Selâm kızlar
Tatil hazirliklari tam gaz devam bizde.
Yıka,ütüle yerleştir
Eksikler hiç bitmiyor.
Ödemeler yapıldı, 1 gram altın aldım.
Kolay gelsin karamellim. Bereketli olsun altının da
Bizim rezervasyon da bekliyor bakalım. 1 hafta kalana kadar iptal şansı var. Büyük ihtimal gidemeyecegiz. O kadar çok halledilecek konu var ki beni hasta ediyor.

Kolay gelsin karamellim. Bereketli olsun altının da
Bizim rezervasyon da bekliyor bakalım. 1 hafta kalana kadar iptal şansı var. Büyük ihtimal gidemeyecegiz. O kadar çok halledilecek konu var ki beni hasta ediyor.
Teşekkür ederim colombrecim.
Sizin plân hangi tarih için belkide iptal etmezsiniz, herşey hallolur sağlık olsun.

Koklasam zaten almazmışım keşke koklasaydim.
En güzeli aile dinamiklerini incelemek. Okuyan genç arkadaslar varsa aile düzenlerini incelesin. Babadan gördüğünü yapıyor genelde erkekler. Bir yaştan sonra en egitimlisi bile fabrika ayarlarına dönüyor. Aman dikkat.

cok gecmis olsun canim

Gecmis olsun canim

Selâm kızlar
Tatil hazirliklari tam gaz devam bizde.
Yıka,ütüle yerleştir
Eksikler hiç bitmiyor.
Ödemeler yapıldı, 1 gram altın aldım.
Kolay gelsin canım
Ben bu ay alamıyorum altin malesef
Banka mtvde taksit yapmamış 400tl çekmiş sinir oldum. Bu ay hem kartlar patladi hemde kurban Ağustos 15i iple çekiyorum.

Selam canlar,

herkes iyi mi?
Gecen ay baya bi kenardan yemistik, bu ay simdilik iyi gidiyoruz. Halen eksikleri almadik ama. Gitdikce erteliyoruz
Kizlar gecen pazar misafirlerimiz vardi kahvaltiya. Ilk kez geldiler. Bize bir set sarap bardagi getirdiler kizimada 50€ verdiler. Bu pazar onlar bizi davet ediyor. Ne götürsem? Türk kahvesi seti düsündümde. Baska? Tatli olmaz, kadinin sekeri var. Ne götürsem? Cocuklari yetiskin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…