- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.441
hadi insallah hersey gönlünce olurduSelam arkadaşlar
Canım çok sıkkın yangınlardan inşallah biter artık daha da sıcaklayacakmış havalar ne olacak böyle bilmiyorumAllah yardım etsin bütün darda kalanlara
Daha önce bahsetmiştim ev alma planlarımızı ertelemiştik uygun bir yer denk gelene kadar, 2 aydır bir ev var tam istediğimiz konumda ve cephe kat olarak çok iyi bir aracı var arada da o pazarlık atacak inşallah bugün yarın netleşecek gibi hayır duanızı beklerim
1 yıllık kira sözleşmemiz var şuan yeni imzaladık ama üst komşum çok sıkıntılı tadilatlık birşey çıkmazsa şansımıza hemen taşınabilirim o sebeple tek çöp almıyorum eve stoklara başlamadan önce netleşsin istiyorum dolayısıylada…
Netleşince bende güzel bir plan programla döneceğim inşallah
anim cocuklarin yatagina giren böcekleri gösterkidurumun ciddiyetini anladin. Onunda evlatlariİlacliyoruz canım ama içerde olseler apartmandan geri gelip uruyorlar çocukların yataklarına bile giriyorlar inan ev bak acil diyorum adam rahat rahat takılıyor hiç elimizde biraz birikmiş var on ödemeye yeterli ha bire akrabaları istiyorlar borç en iyisi kurtulalım diyorum bu paradan bişey alalım ikna etmek zor bilmiyorum nasıl olcak kendimi çok çaresiz hissediyorum .
Bu arada canım kızının tercihleri hayırlı olsun dilerim en istediği olsun hedefine ulaşsın inşallah senide takdir ediyorum vallahi duruşundan
Bina hiç hijyenik değil evet sağolasın canım Allah razı olsun ya cinnet cikarcam yada evi değişecek başka yolu yok bide bebeğim prematureAy kuzum kıyamam ya. Demek ki bina yeterince hijyenik değil. Orada bebek nasıl büyür ki. Eşine Allah akıl fikir versin.
Görmüyor mu canım sanki her gece kavga ediyoruz ışığı kapattiginda ortaya çıkıyorlar kapatmayalim diyorum ama aldıran kim bir şeyi yer içerken kaç defa yıkıyorum inan bilmiyorum birinin başına illa bişey gelecek o zaman anlicak o gün kızımın alnını bişey sokmuştu ama ne bilmiyoruz çünkü kırkayak da gördüm evde kaç gün boyunca şişik ve kizarikti sonra geçtianim cocuklarin yatagina giren böcekleri gösterkidurumun ciddiyetini anladin. Onunda evlatlari
Bizde yok diyorduk takı banka hesap dokümanını görene dek postamizi açmışlardı görmüşlerdi şimdi verip isteme zamanında kötü olacağımıza en azından vermeyip önden kötü olmak daha iyi kafamıza takılmasın birde ne zaman verecekler diye verme vallahi bacım sende ilaçlama güya yapıyorlarmış ama görmedim ben hiçKomple ilaçlatmak lazım sanırımzor bir durum.
Ben her zaman derim ki eldeki para yok para hiç paramutlaka değerlendirmek lazım. Hele ki ev fiyatlarının asla düşeceği yok gittikçe yapı malzemeleri de pahalaşıyor
Teşekkür ederim canım HoşbuldumBizde yok diyorduk takı banka hesap dokümanını görene dek postamizi açmışlardı görmüşlerdi şimdi verip isteme zamanında kötü olacağımıza en azından vermeyip önden kötü olmak daha iyi kafamıza takılmasın birde ne zaman verecekler diye verme vallahi bacım sende ilaçlama güya yapıyorlarmış ama görmedim ben hiç
Hoşgeldin bu arada
Ama kiyamam prenses.Selam kizlar,
benim sipa halen alisamadi calismama. Her gece uyumadan bana: kacma ama diyor. Nene ise gitsin sen kal diyorne kadarda icim sizlasa, hersey onun icin. 20 yilimiz kaldi hem onun gelecegini hemde bizimkini birsekil garantiye almak icin. Kim bilir bir kac yil sonra sagligimiz el verir mi calismaya? Simdi calismaliyim.
umarim krese baslayinca daha rahat olur, yoklugumu bukadar his etmez.
Stoklardan konu acilmis. Kupon sayesinde gelecek 2 ayin camasir deterjanini bedavaya getirdim. Eskisi gibi kuponlari takip edemiyorum. Aslinda herseyimiz yeterincevar. Bi etimiz eksik, onuda umarim yakin zamanda arkadasla koyun kesmege gidip hal ederiz. Geriside sadece taze gidalar.
Bu ayin sonunda görümcem cocuklariyla gelecekmis. Bir dösek almaliyiz ki hepimiz sigalim. Onuda yarin ismarlarim. Panel paramla cogu ödenir.
