Çok geçmiş olsun yat dinlen boşver ev halledilir
çalışıyormuydun sen canım

Çok geçmiş olsun
Cennetmeyvesii Hoşbuldum

Merhaba kızlar
Çok yorgunum çok ve uykusuz çocuklar hiç durmuyor ha bire ağlıyorlar bebek eve geldiğinden beri kızımda bir değişti huysuzlasti büyürler elbet sağlıklı olsunlar yeter.
Biliyorsunuz ben taşındım başka bir bölgeye geldim ama buraya hiç alışamadım üç ay olacak artık eski tarafimi cok özlüyorum eşimin işi hala orda gidiş geliş yapıyor ev tutalım tekrar oradan gidelim diyorum olmaz diyor çok çatisiyoruz bu konuda zaten evi degisecez böcekten geçilmiyor evden çıkan kadını görsem dicem niye demedin böcek dolu diye
birikime gelince almış başını gidiyor para tutamıyoruz artık ev alalım burda bütçemize Uygun kiraya verelim bizde büyük bir evde kirada otururuz onada yanasmiyor alırsak kredi cekicez mecbur ben napacam bu şekil bende gelen yardımları vermicem dedim bilmiyorum boşuna mı kavga çıkarıyorum acaba

Öncelikli olarak evi ilaclayin, insana ve ev hayvanlarına zararı olmayan haşere ilaçları var,oldukça da etkililer. Sonrasında durumunuza göre bir karar alırsınız inşallah. Eşinin gözü korkuyordur borca girmekten. Bazı erkekler böyle oluyor,eyleme geçemiyor.

Geçmiş olsun,yaz gribi de fena olur. Bizim her Haziran ayında çoluk çocuk canımıza okurdu.2 senedir yok maşallah.
Kış hazırlıklarınızı da Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin.

Taşınma esnasında bile temizlik düzenden vazgeçemiyorum. Ütü yaptım, ortalığı toparladım, süpürdüm,mopla sildim. Lavabo temizle, duş al derken bu saat oldu.
Peynirli poğaçam var,yanına menemen koydum ocağa,karpuz kavun yeriz Allah ne verdiyse. Sıcakta yemek çekmiyor çocukların canı.

Selam arkadaşlar
Canım çok sıkkın yangınlardan inşallah biter artık daha da sıcaklayacakmış havalar ne olacak böyle bilmiyorum Allah yardım etsin bütün darda kalanlara
Daha önce bahsetmiştim ev alma planlarımızı ertelemiştik uygun bir yer denk gelene kadar, 2 aydır bir ev var tam istediğimiz konumda ve cephe kat olarak çok iyi bir aracı var arada da o pazarlık atacak inşallah bugün yarın netleşecek gibi hayır duanızı beklerim
1 yıllık kira sözleşmemiz var şuan yeni imzaladık ama üst komşum çok sıkıntılı tadilatlık birşey çıkmazsa şansımıza hemen taşınabilirim o sebeple tek çöp almıyorum eve stoklara başlamadan önce netleşsin istiyorum dolayısıylada…
Netleşince bende güzel bir plan programla döneceğim inşallah

İlacliyoruz canım ama içerde olseler apartmandan geri gelip uruyorlar çocukların yataklarına bile giriyorlar inan ev bak acil diyorum adam rahat rahat takılıyor hiç elimizde biraz birikmiş var on ödemeye yeterli ha bire akrabaları istiyorlar borç en iyisi kurtulalım diyorum bu paradan bişey alalım ikna etmek zor bilmiyorum nasıl olcak kendimi çok çaresiz hissediyorum .
Bu arada canım kızının tercihleri hayırlı olsun dilerim en istediği olsun hedefine ulaşsın inşallah senide takdir ediyorum vallahi duruşundan

Afiyet olsun bnde taze sebze dolması yaoacam inşallah çocuklardan fırsat bulursam

Ay kuzum kıyamam ya. Demek ki bina yeterince hijyenik değil. Orada bebek nasıl büyür ki. Eşine Allah akıl fikir versin.

Haydi inşallah, gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı olsun. Kötü komşu çok zor maalesef.

İnşAllah gönlünüzce olur huzurla oturursunuz kimsede keyif diye bir şey kalmadı son olaylar yüzünden

Komple ilaçlatmak lazım sanırım zor bir durum.
Ben her zaman derim ki eldeki para yok para hiç para mutlaka değerlendirmek lazım. Hele ki ev fiyatlarının asla düşeceği yok gittikçe yapı malzemeleri de pahalaşıyor

En dogrusunu yapiyorsun bence. Cocuk olunca birikim cidden zorlasiyor

bencede izni iptal etme. Sen hastayken sana bakan mi oldu sanki

canim ya son haftalar aceyip yipratmis olmali seni. Ben tek cocukla bukadar yorgunken seni hic düsünemiyorum bile
Büyük kiz kücügü kiskaniyordur canim. Alisir gez zamanda insallah
Ev blceklise önce ordan cikmaniz sart. Simdilik ev alma konularinda tartisma bence. Ev bulup cikalim diye konus.
Gerisini sonra yine konusursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…