- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.421
Çok geçmiş olsun yat dinlen boşver ev halledilirGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Grip olmuşum, cumartesiden beri yatak döşek yatıyorum. Hiçbir şey yapacak halim yok.
Ama evde aldı başını gidiyor. Mecbur iş başa düştü yine. Mutfağımda zaten bomba patlamış gibi
Arkadaşımın halasının bahçesinden Kilosu 20 TLden 3 kg bamya alıp anneme verdim. Annem kış için hazırlayıp derin dondurucuya koyacak. Benim buzlukta yer yok. Ev küçük olduğu için derin dondurucuda alamadım.
Cuma günü pazardan 2 kg barbunya almıştım. Onları ayıklayıp buzluğa atmam lazım yoksa bozulacak artık. 3 kg daha alsam yeter.
Bu hafta içi kendimi iyi hissedersem bankaya gideceğim. Kredi kartımın olduğu bankadan altın hesabı açıp her ay bir gr alması için talimat vereceğim.Müşteri hizmetlerini aradım. Ama gelip imza atmanız lazım dedi. Yoksa yapamıyorlarmış
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Grip olmuşum, cumartesiden beri yatak döşek yatıyorum. Hiçbir şey yapacak halim yok.
Ama evde aldı başını gidiyor. Mecbur iş başa düştü yine. Mutfağımda zaten bomba patlamış gibi
Arkadaşımın halasının bahçesinden Kilosu 20 TLden 3 kg bamya alıp anneme verdim. Annem kış için hazırlayıp derin dondurucuya koyacak. Benim buzlukta yer yok. Ev küçük olduğu için derin dondurucuda alamadım.
Cuma günü pazardan 2 kg barbunya almıştım. Onları ayıklayıp buzluğa atmam lazım yoksa bozulacak artık. 3 kg daha alsam yeter.
Bu hafta içi kendimi iyi hissedersem bankaya gideceğim. Kredi kartımın olduğu bankadan altın hesabı açıp her ay bir gr alması için talimat vereceğim.Müşteri hizmetlerini aradım. Ama gelip imza atmanız lazım dedi. Yoksa yapamıyorlarmış
Amin çok teşekkür ederimben seni yillardir okuyorum. Gizli hayranin sayilirimo genc yasta evi nasil evirip cevirdigini cok taktir etdim hep.
evliligindede insallah hep mutlu ve huzurlu olursun
Hayır çalışmıyorum cnmÇok geçmiş olsun yat dinlen boşver ev halledilir
çalışıyormuydun sen canım
Teşekkürler
Öncelikli olarak evi ilaclayin, insana ve ev hayvanlarına zararı olmayan haşere ilaçları var,oldukça da etkililer. Sonrasında durumunuza göre bir karar alırsınız inşallah. Eşinin gözü korkuyordur borca girmekten. Bazı erkekler böyle oluyor,eyleme geçemiyor.Merhaba kızlar
Çok yorgunum çok ve uykusuz çocuklar hiç durmuyor ha bire ağlıyorlar bebek eve geldiğinden beri kızımda bir değişti huysuzlasti büyürler elbet sağlıklı olsunlar yeter.
Biliyorsunuz ben taşındım başka bir bölgeye geldim ama buraya hiç alışamadım üç ay olacak artık eski tarafimi cok özlüyorum eşimin işi hala orda gidiş geliş yapıyor ev tutalım tekrar oradan gidelim diyorum olmaz diyor çok çatisiyoruz bu konuda zaten evi degisecez böcekten geçilmiyor evden çıkan kadını görsem dicem niye demedin böcek dolu diye
birikime gelince almış başını gidiyor para tutamıyoruz artık ev alalım burda bütçemize Uygun kiraya verelim bizde büyük bir evde kirada otururuz onada yanasmiyor alırsak kredi cekicez mecbur ben napacam bu şekil bende gelen yardımları vermicem dedim bilmiyorum boşuna mı kavga çıkarıyorum acaba
Geçmiş olsun,yaz gribi de fena olur. Bizim her Haziran ayında çoluk çocuk canımıza okurdu.2 senedir yok maşallah.Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
İlacliyoruz canım ama içerde olseler apartmandan geri gelip uruyorlar çocukların yataklarına bile giriyorlar inan ev bak acil diyorum adam rahat rahat takılıyor hiç elimizde biraz birikmiş var on ödemeye yeterli ha bire akrabaları istiyorlar borç en iyisi kurtulalım diyorum bu paradan bişey alalım ikna etmek zor bilmiyorum nasıl olcak kendimi çok çaresiz hissediyorum .Öncelikli olarak evi ilaclayin, insana ve ev hayvanlarına zararı olmayan haşere ilaçları var,oldukça da etkililer. Sonrasında durumunuza göre bir karar alırsınız inşallah. Eşinin gözü korkuyordur borca girmekten. Bazı erkekler böyle oluyor,eyleme geçemiyor.
