- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.041
Sagolasin canim. Nasil oldunuz toparladiniz mi?ha ozaman durum degisir tabi. Hersey gönlünce olsun canim
HosgeldinizHerkese merhaba kızlararanıza yeni katılacağım
Henüz birikim yapmaya başlamadım ama sizin paylaşımlarınızı takip edersem belki benim için de motive edici olurinşallah ben de birikim yapabilirim
Amerika Massachusetts`deyim, cok uzak, bazen Avrupa olsamiydi diye dusunuyorum.Merhaba hoşgeldiniz hangi ülkede yaşıyorsunuz
Bizim de 6 yılımız kaldı, inşallah sağlıkla erken kapatabilirizTesekkurler, bu kredi esimin de benim de ilk borcumuz ve vadesi uzun, borcu hic sevmem, kim sever ki zaten ama bizim gibi maasli insanlar ancak borcla bir sey sahibi olabiliyor. Vadeyi daha kisa tutabilirdik ama ne olur ne olmaz dedik 2 cocuk da var, zorlanmadan odeyelim dedik, ama her ay ara odeme yapiyoruz boyle giderse rahat 10 yilin altinda kapatiriz insallah. Insallah siz de cabucak planladiginzdan da once kapatirsiniz, ne kadar var bitmesine?
Kahvemsim çok geçmiş olsunSelam kızlar
Hepinizi çok özledim.
Bu aralar mutfağı yeniliyorum. Yemek takımını da değiştirdim. Haftasonu detaylı mutfak temizligi yapıp eskileri çıkardım evden.
Herşey aşırı pahalı, kalanlar biraz daha beklemeye devam etsin, sırayla
Dün son çeyreği kapattigimiz toplantıyı yaptık en başarılı departman benimki seçildi, çok mutluyum bunun için. Umarım bu sene sonunda terfi de alabilirim
Kasım bitene kadar her haftasonu eğitimim var.
Birikim işi eşimde ama pek iyi gitmiyor.
Yine tedavi masrafları oldu oradan kullandık
Zaten herşey aşırı aşırı pahalı, evde yesek bile mutfak masrafınin önüne gecemiyoruz.
Stok yapılması gereken şeyler var, geçen sene temizlik ve kişisel bakım malzemesi hiç almadım iyi olmuştu. Yine yapmalıyım doğalgaz faturası gelmeden.
kahvemsimm çok özlüyorum daha sık yazdıgımız günleri eski enerjimize kavusuruz umarımYalnız kizlar iyi ki evleri almışız
Üç yılda bile neler degişti
Şu an hem fiyatlar hem faizler o kadar yüksek ve değişken seyrediyorki hayretle takip ediyorum.
İsteyen herkese nasip olur umarım.
Colombrem o günler coook eskide kalmışAnam kim gelmişbir de yoklama almış. Al canım al,böyle sessiz gidip merak ettiriyorlar kendilerini.
Kahvem bir bitmedi yoğunlukların ya. Nerede eski sohbetler. Asmin le ikiniz gece kuşları ne güzel yazıyordunuz.
Teşekkür ederim canımKahvemsim çok geçmiş olsun
Tebrik ederim seniii, dünyayı iyi kadınlar yönetsin yasenin elinden kurtulur muu
Güle güle kullanın cicileri, ben de stok işine gireceğim inşallah kendimi bir toparlayayım
Harcamasız gün, işte bugün
Ben de çok özlüyorum arada da olsa yazmaya çalışıyorum ama hep okuyorumkahvemsimm çok özlüyorum daha sık yazdıgımız günleri eski enerjimize kavusuruz umarım
evı gecen yıl 465e aldık bız suan aynı apartman arka cephe gırıs kat 500 kusur bı oda da eksık bızden. 700den asagı gtmez bızımki,ıhtıyac kredisi desen 24aya ınmıs aman tanrımm
Bitmis o borç bitmişBizim de 6 yılımız kaldı, inşallah sağlıkla erken kapatabiliriz
hosgeldin topiğimize canım benim oglum da temmuz dogumlu sanırım bebıslerin dogum gunleri yakınAmerika Massachusetts`deyim, cok uzak, bazen Avrupa olsamiydi diye dusunuyorum.
Bende özledimSelam kızlar
Hepinizi çok özledim.
Bu aralar mutfağı yeniliyorum. Yemek takımını da değiştirdim. Haftasonu detaylı mutfak temizligi yapıp eskileri çıkardım evden.
Dün son çeyreği kapattigimiz toplantıyı yaptık en başarılı departman benimki seçildi, çok mutluyum bunun için. Umarım bu sene sonunda terfi de alabilirim
Zaten herşey aşırı aşırı pahalı, evde yesek bile mutfak masrafınin önüne gecemiyoruz.
Stok yapılması gereken şeyler var, geçen sene temizlik ve kişisel bakım malzemesi hiç almadım iyi olmuştu. Yine yapmalıyım doğalgaz faturası gelmeden.
Merhaba hoşgeldinizHerkese merhaba kızlararanıza yeni katılacağım
Henüz birikim yapmaya başlamadım ama sizin paylaşımlarınızı takip edersem belki benim için de motive edici olurinşallah ben de birikim yapabilirim
Dimi kahvemsim iyiki aldik.Ben de çok özlüyorum arada da olsa yazmaya çalışıyorum ama hep okuyorum
Umarım eskisi kadar aktif olabileceğimiz günler olur
Şunu çok net anladım, eskiler de hep der ya 'alınmış bulunmuştur'
Sıradan apartman dairelerinin milyon ettiği günümüzde hep iyi ki aldık diyorum
Her geçen gün geriye baktığımızda aldığımız herşey yanımıza kar kalıyor.
canim eminimki zaten herkes senin gibi zeki ve sempatik biriyle calismak ister. Tebrik ederimSelam kızlar
Hepinizi çok özledim.
tesekür ederim canimAsmincim çok tebrik ederim
Emeğin değer gördüğü yerde çalışmak çok kıymetli
Çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?