Kısıtlı harcama diyelim sıfır olmasa da bu da bir adım.

Bir de eksi bakiyede bir defalık kullanmak için sürekli ekside kalmak zorunda kalıyor insan, çok sevindim turtişim
Son bir yılda eksi hesaplara da girmiş olduk benim limitim 500 TL ..onu da kapatmak istiyorum çünkü her ay 500 eksiye kesiliyor üzülüyorum
Ek ders bekliyordum bugün,yatmadı malesef..yarın yatar inşallah

İyi akşamlar kızlar.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Ben de bugün ne harcadım diye bir düşündüm.
Kursa gittim sabah, arkadaşlara tanıdık sütçü var mı sorayım derken hocam sizin sipariş ettiğiniz sütü getirecekler şimdi dedi biri. Dedim overlokçu ayağıma geldi Ben de bir 5 litre alırım varsa diye rica ettim. Adam getirdi sağolsun. Derse gidip süt sahibi oldum. Nasip işte. Mayaladim bakalım,görüntü güzeldi. Litresi 6 liradan 30 ona verdim. Markete 90 civarı bıraktım. Sızma zeytinyağı 2 litre 72 falandı migros da. 120 ben harcamış oldum. Kızım kitap almış karttan baktım 460 da o harcamış. Daha da alınacaklari vardır tabii.
Para su gibi gidiyor. Görünürde bir şey yok gibi. Ama sağlık ve eğitim gıda ile başabaş neredeyse. Giyim desen yüzüne bakmadığımız markalar bile uçmuş. Küçükle kendime mont aldım o da LCW yani,600 ona verdim bu hafta.Geçen kış kızlara bayağı stok yapmıştım. İyi ki uygun fiyattan almışım. Bu sene el yakıyor yeni sezonlar.

Ben evden de harcadigim için harcamasız gün yalan oluyor. 3 gün harcamasam 4. Gün hepsinin toplamını harcıyorum zaten.

Son bir yılda eksi hesaplara da girmiş olduk benim limitim 500 TL ..onu da kapatmak istiyorum çünkü her ay 500 eksiye kesiliyor üzülüyorum
Ek ders bekliyordum bugün,yatmadı malesef..yarın yatar inşallah
Ek ders öğretmenin can simidi. Yoksa ayın sonu zor gelir.
Eksiye mecbur giriliyor,elden istemektense bankadan çekmek daha kolay geliyor insana.
Her şeye rağmen aslolan azla bir şeyler başarabilmek. Çokla herkes yapar. Bana göre borcu olmayan zengin artık bu devirde.

Kızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
Allah'ım mesleğe başladığını de gösterirse diye bir tane daha adadım aynı vakitte. O günleri de buradan yazmak nasip olur hayırlısıyla inşallah.
Rabbim yavrularımıza hayırlı, helal kapılar açsın. Amin.

Aynen,ek ders olmadan coook zor.Ya evet pandemiden sonra şahsen ben ucu ucuna yetiriyorum her şey çok pahalı para uçup gidiyor markette orada burada..bugunlerimize hamd olsun şükür olsun

Amin

yaa çok güzel süpriz olmus canım daha güzellerini hakediyorsun

Amiiiin colombrecim, cümlesine inşallah  sağlıkla tamamına ersin, Allah iyilerle karşılaştırsın

Ben löseve de gönderiyorum canım, zaten adak şeklinde de gönderebiliyorsun. Ben bir de kızımın doğumgünü için kampanya açmıştım lösevden, çocuğuma hediye almak yerine şu kampanyaya destek olun diyorsun mesela, lösev kampanya bitiminde plaket gönderiyor ve bağışçıların isimlerini de yazıyorlar. Şu şu şu sevdikleriniz sizin vesilenizle bize destek oldular gibi bir mesajla.

Ben hep ilk gönlümden gecene adak parasini veriyorum canim. Allah simdiden kabul etsin canim.
Seni tanidigim kadaiyla cok güzel bir annesin. Kizinin basarili olacagindan hic süphem yok.

Ayrica buda gercekten hepinize gelsin canlar. Cok fedakar, güzel annelersiniz, güzel insanlarsiniz hepiniz. Iyiki varsiniz

Hoşgeldiniz

Ev kredisini erken kapatmak benim de hayallerim arasında
Tesekkurler, bu kredi esimin de benim de ilk borcumuz ve vadesi uzun, borcu hic sevmem, kim sever ki zaten ama bizim gibi maasli insanlar ancak borcla bir sey sahibi olabiliyor. Vadeyi daha kisa tutabilirdik ama ne olur ne olmaz dedik 2 cocuk da var, zorlanmadan odeyelim dedik, ama her ay ara odeme yapiyoruz boyle giderse rahat 10 yilin altinda kapatiriz insallah. Insallah siz de cabucak planladiginzdan da once kapatirsiniz, ne kadar var bitmesine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…