Ben bir kere pasta kabı aldım ayaklı,içine de soslu kek yapıp koydum. Çok hoşuna gitmişti ev sahibinin. Kadın yemese de ailesi yer zaten. Yine tatlı alabilirsin.

Çikolata lokum sepeti yaptırabilirsin hoş gözükür
Ya da dediğin gibi kahve fincanı iyi olur

Selam kizlar,

gitdim karacadan caydanlik aldim yaninada yinede bi cikolata koyarim adetdendir. karacada baya indirim vardi. Su türk kahvesi pisirin makineleri uzun zamandir istiyorum aslinda, ama cimriligim tutdu almadim gecen misafir geldiginde kücük tencerede kaynatdim kahveyi fena degildi

Güzel hediye bence asmin.
Çok yaraticisin tencere nasil aklına geldi

kolay gelsin canim nasil oldun?
Kendime gelmeye çalışıyorum Asmin cim. Baş dönmem var çok,tansiyonum düşüyor sürekli. Hastayım deyip yatangillerden olamadığım için iş peşindeyim hep.
Neyse ilaçlarımı alıyorum,biran önce toparlarim inşallah.

İyi düşünmüşsün, güle güle kullansın.
Kahve makinesi al canım ya. Benim eşim çok içer türk kahvesi. Kendi yapıp içiyor,bana iş çıkmıyor böylece.

Günaydın canım, nasıl gidiyor tatil. Deniz temiz mi.
Henüz evdeyiz daha colombrem.
Yarin da eşim tarafi bir yakinimizin düğünü var neyseki öğleden sonra, takimizi bırakır geliriz.
Yolculuk kismetse pazar gece sabaha karşı

Sen nasil oldun, dikkat et kendine cnm ya.

İyi düşünmüşsün, güle güle kullansın.
Kahve makinesi al canım ya. Benim eşim çok içer türk kahvesi. Kendi yapıp içiyor,bana iş çıkmıyor böylece.
Bende pintiligim ve kararsizligimdan dolayi hâlâ almadim
Ama marka modeli seçtim tatil dönüşü vereceğim siparişi.
Bizde de türk kahvesi çok tercih edilir eşime saat başı yapsam hayir demez o derece

Henüz evdeyiz daha colombrem.
Yarin da eşim tarafi bir yakinimizin düğünü var neyseki öğleden sonra, takimizi bırakır geliriz.
Yolculuk kismetse pazar gece sabaha karşı

Sen nasil oldun, dikkat et kendine cnm ya.
İyi haydi canım. İyi yolculuklar şimdiden Biz de pazartesi keşife çıkacağız ev ve arazi için. Allah'ım hayırlısı ile denk getirir inşallah.
Ben nasıl olayım sözüm ona halim yok,çıktım 10 bin adıma yakin yürümüşüm. 120 de squat yaptım,daha yapacağım bakalım. Eve geldim duşa zor attım kendimi. 2 bardak ayran içtim elektrolitleri koydum geri vücuda. Kendimi bırakmıyorum işte. Vücut yatmaya alışmasın istiyorum.
Çıkmadan evi topladım,kızlara süpürüp toz alın dedim. Eve geldim ev miss,klimayı da açmışlar, buz gibi. Şimdi keyif zamanı. Kahveyi de koyuyorum gelin bak

Bende pintiligim ve kararsizligimdan dolayi hâlâ almadim
Ama marka modeli seçtim tatil dönüşü vereceğim siparişi.
Bizde de türk kahvesi çok tercih edilir eşime saat başı yapsam hayir demez o derece
Ooo o zaman senin almadigin her gün zarar bebeğim

Hayirlisini nasip etsin rabbim.
Idolumsun valla her şeye nasil da yetışıyorsun maşallah..
Koy kahveyi geliyorum

Son düzenleme:
Olmazsa aynı anda aliriz asmin
Ben dibek sevmiyorum orj türk kahvesi olacak bana.
Aslinda cimrilikten de değil benimki ama iki marka mod3l arasinda çok kaldım araştırdığım dönem. Yorumlar çok kafami karıştırdı ve almayi erteledim.
Alacağım şeyden emin olamiyorsam almaktan vazgeçiyorum ben

vallahi benimkisi passo cimrilik hani tenceredede oluyor zaten diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…