- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #81.961
Off biz de bir haftadir hastayiz ailecek evdeyiz bogazim feci yaniyor gece de feci öksürük.Günaydin canlar,
gecen hafta ben hastaydim, bu hafta esim. Kizda kac gündür nezle. Benimde bigazim yine kasiniyor. Deneme sürem bu hafta bitdi, gecen hafta zaten raporluydum, umarim yine rapor almam gerekmez. Iyi bir izlem birakmaz patronda.
Geçmiş olsunOff biz de bir haftadir hastayiz ailecek evdeyiz bogazim feci yaniyor gece de feci öksürük.
Size de bize de hepimize acil sifalar
Cok güzel liste koalam.Selam kızlar
Dün uygulamadan sipariş verdim 30₺ indirim vardı, stok için deterjan ve buzdolabı poşeti aldım.
Ayın 15ine kadar 480 liram var, kredi kartı limitimi düşürdüğüm için kredi kartı kullanmıyorumyıl sonu için hedefim kredi kartımı tamamen kapatarak, limitini yeniden 1500₺ye düşürmek ve kalan 4 gram ile 200€ yu tamamlamak. Kredi kartı borcum 5.400₺.
Planlamam da şu şekilde;
-haftada 3 gün, harcamasız gün,
-öğle yemeğini evden götürmek,
-kasım sonuna kadar kıyafet ve kozmetik orucu
Ne güzel plânlar, takip edince oluyor tâbi koalam.Selam kızlar
Dün uygulamadan sipariş verdim 30₺ indirim vardı, stok için deterjan ve buzdolabı poşeti aldım.
Ayın 15ine kadar 480 liram var, kredi kartı limitimi düşürdüğüm için kredi kartı kullanmıyorumyıl sonu için hedefim kredi kartımı tamamen kapatarak, limitini yeniden 1500₺ye düşürmek ve kalan 4 gram ile 200€ yu tamamlamak. Kredi kartı borcum 5.400₺.
Planlamam da şu şekilde;
Günaydın canım, geçmiş olsunİyi pazarlar güzeller
Topikcek geçmiş olsun hepimize. Ben de faranjitimi hortlattim.Antibiyotik falan da işe yaramadı. Ses gitti,boğaz yara.
Sabah kuzumu gönderdik okuluna. Sağ salim varsın,artık başlasın eğitim yılı da. İngilizce hazırlık sınavında B2 yapmış. Aslında daha düşük seviyesi. Hep paragraf sorulunca tümevarımdan halletmiş tabii. Gidince bir konuş sorumlunla dedim. Olmadı extra destek alıp halledecek bir şekilde.
Ev temizlenecek halim yok. Çamaşır var,ütü var. Var da var.Bir yerden başlayayım bakalım.
Geçmiş olsun colombremİyi pazarlar güzeller
Topikcek geçmiş olsun hepimize. Ben de faranjitimi hortlattim.Antibiyotik falan da işe yaramadı. Ses gitti,boğaz yara.
Sabah kuzumu gönderdik okuluna. Sağ salim varsın,artık başlasın eğitim yılı da. İngilizce hazırlık sınavında B2 yapmış. Aslında daha düşük seviyesi. Hep paragraf sorulunca tümevarımdan halletmiş tabii. Gidince bir konuş sorumlunla dedim. Olmadı extra destek alıp halledecek bir şekilde.
Ev temizlenecek halim yok. Çamaşır var,ütü var. Var da var.Bir yerden başlayayım bakalım.
Şifa olsun karamellim, çocuklar adına karar almak gerçekten çok zor.Günaydın kızlar
Uyumuşuz bu sabah iyi geldi
Kahvalti da bu saate kaldi.
Büyük oğlum dün aşı oldu.
Herhangi bir yan etki yok şu an çok şükür.
Çok araştırıyordum iki aydir çünkü olmak istiyordu.
Evlât üzerinde bu konuda karar vermek daha zormus kızlar.
Ekim ayi da geldi, ne çabuk akiyor zaman.
Bu ay gün parasi gelecek
Eksi hesaplar patladi yine.
Düşüreceğim onu yoksa harcadıkça harcanıyor.
Yine bir kumbara macerasi basladi
10 tl attim şimdilik
Bu kez tirtiklayamayacagim ,inşallah
Ne güzel plânlar, takip edince oluyor tâbi koalam.
