- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.161
Geçmiş olsun asmin hepinize.selam canlar,
cuma öglen ikinci doz biontec asimizi aldik. Annemle esim iyi, ben sabahdan beri üzerimden tir gecmis gibiyim. Asiya böyle tepki veriyorsa vücudum, gercek virusda ne olurdu aceba diye düsünmege basladim.
gece 4 ve ben halen uyuyamiyorum. Yarin sabahda kahvaltiya misafirlerimiz var
Benim esim ilk doz asiya daha cok tepki verdiselam canlar,
cuma öglen ikinci doz biontec asimizi aldik. Annemle esim iyi, ben sabahdan beri üzerimden tir gecmis gibiyim. Asiya böyle tepki veriyorsa vücudum, gercek virusda ne olurdu aceba diye düsünmege basladim.
gece 4 ve ben halen uyuyamiyorum. Yarin sabahda kahvaltiya misafirlerimiz var
Sizde covid olmuştunuz değil mi mavimli,ikinci doz da yapıldı demek ki ama.Benim esim ilk doz asiya daha cok tepki verdicoronayi hissetmemisti bile ikinci dozda bisey olmadi ama.
Bende hic birsey olmadi
Of biz iki doz yedik valla daha dogrusu esim yedi, coronayi kimse takmadiGeçmiş olsun asmin hepinize.
Biontech çarpıyor adamiyalan değil.
Ama inanlı gercek virus hem bedenen hem ruhen insani kötü yapiyor ne şekilde olursa olsun aşıyı tercih ederim.
Benim ikinci doz olmama gerek kalmadi covid atlattigim için, sen sizdeki uygulamanın öyle olduğunu söylemiştin bugünden itibaren burada da böyle.
Bu arada günaydin ben de 5 te kalktim pazar pazarSabahin 5inde uyanir mi insan yat uyu bu ne acele
Günaydın
Kizlar yeni bir güncelleme geldi aşıya, 2.dozum pozitiflik tarihim olarak yansıdı ve aşı kartimi oluşturdum.
Iyiki biontech olduk da bari etkisinin diğerlerine göre daha yüksek olduğu söyleniyor burada hep.
Ilk dozunda bile beni çarptıysa ikinci için çok çekiniyordum.
He vallaSizde covid olmuştunuz değil mi mavimli,ikinci doz da yapıldı demek ki ama.
Hayirlisi canim kendim için üzülmüyorum zaten sadece cocuklar icin üzülüyorum onlara daha normal bi baba secseymisim diyorum. Bencillikte kitap yaziyor yine bu aralar.witcherr simdi okudum sasırdım.
Hani sorunluydu ama ayrılma kararını bilmiyordum.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Bebek gibi kızı bulmus,kıymet bilmemis,kendi kaybeder.
Zaten cocuklarının basında sen vardın su zmana kadar,az hasarla atlatırlar hic üzülme.
2008 kızım 2013 oğlum canımEv birinci kat olunca rahatım ben. Görecegim alandan çıkmak yasak zaten. İzinsiz bir yere de gitmez,bir daha çıkamaz yoksa. Ondan içim rahat. Çayımı,kahvemi alıp oturuyorum balkona. Senin çocuklar kaç doğumlu witch.
Selâm canım.Selam kızlar
Bu aşı olayı benim de aklımı karistiriyor, şöyle ki;
16 temmuzda tatile gideceğim.
12 temmuza asi randevusu aldım ama tatil dönüşü mu olsam diye de düşünüyorum.
İlk doz da bir hafta kendime gelememistim.
Ama asi olup gidersem de kendimi daha güvende hissedeceğim.
Ben hiçbisey hissetmedim aşıdan sonraSelam kızlar
Bu aşı olayı benim de aklımı karistiriyor, şöyle ki;
16 temmuzda tatile gideceğim.
12 temmuza asi randevusu aldım ama tatil dönüşü mu olsam diye de düşünüyorum.
İlk doz da bir hafta kendime gelememistim.
Ama asi olup gidersem de kendimi daha güvende hissedeceğim.
En erken verdigi tarih 12 temmuzSelâm canım.
Randevunu 3 4 gün öne aldirabilme şansın varsa al derim ya da tatil dönüşü yaptir.
Zira ben aşı sonrasi 4 gün tam kendimi toparladim anca.
Biontech biraz çarpıyor, etkisi kadar yan etkisi de olabiliyor.
Secilebiliniyormuymıs o yaHayirlisi canim kendim için üzülmüyorum zaten sadece cocuklar icin üzülüyorum onlara daha normal bi baba secseymisim diyorum. Bencillikte kitap yaziyor yine bu aralar.
2008 kızım 2013 oğlum canım
Koklasam zaten almazmışım keşke koklasaydim.Secilebiliniyormuymıs o ya
Kavun değilki koklayıp alasın nerden bilcen bacım
temizlik iside olmuyaydi örnek bir pazar günü olurduYaşasın bugun yemek yapmadim
Temizlikten sonra yoruldum dedim yok yemek kendin biseyler ayarla.
En kolayi hazir tabi. Kokoreç yemeye gittik. Ordan da kahve içtik bi kafede. Gelince de yürüyüşe çıktım. Ben yuruyusteyken cocuklar gelmis küçüğü de banyo yaptirmis Oh mis gibi bir pazar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?