Günaydın arkadaşlar
Aile sağlığa gidip kan testi yaptırayım diyorum. Enerjim yok bir süredir,yine demir falan mı düştü acaba. Bayağıdır takviye kullanmıyorum.
Oradan markete uğrarım. Yarın ,1.5 yıldır ilk defa evime misafirim gelecek. Bir kaç eksiğimi alıp bugünden hazırlığımı yaparım. Dün davet ettim,onlar da pazar günü çağıracakmış bizi. Kalp kalbe karşı derler ya. Özleştik tabii aylardır. Taşınmadan hasret giderelim biraz

Uyumayan çocuk çok zor canım ya. Büyüdükçe düzene girer inşallah. Okula giderken de kalkmak bilmiyor keratalar

Cocuk yapma düşünceleri hep uyku sorunu yüzünden vazgecirmisti zamaninda.
Uykuyu coook seviyorum

Bugun sinav görevim vardi
Hem yorgunum hem uykusuz. Gözlerim kapaniyordu nerdeyse
Bende kendi kendimi eglendireyim dedim. İç seslerime güldüm aynen şöyle bir diyalog geçti ic sesimle
-aynur kiz kac saattir aynı sorudasin bak Cevdet seni geçti çabuk ol kiz daha eve gidip yemek yapacagim
-fundaaaa kiz o ne düğüne gelir gibi gelmişsin sınava
-aaaa arif herkes gitti bi sen kaldın ne tembelmissin ayol
-aman beee şu sıcakta bide sınav yapıyorlar ucunda para olmasa buraya adım atmam cik cik cik
Benim gibi bidaha deli varımdır acaba

Ay sen çok yaşa emi.
Senin gibi deliye can kurban

Selam kizceler
Yorucu bir hafta geçirdim.
Haftaya izin aldım
Kuzuları yaz kurslarına gönderip keyif yapiciiim
Ohh mis valla,daha ne olsun. Ben sokağa salıyorum küçüğü,10 yaşından sonra pandemi gerekçesiyle o artık bir sokak çocuğu. 4 kız mahallede,bayağı güzel oynuyorlar. Anne olarak bir ben balkondan takipteyim. Sayemde diğer anneler keyif yapıyor bana güvenip.
Hepsine paten aldık,scooter aldık,turluyorlar mahallede. Bir ara test kitapları gitti geldi,ders çalıştılar falan. Kilim veriyoruz piknik yapiyorlar. Çocukluk bu işte.keyfini sürsünler büyümeden.

Bana yemeğe misafir gelecekse benden hep gün menüsü isterler. Et, balık barbekü teklif etsem de hamur işi delisi bizimkiler.
Damadımız var,teyze pandemide en çok senin masaları özledim diyor. Çağırdım bakalım yarına,hasret bitsin.
Ispanaklı börek açtım, biberli ekmek yaptım(bunları pişirmeden strechleyip dolaba koyuyorum,gelmeden pişirip sıcak servis yapıyorum) şalgamlı bulgur salatası, kabak ve havuçlu yogurtlama, yerfistikli kurabiye ve portakallı revani pişirdim. Öğleden sonra mutfakta geçti haliyle. Yarın da evi temizler misafirlerimi karşılarım.

Ellerine sağlık canım menü miss damat ağzının tadını biliyor kolay gelsin

Oh mis ellerine sağlık bacım
Bizde yarın arkadaşlarla parka kahvalti yapalım dedik bana pattis salatasi düştü

Ne güzel ya ben gonderemiyorum ya kendim çıkarıyorum ya ablasıyla gönderiyorum. Cok şaşkın benim oğlum çabuk kanar. Korkuyorum arkadaşları fena biraz

witcherr simdi okudum sasırdım.
Hani sorunluydu ama ayrılma kararını bilmiyordum.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Bebek gibi kızı bulmus,kıymet bilmemis,kendi kaybeder.
Zaten cocuklarının basında sen vardın su zmana kadar,az hasarla atlatırlar hic üzülme.

Selamlar arkadaşlar
Sabah biraz yürüyüş yaptım,hava çok güzeldi. Sıcak simit ve baget ekmeği aldım. Evin önüne geldim hava bir indirdi. Sudan çıkmışa dönerdim 1 dakika içinde. Öyle şiddetli yağdı mübarek. Sokakları temizledi bir güzel ama benim yıkadığım balkonu da halletti o arada
Kızlar masayı hazırlamış sağolsunlar,kahvaltı edip beraber evi temizledik. Yiyecekler hazır olunca işim kolay oldu tabii. Bir iki saate gelir bizimkiler de. Gerisi sohbet,muhabbet.

Ne güzel ya ben gonderemiyorum ya kendim çıkarıyorum ya ablasıyla gönderiyorum. Cok şaşkın benim oğlum çabuk kanar. Korkuyorum arkadaşları fena biraz
Ev birinci kat olunca rahatım ben. Görecegim alandan çıkmak yasak zaten. İzinsiz bir yere de gitmez,bir daha çıkamaz yoksa. Ondan içim rahat. Çayımı,kahvemi alıp oturuyorum balkona. Senin çocuklar kaç doğumlu witch.

Başka çocukların wc ye yaptığını görüp özeniyorlar. Daha kolay olabilir yani

selam canlar,

cuma öglen ikinci doz biontec asimizi aldik. Annemle esim iyi, ben sabahdan beri üzerimden tir gecmis gibiyim. Asiya böyle tepki veriyorsa vücudum, gercek virusda ne olurdu aceba diye düsünmege basladim.
gece 4 ve ben halen uyuyamiyorum. Yarin sabahda kahvaltiya misafirlerimiz var

Temkinli anne :) bende bahçeye biraktiysam gözümü ayirmam ikinci kattayim.
Küçüğüm de uzaklasmaz bilir beni.
canim bugün komsu kizi bizdeydi. 3 kez tuvalete götürdüm. Yok bacim inat benimki. Seyrediyor ama kendiside denemek istemiyor
Günaydın canım
Çocuklara tuvalet eğitimi verirken çok zorlamamak lâzım, zamanicar demekki.
Alafranga tuvatet için benimki "ben onu istemiyorum, ben oradan düşerim düşerim " diyordu hep . Sonra kendiliğinden alıştı.
kizlar nasilsininikizi sonunda hasret gideriyoruz. Isim ayni yogunlukta devam ediyor giremiyorum pek buraya.
Selâm mavimli hosgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…