye idare edilecek de.degildi ama o zamanki aklım işte
Umarım gönlünüzce olsun herşey Rabbim kötü insanlara denk getirmesin yolunuz aydınlığa çıksın inşallah

25 yil. Bizim 5 yil oluyor
Desene büsürü yenilikleriniz olacak. Ne güzel aslinda, baska bir yerde yeniden baslamak.

Valla canim söylenecek herseyi söyledim yapılacak herseyi yaptim. Çocuklarımın başında keske baba gibi olsaydı ama öyle değil işte. Maddi manevi hiçbir getirisi olmayan bir bencil insan. Hep ban hep bana. Onun sevdiği yemek onun sevdigi program vs. Cocuklar şunu seviyor yapayim eglendiryim ilgileneyim yok. Cocuklar icin hiç bir kayıp söz konusu değil ki. Anne babasına çok düşkün ama ne hikmetse ben gitmezsem gitmiyor çünkü orda da her işi yapacak biri lazım. Hepsinden çok soğudum ve kafamda bitirdim. Artık zamana bıraktım.

Hayır niye evleniyor bu adamlar ya. Niye güzelim kızların başını yakıyorlar.

Canim bende çok zorluk çektim benim ailemde on yedi yaşında boşandı ama zorluğu oldu.
Erken evlenmenin sebebi bile başımdakilerin ona yönlendirmesi.
inşallah hayırlısı olur

Herşeyi yüklenecek halim yok
Vücudumda artık ağrılar var sinirlerim yıpranıyor
Bize tek katkısı maddi açıdan.
Başka bir katkısı yok ne ev ne bana ne çocuğa

Haklısın canım tanıdığım dan beri seni baya çabalıyorsun hakkında hayırlı olan olsun inşallah gönlünce olsun canım herşey

Doğru diyorsun canım kimin ne yaşadığını bilemeyiz ki empati yapsak bile ne yaşadığını ne hissettiğini asla anlayamayız seninde inşallah hakkında hayırlısı olsun gönlünce olsun inşallah herşey

İnşallah çok teşekkür ederim hayır duaan için

Son düzenleme:
Valla 4 senedir evliyiz olumlu evrilmeler var
Ama omuru bir adami yontmak için harcarsam ve basaramazsam gençliğim
Enerjim huzurum çoktan gidecek gitmiş olacak
Konuşmaktan da anlamaz,
konuşmaz zaten
Küçük bı örnek vereyim kendi evliligimden.esim geçen sene yaz aylarinda çok farklı tavırlara büründü bı anda o çok ilgili adam gitti.
Arkadaşlarıyla takılamaları arttı. Nerdeyse hiç yemeğe falan gitmiyirduk. Ben artık iyice takmaya başladım.surekli arayan adam uyuma beni bekle diyen.

Artık hiç ama hiç demez olmuştu
ben aradığımda hep isim var disardayim birazdan gelirim.
Ama o birazdanlar bazen gece biri buluyordu.
Sonra ne mi yaptım.bende onun gibi davrandım.
O yokmuş gibi
.gece geldi mi kaldı mı hiç aramadim yalnız takildim.
Yürüyüşe gittim kafelere gittim oturup keyif kahvesi içtim.ve biliyormusun kudurdu. Dört döndü etrafımda.
Görüntülü aramalara başladı.
Tatiller ayarladı.
Hediyeler çiçekler havada uçtu.gozumun içine bakıyordu.
onu bırakıp gideceğimden. Yontma dediğim aslında onun gibi davranmak ve onsuzda gayet mutlu olduğunu bilmesi lazım. Senin için ne en hayırlısıyla inşallah o olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…