Afiyet olsun bnde taze sebze dolması yaoacam inşallah çocuklardan fırsat bulursamTaşınma esnasında bile temizlik düzenden vazgeçemiyorum. Ütü yaptım, ortalığı toparladım, süpürdüm,mopla sildim. Lavabo temizle, duş al derken bu saat oldu.
Peynirli poğaçam var,yanına menemen koydum ocağa,karpuz kavun yeriz Allah ne verdiyse. Sıcakta yemek çekmiyor çocukların canı.
Ay kuzum kıyamam ya. Demek ki bina yeterince hijyenik değil. Orada bebek nasıl büyür ki. Eşine Allah akıl fikir versin.İlacliyoruz canım ama içerde olseler apartmandan geri gelip uruyorlar çocukların yataklarına bile giriyorlar inan ev bak acil diyorum adam rahat rahat takılıyor hiç elimizde biraz birikmiş var on ödemeye yeterli ha bire akrabaları istiyorlar borç en iyisi kurtulalım diyorum bu paradan bişey alalım ikna etmek zor bilmiyorum nasıl olcak kendimi çok çaresiz hissediyorum .
Bu arada canım kızının tercihleri hayırlı olsun dilerim en istediği olsun hedefine ulaşsın inşallah senide takdir ediyorum vallahi duruşundan
Haydi inşallah, gönlünüzden geçen hakkınızda hayırlı olsun. Kötü komşu çok zor maalesef.Selam arkadaşlar
Canım çok sıkkın yangınlardan inşallah biter artık daha da sıcaklayacakmış havalar ne olacak böyle bilmiyorumAllah yardım etsin bütün darda kalanlara
Daha önce bahsetmiştim ev alma planlarımızı ertelemiştik uygun bir yer denk gelene kadar, 2 aydır bir ev var tam istediğimiz konumda ve cephe kat olarak çok iyi bir aracı var arada da o pazarlık atacak inşallah bugün yarın netleşecek gibi hayır duanızı beklerim
1 yıllık kira sözleşmemiz var şuan yeni imzaladık ama üst komşum çok sıkıntılı tadilatlık birşey çıkmazsa şansımıza hemen taşınabilirim o sebeple tek çöp almıyorum eve stoklara başlamadan önce netleşsin istiyorum dolayısıylada…
Netleşince bende güzel bir plan programla döneceğim inşallah
İnşAllah gönlünüzce olur huzurla oturursunuzSelam arkadaşlar
Canım çok sıkkın yangınlardan inşallah biter artık daha da sıcaklayacakmış havalar ne olacak böyle bilmiyorumAllah yardım etsin bütün darda kalanlara
Daha önce bahsetmiştim ev alma planlarımızı ertelemiştik uygun bir yer denk gelene kadar, 2 aydır bir ev var tam istediğimiz konumda ve cephe kat olarak çok iyi bir aracı var arada da o pazarlık atacak inşallah bugün yarın netleşecek gibi hayır duanızı beklerim
1 yıllık kira sözleşmemiz var şuan yeni imzaladık ama üst komşum çok sıkıntılı tadilatlık birşey çıkmazsa şansımıza hemen taşınabilirim o sebeple tek çöp almıyorum eve stoklara başlamadan önce netleşsin istiyorum dolayısıylada…
Netleşince bende güzel bir plan programla döneceğim inşallah
Komple ilaçlatmak lazım sanırımİlacliyoruz canım ama içerde olseler apartmandan geri gelip uruyorlar çocukların yataklarına bile giriyorlar inan ev bak acil diyorum adam rahat rahat takılıyor hiç elimizde biraz birikmiş var on ödemeye yeterli ha bire akrabaları istiyorlar borç en iyisi kurtulalım diyorum bu paradan bişey alalım ikna etmek zor bilmiyorum nasıl olcak kendimi çok çaresiz hissediyorum .