Esimde bu ay birkac kez calisa bilirse ayi kurtaririz
Çok iyi bir noktaya değinmişsin.Bu arada ben de yaptığım birkaç şeyden bahsedeyim maddi birikim olmasa da tasarruf olarak katkısı var.
Eskiden şu meşhur üçlü marketlere girdiğimde birçok ekstra ürün görürdüm lüzumlu lüzumsuz ne varsa. Aa bunun malı çok güzel, şunun rengi güzel, şimdi olmasa da sonradan lazım olur deyip gereksiz harcamalar yapıyordum. Bunu kesinlikle kaldırdım. Şimdi ne kadar beğenirsem beğeneyim ihtiyacım yoksa almıyorum.
Evin içinde sadeliğe önem vermeye başladım. Gereksiz birçok eşya olduğunu farkettim. Birçok biblo mesela hem temizliği zor hem gerek yok. Çoook heves ettiğim halde ikinci bir kahve takımı ikinci bir pasta takımı vs almadım kendimi tuttum. İnsan bunlara kendini bir kaptırınca sonu gelmiyor.
Yine aynı şekilde yeteri kadar nevresim vs varken şu da çok güzelmiş, bir daha bu fiyat olmaz derken almadımbence bunlar da tasarruf, farkında olmadan gereksiz harcamalarımız oluyor. Ben onları almaya kalksam burda hedeflediğim altını alamam
Eyvah eyvahGünaydın arkadaşlar.
Sabah sabah 350 TL elektrik faturası ile açtım gözümü.
Kışın ısınmayalım ,yazın serinlemeyelim mi arkadaş. Bu ne yav.
Geçmiş olsun cnm,yeni hesabin ve kışlıklar da bereketli olsun.Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Grip olmuşum, cumartesiden beri yatak döşek yatıyorum. Hiçbir şey yapacak halim yok.
Ama evde aldı başını gidiyor. Mecbur iş başa düştü yine. Mutfağımda zaten bomba patlamış gibi
Arkadaşımın halasının bahçesinden Kilosu 20 TLden 3 kg bamya alıp anneme verdim. Annem kış için hazırlayıp derin dondurucuya koyacak. Benim buzlukta yer yok. Ev küçük olduğu için derin dondurucuda alamadım.
Cuma günü pazardan 2 kg barbunya almıştım. Onları ayıklayıp buzluğa atmam lazım yoksa bozulacak artık. 3 kg daha alsam yeter.
Bu hafta içi kendimi iyi hissedersem bankaya gideceğim. Kredi kartımın olduğu bankadan altın hesabı açıp her ay bir gr alması için talimat vereceğim.Müşteri hizmetlerini aradım. Ama gelip imza atmanız lazım dedi. Yoksa yapamıyorlarmış
Sana en yakin zamanda hedef yazalim witchHakkınızda hayırlı olsun canım.
Gençlerin çocukların haline üzülüyorum
gelecekleri ellerinden alındı resmen
canım benim strese girme herşey yoluna girer inşallah sağlığından değerlimi
umarım en kısa zamanda tayin isteyip gidebileceğin bir ortam oluşur dualarım seninle
Hoşgeldiniz
Cağnıııımmm hep yoğunsun hep yoğuuuun
bana o güzel manzaralarını da atmıyorsun darılırım bak
Benim niye hedefim yok yaa düşünüyorum bulamıyorum durum vahim demekki
ahahah buldum büyükbaşı boşarsam yeni düzen için para lazım
kız ben o birikimi temmuz için yaptım şaşkın
cuma ayın 30u değilmiydi daha ağustosa girmemiştik
bende başladım yavaştan hazırlıklara
nane fesleğen kuruttum
mısır alıp koyuyorum azar azar
vişne koydum
bahçeden gelen fasulye ve patlıcanı soteledim kaldırdım dondurucuya
1 kaç kilo daha koymam lazım birazda patlıcan ve kapya biber közleyip koyacağım
sadece domates sosum ve kahvaltılık sosum yapılacak
haftaya da izne ayrılacağım dolapların içini döküp düzenleyeceğim ve halılar yıkanıp genel temizlik yapılacak.
haftaya tatil için yer ayırttık kv bileğini kırmış iptal mi etsek dedi büyükbaş. sen kal annene bak ben çocuklarla giderim dedim
Insan bu durumda uyuyamaz sanirim hay allah ilaclatmak lâzım sanki.Görmüyor mu canım sanki her gece kavga ediyoruz ışığı kapattiginda ortaya çıkıyorlar kapatmayalim diyorum ama aldıran kim bir şeyi yer içerken kaç defa yıkıyorum inan bilmiyorum birinin başına illa bişey gelecek o zaman anlicak o gün kızımın alnını bişey sokmuştu ama ne bilmiyoruz çünkü kırkayak da gördüm evde kaç gün boyunca şişik ve kizarikti sonra geçti
Hiç deme valla canım birini doyuruyorum giydiriyorum temizliyorum uyutana dek öbürü bu sefer aynı şekilde ona yedir giydir temizle günüm bu şekil geçip gidiyor zor vallahi biz anlamaz kiskanmaz dedik ama çok kıskanıyor aynen şart da bakalım her gece konuşuyoruz zatencanim ya son haftalar aceyip yipratmis olmali seni. Ben tek cocukla bukadar yorgunken seni hic düsünemiyorum bile
Büyük kiz kücügü kiskaniyordur canim. Alisir gez zamanda insallah
Ev blceklise önce ordan cikmaniz sart. Simdilik ev alma konularinda tartisma bence. Ev bulup cikalim diye konus.
