Sabahin 5inde uyanir mi insan yat uyu bu ne acele
Günaydın

Kizlar yeni bir güncelleme geldi aşıya, 2.dozum pozitiflik tarihim olarak yansıdı ve aşı kartimi oluşturdum.
Iyiki biontech olduk da bari etkisinin diğerlerine göre daha yüksek olduğu söyleniyor burada hep.
Ilk dozunda bile beni çarptıysa ikinci için çok çekiniyordum.

Geçmiş olsun asmin hepinize.
Biontech çarpıyor adami yalan değil.
Ama inanlı gercek virus hem bedenen hem ruhen insani kötü yapiyor ne şekilde olursa olsun aşıyı tercih ederim.
Benim ikinci doz olmama gerek kalmadi covid atlattigim için, sen sizdeki uygulamanın öyle olduğunu söylemiştin bugünden itibaren burada da böyle.

Benim esim ilk doz asiya daha cok tepki verdi coronayi hissetmemisti bile bu arada biz corona gecirdik Almanyada ve iki doz asiyi da catir catir vurdular ikinci dozda bisey olmadi esime ama.
Bende zaten asi sonrasi hic birsey olmadi

Of biz iki doz yedik valla daha dogrusu esim yedi, coronayi kimse takmadi ben Johnson Johnson oldugum icin tek doz zaten herkese.

Bu arada günaydin ben de 5 te kalktim pazar pazar

Hayirlisi canim kendim için üzülmüyorum zaten sadece cocuklar icin üzülüyorum onlara daha normal bi baba secseymisim diyorum. Bencillikte kitap yaziyor yine bu aralar.
2008 kızım 2013 oğlum canım

Selâm canım.
Randevunu 3 4 gün öne aldirabilme şansın varsa al derim ya da tatil dönüşü yaptir.
Zira ben aşı sonrasi 4 gün tam kendimi toparladim anca.
Biontech biraz çarpıyor, etkisi kadar yan etkisi de olabiliyor.

Ben hiçbisey hissetmedim aşıdan sonra
Ama kötü atlatan var. 1. Zor olduysa 2.yi bilemeyiz istersen tatilden geldikten sonra ol canim

En erken verdigi tarih 12 temmuz
Sanırım tatil dönüşünde olacagim

Hayirlisi canim kendim için üzülmüyorum zaten sadece cocuklar icin üzülüyorum onlara daha normal bi baba secseymisim diyorum. Bencillikte kitap yaziyor yine bu aralar.

2008 kızım 2013 oğlum canım
Secilebiliniyormuymıs o ya
Kavun değilki koklayıp alasın nerden bilcen bacım

Yaşasın bugun yemek yapmadim
Temizlikten sonra yoruldum dedim yok yemek kendin biseyler ayarla.
En kolayi hazir tabi. Kokoreç yemeye gittik. Ordan da kahve içtik bi kafede. Gelince de yürüyüşe çıktım. Ben yuruyusteyken cocuklar gelmis küçüğü de banyo yaptirmis Oh mis gibi bir pazar oldu

temizlik iside olmuyaydi örnek bir pazar günü olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…