- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.141
Uyumayan çocuk çok zor canım ya. Büyüdükçe düzene girer inşallah. Okula giderken de kalkmak bilmiyor keratalarSelam kizlar,
burasi yagmurlu.
Yarin ikinci asiyi alcaz, bakalim nasil olacak. bu hafta fazlasiyla uykusuz kaldim resmen cuma gününü iple cekiyorum.
Kizda sabah 5:30 da uyandi bugün. Öglen ikide uyumus yine. Annemle saat dörtde konusdugumda kiz hala uyuyordu. Bakalim aksam nasil uyutacam
Cocuk yapma düşünceleri hep uyku sorunu yüzünden vazgecirmisti zamaninda.Selam kizlar,
burasi yagmurlu.
Yarin ikinci asiyi alcaz, bakalim nasil olacak. bu hafta fazlasiyla uykusuz kaldim resmen cuma gününü iple cekiyorum.
Kizda sabah 5:30 da uyandi bugün. Öglen ikide uyumus yine. Annemle saat dörtde konusdugumda kiz hala uyuyordu. Bakalim aksam nasil uyutacam
Ay sen çok yaşa emi.Bugun sinav görevim vardi
Hem yorgunum hem uykusuz. Gözlerim kapaniyordu nerdeyse
Bende kendi kendimi eglendireyim dedim. İç seslerime güldümaynen şöyle bir diyalog geçti ic sesimle
-aynur kiz kac saattir aynı sorudasin bak Cevdet seni geçti çabuk ol kiz daha eve gidip yemek yapacagim
-fundaaaa kiz o ne düğüne gelir gibi gelmişsin sınava
-aaaa arif herkes gitti bi sen kaldın ne tembelmissin ayol
-aman beee şu sıcakta bide sınav yapıyorlar ucunda para olmasa buraya adım atmam cik cik cik
Benim gibi bidaha deli varımdır acaba
Ohh mis valla,daha ne olsun. Ben sokağa salıyorum küçüğü,10 yaşından sonra pandemi gerekçesiyle o artık bir sokak çocuğu.Selam kizceler
Yorucu bir hafta geçirdim.
Haftaya izin aldım
Kuzuları yaz kurslarına gönderip keyif yapiciiim
Ellerine sağlık canım menü missBana yemeğe misafir gelecekse benden hep gün menüsü isterler. Et, balık barbekü teklif etsem de hamur işi delisi bizimkiler.
Damadımız var,teyze pandemide en çok senin masaları özledim diyor.Çağırdım bakalım yarına,hasret bitsin.
Ispanaklı börek açtım, biberli ekmek yaptım(bunları pişirmeden strechleyip dolaba koyuyorum,gelmeden pişirip sıcak servis yapıyorum) şalgamlı bulgur salatası, kabak ve havuçlu yogurtlama, yerfistikli kurabiye ve portakallı revani pişirdim. Öğleden sonra mutfakta geçti haliyle. Yarın da evi temizler misafirlerimi karşılarım.
Oh mis ellerine sağlık bacımBana yemeğe misafir gelecekse benden hep gün menüsü isterler. Et, balık barbekü teklif etsem de hamur işi delisi bizimkiler.
Damadımız var,teyze pandemide en çok senin masaları özledim diyor.Çağırdım bakalım yarına,hasret bitsin.
Ispanaklı börek açtım, biberli ekmek yaptım(bunları pişirmeden strechleyip dolaba koyuyorum,gelmeden pişirip sıcak servis yapıyorum) şalgamlı bulgur salatası, kabak ve havuçlu yogurtlama, yerfistikli kurabiye ve portakallı revani pişirdim. Öğleden sonra mutfakta geçti haliyle. Yarın da evi temizler misafirlerimi karşılarım.
Ne güzel ya ben gonderemiyorum ya kendim çıkarıyorum ya ablasıyla gönderiyorum. Cok şaşkın benim oğlum çabuk kanar. Korkuyorum arkadaşları fena birazOhh mis valla,daha ne olsun. Ben sokağa salıyorum küçüğü,10 yaşından sonra pandemi gerekçesiyle o artık bir sokak çocuğu.4 kız mahallede,bayağı güzel oynuyorlar. Anne olarak bir ben balkondan takipteyim. Sayemde diğer anneler keyif yapıyor bana güvenip.
