- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.001
Kısıtlı harcama diyelim sıfır olmasa daKoala da durum raporunu sunuyor!
Bugün harcamasız günüm olur diyordum ama öğle yemeğine dışarı çıkmak durumunda kaldım, o yüzden bugün suya düştü. Yine de çok kontrollüydüm, günahlara girmedim! Sadece 22₺ harcadım bugün, kendime puanım 5
Amin teşekkürlerGayet güzel bence bereketli olsun.
Ekim listesine ekleyeyim mi.
Son bir yılda eksi hesaplara da girmiş olduk benim limitim 500 TL ..onu da kapatmak istiyorum çünkü her ay 500 eksiye kesiliyor üzülüyorumBir de eksi bakiyede bir defalık kullanmak için sürekli ekside kalmak zorunda kalıyor insan, çok sevindim turtişim
Ben evden de harcadigim için harcamasız gün yalan oluyor.Koala da durum raporunu sunuyor!
Bugün harcamasız günüm olur diyordum ama öğle yemeğine dışarı çıkmak durumunda kaldım, o yüzden bugün suya düştü. Yine de çok kontrollüydüm, günahlara girmedim! Sadece 22₺ harcadım bugün, kendime puanım 5
Ek ders öğretmenin can simidi. Yoksa ayın sonu zor gelir.Son bir yılda eksi hesaplara da girmiş olduk benim limitim 500 TL ..onu da kapatmak istiyorum çünkü her ay 500 eksiye kesiliyor üzülüyorum
Ek ders bekliyordum bugün,yatmadı malesef..yarın yatar inşallah
Aynen,ek ders olmadan coook zor.Ya evet pandemiden sonra şahsen ben ucu ucuna yetiriyorum her şey çok pahalı para uçup gidiyor markette orada burada..bugunlerimize hamd olsun şükür olsunEk ders öğretmenin can simidi. Yoksa ayın sonu zor gelir.
Eksiye mecbur giriliyor,elden istemektense bankadan çekmek daha kolay geliyor insana.
Her şeye rağmen aslolan azla bir şeyler başarabilmek. Çokla herkes yapar. Bana göre borcu olmayan zengin artık bu devirde.
AminKızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
Allah'ım mesleğe başladığını de gösterirse diye bir tane daha adadım aynı vakitte. O günleri de buradan yazmak nasip olur hayırlısıyla inşallah.
Rabbim yavrularımıza hayırlı, helal kapılar açsın. Amin.
yaa çok güzel süpriz olmus canım daha güzellerini hakediyorsunSelam kizlar,
bugün ise geldigime güzel bir süprizle karsilandimpatronum odami balonlarla süslemis, deneme sürecim bitdi diye
Cok sevindim gercekten
Kizim yine gece kusu oldu. 3 saat uykuyla günü gecirdim. Güya erken cikaciktim, yine tam cikarken önemli bir is cikti
Umarim bu gece uyur. Ekonomie gelirsek, ay sonu iyi giderse sifira sifir cikacagiz, kötü giderse eksiye gircez
Durumlar vahim yani11ci ayin sonunda esim yine issizlik maasi alacak. Umarim bi 700€ ordan gelir bir süre.
hepimizyaa çok güzel süpriz olmus canım daha güzellerini hakediyorsun
ÇoookzelllFotorafini cekip evdekilerine gösterdim
cidden ilk kez bir isyerinde mutluyum ve severek gidiyorum her günÇoookzelllAsminim, hak edene hakkının teslim edilmesi kadar güzel bir şey yok bu dünyada bence sana da helal olsun ya
Amiiiin colombrecim, cümlesine inşallah  sağlıkla tamamına ersin, Allah iyilerle karşılaştırsınKızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
Allah'ım mesleğe başladığını de gösterirse diye bir tane daha adadım aynı vakitte. O günleri de buradan yazmak nasip olur hayırlısıyla inşallah.
Ben hep ilk gönlümden gecene adak parasini veriyorum canim. Allah simdiden kabul etsin canim.Kızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
ama ruh gibi geziyorum inan3 Saat uyku ile iyi dayanıyorsun
Yalniz sürpriz ne güzel olmuş
oeksuden cikma cidden zor sanaat. Süpersin canimInsanlik için küçük turta için büyük adım
Hesabima para gelince eksi bakiyeyi düşürttüm bin tl ye.
Oldukça harciyo insan eksi bile olsa.
Tesekkurler, bu kredi esimin de benim de ilk borcumuz ve vadesi uzun, borcu hic sevmem, kim sever ki zaten ama bizim gibi maasli insanlar ancak borcla bir sey sahibi olabiliyor. Vadeyi daha kisa tutabilirdik ama ne olur ne olmaz dedik 2 cocuk da var, zorlanmadan odeyelim dedik, ama her ay ara odeme yapiyoruz boyle giderse rahat 10 yilin altinda kapatiriz insallah. Insallah siz de cabucak planladiginzdan da once kapatirsiniz, ne kadar var bitmesine?Hoşgeldiniz
Ev kredisini erken kapatmak benim de hayallerim arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?