- 25 Nisan 2018
- 1.445
- 5.035
- 158
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.021
Bildigim bir yer yok ama yazinca aklima geldi, universite degil mi, tebrik ediyorum, benim annem babam da birbirinden habersiz ben universiteyi kazanim diye adak adamislar, ama bizim ihtiyac sahipleri vardi etrafimizda onlara verilmisti diye hatirliyorum.Kızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
Allah'ım mesleğe başladığını de gösterirse diye bir tane daha adadım aynı vakitte. O günleri de buradan yazmak nasip olur hayırlısıyla inşallah.
Rabbim yavrularımıza hayırlı, helal kapılar açsın. Amin.
Asmincim hayırlı olsun canımFotorafini cekip evdekilerine gösterdim
Sende iyiki varsınBen hep ilk gönlümden gecene adak parasini veriyorum canim. Allah simdiden kabul etsin canim.
Seni tanidigim kadaiyla cok güzel bir annesin. Kizinin basarili olacagindan hic süphem yok.
Ayrica buda gercekten hepinize gelsin canlar. Cok fedakar, güzel annelersiniz, güzel insanlarsiniz hepiniz. Iyiki varsiniz
Merhaba hoşgeldiniz hangi ülkede yaşıyorsunuzTesekkurler, bu kredi esimin de benim de ilk borcumuz ve vadesi uzun, borcu hic sevmem, kim sever ki zaten ama bizim gibi maasli insanlar ancak borcla bir sey sahibi olabiliyor. Vadeyi daha kisa tutabilirdik ama ne olur ne olmaz dedik 2 cocuk da var, zorlanmadan odeyelim dedik, ama her ay ara odeme yapiyoruz boyle giderse rahat 10 yilin altinda kapatiriz insallah. Insallah siz de cabucak planladiginzdan da once kapatirsiniz, ne kadar var bitmesine?
Allah kabul etsin inşallah canımKızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
Allah'ım mesleğe başladığını de gösterirse diye bir tane daha adadım aynı vakitte. O günleri de buradan yazmak nasip olur hayırlısıyla inşallah.
Güle güle kullanın aldiklarinizi ,fiyatlara yetişmek mümkün değil.İyi akşamlar kızlar.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Ben de bugün ne harcadım diye bir düşündüm.
Kursa gittim sabah, arkadaşlara tanıdık sütçü var mı sorayım derken hocam sizin sipariş ettiğiniz sütü getirecekler şimdi dedi biri. Dedim overlokçu ayağıma geldiBen de bir 5 litre alırım varsa diye rica ettim. Adam getirdi sağolsun. Derse gidip süt sahibi oldum. Nasip işte. Mayaladim bakalım,görüntü güzeldi. Litresi 6 liradan 30 ona verdim. Markete 90 civarı bıraktım. Sızma zeytinyağı 2 litre 72 falandı migros da. 120 ben harcamış oldum. Kızım kitap almış karttan baktım 460 da o harcamış. Daha da alınacaklari vardır tabii.
Para su gibi gidiyor. Görünürde bir şey yok gibi. Ama sağlık ve eğitim gıda ile başabaş neredeyse. Giyim desen yüzüne bakmadığımız markalar bile uçmuş. Küçükle kendime mont aldım o da LCW yani,600 ona verdim bu hafta.Geçen kış kızlara bayağı stok yapmıştım. İyi ki uygun fiyattan almışım. Bu sene el yakıyor yeni sezonlar.
Allah kabul etsin canım adağını.Kızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
Asmincim çok tebrik ederimhepimizcidden cok mutlu oldum
Kızına başarılar diliyorum, hayırlı düzgün insanlarla karşılaştirsin RabbimKızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
TurtisimInsanlik için küçük turta için büyük adım
Hesabima para gelince eksi bakiyeyi düşürttüm bin tl ye.
Oldukça harciyo insan eksi bile olsa.
Hoşgeldiniz topiğeTesekkurler, bu kredi esimin de benim de ilk borcumuz ve vadesi uzun, borcu hic sevmem, kim sever ki zaten ama bizim gibi maasli insanlar ancak borcla bir sey sahibi olabiliyor. Vadeyi daha kisa tutabilirdik ama ne olur ne olmaz dedik 2 cocuk da var, zorlanmadan odeyelim dedik, ama her ay ara odeme yapiyoruz boyle giderse rahat 10 yilin altinda kapatiriz insallah. Insallah siz de cabucak planladiginzdan da once kapatirsiniz, ne kadar var bitmesine?
Anam kim gelmişYine herkesler yokken geldim, anlattım ve gidiyorum
Kendinize çok iyi bakın kızlar
Bu arada T tatlu yine kayiplarda
Huysuzd sen de arayı açtın
tobosolu_dulcinea gözümden kaçmadı yokluğun
Yoklamayi da yaptığıma göre bana güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?