Bildigim bir yer yok ama yazinca aklima geldi, universite degil mi, tebrik ediyorum, benim annem babam da birbirinden habersiz ben universiteyi kazanim diye adak adamislar, ama bizim ihtiyac sahipleri vardi etrafimizda onlara verilmisti diye hatirliyorum.

karamelli_turta aylik birikim yapinca etiketlerim, cok tesekkurler bilgilendirme icin. Simdilik her ay ara odeme yapiyoruz, annemler yanimiza geldi, altinlarimi bozup dolara cevirip getirdiler, alacagimiz bir borc vardi, o bu derken 27000$ toplandi, hemen ara odeme yaptik, 11000 dusurduk katki payindan, vade de 1 sene kisaldi. O yuzden su an icin en karli yatirim bizim icin ara odeme yapmak ama bir kac bin koseye atmamiz gerek, acil durumlar icin.

Sende iyiki varsın

Merhaba hoşgeldiniz hangi ülkede yaşıyorsunuz

Allah kabul etsin inşallah canım
Kizininda senin gibi annesi varken merak etme daha iyi yerlere gelecek

Güle güle kullanın aldiklarinizi ,fiyatlara yetişmek mümkün değil.
Lcw da bir eşofman altı 120 tl idi üç gün önce baktım.

Allah kabul etsin canım adağını.
Rabbim mesleğini eline aldığını da göstersin.

Selam kızlar
Hepinizi çok özledim.
Bu aralar mutfağı yeniliyorum. Yemek takımını da değiştirdim. Haftasonu detaylı mutfak temizligi yapıp eskileri çıkardım evden.
Herşey aşırı pahalı, kalanlar biraz daha beklemeye devam etsin, sırayla
Dün son çeyreği kapattigimiz toplantıyı yaptık en başarılı departman benimki seçildi, çok mutluyum bunun için. Umarım bu sene sonunda terfi de alabilirim
Kasım bitene kadar her haftasonu eğitimim var.
Birikim işi eşimde ama pek iyi gitmiyor.
Yine tedavi masrafları oldu oradan kullandık
Zaten herşey aşırı aşırı pahalı, evde yesek bile mutfak masrafınin önüne gecemiyoruz.
Stok yapılması gereken şeyler var, geçen sene temizlik ve kişisel bakım malzemesi hiç almadım iyi olmuştu. Yine yapmalıyım doğalgaz faturası gelmeden.

Kızına başarılar diliyorum, hayırlı düzgün insanlarla karşılaştirsin Rabbim
Allah kabul etsin adagini.

Hoşgeldiniz topiğe
Burası ev alıp, krediyi etken bitirmek isteyenler topigi zaten

Günaydın arkadaşlar
Sabah kedileri beslemeye çıktım,dondum. Hava bildiğin Şubat. Öğlen de ısınıyor, tam hastalık havası işte.
Sabah boğaz ağrısı ile kalktım. Ihlamur içtim ama yumuşatmadı bile. Boğaz kültürü yaptırmak lazım.
Okullarda PCR başlıyormuş. Pilot illerde. Amaçları ne çok merak ediyorum. Neyse sabah sabah.

Anam kim gelmiş bir de yoklama almış. Al canım al,böyle sessiz gidip merak ettiriyorlar kendilerini.
Kahvem bir bitmedi yoğunlukların ya. Nerede eski sohbetler. Asmin le ikiniz gece kuşları ne güzel yazıyordunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…