Bu arada canım kızının tercihleri hayırlı olsun dilerim en istediği olsun hedefine ulaşsın inşallah senide takdir ediyorum vallahi duruşundan
En dogrusunu yapiyorsun bence. Cocuk olunca birikim cidden zorlasiyorHoşbuldum
Maalesef bizim ev almak istediğimiz şehirde de çok pahalıyine de bir şekilde uğraşıyoruz bakalım nasip olur inşAllah. Borsa, bilenler için aslında iyi bir yatırım fakat ne eşim anlıyor ne ben
Eşime kalsa her ay ev için kenara attığımız para yeterli birikim için ama ben onun dışında da kendimizi zorlamak istiyorum.
Çünkü şuan bebeğimiz yok ve yaşadığımız yer birikim yapmamız için müsait
İnşAllah o sebeple birikimin zorlaştığı günleri çok çabuk görürümEn dogrusunu yapiyorsun bence. Cocuk olunca birikim cidden zorlasiyor
bencede izni iptal etme. Sen hastayken sana bakan mi oldu sankiHakkınızda hayırlı olsun canım.
Gençlerin çocukların haline üzülüyorum
gelecekleri ellerinden alındı resmen
canım benim strese girme herşey yoluna girer inşallah sağlığından değerlimi
umarım en kısa zamanda tayin isteyip gidebileceğin bir ortam oluşur dualarım seninle
Hoşgeldiniz
Cağnıııımmm hep yoğunsun hep yoğuuuun
bana o güzel manzaralarını da atmıyorsun darılırım bak
Benim niye hedefim yok yaa düşünüyorum bulamıyorum durum vahim demekki
ahahah buldum büyükbaşı boşarsam yeni düzen için para lazım
kız ben o birikimi temmuz için yaptım şaşkın
cuma ayın 30u değilmiydi daha ağustosa girmemiştik
bende başladım yavaştan hazırlıklara
nane fesleğen kuruttum
mısır alıp koyuyorum azar azar
vişne koydum
bahçeden gelen fasulye ve patlıcanı soteledim kaldırdım dondurucuya
1 kaç kilo daha koymam lazım birazda patlıcan ve kapya biber közleyip koyacağım
sadece domates sosum ve kahvaltılık sosum yapılacak
haftaya da izne ayrılacağım dolapların içini döküp düzenleyeceğim ve halılar yıkanıp genel temizlik yapılacak.
haftaya tatil için yer ayırttık kv bileğini kırmış iptal mi etsek dedi büyükbaş. sen kal annene bak ben çocuklarla giderim dedim
canim ya son haftalar aceyip yipratmis olmali seni. Ben tek cocukla bukadar yorgunken seni hic düsünemiyorum bileMerhaba kızlar
Çok yorgunum çok ve uykusuz çocuklar hiç durmuyor ha bire ağlıyorlar bebek eve geldiğinden beri kızımda bir değişti huysuzlasti büyürler elbet sağlıklı olsunlar yeter.
Biliyorsunuz ben taşındım başka bir bölgeye geldim ama buraya hiç alışamadım üç ay olacak artık eski tarafimi cok özlüyorum eşimin işi hala orda gidiş geliş yapıyor ev tutalım tekrar oradan gidelim diyorum olmaz diyor çok çatisiyoruz bu konuda zaten evi degisecez böcekten geçilmiyor evden çıkan kadını görsem dicem niye demedin böcek dolu diye
birikime gelince almış başını gidiyor para tutamıyoruz artık ev alalım burda bütçemize Uygun kiraya verelim bizde büyük bir evde kirada otururuz onada yanasmiyor alırsak kredi cekicez mecbur ben napacam bu şekil bende gelen yardımları vermicem dedim bilmiyorum boşuna mı kavga çıkarıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?