Bende öyleyim haftalar önce başlardım hazirlanmaya
Bu gerçekten son dakika oldu bence nasil hazırlayacağım herşeyi hiç bilmiyorum.
Ama çocukların kiyafetlerinden başlayıp bize geçerim acil bir alışveriş listesi ve unutulmamasi gerekenlerleri de not almam gerek

Turtisim istikamet nere

Iyi geceler kizlar
Bu aralar sürekli hesap kitap halindeyim
Bütçe sürekli açık veriyor
Temmuz baya zorlayacak galiba.
gerektiği yerde bi kac gr bozacağım belliki
Hersey üst üste geldi
Oglanin yaz kursu kızın yaz kursu , kurban, kiza özel ders, tatil isteyen telefon isteyen başım döndü ayol hayirlisi ile eylülü bekliyorum

Kimi duyam aynısını söylüyor
Pandemide uzaktan eğitimle olacak ismi bu kadar kazık sorular. Abarttılar iyice.
Hakkında hayırlısı olsun umarım emeklerinin karşılığını alir canim.

Biz sinovac olduk ama son gelen haberlere göre 3. Dozu biontec olun diyolla.
Delta varyanti eylülde bizi yine kapatacak anlasilan

Dün sosyal medyada duyulan haber ciğerimi yaktı.
Kadinligimdan, insanligimdan,çocukları koruyamiyor olmaktan utandim bazilariyla ayni havayı soluyor olmak bile kahrediyor.
Böylesinin hiç mi vicdanı yok.
O çocuğu sen kanindan,canından,cigerinden besleyip dogurmadin mi.
Oturup ağladım o küçücük yavrulara

Son düzenleme:
Yaşamaktan nefret geldi artık. Kadın çocuk ve hayvanları koruyamamaktan, hep cezasız kalmalarından!!! ne iğrenç oluşumlar ve zihniyetlerle aynı havayı soluyoruz.

Selam
Herkes iyidir umarım hızlı hızlı okudum iş yoğunluğumdan dolayı koptum bir süredir…Hatırlanmak güzel şey, çok teşekkür ederim
karamelli_turta
Altınla küsüştük biz
Burda yokken, daha 6 aydır oturduğum ev satıldı fiyatı iyi olmasına rağmen almak istemedik tadilatı korkuttu içinde eşya olup bizde çalışıyor olunca… Ama eski ev sahibim yüzünden ürtiker geçirdim bir dönem stresten eve hergün müşteri getirmek istedi huzurumuz kaçtı
Öncesinde 3 4 yıl oturun dediği için birikimimizle dükkan aldık kiraya verdik Sonrada ortada kalmış gibi olduk ama 1 sene daha sözleşmeyi yeniledik ev bulmak için 1 senemiz var. Hayırlı biryer çıkar karşımıza inşallah artık
biraz birikimim var nakitte bekletiyorum şu sıralar yatırıma çevirmekten korkuyorum çok takip edemediğim için. Aşının ilk dozunu oldum ikinci dozu bekliyorum yoğun tempodan kurtulur kurtulmaz plan yaptık haftasonu tatile çıkıyoruz dönüşte tekrar birikim ve stok için çalışmaya başlayacağım inşallah

ben duymadim...bazen haber okuyamamak daha iyi herhalde

Selam kizlar,

günler cok yogun ve hizli geciyor. gece yazayim diyorum...kizla birlikte uykuya daliyorum. Sabah trendede komsumla birlikte gidiyoruz yazamiyorum
Dün esimi yeni bir sürücü kursuna yazdirdik. Insallah bu kez olur.
Tabi sadece yazdirmak 250€
Esim bir iki bahce isi yapti bari o u kapatdik. O evde degilken annem bakiyor kiza, ama annemin bezini degistirmesine izin vermiyor birtürlü tuvaletedeoturmak istemiyor. Krese gidincenasil olcak hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…