Witch im,ergenlik zor zanaat
İdare etmek daha da zor tabii.
Benimkilerin arası da 7 yaş. Büyük kızım çok hassas bir çocuktu. Yaş geçmese daha da açardım aralarını. Çok kardeş istemesine rağmen bunalıma girdi garibim. Hala arada kiskanclik emareleri seziyorum. Büyüdükçe komik oluyor tabii.
Küçük desen tam fesat, ablasına sen gidince ben tek çocuk olacağım diyor deli
 
Göz doktoruna gittik,geldik.
Bana damla verdi hassasiyetim için. Adama soru soruyorum konuşmuyor, değişik bir insandı. Eşime gözlük yazdı tabii ki, 1.5 numaraymis. Onları almadan eve geldik,kızlar kahvaltıya bekliyor diye.
Büyük kızımın PDR uzmanı ile görüşmeye gideceğiz,o zaman alırız artık.
 
17 derece zatürre eder insanı,dikkat et,aman diyeyim. Ben hızlı soğutma açtığımda yakınında durmuyorum,beni de çok çarpar,faranjtim hemen tetiklenir.
İbuprofen alabilirsin,bana iyi gelir genelde.
24ten aşağıda çalıştırmam artık
 
Su an bizim evi anlattin
Büyük büyüklüğünü bilmez küçük küçüklüğünü kedi köpek gibiler evin içinde.
 
Geçmiş olsun canım
Benim eşimin de numarali gözlüğü var ama takan yok çekmece bekliyor
 
Siyah turp-bal işe yarıyor, anında kesiyor ama bu mevsimde siyah turp nereden bulacaksın
 
Bende anlamaya, anlayışlı olmaya çalışıyorum çocuklarima karşı ama anlamakta zorlanıyor insan bazen gerçekten.
Bir taraftan kendi ergenligim diyorum daha dün gidiydi, sakin ol turta diyorum
Bu yaşlarda bizim tavirlarımız da önemli onlara karşı soğumasınlar anne babadan. Anlayış şart.
 
nasil disari cikiyorsunuz o sicakta?
 
pratik zeka iste iyi fikir üstüne böcekleri at kendi panik olunca bak nasil evbuluyor!
 
öksürüge tuzlu suyla gargara iyi geliyor, bogaz agrisinada bal. Annemde bir cay kasigi karbonati bir bardak suyla karistirir icer.
 
Selam kizlar,

yorgunluktan sürünen bir asmin birakayim buraya. Düsünüyorum da ben köyde möyde yapamazdim herhalde ya onlar sabah aksam calisip cikayetlenmiyorlar bile. Ben masa basi calisip yerlerde sürünüyorum.
Kizim dün gece deli etdi beni. Zaten cok gec yataga gitdik bide agladi ben gecede bez istemiyorum diye. Mecbur kaldim bezi cikardim. Sabah esim aramis, sipa cidden sabaha kadar dayanmis üniverste bitirmis gibi sevindik
Durun hemencik ekonomiye bagliyayim olayi, artik bez masrafimiz olmuyacak
iki günde felaket mesayi yapmisim, cuma umarim yine erken cikarim. Esim calismazsa bulusup birseyler icecez. Annem bizdeyken firsat bu firsat.
Benden bu kadar bugünlük. Hayatimda oek heycanli birsey olmuyor sükür
 
Iyi güldürdün beni asmin
bezsiz geceleriniz hayirli olsun o zaman
 
Vayyy demek bezler fora popise özgürlük
ya zaten cisede alıştımı çocuk bi miktar büyüyor gozunde hemen ne güzel.
asmincim anneyi hiç gönderme evine madem
 
pratik zeka iste iyi fikir üstüne böcekleri at kendi panik olunca bak nasil evbuluyor!
Ceplerine falan doldurcan yemek tabağının içine atcan hatta ic çamaşırına sokcan bak bakalım hemen ev aramıyorsa bana witcher demesinler.
 
Ya turtis bizde ergen olduk bacım da annemin bi bakışı bi terliği çıkarırdı bizi ergenlikten bu ne ya sabah kursu var 9da uykusu varmış kaldirmisim Allahim gorcen keçileri toplamış tripler tavirlar. Ağzının ortasına terlikle vurmalık yeminle.
Bu arada fen ve matematik için hoca tuttum aylık 1500 tutuyor hemen hemen. benim birikimler yalan oldu
 
Vayyy demek bezler fora popise özgürlük
ya zaten cisede alıştımı çocuk bi miktar büyüyor gozunde hemen ne güzel.
asmincim anneyi hiç gönderme evine madem
bezden kurtulmak güzelde bacilar...ben yolda ne yapcam carsinin ortasinda lazimlik cikartamam cebimden veya trenin icinde kara kara düsünüyorum. Siz nasil cözdünüz ?
 
Ceplerine falan doldurcan yemek tabağının içine atcan hatta ic çamaşırına sokcan bak bakalım hemen ev aramıyorsa bana witcher demesinler.
kiz cidden senden korkulur...baga bak sen enisteye kaza süsü vererek planlar düsnmüyorsun di mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…