- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.921
of be cano nerelerdesin sen yaGünaydın kızçeler
Ben döndüm yuvaya.
Hastalıklarla ve tuhaf yoğunluklarla ne zamandır her şeyden elimi eteğimi çekmiş gibiydim; şimdi rutine dönmeye çabalamakla meşgulüm. Sizleri çok özledim, umarım herkes iyidir.
Güzel bir hafta olsun
bereketli olsun canimkaramelli_turta canim bana 1 gr daha yazarmisin. 2 sinav parasına bir miktar ekleyip 1 gr alabildim. Yoksa car cur olur gider
of be cano nerelerdesin sen ya
Asminim dönmeye çalışıyorum hala, dağdan bir kız gelir döne döneSelam kizlar,
benden cok yeni birsey yok. Biraz frenledim artik kendimi cünkü cok yoruldugumu fazlasiyla his etmege basladim. Cok erken kalkip gitmiyorum artik ise. Erkenden uyuyorum (sahi bugün birtürlü uyku tutmuyor).
Izinime 3 hafta kaldi, bol bol dinlencem
yani cok anlatilcak birsey yok. Ha arabanin senelik sogortalari extralari bi 1500€ ya mal oldu simdilik. Tabi kenardaki paradan harcadik. Birtüudüzüne giremedik. Daha ben sürücü dersleri alacagim
Tenk yu bebisimbereketli olsun canim
Witchim bu bir dramdırBilin bakalım witcheriniz bugün ne halt yedi?
Tabakhaneye b.k yetistiriyorken radara girip ceza yemis 314 tlcik. Ay sonunu zor getiren bana hayirli olsun birde ders olsun.
Öğretmenlerden istemeyi düşünüyorum. Sonuçta onların ekdersini götürürken oldu
Hay allah kötü olmuş.Bilin bakalım witcheriniz bugün ne halt yedi?
Tabakhaneye b.k yetistiriyorken radara girip ceza yemis 314 tlcik. Ay sonunu zor getiren bana hayirli olsun birde ders olsun.
Cok gecmis olsun canim kuzuya Allah şifa versin inşallah.Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazamıyorum nasılsınız son üç sayfayı okudum sadece çocuklar randevular falan zamanım olmuyor.
Bebeğimin emar sonucunda kistler çıktı bir teşhis koydular ne olur zaman gösterecek dediler fiziğe gönderdiler şuan fizik alıyoruz.
Çoğu yerde mecburi aşı uygulandı bize bende mecbur yaptırdım sürekli hastanelere gittiğim için birinci dozda etkielnmedim ama ikinci doz çok fenaydı ölüyorum sandımgecesinde ateş üşüme titreme vücudumun komple ağrıması baş ağrısı ve dönmesi herkeste aynı etki olmuyor ama sabaha kadar çektim şükür geçti sonra.
Birikime gelince vallahi dert ve sıkıntılardan hiç bir şey yaptığımız yok olan birikiyor sadece ama Türkiye'den ev alicaz bakıyorlar daha denk gelirse kira getirisini göz önünde bulunduruyoruz açıkçası kısmet diyelim artık
Sizler nasılsınız
iyi canim krese basladi 3 hafta önceAsminim dönmeye çalışıyorum hala, dağdan bir kız gelir döne döne
ayyy ehliyetini aldı mı eşin, araba mı aldınızgüle güle kullanın, hayırlı uğurlu olsun canım benim
kızçen nasıl, iyi mi minnoş?
Allah acil şifalar versinMerhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazamıyorum nasılsınız son üç sayfayı okudum sadece çocuklar randevular falan zamanım olmuyor.
Bebeğimin emar sonucunda kistler çıktı bir teşhis koydular ne olur zaman gösterecek dediler fiziğe gönderdiler şuan fizik alıyoruz.
Çoğu yerde mecburi aşı uygulandı bize bende mecbur yaptırdım sürekli hastanelere gittiğim için birinci dozda etkielnmedim ama ikinci doz çok fenaydı ölüyorum sandımgecesinde ateş üşüme titreme vücudumun komple ağrıması baş ağrısı ve dönmesi herkeste aynı etki olmuyor ama sabaha kadar çektim şükür geçti sonra.
Birikime gelince vallahi dert ve sıkıntılardan hiç bir şey yaptığımız yok olan birikiyor sadece ama Türkiye'den ev alicaz bakıyorlar daha denk gelirse kira getirisini göz önünde bulunduruyoruz açıkçası kısmet diyelim artık
Sizler nasılsınız
Acil şifalar diliyorum minige geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar
Sizler nasılsınız
bereketli olsun canimBu arada ben bu ay 1 gram altın aldım, toplamda 6 gr altınım oldu 2021 için ve 300 de Euro olmuş oldu. Hedefim için 4 gr altın ve 200 Euro kalmış. Bir de gram altın gününe girdim, ben şubat ayında 5 gr alacağım kısmetse.
Reklam arasında altın ve dolar bozdurdum ama onları saymıyorum
kiz bir yandan üzüldüm, bir yandan gülme krizine girdim gözümde canlandirincaBilin bakalım witcheriniz bugün ne halt yedi?
cok üzüldüm bebisin icin canim. Insallah kötü bir ani olarak gelir gecerMerhaba arkadaşlar
Sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?