bence zarar etmezsin canim. Tl bekleyince zararin olurdu bence.
Bereketli olsun

Selam kizlar,

bugün denememin son günüydü is yerinde. Patronum cok iyi bir puan yazmis bana, ama malesef halen kontrati süresize ceviremiyor. Beklemedeyiz. Bana benimle ilgili gelecek planlarini acikladi da, biraz komigime geldi, cünkü martdan sonra orda olacakmiyim daha bellisiz sonucda
Dün maas geldi, bu ayimizda pek iyi görünmüyor. Annemde bugün esimle birlikte pazardan 100€ luk alisveris yapmis tursu kuracakmis bize. Artik kac yil yeriz bitirmek icin bilemiyorum yani bide tursu batirdi bizi bu ay
Evide b.k götürüyor resmen. Pazar iyi bir temizlik yapmaliyim.
Kagit islerim yine birikti. Izine ayrilmadan hepsini hal etmek istiyorum ki, 1 haftalik iznimde birseyle ugrasmiyayim sadece dinleneyim.
Bizim T tatlu da halen dönmedi

Cok gecmis olsun canim kuzuya Allah şifa versin inşallah.
Aşının uzun vadede zararlarından çok korkuyorum. Rabbim zalimlere fırsat vermesin inş.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun dualarında bizide unutma lütfen
İnşallah canım vallahi inşallah güya zorunlu değil ama hiç bir yere giremiyoruz girsek de test lazım son 72 saatte yapılmış olması şartı ile

cok üzüldüm bebisin icin canim. Insallah kötü bir ani olarak gelir gecer
Emziriyorsan asi olman cocuklar icinde iyi. Sütün sayesinde onlarda korunuyormus.
Insallah ev alirsiniz canim. Gönlünce olsun hersey.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşallah canım doğduğunda oksijensiz kalmış beynine oksijen gitmediği için kist oluşmuş
Sutumu hala veriyorum ama az inşallah bir iki ay daha gelir de en azından altı ay içsin diyorum.
Ev kinusuda vallahi insaatken alicaz bir 100 bin tl peşinat vercez geri kalanını da yavaş yavaş oducez bitene kadar o şekil düşünüyoruz ama çok pahalilar evler
Seninde gönlünce olsun canım inşallah herşey dualarında bizide unutma lütfen

hizir yardimciniz olsun canim nekadar emzire bilirsen okadar iyi canim.
canim siz ilerde türkyeye dönmegi planliyormusunuz peki? Biz cocugun gelecegi burda diye ev ala bilirsek eger bir gün burdan almaya karar verdik. Yatirim olarak türkyeden gelen kirayi euroya cevirincede bize bir faydasi olmuyacak diye düsündük.
Sizin tasinma olayi ne oldu? Böcek sorunu vardi?

Canim yanlis anlama ama "diger siniflardan daha fazla üstünde duracagiz" cok yanlis bir yaklasim. Cocuklari böyle kategorilestirmek hadi belli cocuklar daha iyi puan aldi diyelim bu sefer daha geriden gelenin daha cok üstünde durulmali, daha iyi olanin degil. Ah bu mantik cok yanlis

Acil sifalar dilerim bebegine.
Türkiyede ev fiyatlari cildirmis, ben de bakiyordum vazgectim. Yurtdisinda yasadigimiz sehirden almak daha mantikli geldi.

Kesinlikle katılıyorum. Özel kolej de böyleydi. Ama orada notlarını yükselten o sınıfa geliyordu. Çocukları başarısına göre sınıflandırma insan haklarına aykırı bence. Her şey akademik başarı mi sanki. Zeka ahlak ve merhametle pekişmeyince neler yetişiyor görüyoruz işte. Ülkemiz başarı odaklı ama içi boş bu başarının.

Acil sifalar dilerim bebegine.
Türkiyede ev fiyatlari cildirmis, ben de bakiyordum vazgectim. Yurtdisinda yasadigimiz sehirden almak daha mantikli geldi.
Biz Gaziantep te bakıyoruz altiyuzbinden başlıyor kiralarida 2000 civarı degermi değmiyor gerçek konuşmak gerekirse bizde burda düşündük ama benim çalışmam gerek sigortalarimizin hep yüksek yatması lazım falan vermediler bize kredi ile alacaktık olmadı kısmet canım Allah gönlüne göre versin inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar
S Saricivcivim1 rabbim şifa versin bebeğine tez zamanda inşallah. Kuzular hasta olmasın ya.
Bizde bişey bilmiyorduk takı beyin emari cekilene dek bugüne kadar hep iyi dediler emar sonucunda Periventriküler lökomalazi aleyhine görünüm dediler işte kist oluşmuş sol tarafında o kistlerinde bebeğe ne kadar zarar verdiğini bilemiyoruz diyorlar rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah ben elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacam ne gelirse de Allah'tan gelir Rabbim imtihanlarimizi kolayla geçmeyi nasip etsin inşallah kimseyide evladiyla sinamasin

Bizde de var benzer sorun. Benim is kontratim bu sene sonu bitiyor bu yüzden ev kredisi cikmaz diyor esim. Zaten üzerimizde bir kredi var, ikincisini vermezler diyor. Aslinda yatirimlik ev alsak onun kirasi krediyi rahat rahat öder üzerine bize kalir bile.

öyle emlaklar kaldi mi ki Berlinde canim? Burda ev fiyatlari okadar yüksekki, alabilecegin kira hic bir sekilde krediyi ödüyemez

Çok geçmiş olsun Asminim enfeksiyon eve girmeye görsün bir tur atacak illa popülasyon arttı diye midir bilmem bizde en az iki tur dönüyo

olumsuz izlenim bırakmaz merak etme, bomba gibi dönersin sahalara

öyle emlaklar kaldi mi ki Berlinde canim? Burda ev fiyatlari okadar yüksekki, alabilecegin kira hic bir sekilde krediyi ödüyemez
Canim biz yarisindan fazlasini nakit verecegiz o sekilde yani. Mesela 200binlik bir stüdyoya 120bin nakit ödeyecegiz gerisini kredi yapacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…