- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.221
oy nice 100 yil daha daim olsun mutlulugunuzİyi akşamlar kızlar
Tüm gün yollarda geçti.
Nereye yerlesecegimizi kafamızda netleştirdik. Aklımızdaki her yeri gezdik,kriterlere uymayanları eledik. Fena yorulduk ama.
Bugün aynı zamanda evlilik yıldönümüydü. Çeyrek asır bitti,hey gidi hey. Mahalleden bir komşunun düğünü varmış,bu tarih bize hayırlı geldi,darısı başlarına dedik.
Merhaba canım çok şükür şuan durumu iyi iki gündür taburcu olduk eve getirdik bebeğimizi bundan sonra randevuları var artık umarım sıkıntısız bir şekilde kontrollerinden geçer sen nasılsın napiyorsun canımminikkoala
sen netdesin ya?
T tatlu
sende yine kayip sin
S Saricivcivim1
canim umarim bebisimiz iyidir?
cok sevindim canimMerhaba canım çok şükür şuan durumu iyi iki gündür taburcu olduk eve getirdik bebeğimizi bundan sonra randevuları var artık umarım sıkıntısız bir şekilde kontrollerinden geçer sen nasılsın napiyorsun canım
Cok sevindim canım sağlıkla büyüsün insallahMerhaba canım çok şükür şuan durumu iyi iki gündür taburcu olduk eve getirdik bebeğimizi bundan sonra randevuları var artık umarım sıkıntısız bir şekilde kontrollerinden geçer sen nasılsın napiyorsun canım
su sizdeki sinavlari bi anlasam yorumda yazacamSelam kızlar
Coook sicak bunalıyorum artık
27 temmuzda sözlü mülakatım var
Bakanlık yapacakmış online. kesin kaldim simdiden
Hayallerim suya dustu
Sağolasın canım teşekkür ederim hayat çok yorucu inan ki Rabbim güç kuvvet versin sana canım inşallahcok sevindim canim
benim hayatim hep kosturmacasabah 5 de kalk, aksam 6 da geri gel. Yemek, cocuk kapanis hic birseye vaktim kalmiyor malesef.
Teşekkür ederim canım sagolasin inşallahCok sevindim canım sağlıkla büyüsün insallah
Teşekkür ederim canım sagolasin inşallahSelamlar arkadaşlar
S Saricivcivim1 gözünüz aydın, kavuşmuşsun kuzuna. Maşallah canım. Güle güle büyütün Allah'ın izniyle.
Sunnetiniz hayirli olsun canimSelam kızlar
Biz tatili yapıp evimize döndük ama iznimiz daha vardı
Oğlum 7 yaşına yeni girdi sünneti duruyordu onu yaptıralım dedik ve 2 gün önce sünnet oldu ufaklıkta ilgiyi hep üstüne çekmeye çalışıyor biraz yorucu oldu ama sağlık olsun
Dün bandajı açtık akşama biraz kanaması oldu ve kontrole götürdük acilde birkaç işlem yapıldı kanamanın durumuna bakmak için bolca antibiyotik krem sürdüler kapattırmak istemedik tekrar açması çocuğada eziyet zaten evde hava alacak şekilde uzanıyor sürekli ama sanki yine biraz kanaması var yara yerinde eşimde tel bozuldu yaptırmaya çıktı emin olamadım başına daha önce böyle bişey gelen var mı arkadaşlar ya aklıma size sormak geldi
Hem hayırlı olsun ,hem çok geçmiş olsun.Selam kızlar
Biz tatili yapıp evimize döndük ama iznimiz daha vardı
Oğlum 7 yaşına yeni girdi sünneti duruyordu onu yaptıralım dedik ve 2 gün önce sünnet oldu ufaklıkta ilgiyi hep üstüne çekmeye çalışıyor biraz yorucu oldu ama sağlık olsun
Dün bandajı açtık akşama biraz kanaması oldu ve kontrole götürdük acilde birkaç işlem yapıldı kanamanın durumuna bakmak için bolca antibiyotik krem sürdüler kapattırmak istemedik tekrar açması çocuğada eziyet zaten evde hava alacak şekilde uzanıyor sürekli ama sanki yine biraz kanaması var yara yerinde eşimde tel bozuldu yaptırmaya çıktı emin olamadım başına daha önce böyle bişey gelen var mı arkadaşlar ya aklıma size sormak geldi
İyi haydi canım. Çocukların gönlü olur en azından. Çarşılar çok kalabalık. Banka önleri hep kuyruktu bugün. İşimizi halledip kaçtık hemen.Selam canimlar
Cocuklara bayramlık almadım gitmeyiz biyere diye
Buyukbas karti vereyim yarin al dedi
Erkenden çıkmalıyım sabah yoksa kalabaliklasiyor heryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?