Ah cok sevindim güle güle kullanin

Rabbim güzel günler de kullanmayı nasip etsin cnm

Günaydın kızlar
Yaz sonu temizliği başladı bizde.
Dün epey azalttim bugün de rutin işleri yaparim alışveriş, ütü vs.
Halilari verdim yikamaya,yorganlari unutmuşum getirdiğinde onlari da vereceğim uyku setlerini de.
Mobilyalari da yikatmak istiyorum bakalim ona da randevu alacağım.
Kışlıklar,mevsimlikler hepsini çıkardım.
Hesaplar,kartlar bu ay da şaştı hiç anlamadan gidiyor valla.
Yillik birikim hedefimi tutturamayacagim fazla atmışım
Ekimde gün sırası bende bu güzel haber
Geçen yıl eylülde krediye ara ödemeyi iyiki yapmışız bu zamana kalaydi imkânsız gibi birşeydi.

Kolaylıklar diliyorum canım sana
Ben o işleri 1 ay önce hallettim.
Kislik hazirliklarida bitti rahatım artık
Patates sogan alicam çuvalla kilosu 4 liraydı pazarda ben şokingen evde en çok yenen şey patates.
Birde ceviz eksiğim var.
Haftasonu pazara gittim sadece Salatalık yeşillik lahana patates soğan muz ve havuc incir ve çocukların beslenmesine koyayım diye yarım kilo kuruyemis 150tl baydım. Bu ne pahaliliktir. Nasil geçirecek bu insanlar çok üzülüyorum çocuklarımızın geleceğini yaktılar.
Dolar 9 liraya dayandı çıldırmamak elde değil.

Oh rahatsin işler bittiyse.
Pazar da pazar hani.
Fiyatlar uçuyor dün 3 çeşit meyveye 60 tl verdim.
Nereye gidiyor böyle.

Çok özledik koalam seni
Hoşgeldin o zamansa.
Kötü enerjiler uzak olsun..
Rabbim dermansiz dert vermesin.

Günaydın arkadaşlar
Kızım geldi,doktor randevusu vardı. İyi ki varmış hasret giderdik sayesinde.
Gurbetlik zormuş meğer,annem hepimizi tek tek nasıl özledi kim bilir diyorum şimdi.
Kızlar ufaklık saatlerce ödev yapıyor. 6. Sınıf. Okula yazdırırken başarı puanına göre oluşturulmuş sınıflar var dendi. En iyi sınıfta bu durumda. Diğer sınıflardan daha fazla üstlerinde duracağız dediler ama bana çok geliyor bu kadar ödev verilmesi. Normalde bir tane yardımcı kitap alınır burada en az iki genelde 3 kitap aldık. E ders kitapları da var. Akşam 9 dan önce kalkamiyor çocuk masadan. Bugün toplantı var,nasıl yaklaşsam konuya karar veremedim. Bilirsiniz bazı veliler çok memnun çocuğun sık boğaz edilmesinden. Ben çocukluklarını yaşamalarını isterim,bu günleri geri gelmeyecek. Çocuğa aktivite yapacak zaman kalmıyor bariz şekilde . Bir kaç veli ile takışır gelirim büyük ihtimal. Çocukları kendi hırslarına köle eden anne babaları hiç anlamıyorum. Çocuğum şu olsun diye delirirken mutlu olsun demek akıllarına bile gelmiyor.

Canim seni çok iyi anliyorum. Okulda çalışıyorum. Cocuklar bir sınav sisteminde yarış atı misali artik. Öğretmenlerde onları en iyi şekilde hazırlamak istiyorlardır muhakkak. Benim 3. Sınıf çocuğuma 2 set kitap aldık. Önümüzdeki sistem bunu gerektiriyor dediler. Hicbisey diyemedik. Evet ödevi çok veriyorlar. Ben 8. Sınıftaki kızımı yemekte görebiliyorum,ancak ama elimizden bisey gelmiyor.

Gerçekten çok ödev veriliyor ama eğitimde 2 sene geriden geliniyor bence şu an.
Çocuklara da zor böyle ama yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…