Selam kizlar,

umarim cocuklarin sinavlari iyi gecmistir.

Cennetmeyvesii B Bugunneselibirgun
benim annemle babam ben 4-5 yasindayken ayrildi. 2 yil bosanma savasinda adamin bize yasatmadigi kalmadi.
Ben o yasda bile ayrildiklarina sevinmisdim cünkü hep gergin ve siddetli ortamin icindeydik. Cocuklar evde birseylerin ters gitdigini his ediyorlar ve etkilileniyorlar.
Ben esime hep derim. Kiz babasisin. Kizin senin bana karsi davranislarini ilerde örnek alip ona göre kendine es sececek. Bana be kadar saygili davranirsan, sevgini gösterirsen okadarinida ilerde kendi esinden bekliyecek. Sen bana ilgisiz ve kötüsen, bunu normal olarak bilecek ve kendine secdigi kiside ilgisiz ve kötü davranirsa onu normal görecek.
Ben hep derim, mutlu anne mutlu cocuk demek. Nasil mutlu olacaksam öyle yasamaliyim. Mutsuz bir ortamda anca mutsuz bir cocuk yetistiririm.
Hakkinizda hayirlisi kizlar. Umarim kendiniz ve cocuklariniz icin en iyi ve hayirli karari verirsiniz.

Selamlar günaydinlar sendromsuz pazt ler iyi haftalar dostlar nasilainiz herkes iyi mi ben ilk asimi cmt oldum ilk gun bisey yoktu da ertesi gunu kolumda aşi yerinin çevresinde biraz agri vardi bugünse enerjimi biraz topladim ama işte yogun bi gun hatta hafta beni bekler son 2 sayfayi okuyup geliyorum hemen

İyi akşamlar arkadaşlar
Sınavlardan memnun değiliz maalesef. Soruları gören uzmanlar hem fikir saçmalığı konusunda. Ama yapacak bir şey yok. Bizim eğitim sistemi böyle işte.
Çocuğumun morali çok bozuk. Ki bu çocuk başarısız , çalışmayan bir insan değil. Öyle olsa bu kadar üzülmeyecegim. Emekler çöp oldu resmen. Kimle konuşsam hep aynı şeyleri duyuyorum. Bir de sorular çalındı iddiası var ki fecaat.
Artık Rabbim neye kararladiysa o olacak. Hep hayırlısı dedik. Moral veriyoruz yavrumuza. Hiç bir şey ondan değerli değil. Bu çocukları böyle üzenler iyi gün görmesin diyeceğim artık. Ayilan bayılan,ağlayan,panik atak geçiren,ambulansa konulan gençleri gördükçe ana baba olarak kahrolduk okulun önünde. Hepsi bizim evladımız,hangisine üzülmez ki insan.

Yeğenimin bu yıl mezun senesiydi. Sayısalda geçen yıl ilk 20 bin gelmediğinden tekrar hazırlandı. Elimden gelenin en iyisini yaptım, gezmedim, sosyal hayatımı sıfıra indirdim diyor. Ama yine yapamamış, matematikte çok zorlanmış. O da çok üzüldü. Emeklerinin karşılığını alamıyor çocuklar

Çok üzüldüm.egitimvsistemimiz malesefki berbat olan gençlerimize oluyor.
Başarısızlık hissi yüklüyor resmen sistem gençlerimize yine de inşallah iyi gelir sonucu.
Yapılan hırsızlıkta zehir zıkkım olsun inşallah.

Geçmiş olsun canım.
Zaten ne oluyorsa o ikinci gün oluyor
Ilk gün gece bende iyiydim, ikinci gün baş ağrısı,mide bulantısı oldu akşam saatlerinde de ateşim yükseldi.
kol ağrısı zaten oldu onu normal görüyorum aşı sonrasi.
Ben 6 ay önce covid atlattım aşı hakkımı alinca hemen oldum ki izin öncesi ilkdozumun üzerinden 15 gün geçmiş olmasını istedim.
Bugün aile hekimime uğradım.
Hafif Yan etki yaşamanın vücudun viruse tepki verdiğine değindi.
Ikinci dozdan tırsıyorum.

