- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.061
Asmin artik tavuklar gibi erken bayiliyorAnam kim gelmişbir de yoklama almış. Al canım al,böyle sessiz gidip merak ettiriyorlar kendilerini.
Kahvem bir bitmedi yoğunlukların ya. Nerede eski sohbetler. Asmin le ikiniz gece kuşları ne güzel yazıyordunuz.
yok canim annem haric hepimiz hastayiz hala. Bugün gitdim pcr trsti oldum. Ne olur ne olmaz diye. Mesaji bekliyorum.Sagolasin canim. Nasil oldunuz toparladiniz mi?
2020 bitişi benim için kötüydü ama 2021 şu ana kadar maddi-manevî daha şans getirdi diyebilirim.
Birçok hedefim gerçek oldu
bereketli olsun canimGün sırası bendeydi bu ay
Kaç aydır birikim de olmadi zaten 10 gr aldim hemen.
Merhaba canım nasılsın
Avrupa'nın gurbeti çok zorAmerika Massachusetts`deyim, cok uzak, bazen Avrupa olsamiydi diye dusunuyorum.
Ben de benimkileri yaptiracagim asi cikinca.sene sonuna kadar küçük cocuklar için aşi cıkacakmış biontec den. Bende cıkınca bir kaç ay bekleyip kızı aşı yaptırırım diye düşünüyorum. Artık krese gidiyor ve coronanın kalıcı oldugunu artık hepimiz biliyoruz bence. Bir şekil cocukları korumalıyız diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı canım
Baslatirlar miBizede vermediler vallahi kısmet artık burda olsaydı Türkiye'den çok iyiydi bizim için elin kiralarında rezil olduk bari gider girerdik toptan para versende nerden getirdin deyip soruşturma başlatırlar
Hosgeldiniz, Amerikadan biri gelince sevindimMerhaba, kabul ederseniz ben de yazmak istiyorum buraya. 36 yasindayim, kimyagerim, bir sirkette arastirmaci olarak calisiyorum, yurtdisinda yasiyorum. Iki cocugum var, oglum 6, bu sene 1. sinifa basladi, kizim 27 aylik.
3 ay once 15 yillik krediyle ev aldik, hedef krediyi 10 yilin altinda bitirmek. Kredi disinda baska bir borcumuz yok cok sukur.
Cok sevindim canım ne kadar mutlu olmuşsundur. İş yerini sevmek orada sevilmek çok güzel bir duyguSelam kizlar,
bugün ise geldigime güzel bir süprizle karsilandimpatronum odami balonlarla süslemis, deneme sürecim bitdi diye
Cok sevindim gercekten
Kizim yine gece kusu oldu. 3 saat uykuyla günü gecirdim. Güya erken cikaciktim, yine tam cikarken önemli bir is cikti
Umarim bu gece uyur. Ekonomie gelirsek, ay sonu iyi giderse sifira sifir cikacagiz, kötü giderse eksiye gircez
Durumlar vahim yani11ci ayin sonunda esim yine issizlik maasi alacak. Umarim bi 700€ ordan gelir bir süre.
Allah kabul etsin ablacım.Kızım hayırlısıyla okula başlasın diye adak adamıştım. Bugün başladı nihayet. Lösev var gönlümde. Burayı okuyan arkadaşlardan gönderen varsa fikir verebilir. Çevremiz yeni olduğu için ihtiyaç sahiplerini tanımıyorum. Adagin şartlarından biri de o insanlari bulmak çünkü.
Allah'ım mesleğe başladığını de gösterirse diye bir tane daha adadım aynı vakitte. O günleri de buradan yazmak nasip olur hayırlısıyla inşallah.
Rabbim yavrularımıza hayırlı, helal kapılar açsın. Amin.
Canim gule güle kullan aldiklarini.Selam kızlar
Hepinizi çok özledim.
Bu aralar mutfağı yeniliyorum. Yemek takımını da değiştirdim. Haftasonu detaylı mutfak temizligi yapıp eskileri çıkardım evden.
Herşey aşırı pahalı, kalanlar biraz daha beklemeye devam etsin, sırayla
Dün son çeyreği kapattigimiz toplantıyı yaptık en başarılı departman benimki seçildi, çok mutluyum bunun için. Umarım bu sene sonunda terfi de alabilirim
Kasım bitene kadar her haftasonu eğitimim var.
Birikim işi eşimde ama pek iyi gitmiyor.
Yine tedavi masrafları oldu oradan kullandık
Zaten herşey aşırı aşırı pahalı, evde yesek bile mutfak masrafınin önüne gecemiyoruz.
Stok yapılması gereken şeyler var, geçen sene temizlik ve kişisel bakım malzemesi hiç almadım iyi olmuştu. Yine yapmalıyım doğalgaz faturası gelmeden.
Burdayım bebisim. Gündüz işle aksam cocuklarla yoğunum zor atıyorum kendimi yatagaCennetmeyvesii nerelerdesin
Bereketli olsun kuzumGün sırası bendeydi bu ay
Kaç aydır birikim de olmadi zaten 10 gr aldim hemen.
Gecmis olsun canimcim.yok canim annem haric hepimiz hastayiz hala. Bugün gitdim pcr trsti oldum. Ne olur ne olmaz diye. Mesaji bekliyorum.
Allah kabul etsin tekrardan.Adağımı Lösev e bağışladım. Can,kan olsun kuzulara. Rabbim hepsine şifa verip ailelerinin yüzünü güldürsün inşallah.
Bir tane de öğrenci
buldum burs verecek. Geri dönüş bekliyorum kendinden. İçimden o kadar çok şey geliyor ki,keşke gücüm yetse de yapabilsem.
Ne güzel yapmissin, yerini bulsun insallahAdağımı Lösev e bağışladım. Can,kan olsun kuzulara. Rabbim hepsine şifa verip ailelerinin yüzünü güldürsün inşallah.
Bir tane de öğrenci
buldum burs verecek. Geri dönüş bekliyorum kendinden. İçimden o kadar çok şey geliyor ki,keşke gücüm yetse de yapabilsem.
Yillar goz acip kapayincaya kadar geciyor, bir bakmissin bitmis bileBizim de 6 yılımız kaldı, inşallah sağlıkla erken kapatabiliriz
Evet yakinlar, benim kizinki haziran ama oglan temmuz.hosgeldin topiğimize canım benim oglum da temmuz dogumlu sanırım bebıslerin dogum gunleri yakın
Gurbetlik gercekten her yerde cok zor, annemle babam yanimizdalar simdi Mart basi donecekler, onlardan once kayinvalidem vardi 6 ay, tabi bizim icin degil torunlar icin geliyorlar, ama kardesimi yegenlerimi cok ozledim.Avrupa'nın gurbeti çok zorkimsesizlik Zor yoksa yaşam şartları falan çok güzel bende fransadayim kader kısmet insanı bir şekilde çekip götürüyor işte
Tesekkurler, 11 sene once geldik doktora icin daha da donemedik :) Siz de yutdisindasiniz degil mi, neresi?Hosgeldiniz, Amerikadan biri gelince sevindimben de yari Amerikaliyim. Yeni evinizde güle güle oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?