hadi insallah hersey gönlünce olurdu

anim cocuklarin yatagina giren böcekleri gösterkidurumun ciddiyetini anladin. Onunda evlatlari

Ay kuzum kıyamam ya. Demek ki bina yeterince hijyenik değil. Orada bebek nasıl büyür ki. Eşine Allah akıl fikir versin.
Bina hiç hijyenik değil evet sağolasın canım Allah razı olsun ya cinnet cikarcam yada evi değişecek başka yolu yok bide bebeğim premature

anim cocuklarin yatagina giren böcekleri gösterkidurumun ciddiyetini anladin. Onunda evlatlari
Görmüyor mu canım sanki her gece kavga ediyoruz ışığı kapattiginda ortaya çıkıyorlar kapatmayalim diyorum ama aldıran kim bir şeyi yer içerken kaç defa yıkıyorum inan bilmiyorum birinin başına illa bişey gelecek o zaman anlicak o gün kızımın alnını bişey sokmuştu ama ne bilmiyoruz çünkü kırkayak da gördüm evde kaç gün boyunca şişik ve kizarikti sonra geçti

Bizde yok diyorduk takı banka hesap dokümanını görene dek postamizi açmışlardı görmüşlerdi şimdi verip isteme zamanında kötü olacağımıza en azından vermeyip önden kötü olmak daha iyi kafamıza takılmasın birde ne zaman verecekler diye verme vallahi bacım sende ilaçlama güya yapıyorlarmış ama görmedim ben hiç
Hoşgeldin bu arada

Teşekkür ederim canım Hoşbuldum
Bizde henüz isteme gibi bir durum olmadı. İsteyen için de sıkıntı verecek olan için de. Allah kimseyi düşürmesin o duruma

Ama kiyamam prenses.
Benim büyük oğlum da babaannem gitsin derdi
Keşke kupon olayı burada da olsa.
Çok iyi bir noktaya değinmişsin.
Uzun zamandir bende alışverişe çıkarken liste ile çıkıyorum.
Tamam hani liste dışı da olduğu oluyor ama abartmiyorum bazı şeyleri.
Ve indirimli stok alışverişin de cok iyi geliyor.
Günaydın arkadaşlar.
Sabah sabah 350 TL elektrik faturası ile açtım gözümü.
Kışın ısınmayalım ,yazın serinlemeyelim mi arkadaş. Bu ne yav.
Eyvah eyvah
Geçmiş olsun cnm,yeni hesabin ve kışlıklar da bereketli olsun.
Sana en yakin zamanda hedef yazalim witch
Büyüğe olan cvbina yarıldım

Insan bu durumda uyuyamaz sanirim hay allah ilaclatmak lâzım sanki.

Hiç deme valla canım birini doyuruyorum giydiriyorum temizliyorum uyutana dek öbürü bu sefer aynı şekilde ona yedir giydir temizle günüm bu şekil geçip gidiyor zor vallahi biz anlamaz kiskanmaz dedik ama çok kıskanıyor aynen şart da bakalım her gece konuşuyoruz zaten

Günaydın arkadaşlar
Erkenden uyandım,ev halkı uyuyor.
Eşim kaç aydır yakını görmekte zorlanıyor,doktora gitmeye ikna edemedim. En sonunda kendime randevu aldım sırf onu götürebilmek için. Az bir ışık hassasiyetim var benim de. Zorla muayene ettirmesem ilerleyecek iyice numarası. Ay çocuk gibi bu adamlar ya. Kesin gözlük verecek doktor.
Hava 42 derece gösteriyor bugün Balıkesir'de. Yok artık yahu. Diyarbakır bile 41 derece. Bu nasıl bir iklim değişikliğidir. Klimaya yükleniyoruz haliyle. Yoksa uyumak mümkün değil. Çocukların odasinda da vantilatör var. En korktuğum elektrik kesintisi olması.

Aynen öyle vallahi canım napicam bilmiyorum iyi yapalım derken böyle oldu şimdide ev değiştirtemiyorum
Canım hamambocegi ise çıkan haşere şırınga şeklinde bir ilaç var, kesin çözüm diyorlar. Bayer maxforce. Bir dene bakalım,inşallah çözüm olur.

Günaydın Gerçekten her yer kavruluyor yok böyle sıcaklık

gece topla o böcekleri ağzına burnuna at görsün bi nasıl oluyormus
Ay Allah yardımcın olsun okuyunca bile anksiyetem aziyor
O yuzden ben ikisinin arasına 5 yas fark koydum yoksa cinnet geçiririm kendimi biliyorum
Neyse ki büyüdüler ama bu seferde baska şeylerle uğraşıyorsun işte. Başıma bir ergen hergun kavga ediyoruz ne dersem tersini yapiyo cocuk pardon sıpa pardon genc

Gunaydin canım
Burasıda cok sicak ama 30 derece falan
40 dereceleri dusenemiyorum Allah yardımınız olsun nefes bile almak zor oluyodur

Gunaydin canım gecmis olsun
Bala zencefil zerdecal karıştır ye kekik cayi ic bunlar baya rahatlatıyor
Covid olma ihtimalin varmi ki

Gunaydin canım gecmis olsun
Bala zencefil zerdecal karıştır ye kekik cayi ic bunlar baya rahatlatıyor
Covid olma ihtimalin varmi ki
Sağol cnm
Evet zencefil falan iyi geliyordu deneyeyim hemen
Covid değilde klima 17deyken terli terli geçip uzanmıştım. Üst başta ona göreydi tabi
Öylede uyumuşum. Bir uyandım yerimden kalkamıyorum

Sağol cnm
Evet zencefil falan iyi geliyordu deneyeyim hemen
Covid değilde klima 17deyken terli terli geçip uzanmıştım. Üst başta ona göreydi tabi
Öylede uyumuşum. Bir uyandım yerimden kalkamıyorum
17 derece zatürre eder insanı,dikkat et,aman diyeyim. Ben hızlı soğutma açtığımda yakınında durmuyorum,beni de çok çarpar,faranjtim hemen tetiklenir.
İbuprofen alabilirsin,bana iyi gelir genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…