Anam kim gelmiş bir de yoklama almış. Al canım al,böyle sessiz gidip merak ettiriyorlar kendilerini.
Kahvem bir bitmedi yoğunlukların ya. Nerede eski sohbetler. Asmin le ikiniz gece kuşları ne güzel yazıyordunuz.
Asmin artik tavuklar gibi erken bayiliyor

Amerika Massachusetts`deyim, cok uzak, bazen Avrupa olsamiydi diye dusunuyorum.
Avrupa'nın gurbeti çok zor kimsesizlik Zor yoksa yaşam şartları falan çok güzel bende fransadayim kader kısmet insanı bir şekilde çekip götürüyor işte

Ben de benimkileri yaptiracagim asi cikinca.

Bizede vermediler vallahi kısmet artık burda olsaydı Türkiye'den çok iyiydi bizim için elin kiralarında rezil olduk bari gider girerdik toptan para versende nerden getirdin deyip soruşturma başlatırlar
Baslatirlar mi burda da bu para nerden kaynagini göster diyorlar.

Hosgeldiniz, Amerikadan biri gelince sevindim ben de yari Amerikaliyim. Yeni evinizde güle güle oturun.

Günaydın arkadaşlar
Kursa gidip geleceğim,2 ders var sadece bugün. Üst katımizda oturan yaşlı teyze ve amca hoşgeldine gelmek istediler. Ben de geç kahvaltıya davet ettim. Masayı hazırlar giderim artık. Eşim de evde. O da çayı demler,detayları halleder. Çok güzel insanlar var mahallede. Samimiler. Evim yapılana kadar alisacagiz birbirimize sanki.

Adağımı Lösev e bağışladım. Can,kan olsun kuzulara. Rabbim hepsine şifa verip ailelerinin yüzünü güldürsün inşallah.
Bir tane de öğrenci
buldum burs verecek. Geri dönüş bekliyorum kendinden. İçimden o kadar çok şey geliyor ki,keşke gücüm yetse de yapabilsem.

Cok sevindim canım ne kadar mutlu olmuşsundur. İş yerini sevmek orada sevilmek çok güzel bir duygu
Allah kabul etsin ablacım.
Canim gule güle kullan aldiklarini.
Gecmis olsun enişteye de.
Burdayım bebisim. Gündüz işle aksam cocuklarla yoğunum zor atıyorum kendimi yataga
Gün sırası bendeydi bu ay
Kaç aydır birikim de olmadi zaten 10 gr aldim hemen.
Bereketli olsun kuzum
yok canim annem haric hepimiz hastayiz hala. Bugün gitdim pcr trsti oldum. Ne olur ne olmaz diye. Mesaji bekliyorum.
Gecmis olsun canimcim.
Allah kabul etsin tekrardan.

Gunaydin canımlar
Havalar buz. Neyseki kaloriferler yandı evde. Kat kat giyinmekten çok sıkıldımdı
Okul açılalı beri annemi göremiyorum cok özledim onun üzüntüsü var içimde.
Geçende kardeşimle buluştuk disarda eşi hamile ona da gidemiyoruz.
Atamaları yapmıyorlar o taraftan kederliyiz
Bu ara hayat eve gel yemek ye yattan ibaret

Ne güzel yapmissin, yerini bulsun insallah

Avrupa'nın gurbeti çok zor kimsesizlik Zor yoksa yaşam şartları falan çok güzel bende fransadayim kader kısmet insanı bir şekilde çekip götürüyor işte
Gurbetlik gercekten her yerde cok zor, annemle babam yanimizdalar simdi Mart basi donecekler, onlardan once kayinvalidem vardi 6 ay, tabi bizim icin degil torunlar icin geliyorlar, ama kardesimi yegenlerimi cok ozledim.

Merhaba kizlar, bizim Istanbul`da kucuk bir evimiz var kirada, kendimiz icin almistik doneriz diye ama vazgecince kiraya verdik. Kiz kardesim kiradir vergidir halleder islerimizi, annemle babam gecen ay yanimiza geldiler, saglik sigortasi test gibi masraflari biriken kiradan odettirdim kardesime ama bir suru baska sey de getirdiler annemler, para da kabul etmezler, o yuzden kardesime annem icin 2 ceyrek almasini soyledim.

Ev kredisinin 3. taksitini odeyecegiz bu ay, hesap yapip ara odeme miktarini da belirlememiz gerek.

Havalar sogudu, dun aksam biraz isitmayi calistirdik. Dogalgaz 25$ gelmis. Elektrik daha gelmedi. Suyu 3 ayda bir ust katla birlikte oduyoruz, daha hic gelmedi, bize kotu bir supriz yapmasa bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…