- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.201
Ben bir kere pasta kabı aldım ayaklı,içine de soslu kek yapıp koydum. Çok hoşuna gitmişti ev sahibinin. Kadın yemese de ailesi yer zaten. Yine tatlı alabilirsin.Selam canlar,
herkes iyi mi?
Gecen ay baya bi kenardan yemistik, bu ay simdilik iyi gidiyoruz. Halen eksikleri almadik ama. Gitdikce erteliyoruz
Kizlar gecen pazar misafirlerimiz vardi kahvaltiya. Ilk kez geldiler. Bize bir set sarap bardagi getirdiler kizimada 50€ verdiler. Bu pazar onlar bizi davet ediyor. Ne götürsem? Türk kahvesi seti düsündümde. Baska? Tatli olmaz, kadinin sekeri var. Ne götürsem? Cocuklari yetiskin.
Çikolata lokum sepeti yaptırabilirsin hoş gözükürSelam canlar,
herkes iyi mi?
Gecen ay baya bi kenardan yemistik, bu ay simdilik iyi gidiyoruz. Halen eksikleri almadik ama. Gitdikce erteliyoruz
Kizlar gecen pazar misafirlerimiz vardi kahvaltiya. Ilk kez geldiler. Bize bir set sarap bardagi getirdiler kizimada 50€ verdiler. Bu pazar onlar bizi davet ediyor. Ne götürsem? Türk kahvesi seti düsündümde. Baska? Tatli olmaz, kadinin sekeri var. Ne götürsem? Cocuklari yetiskin.
kolay gelsin canimBen ev topluyorum Asmin cimHem ev hem kafam Bir milyon
Güzel hediye bence asmin.Selam kizlar,
gitdim karacadan caydanlik aldimyaninada yinede bi cikolata koyarim adetdendir. karacada baya indirim vardi. Su türk kahvesi pisirin makineleri uzun zamandir istiyorum aslinda, ama cimriligim tutdu almadim gecen misafir geldiginde kücük tencerede kaynatdim kahveyi fena degildi
Kendime gelmeye çalışıyorum Asmin cim. Baş dönmem var çok,tansiyonum düşüyor sürekli. Hastayım deyip yatangillerden olamadığım için iş peşindeyim hep.kolay gelsin canimnasil oldun?
Günaydın canım, nasıl gidiyor tatil. Deniz temiz mi.Günaydın kızlar
İyi düşünmüşsün, güle güle kullansın.Selam kizlar,
gitdim karacadan caydanlik aldimyaninada yinede bi cikolata koyarim adetdendir. karacada baya indirim vardi. Su türk kahvesi pisirin makineleri uzun zamandir istiyorum aslinda, ama cimriligim tutdu almadim gecen misafir geldiginde kücük tencerede kaynatdim kahveyi fena degildi
Henüz evdeyiz daha colombrem.Günaydın canım, nasıl gidiyor tatil. Deniz temiz mi.
Bende pintiligim ve kararsizligimdan dolayi hâlâ almadimİyi düşünmüşsün, güle güle kullansın.
Kahve makinesi al canım ya. Benim eşim çok içer türk kahvesi. Kendi yapıp içiyor,bana iş çıkmıyor böylece.
İyi haydi canım. İyi yolculuklar şimdiden Biz de pazartesi keşife çıkacağız ev ve arazi için. Allah'ım hayırlısı ile denk getirir inşallah.Henüz evdeyiz daha colombrem.
Yarin da eşim tarafi bir yakinimizin düğünü var neyseki öğleden sonra, takimizi bırakır geliriz.
Yolculuk kismetse pazar gece sabaha karşı
Sen nasil oldun, dikkat et kendine cnm ya.
Ooo o zaman senin almadigin her gün zarar bebeğimBende pintiligim ve kararsizligimdan dolayi hâlâ almadim
Ama marka modeli seçtim tatil dönüşü vereceğim siparişi.
Bizde de türk kahvesi çok tercih edilir eşime saat başı yapsam hayir demez o derece
Hayirlisini nasip etsin rabbim.İyi haydi canım. İyi yolculuklar şimdiden Biz de pazartesi keşife çıkacağız ev ve arazi için. Allah'ım hayırlısı ile denk getirir inşallah.
Ben nasıl olayımsözüm ona halim yok,çıktım 10 bin adıma yakin yürümüşüm. 120 de squat yaptım,daha yapacağım bakalım. Eve geldim duşa zor attım kendimi. 2 bardak ayran içtim elektrolitleri koydum geri vücuda. Kendimi bırakmıyorum işte. Vücut yatmaya alışmasın istiyorum.
Çıkmadan evi topladım,kızlara süpürüp toz alın dedim. Eve geldim ev miss,klimayı da açmışlar, buz gibi. Şimdi keyif zamanı. Kahveyi de koyuyorum gelin bak
Olmazsa aynı anda aliriz asminSelam canlar,
ben normal türk kahvesini sevmiyorum, dibek iciyorum, oda üsendigimden nadiren. Esimde aynen. Ama makineyi alsak daha sık iceriz herhalde. Tabi misafir geldigindede daha rahat olur. Bakalim. Cimriligimi yenersem belki haftaya alirim
vallahi benimkisi passo cimrilikOlmazsa aynı anda aliriz asmin
Ben dibek sevmiyorum orj türk kahvesi olacak bana.
Aslinda cimrilikten de değil benimki ama iki marka mod3l arasinda çok kaldım araştırdığım dönem. Yorumlar çok kafami karıştırdı ve almayi erteledim.
Alacağım şeyden emin olamiyorsam almaktan vazgeçiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?