Gecmis olsun yavrucuguna cnm.
Cocukların durumunu görünce gelecek kaygisini hep birlikte yaşıyoruz maalesef.
Insallah emeğinin karşılığını alacak,oldu geçti artık.

burda covid gecirenlere sadece bir doz veriyorlar

Biontech mi oldun karamellim.
Geçmiş olsun şimdiden. Hiç bir zararını görmeden atlatırsın inşallah canım.

Yavaştan toplanmaya başladım. Önce kızların kitap ve kırtasiye malzemelerini paketledim. İnşallah kuzum istediği yere yerleşir de hediye ederiz o kitapları. Binlerce liralık kaynak var. Durumu çok iyi olmayan bir gence gider inşallah.
Evi tam olarak dökmeden buradaki akrabalarımi yemeğe almayı düşünüyorum. Veda yemeği gibi. Sonrasında ağırlamak zor olur. Haftasonu çağırırım diyorum, bakalım, nasip. Herkes bolca sosyalleşti,bir kere de biz yapalım değil mi.

Selamlar kizlar iyi öglenler yemek molasindan yaziyorum
Cok sagol turtisim iyiyim cok sükur biraz urkmüstum duyduklarimdan arkadaslarimin surumlarin ama kendime masallah bırakayam hatta 41 tane diyeyim sadece asi yerinde hafif bi agri oldu zaten benim boyun fitigimda var ya aşı olacagim sabah kol be boyun agrisiyla uyandim iyi yapmissin kuzucum bende baurami izni vs hesaplayarak aşi gununu belirledim
Kuzucum cok gecmis olsun hem sana hem evladina şu anlattiklarin gozumun önunde canlaninca bile ben kötü oldum siz neler yasadibi? O yavrucaklar neler hissetti neler yasadi eskiden bize ogretmenlerimiz derdi ogrenciyken "biz geldik geciyoruzda size uzüluyorum dünya da ulkede iyiye gitmiyor" diye. Simdiki cocuklarimiz ve genclerimiz icin ayni seyi ben hissediyorum ďusunuyorum simdi gercekten her yeni neslin yolu bi öncekinden daha da zorlu daha virajli...

burda covid gecirenlere sadece bir doz veriyorlar
Onu da duydun asmin almanyada aile dostumuz var onlar da öyle dedi, bende şu an düşünüyorum ama ikinciyi olmadığımız zaman aşı kartı olusturamiyoruz.
Biontech mi oldun karamellim.
Geçmiş olsun şimdiden. Hiç bir zararını görmeden atlatırsın inşallah canım.
Teşekkür ederim canım biontech oldum olmuşken tam olsun dedim ve tâbi önerileri de göze alarak hepimiz onu olduk.

İyi akşamlar güzeller
Büyük kızımın ortodonti randevusu vardı. Ona gittik yürüyerek. Dönüşte üşendiler, onları otobüse bindirip yolladım eve. Ben de hem yürüdüm,hep eksikleri aldım. Dün çıktık 230 bugün çıktım 150 TL buhar
Ben evde oturmaya karar verdim kızlar. para pul olmuş,2 poşete bakıp nasıl 200 TL ya diye fiş kontrol etmeyen varsa kendisine zengin diyelim bence.

Selâm kızlar
Bu kız durdu durdu plân yapti bakalım.
Biraz dinlenmeye tatile ihtiyacimiz vardi umarim iyi gelir, son dakika plânı oldu bu ilk kez ben nasil hazırlayacağı herşeyi
Allah'ım son dakika planları beni bunalıma sokar. Kontrol manyagiyim ben
Hep plan hep proje dolu kafam. Onu öyle yaparım,bunu böyle alırım diye diye devreleri yakıyorum beynimde
Kolay gelsin ,olduğu kadar yap,bolca eğlen. Anlık gezen tozan insanlara hayranım.idolum onlar benim.

Ben sınava girerken sistemi eleştiriyordum. Çocuklarımız daha iyi eğitim alır gelecekte diye sohbet ediyorduk. O zamanki eğitim bile hayal oldu. biz bu zamana göre sağlam eğitim almışız 80 ve 90 larda. Beğenmediğimiz zamanlara hasret kaldık maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…