Limit düşürmek de işe yariyor bende
Selam arkadaşlar,hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Buraya yazıyordum onceden.Pandemiden sonra her şeyde fiyatlar uçtu birikim yapmak lüks oldu elimden geldiğince hiç almazsam bir gram almaya çalışıyorum ben de ama ay sonu illa eksiye giriyorum neyazikki (ekşi limitim 500)
Benim şükür borcum yok,kk limitim 1000 TL.Kk ile alışveriş yapıp 15 inde ödüyorum.1000 kira,1150 annemin SGK si,300 annemin tel taksidi vs vs derken harcamam çok oluyor, sağlık olsun.
Yazın çok da bişey yapmama rağmen bayağı açılmıştım Eylül ayı toparlanma ile geçti,bu ay Allah kerim.Yuksek doğalgaz faturalarım başlamadan bu ay 3 gram alabilecek miyim bakalım Allah büyük
Hepimize bol bereketli birikimler diliyorum, sevgiler
sagol canim, vallahi ping pong topu gibi birbirimize bulastiriyoruz resmen. Kres bizi fena vurduÇok geçmiş olsun Asminimenfeksiyon eve girmeye görsün bir tur atacak illa popülasyon arttı diye midir bilmem bizde en az iki tur dönüyo
olumsuz izlenim bırakmaz merak etme, bomba gibi dönersin sahalara
sizede cok gecmis olsun canimOff biz de bir haftadir hastayiz ailecek evdeyiz bogazim feci yaniyor gece de feci öksürük.
Size de bize de hepimize acil sifalar
ha ozaman durum degisir tabi. Hersey gönlünce olsun canimCanim biz yarisindan fazlasini nakit verecegiz o sekilde yani. Mesela 200binlik bir stüdyoya 120bin nakit ödeyecegiz gerisini kredi yapacagiz.
cok geçmiş olsun canımİyi pazarlar güzeller
sen yaparsın bence bu işiSelam kızlar
Planlamam da şu şekilde;
sene sonuna kadar küçük cocuklar için aşi cıkacakmış biontec den. Bende cıkınca bir kaç ay bekleyip kızı aşı yaptırırım diye düşünüyorum. Artık krese gidiyor ve coronanın kalıcı oldugunu artık hepimiz biliyoruz bence. Bir şekil cocukları korumalıyız diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı canımGünaydın kızlar
Uyumuşuz bu sabah iyi geldi
Kahvalti da bu saate kaldi.
Büyük oğlum dün aşı oldu.
Herhangi bir yan etki yok şu an çok şükür.
Çok araştırıyordum iki aydir çünkü olmak istiyordu.
Evlât üzerinde bu konuda karar vermek daha zormus kızlar.
Ekim ayi da geldi, ne çabuk akiyor zaman.
Bu ay gün parasi gelecek
Eksi hesaplar patladi yine.
Düşüreceğim onu yoksa harcadıkça harcanıyor.
Yine bir kumbara macerasi basladi
10 tl attim şimdilik
Bu kez tirtiklayamayacagim ,inşallah
bende hatırlıyorum. Nickin degişdi ama di mi? Özrenginin de topiginde yazıyordun di mi? Ögretmendin ve küçük oglun var?Selam arkadaşlar,hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Buraya yazıyordum onceden.Pandemiden sonra her şeyde fiyatlar uçtu birikim yapmak lüks oldu elimden geldiğince hiç almazsam bir gram almaya çalışıyorum ben de ama ay sonu illa eksiye giriyorum neyazikki (ekşi limitim 500)
Benim şükür borcum yok,kk limitim 1000 TL.Kk ile alışveriş yapıp 15 inde ödüyorum.1000 kira,1150 annemin SGK si,300 annemin tel taksidi vs vs derken harcamam çok oluyor, sağlık olsun.
Yazın çok da bişey yapmama rağmen bayağı açılmıştım Eylül ayı toparlanma ile geçti,bu ay Allah kerim.Yuksek doğalgaz faturalarım başlamadan bu ay 3 gram alabilecek miyim bakalım Allah büyük
Hepimize bol bereketli birikimler diliyorum, sevgiler
Evet evet altısapka idi eski nickim :)bende hatırlıyorum. Nickin degişdi ama di mi? Özrenginin de topiginde yazıyordun di mi? Ögretmendin ve küçük oglun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?