- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.101
Umarım iyi geçmiştir cnmGünaydın arkadaşlar
Birazdan çıkıyoruz sınav için. Dua edin lütfen kızım ve tüm gençler için.
Yeğenimin bu yıl mezun senesiydi. Sayısalda geçen yıl ilk 20 bin gelmediğinden tekrar hazırlandı. Elimden gelenin en iyisini yaptım, gezmedim, sosyal hayatımı sıfıra indirdim diyor. Ama yine yapamamış, matematikte çok zorlanmış. O da çok üzüldü. Emeklerinin karşılığını alamıyor çocuklarİyi akşamlar arkadaşlar
Sınavlardan memnun değiliz maalesef. Soruları gören uzmanlar hem fikir saçmalığı konusunda. Ama yapacak bir şey yok. Bizim eğitim sistemi böyle işte.
Çocuğumun morali çok bozuk. Ki bu çocuk başarısız , çalışmayan bir insan değil. Öyle olsa bu kadar üzülmeyecegim. Emekler çöp oldu resmen. Kimle konuşsam hep aynı şeyleri duyuyorum. Bir de sorular çalındıiddiası var ki fecaat.
Artık Rabbim neye kararladiysa o olacak. Hep hayırlısı dedik. Moral veriyoruz yavrumuza. Hiç bir şey ondan değerli değil. Bu çocukları böyle üzenler iyi gün görmesin diyeceğim artık. Ayilan bayılan,ağlayan,panik atak geçiren,ambulansa konulan gençleri gördükçe ana baba olarak kahrolduk okulun önünde. Hepsi bizim evladımız,hangisine üzülmez ki insan.
Çok üzüldüm.egitimvsistemimiz malesefki berbat olan gençlerimize oluyor.İyi akşamlar arkadaşlar
Sınavlardan memnun değiliz maalesef. Soruları gören uzmanlar hem fikir saçmalığı konusunda. Ama yapacak bir şey yok. Bizim eğitim sistemi böyle işte.
Çocuğumun morali çok bozuk. Ki bu çocuk başarısız , çalışmayan bir insan değil. Öyle olsa bu kadar üzülmeyecegim. Emekler çöp oldu resmen. Kimle konuşsam hep aynı şeyleri duyuyorum. Bir de sorular çalındıiddiası var ki fecaat.
Artık Rabbim neye kararladiysa o olacak. Hep hayırlısı dedik. Moral veriyoruz yavrumuza. Hiç bir şey ondan değerli değil. Bu çocukları böyle üzenler iyi gün görmesin diyeceğim artık. Ayilan bayılan,ağlayan,panik atak geçiren,ambulansa konulan gençleri gördükçe ana baba olarak kahrolduk okulun önünde. Hepsi bizim evladımız,hangisine üzülmez ki insan.
Geçmiş olsun canım.Selamlar günaydinlar sendromsuz pazt ler iyi haftalar dostlarnasilainiz herkes iyi mi ben ilk asimi cmt oldum ilk gun bisey yoktu da ertesi gunu kolumda aşi yerinin çevresinde biraz agri vardi bugünse enerjimi biraz topladim ama işte yogun bi gun hatta hafta beni bekler son 2 sayfayi okuyup geliyorum hemen
Gecmis olsun yavrucuguna cnm.İyi akşamlar arkadaşlar
burda covid gecirenlere sadece bir doz veriyorlarGeçmiş olsun canım.
Zaten ne oluyorsa o ikinci gün oluyor
Ilk gün gece bende iyiydim, ikinci gün baş ağrısı,mide bulantısı oldu akşam saatlerinde de ateşim yükseldi.
kol ağrısı zaten oldu onu normal görüyorum aşı sonrasi.
Ben 6 ay önce covid atlattım aşı hakkımı alinca hemen oldum ki izin öncesi ilkdozumun üzerinden 15 gün geçmiş olmasını istedim.
Bugün aile hekimime uğradım.
Hafif Yan etki yaşamanın vücudun viruse tepki verdiğine değindi.
Ikinci dozdan tırsıyorum.
Biontech mi oldun karamellim.Geçmiş olsun canım.
Ilk gün gece bende iyiydim, ikinci gün baş ağrısı,mide bulantısı oldu akşam saatlerinde de ateşim yükseldi.
Ben 6 ay önce covid atlattım aşı hakkımı alinca hemen oldum ki izin öncesi ilkdozumun üzerinden 15 gün geçmiş olmasını istedim.
Cok sagol turtisim iyiyim cok sükur biraz urkmüstum duyduklarimdan arkadaslarimin surumlarin ama kendime masallah bırakayam hatta 41 taneGeçmiş olsun canım.
Kuzucum cok gecmis olsun hem sana hem evladinaİyi akşamlar arkadaşlar
Onu da duydun asmin almanyada aile dostumuz var onlar da öyle dedi, bende şu an düşünüyorum ama ikinciyi olmadığımız zaman aşı kartı olusturamiyoruz.burda covid gecirenlere sadece bir doz veriyorlar
Teşekkür ederim canım biontech oldum olmuşken tam olsun dedim ve tâbi önerileri de göze alarak hepimiz onu olduk.Biontech mi oldun karamellim.
Geçmiş olsun şimdiden. Hiç bir zararını görmeden atlatırsın inşallah canım.
Allah'ım son dakika planları beni bunalıma sokar. Kontrol manyagiyim benSelâm kızlar
Bu kız durdu durdu plân yapti bakalım.
Biraz dinlenmeye tatile ihtiyacimiz vardi umarim iyi gelir, son dakika plânı oldu bu ilk kez ben nasil hazırlayacağı herşeyi
Ben sınava girerken sistemi eleştiriyordum. Çocuklarımız daha iyi eğitim alır gelecekte diye sohbet ediyorduk. O zamanki eğitim bile hayal oldu. biz bu zamana göre sağlam eğitim almışız 80 ve 90 larda. Beğenmediğimiz zamanlara hasret kaldık maalesef.Selamlar kizlar iyi öglenleryemek molasindan yaziyorum
Cok sagol turtisim iyiyim cok sükur biraz urkmüstum duyduklarimdan arkadaslarimin surumlarin ama kendime masallah bırakayam hatta 41 tanediyeyim sadece asi yerinde hafif bi agri oldu zaten benim boyun fitigimda var ya aşı olacagim sabah kol be boyun agrisiyla uyandim iyi yapmissin kuzucum bende baurami izni vs hesaplayarak aşi gununu belirledim
Kuzucum cok gecmis olsun hem sana hem evladinaşu anlattiklarin gozumun önunde canlaninca bile ben kötü oldum siz neler yasadibi? O yavrucaklar neler hissetti neler yasadi eskiden bize ogretmenlerimiz derdi ogrenciyken "biz geldik geciyoruzda size uzüluyorum dünya da ulkede iyiye gitmiyor" diye. Simdiki cocuklarimiz ve genclerimiz icin ayni seyi ben hissediyorum ďusunuyorum simdi gercekten her yeni neslin yolu bi öncekinden daha da zorlu daha virajli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?