Gerisini sonra yine konusursunuz.
Aynen öyle vallahi canım napicam bilmiyorum iyi yapalım derken böyle oldu şimdide ev değiştirtemiyorumInsan bu durumda uyuyamaz sanirim hay allah ilaclatmak lâzım sanki.
Amin canım inşallahTeşekkür ederim canım Hoşbuldum
Bizde henüz isteme gibi bir durum olmadı. İsteyen için de sıkıntı verecek olan için de. Allah kimseyi düşürmesin o duruma
Canım hamambocegi ise çıkan haşere şırınga şeklinde bir ilaç var, kesin çözüm diyorlar. Bayer maxforce. Bir dene bakalım,inşallah çözüm olur.Aynen öyle vallahi canım napicam bilmiyorum iyi yapalım derken böyle oldu şimdide ev değiştirtemiyorum
GünaydınGünaydın arkadaşlar
Erkenden uyandım,ev halkı uyuyor.
Eşim kaç aydır yakını görmekte zorlanıyor,doktora gitmeye ikna edemedim. En sonunda kendime randevu aldım sırf onu götürebilmek için. Az bir ışık hassasiyetim var benim de. Zorla muayene ettirmesem ilerleyecek iyice numarası. Ay çocuk gibi bu adamlar ya. Kesin gözlük verecek doktor.
Hava 42 derece gösteriyor bugün Balıkesir'de. Yok artık yahu. Diyarbakır bile 41 derece. Bu nasıl bir iklim değişikliğidir. Klimaya yükleniyoruz haliyle. Yoksa uyumak mümkün değil. Çocukların odasinda da vantilatör var. En korktuğum elektrik kesintisi olması.
gece topla o böcekleri ağzına burnuna at görsün bi nasıl oluyormusGörmüyor mu canım sanki her gece kavga ediyoruz ışığı kapattiginda ortaya çıkıyorlar kapatmayalim diyorum ama aldıran kim bir şeyi yer içerken kaç defa yıkıyorum inan bilmiyorum birinin başına illa bişey gelecek o zaman anlicak o gün kızımın alnını bişey sokmuştu ama ne bilmiyoruz çünkü kırkayak da gördüm evde kaç gün boyunca şişik ve kizarikti sonra geçti
Ay Allah yardımcın olsun okuyunca bile anksiyetem aziyorHiç deme valla canım birini doyuruyorum giydiriyorum temizliyorum uyutana dek öbürü bu sefer aynı şekilde ona yedir giydir temizle günüm bu şekil geçip gidiyor zor vallahi biz anlamaz kiskanmaz dedik ama çok kıskanıyor aynen şart da bakalım her gece konuşuyoruz zaten
Gunaydin canımGünaydın arkadaşlar
Erkenden uyandım,ev halkı uyuyor.
Eşim kaç aydır yakını görmekte zorlanıyor,doktora gitmeye ikna edemedim. En sonunda kendime randevu aldım sırf onu götürebilmek için. Az bir ışık hassasiyetim var benim de. Zorla muayene ettirmesem ilerleyecek iyice numarası. Ay çocuk gibi bu adamlar ya. Kesin gözlük verecek doktor.
Hava 42 derece gösteriyor bugün Balıkesir'de. Yok artık yahu. Diyarbakır bile 41 derece. Bu nasıl bir iklim değişikliğidir. Klimaya yükleniyoruz haliyle. Yoksa uyumak mümkün değil. Çocukların odasinda da vantilatör var. En korktuğum elektrik kesintisi olması.
Gunaydin canım gecmis olsunGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Kötü üşütmüşüm ya. Bu hastalık beni fena sarstı. Öksürmesem bile göğüs kafesimde kaburgalarımda ağrı var.
Şöyle bildiğiniz bir yöntem var mı geçirmek için ya da iyi gelir dediğiniz
Sağol cnmGunaydin canım gecmis olsun
Bala zencefil zerdecal karıştır ye kekik cayi ic bunlar baya rahatlatıyor
Covid olma ihtimalin varmi ki
17 derece zatürre eder insanı,dikkat et,aman diyeyim. Ben hızlı soğutma açtığımda yakınında durmuyorum,beni de çok çarpar,faranjtim hemen tetiklenir.Sağol cnm
Evet zencefil falan iyi geliyordu deneyeyim hemen
Covid değilde klima 17deyken terli terli geçip uzanmıştım. Üst başta ona göreydi tabi
Öylede uyumuşum. Bir uyandım yerimden kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?