Hepsine paten aldık,scooter aldık,turluyorlar mahallede. Bir ara test kitapları gitti geldi,ders çalıştılar falan. Kilim veriyoruz piknik yapiyorlar. Çocukluk bu işte.keyfini sürsünler büyümeden.
witcherr simdi okudum sasırdım.Ben bir çikolatayla mutlu olan bir insanım
Zaten kazanıyorum herseye sahibim hediyesini de parasını da istemiyorum ama kıymet verilmiyor. Yqni beni parayla kazanamaz hiçbir insan. Bana duzgun karakter Lazım. Sevgi saygı lazım.
Dusakabin cami değişecekti. Ustayı buldum ödemesini yaptım. Umrunda olmadı. Para ondan çıkmadığı sürece sıkıntı etmiyor. Salona tv aldım 2 ay kadar önce vay efendim bin daha verseydiniz Samsung alsaymisim. Zaten tv dediğin benim maaşım kadar. Beğenmiyorsan sen alda ben izleyeyim dedim. Ses yok.
Bu yıl kızım sınava girecek özel hocadır kurstur kitaptır. Birazda taksitlerim var tek başıma gecinemem. Gelecek Yaza insallah hem görevde yükselme olursa 1000tl extra gelirim olacak. Hemde cocuklar karşılarında baba gibi biri olmadığı için fazla etkilenmeyecekler. Bende bankadakileri fizikiye çevirip ayrılmayı düşünüyorum açıkçası. Hakkımızda hayırlısı.
Dediğin gibi mücadele etmiyorum çok yoruldum ve yıprandım. Onu çok sevdiği tv telefon koltuk 3lusuyle ve sevgili anacigiyla basbasa bırakıp kalan hayatımı huzur içine geçirmeyi düşünüyorum.
Ev birinci kat olunca rahatım ben. Görecegim alandan çıkmak yasak zaten. İzinsiz bir yere de gitmez,bir daha çıkamaz yoksa. Ondan içim rahat. Çayımı,kahvemi alıp oturuyorum balkona. Senin çocuklar kaç doğumlu witch.Ne güzel ya ben gonderemiyorum ya kendim çıkarıyorum ya ablasıyla gönderiyorum. Cok şaşkın benim oğlum çabuk kanar. Korkuyorum arkadaşları fena biraz
Başka çocukların wc ye yaptığını görüp özeniyorlar. Daha kolay olabilir yaniSelam kizlar,
günler cok yogun ve hizli geciyor. gece yazayim diyorum...kizla birlikte uykuya daliyorum. Sabah trendede komsumla birlikte gidiyoruz yazamiyorum
Dün esimi yeni bir sürücü kursuna yazdirdik. Insallah bu kez olur.
Tabi sadece yazdirmak 250€
Esim bir iki bahce isi yapti bari o u kapatdik. O evde degilken annem bakiyor kiza, ama annemin bezini degistirmesine izin vermiyor birtürlütuvaletedeoturmak istemiyor. Krese gidincenasil olcak hic bilmiyorum
canim bugün komsu kizi bizdeydi. 3 kez tuvalete götürdüm. Yok bacim inat benimki. Seyrediyor ama kendiside denemek istemiyorBaşka çocukların wc ye yaptığını görüp özeniyorlar. Daha kolay olabilir yani
Zaman lazım demekkicanim bugün komsu kizi bizdeydi. 3 kez tuvalete götürdüm. Yok bacim inat benimki. Seyrediyor ama kendiside denemek istemiyor
Temkinli anne :) bende bahçeye biraktiysam gözümü ayirmam ikinci kattayim.Ev birinci kat olunca rahatım ben. Görecegim alandan çıkmak yasak zaten. İzinsiz bir yere de gitmez,bir daha çıkamaz yoksa. Ondan içim rahat. Çayımı,kahvemi alıp oturuyorum balkona. Senin çocuklar kaç doğumlu witch.
Günaydın canımcanim bugün komsu kizi bizdeydi. 3 kez tuvalete götürdüm. Yok bacim inat benimki. Seyrediyor ama kendiside denemek istemiyor
Selâm mavimli hosgeldinnkizlar nasilsininikizi sonundahasret gideriyoruz. Isim ayni yogunlukta devam ediyor giremiyorum pek buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?