Off biz de bir haftadir hastayiz ailecek evdeyiz bogazim feci yaniyor gece de feci öksürük.
Size de bize de hepimize acil sifalar

Selam kızlar

Dün uygulamadan sipariş verdim 30₺ indirim vardı, stok için deterjan ve buzdolabı poşeti aldım.

Ayın 15ine kadar 480 liram var, kredi kartı limitimi düşürdüğüm için kredi kartı kullanmıyorum yıl sonu için hedefim kredi kartımı tamamen kapatarak, limitini yeniden 1500₺ye düşürmek ve kalan 4 gram ile 200€ yu tamamlamak. Kredi kartı borcum 5.400₺.

Planlamam da şu şekilde;
-haftada 3 gün, harcamasız gün,
-öğle yemeğini evden götürmek,
-kasım sonuna kadar kıyafet ve kozmetik orucu

İyi pazarlar güzeller
Topikcek geçmiş olsun hepimize. Ben de faranjitimi hortlattim. Antibiyotik falan da işe yaramadı. Ses gitti,boğaz yara.
Sabah kuzumu gönderdik okuluna. Sağ salim varsın,artık başlasın eğitim yılı da. İngilizce hazırlık sınavında B2 yapmış. Aslında daha düşük seviyesi. Hep paragraf sorulunca tümevarımdan halletmiş tabii. Gidince bir konuş sorumlunla dedim. Olmadı extra destek alıp halledecek bir şekilde.
Ev temizlenecek halim yok. Çamaşır var,ütü var. Var da var. Bir yerden başlayayım bakalım.

Cok güzel liste koalam.

Günaydın kızlar
Uyumuşuz bu sabah iyi geldi
Kahvalti da bu saate kaldi.

Büyük oğlum dün aşı oldu.
Herhangi bir yan etki yok şu an çok şükür.
Çok araştırıyordum iki aydir çünkü olmak istiyordu.
Evlât üzerinde bu konuda karar vermek daha zormus kızlar.

Ekim ayi da geldi, ne çabuk akiyor zaman.
Bu ay gün parasi gelecek
Eksi hesaplar patladi yine.
Düşüreceğim onu yoksa harcadıkça harcanıyor.

Yine bir kumbara macerasi basladi
10 tl attim şimdilik
Bu kez tirtiklayamayacagim ,inşallah

Ne güzel plânlar, takip edince oluyor tâbi koalam.
Limit düşürmek de işe yariyor bende

Günaydın canım, geçmiş olsun
Yolu, önü açık olsun kızının.
Işler bitmiyor.

Selam arkadaşlar,hasta olanlara acil şifalar diliyorum.

Buraya yazıyordum onceden.Pandemiden sonra her şeyde fiyatlar uçtu birikim yapmak lüks oldu elimden geldiğince hiç almazsam bir gram almaya çalışıyorum ben de ama ay sonu illa eksiye giriyorum neyazikki (ekşi limitim 500)
Benim şükür borcum yok,kk limitim 1000 TL.Kk ile alışveriş yapıp 15 inde ödüyorum.1000 kira,1150 annemin SGK si,300 annemin tel taksidi vs vs derken harcamam çok oluyor, sağlık olsun.
Yazın çok da bişey yapmama rağmen bayağı açılmıştım Eylül ayı toparlanma ile geçti,bu ay Allah kerim.Yuksek doğalgaz faturalarım başlamadan bu ay 3 gram alabilecek miyim bakalım Allah büyük
Hepimize bol bereketli birikimler diliyorum, sevgiler

Geçmiş olsun colombrem Allah kavuştursun, sağlıkla, başarılı ve güzel günlerde inşallah

Ben de şimdi ütüyü bitirdim, normalde ütü yapmayı çok severim ama öyle birikmişti ki oflaya poflaya yaptım. 3 makine çamaşır yıkandı, kuruyanları katladım. Evdeyken birikmiyordu, sağlık olsun da napalım
Şifa olsun karamellim, çocuklar adına karar almak gerçekten çok zor.

Eksi hesapları ilk kapattığında biraz zorluyor ama sonra iyi ki kapatmışım diyor insan.

Gün sırası, en sevdiğiiim
Ne güzel plânlar, takip edince oluyor tâbi koalam.
Limit düşürmek de işe yariyor bende

Bende de gerçekten çok işe yarıyor, bir aksilik olmazsa önümüzdeki iki ay zorlanacağım ama sonra nakit yaşama geçmek istiyorum yeniden

Hatırlıyorum seni Purpplee sen hem oğluşuna hem de ailene bakıyorsun, takdire şayan bir emeğin var

Doğalgaz başlamadan altın atmak mantıklı cidden, hepimizin bereketli olsun birikimleri

Çok geçmiş olsun Asminim enfeksiyon eve girmeye görsün bir tur atacak illa popülasyon arttı diye midir bilmem bizde en az iki tur dönüyo

olumsuz izlenim bırakmaz merak etme, bomba gibi dönersin sahalara
sagol canim, vallahi ping pong topu gibi birbirimize bulastiriyoruz resmen. Kres bizi fena vurdu
vallahi umarim bende ilerlemez, agri kesici yuta yuta giderim artik ise, yapilcak baska birsey yok.
Sizde ikiz olunca iki tur dönüyor herhalde

Off biz de bir haftadir hastayiz ailecek evdeyiz bogazim feci yaniyor gece de feci öksürük.
Size de bize de hepimize acil sifalar
sizede cok gecmis olsun canim bizimde bigaz ve atesdi. Antibiotik kullandik. Kizda da bir iki gece ates vardi, bide burnu akiyor ama agrim var demedi hic. Umarim bizimki gibi degildi. Anlamadiysak kuzum baya bir agri cekmistir yoksa.
Off kimse hastalanmasa keske. Heleki minikler.

cok geçmiş olsun canım

sen yaparsın bence bu işi dur gazı da verem. Aslansın, yaparsın

sene sonuna kadar küçük cocuklar için aşi cıkacakmış biontec den. Bende cıkınca bir kaç ay bekleyip kızı aşı yaptırırım diye düşünüyorum. Artık krese gidiyor ve coronanın kalıcı oldugunu artık hepimiz biliyoruz bence. Bir şekil cocukları korumalıyız diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı canım

bende hatırlıyorum. Nickin degişdi ama di mi? Özrenginin de topiginde yazıyordun di mi? Ögretmendin ve küçük oglun var?

bende hatırlıyorum. Nickin degişdi ama di mi? Özrenginin de topiginde yazıyordun di mi? Ögretmendin ve küçük oglun var?
Evet evet altısapka idi eski nickim :)
Bilgiler de doğru:)
Diğer topik neyazikki artık pasif kaldı, özlüyorum merak ediyorum ama herkes yok oldu.
Nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…