- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.121
Bende öyleyim haftalar önce başlardım hazirlanmayaAllah'ım son dakika planları beni bunalıma sokar. Kontrol manyagiyim ben
Hep plan hep proje dolu kafam. Onu öyle yaparım,bunu böyle alırım diye diye devreleri yakıyorum beynimde
Kolay gelsin ,olduğu kadar yap,bolca eğlen. Anlık gezen tozan insanlara hayranım.idolum onlar benim.
Turtisim istikamet nereBende öyleyim haftalar önce başlardım hazirlanmaya
Bu gerçekten son dakika oldu bence nasil hazırlayacağım herşeyi hiç bilmiyorum.
Ama çocukların kiyafetlerinden başlayıp bize geçerim acil bir alışveriş listesi ve unutulmamasi gerekenlerleri de not almam gerek
Selam cancağızımSelam kızlar
Kimi duyam aynısını söylüyorİyi akşamlar arkadaşlar
Sınavlardan memnun değiliz maalesef. Soruları gören uzmanlar hem fikir saçmalığı konusunda. Ama yapacak bir şey yok. Bizim eğitim sistemi böyle işte.
Çocuğumun morali çok bozuk. Ki bu çocuk başarısız , çalışmayan bir insan değil. Öyle olsa bu kadar üzülmeyecegim. Emekler çöp oldu resmen. Kimle konuşsam hep aynı şeyleri duyuyorum. Bir de sorular çalındıiddiası var ki fecaat.
Artık Rabbim neye kararladiysa o olacak. Hep hayırlısı dedik. Moral veriyoruz yavrumuza. Hiç bir şey ondan değerli değil. Bu çocukları böyle üzenler iyi gün görmesin diyeceğim artık. Ayilan bayılan,ağlayan,panik atak geçiren,ambulansa konulan gençleri gördükçe ana baba olarak kahrolduk okulun önünde. Hepsi bizim evladımız,hangisine üzülmez ki insan.
Biz sinovac olduk ama son gelen haberlere göre 3. Dozu biontec olun diyolla.Onu da duydun asmin almanyada aile dostumuz var onlar da öyle dedi, bende şu an düşünüyorum ama ikinciyi olmadığımız zaman aşı kartı olusturamiyoruz.
Teşekkür ederim canım biontech oldum olmuşken tam olsun dedim ve tâbi önerileri de göze alarak hepimiz onu olduk.
Istikamet ege bölgesi kahvemsimTurtisim istikamet nere
Ortada o kadar çok karmaşık bilgi var ki göreceğiz bakalım.Biz sinovac olduk ama son gelen haberlere göre 3. Dozu biontec olun diyolla.
Delta varyanti eylülde bizi yine kapatacak anlasilan
Yaşamaktan nefret geldi artık. Kadın çocuk ve hayvanları koruyamamaktan, hep cezasız kalmalarından!!! ne iğrenç oluşumlar ve zihniyetlerle aynı havayı soluyoruz.Dün sosyal medyada duyulan haber ciğerimi yaktı.
Kadinligimdan, insanligimdan,çocukları koruyamiyor olmaktan utandim bazilariyla ayni havayı bile soluyor olmak bile kahrediyor.
Bölgesinin hiç mi vicdanı yok.
O çocuğu sen kanindan,canından,cigerinden besleyip dogurmadin mi.
Oturup ağladım o küçücük yavrulara
Sulalecek olduk,ya bizOrtada o kadar çok karmaşık bilgi var ki göreceğiz bakalım.
Hatta covid atlatana 3 4 yil ömür bile biçildi
Selam
ben duymadim...bazen haber okuyamamak daha iyi herhaldeDün sosyal medyada duyulan haber ciğerimi yaktı.
Kadinligimdan, insanligimdan,çocukları koruyamiyor olmaktan utandim bazilariyla ayni havayı soluyor olmak bile kahrediyor.
Böylesinin hiç mi vicdanı yok.
O çocuğu sen kanindan,canından,cigerinden besleyip dogurmadin mi.
Oturup ağladım o küçücük yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?