- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.941
bence zarar etmezsin canim. Tl bekleyince zararin olurdu bence.Ben dün bir çılgınlk yapıp nakitteki paramla 500 euro 500 dolar ve 8 gram da altın aldım bankadan
İlk kez dolar ve euro aldım hayırlısıyla ev veya kendm için araba olmadıkça bozmayı düşünmüyorm zarar edermiyim bilemem buda bir deneyim dedim kısa zamanda bozmam gerekmez umarım…
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında bizide unutma lütfenCok gecmis olsun canim kuzuya Allah şifa versin inşallah.
Aşının uzun vadede zararlarından çok korkuyorum. Rabbim zalimlere fırsat vermesin inş.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında bizide unutma lütfenAllah acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında bizide unutmaAcil şifalar diliyorum minige geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında bizide unutma lütfen
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah canım doğduğunda oksijensiz kalmış beynine oksijen gitmediği için kist oluşmuşcok üzüldüm bebisin icin canim. Insallah kötü bir ani olarak gelir gecer
Emziriyorsan asi olman cocuklar icinde iyi. Sütün sayesinde onlarda korunuyormus.
Insallah ev alirsiniz canim. Gönlünce olsun hersey.
hizir yardimciniz olsun canimÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah canım doğduğunda oksijensiz kalmış beynine oksijen gitmediği için kist oluşmuş
Sutumu hala veriyorum ama az inşallah bir iki ay daha gelir de en azından altı ay içsin diyorum.
Ev kinusuda vallahi insaatken alicaz bir 100 bin tl peşinat vercez geri kalanını da yavaş yavaş oducez bitene kadar o şekil düşünüyoruz ama çok pahalilar evler
Seninde gönlünce olsun canım inşallah herşey dualarında bizide unutma lütfen
Canim yanlis anlama ama "diger siniflardan daha fazla üstünde duracagiz" cok yanlis bir yaklasim. Cocuklari böyle kategorilestirmekGünaydın arkadaşlar
Kızım geldi,doktor randevusu vardı. İyi ki varmış hasret giderdik sayesinde.
Gurbetlik zormuş meğer,annem hepimizi tek tek nasıl özledi kim bilir diyorum şimdi.
Kızlar ufaklık saatlerce ödev yapıyor. 6. Sınıf. Okula yazdırırken başarı puanına göre oluşturulmuş sınıflar var dendi. En iyi sınıfta bu durumda. Diğer sınıflardan daha fazla üstlerinde duracağız dediler ama bana çok geliyor bu kadar ödev verilmesi. Normalde bir tane yardımcı kitap alınır burada en az iki genelde 3 kitap aldık. E ders kitapları da var. Akşam 9 dan önce kalkamiyor çocuk masadan. Bugün toplantı var,nasıl yaklaşsam konuya karar veremedim. Bilirsiniz bazı veliler çok memnun çocuğun sık boğaz edilmesinden. Ben çocukluklarını yaşamalarını isterim,bu günleri geri gelmeyecek. Çocuğa aktivite yapacak zaman kalmıyor bariz şekilde . Bir kaç veli ile takışır gelirim büyük ihtimal.Çocukları kendi hırslarına köle eden anne babaları hiç anlamıyorum. Çocuğum şu olsun diye delirirken mutlu olsun demek akıllarına bile gelmiyor.
Acil sifalar dilerim bebegine.Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazamıyorum nasılsınız son üç sayfayı okudum sadece çocuklar randevular falan zamanım olmuyor.
Bebeğimin emar sonucunda kistler çıktı bir teşhis koydular ne olur zaman gösterecek dediler fiziğe gönderdiler şuan fizik alıyoruz.
Çoğu yerde mecburi aşı uygulandı bize bende mecbur yaptırdım sürekli hastanelere gittiğim için birinci dozda etkielnmedim ama ikinci doz çok fenaydı ölüyorum sandımgecesinde ateş üşüme titreme vücudumun komple ağrıması baş ağrısı ve dönmesi herkeste aynı etki olmuyor ama sabaha kadar çektim şükür geçti sonra.
Birikime gelince vallahi dert ve sıkıntılardan hiç bir şey yaptığımız yok olan birikiyor sadece ama Türkiye'den ev alicaz bakıyorlar daha denk gelirse kira getirisini göz önünde bulunduruyoruz açıkçası kısmet diyelim artık
Sizler nasılsınız
Kesinlikle katılıyorum. Özel kolej de böyleydi. Ama orada notlarını yükselten o sınıfa geliyordu. Çocukları başarısına göre sınıflandırma insan haklarına aykırı bence. Her şey akademik başarı mi sanki. Zeka ahlak ve merhametle pekişmeyince neler yetişiyor görüyoruz işte. Ülkemiz başarı odaklı ama içi boş bu başarının.Canim yanlis anlama ama "diger siniflardan daha fazla üstünde duracagiz" cok yanlis bir yaklasim. Cocuklari böyle kategorilestirmekhadi belli cocuklar daha iyi puan aldi diyelim bu sefer daha geriden gelenin daha cok üstünde durulmali, daha iyi olanin degil. Ah bu mantik cok yanlis
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında bizide unutma lütfenAcil sifalar dilerim bebegine.
Türkiyede ev fiyatlari cildirmis, ben de bakiyordum vazgectim. Yurtdisinda yasadigimiz sehirden almak daha mantikli geldi.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında bizide unutma lütfenİyi akşamlar arkadaşlar
S Saricivcivim1 rabbim şifa versin bebeğine tez zamanda inşallah. Kuzular hasta olmasın ya.
Bizde de var benzer sorun. Benim is kontratim bu sene sonu bitiyor bu yüzden ev kredisi cikmaz diyor esim. Zaten üzerimizde bir kredi var, ikincisini vermezler diyor. Aslinda yatirimlik ev alsak onun kirasi krediyi rahat rahat öder üzerine bize kalir bile.Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında bizide unutma lütfen
Biz Gaziantep te bakıyoruz altiyuzbinden başlıyor kiralarida 2000 civarı degermi değmiyor gerçek konuşmak gerekirse bizde burda düşündük ama benim çalışmam gerek sigortalarimizin hep yüksek yatması lazım falan vermediler bize kredi ile alacaktık olmadı kısmet canım Allah gönlüne göre versin inşallah
öyle emlaklar kaldi mi ki Berlinde canim? Burda ev fiyatlari okadar yüksekki, alabilecegin kira hic bir sekilde krediyi ödüyemezBizde de var benzer sorun. Benim is kontratim bu sene sonu bitiyor bu yüzden ev kredisi cikmaz diyor esim. Zaten üzerimizde bir kredi var, ikincisini vermezler diyor. Aslinda yatirimlik ev alsak onun kirasi krediyi rahat rahat öder üzerine bize kalir bile.
Çok geçmiş olsun AsminimGünaydin canlar,
gecen hafta ben hastaydim, bu hafta esim. Kizda kac gündür nezle. Benimde bigazim yine kasiniyor. Deneme sürem bu hafta bitdi, gecen hafta zaten raporluydum, umarim yine rapor almam gerekmez. Iyi bir izlem birakmaz patronda.
Canim biz yarisindan fazlasini nakit verecegiz o sekilde yani. Mesela 200binlik bir stüdyoya 120bin nakit ödeyecegiz gerisini kredi yapacagiz.öyle emlaklar kaldi mi ki Berlinde canim? Burda ev fiyatlari okadar yüksekki, alabilecegin kira hic bir sekilde krediyi ödüyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?