Selaaam
Günler çok yoğun ve çabuk bitip geçiyor
Büyük ders çalışıyor küçüğe zor ödev yaptırıyorum. Akşamları erkenden uyuyakalıyorum. Tabiki bitmeyen aksiyonlu rüyalar eşliğinde sabahlar olmasin
Hergun ne pisirecegim derdi beni fena gerdi
Para olsada alışveriş yapsaydım diyorum hep çocuklara aldım bu ara. Kendime bisey almayınca olmuyor
Tercih kılavuzu açıklanmadı onu bekliyorum bi taraftan
yine daldan dala kondum
E daha daha nassiniz

Gecmis olsun cnm. Sabah ve geceleri soğuk gündüzleri çok sicak nasıl giyinecegimizi şaşırdık gerçekten. Kızını bırakıp gelince zor olmuştur ama alışıyor sanırım insan. Onlar mutlu olsunda gerisi önemli değil.
Para desen su gibi harcanıyor. Bugün eczaneye 70tl kuru incire 90 tl gömdüm

Hepimiz ayni gemide gidip geliyoruz
Beni mi anlattin canisi

Selam kızlar,
Bu hafta yeni bir eğitime başlıyorum benim yoğunluk biraz daha devam yani
Parasal konulara halaaaa el atamadım, zaten atsam ne olacak bilmiyorum, herşey aşırı pahalı
Eşimle sağlıklı yaşama başladık. Birlikte diyet yapıyoruz ben biraz daha vakit ayiririsam spor da yapacağız. Boyun agrilarim arttı yine maalesef.
Granit tencere takımı, blender seti ve bıçak aldım. 10 yıldır kullanıyorum artık değişmesi gereken parçaları sırayla haledecegim.
Günlük yemek takımını değiştirme fikri çik aklımdan
Biraz kislik hazırlığı yaptım, stoga acil eklenmesi gerekenler var.
1 yıldan fazladır büyük kalem almadigim için fiyatlar dehşete düşürüyor ama ihtiyaç listesi kabarık.
Hızlı market indirimleriyle parça parça başladım bunlara.
Kaban almam lazım bu sene,
Eski işyerinin isler kötü hala tek kuruş tazminat alamadım, 2022 de bakalım diyorlar. Oradan umudum kalmadı açıkçası artık
Başka da birşey yok benden, hızlıca gelip kendimi anlattım
Hepinize sevgiler iletip gidiyorum

Aldiklarini güle güle kullan canimcim.
Ben geçen yıl değiştirdim yemek takimimi
Keşke tazminatını alabilseydin iyi olacaktı.
Market fiyatları uçuyor. Allah olmayana yardım etsin içinde bizede insallah

Günaydın arkadaşlar
Buralar çok durgun buaralar arada giriyorum ama birikim olmayınca yazasım gelmiyor neler yaptınız bakıp çıkıyorum…
Abartı şekilde artan ev fiyatlarıyla istikrarımız şaştı artık düşüncelerimiz karışık. İşyeri sakin 1 aya yoğunlaşırız yine buarada annemlere memleketten ceviz,salça,pekmez,barbunya kuru dolma vs. Söyledm
Domates konservelerimi yaptım 24 kilodan bu sene çok yapmadım kabuklardan salça gibi pişirdi yine annem sağolsun buzluğa 3 yemeklik barbunya attım patlıcan ve çok azda kırmızı biber közletip attım
1 poşet kadar bezelye var geçen seneden başkacada çok bişey yapmadım aslında
Stok olayına girmedim raf arkası denk geldikçe alıyorum uygun fiytlı tuvlt kapıdı rulo deterjan ve yumuşatıcı genelde yedekli oluyor zaten. Haftasonu cam perde işine girdim halıları serdim çocukların kıyafetlerine el attm sadece mutfak dolapları kaldı silinecek birde yatak odası komple duruyor
Maddiyata gelince kenarda 15 bin kadar var ama nakitte bekletiyordum evden haber gelirse diye noter işlemi vs arada derede masraf çıkar muhakkak demştim ama hala evden ses yok dükkan kirada ve 40 binlk bir araç var altımızda çok kullanmıyruz zaten bir miktar parayıda eşim coın alarak değerlendirmiş vurgun yemeyiz inşallah diyorum benden böyle
Herkese iyi bir gün olmasını diliyorum

oy benim bile gözlerim doldu okudukca, seni hiç düşünemiyorum bile

Günaydın kızlar
Kisliklariniz, birikimler ve stokluklariniz bereketli olsun.
Bizde de durumlar benzer.
Denk geldikçe stoga yatirim yapiyorum.
A101de papia iyi fiyatti en son ondan aldım.
Kışlıklar hazırlandı.
Bu hafta sonu da perdeleri yikamak istiyorum kış başlamadan zira iki gün önce yaz mevsimiydi burasi şu an gece 7 derece.
Trakya soğuğu fena çarpıyor
Birikim yerinde sayıyor bu ay yine bende
Sağlık olsun gerekli ki harcanacak.

günaydın güzel arkadaslarım nasılsınız
ben ıyıyım cok sukur kosturmaca ıle gecıyor gunler kışlık hazırlıklar yaptım, kuru gıda vs yavas yavas stokluyorum birikim falan malesef yapamıyoruz kredi ve kredi kartı epey zorladı bızı ınsAllah 2022 guzel olur bakalım pazartesi gununden beri esımle her gun 15tl lik döviz alıyoruz bakalm kac gun surecek cok az bi mebla ama onu bıle atamayabılırım

Selam kizlar,

bendende birikim yerine bol harcamalar var.
13000€ ya bi araba aldik. VW Polo 70000km deydi. Cok temiz kullanilmis. Deme kullana bilirsiniz dediler 20 dakika direk mekaniye gitdim ben oda arabanin motoruna, tekerlegine herseyine bakip 15 dakikada onaylayinca bizde araba almis olduk
Malesef burda araba her gitdigi kilometrede deger kaybediyor, türkye gibi yatirim araci degil. Ama düsündük tasindik, dedik kizimizda icinde oturuyor saglam birsey olsun. Bizi bir kac yil idare eder, ardindan satar ekleyip ilerde daha büyük birsey aliriz.
Bugünde cocuga koltuk aldik 279€ Kiza kislik ayakabi 80€. Pazartesi mekaniye bir kac ufak tefek isler yaptircaz ona 450 gidecek ve daha ben sürücü kursundan ders alacam.
Kenarda cok fazla birseyimiz kalmadi. Benim kontratim martdan sonra nasil devam edecek bilmiyorum, halen haber yok patronum süresiz kontrat talep etdigi halde
Kizim krese iyi alisdi. Ben bu hafta raporluydum salidan beri. Biraz dinlenip toparladim resmen. Pazartesi ise dönüs.
Benden bu kadar canlar. Birikim sifir, harcama bol.

İyi günlerde kullanın inşallah Asmin. Araçsız zor oluyor gerçekten. Hele kışın daha da lazım oluyor.
Kuzuna da çok sevindim. Severek gitmesi çok güzel.

İyi günlerde kullanın inşallah Asmin. Araçsız zor oluyor gerçekten. Hele kışın daha da lazım oluyor.
Kuzuna da çok sevindim. Severek gitmesi çok güzel.
Sagol canim. Gercekten araba büyük kolaylikmis, bu iki günün icinde bile ne kadar isimize yaradi.

Asmin ne güzel şeyler olmuş
Güle güle kullanin aracinizi gerçekten ihtiyaç.

Hayirli olsun arabanız canim kazasız belasız binin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…