Bizede vermediler vallahi kısmet artık burda olsaydı Türkiye'den çok iyiydi bizim için elin kiralarında rezil olduk bari gider girerdik toptan para versende nerden getirdin deyip soruşturma başlatırlar

öyle emlaklar kaldi mi ki Berlinde canim? Burda ev fiyatlari okadar yüksekki, alabilecegin kira hic bir sekilde krediyi ödüyemez
Burda,2 oda bir salon 120 bin Euro dan başlıyor kiralarida 1000 euro 1050 Euro pahalı kiralar baya ben bile bodrum kat geçiyor benimki 50 metre kareye 850 Euro ödüyorum bir arkadaşta demişti Almanya'da çok pahalı diye

sagol canim, vallahi ping pong topu gibi birbirimize bulastiriyoruz resmen. Kres bizi fena vurdu
vallahi umarim bende ilerlemez, agri kesici yuta yuta giderim artik ise, yapilcak baska birsey yok.
Sizde ikiz olunca iki tur dönüyor herhalde
4 yıl arayla ama sanki ikizler, aynı kasa farklı yıl üretim
sen yaparsın bence bu işi dur gazı da verem. Aslansın, yaparsın
Aldım gazı, en sevdiiim yaparım di mi Asminim

Hoşgeldin tekrardan ☺
bende hatırlıyorum. Nickin degişdi ama di mi? Özrenginin de topiginde yazıyordun di mi? Ögretmendin ve küçük oglun var?
Asmin seninki nasıl bir hafiza
Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum

Merhaba, kabul ederseniz ben de yazmak istiyorum buraya. 36 yasindayim, kimyagerim, bir sirkette arastirmaci olarak calisiyorum, yurtdisinda yasiyorum. Iki cocugum var, oglum 6, bu sene 1. sinifa basladi, kizim 27 aylik.
3 ay once 15 yillik krediyle ev aldik, hedef krediyi 10 yilin altinda bitirmek. Kredi disinda baska bir borcumuz yok cok sukur.

Merhaba hoşgeldiniz katildiniz bile
Rabbim uzun ömürler versin evlatlarına.
Ev için borca girmeden de almak çok zor ama ödenir diyerek çoğumuz borçlandık.
Zaman geçiyor ve ödenir tâbi.

Aylik birikim yapiyor musunuz kızlar
Purpplee Zeynep Gulru
Aylik birikim ayırdıktan sonra beni etiketletip yazarsaniz ilk sayfaya eklerim.
Ayrica 6 aylık ve yillik hedefler belirlemistik ilk sayfayi inceleyebilirsiniz.

Hosgeldiniz

Selam kizlar,

bugün ise geldigime güzel bir süprizle karsilandim patronum odami balonlarla süslemis, deneme sürecim bitdi diye
Cok sevindim gercekten
Kizim yine gece kusu oldu. 3 saat uykuyla günü gecirdim. Güya erken cikaciktim, yine tam cikarken önemli bir is cikti
Umarim bu gece uyur. Ekonomie gelirsek, ay sonu iyi giderse sifira sifir cikacagiz, kötü giderse eksiye gircez
Durumlar vahim yani 11ci ayin sonunda esim yine issizlik maasi alacak. Umarim bi 700€ ordan gelir bir süre.

Son düzenleme:
Aylık en kotu ihtimalle 1 gram alıyorum,duruma göre 2,3 gram anca..Ocak ayına kadar 30 gram hedef
Tabi bunu şu an halı hazırda 23 Gr varken söylüyorum

3 Saat uyku ile iyi dayanıyorsun
Yalniz sürpriz ne güzel olmuş

Hoşgeldiniz

Ev kredisini erken kapatmak benim de hayallerim arasında

Insanlik için küçük turta için büyük adım
Hesabima para gelince eksi bakiyeyi düşürttüm bin tl ye.
Oldukça harciyo insan eksi bile olsa.
Bir de eksi bakiyede bir defalık kullanmak için sürekli ekside kalmak zorunda kalıyor insan, çok sevindim turtişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…