- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.081
Ne güzel düşünmüşsün colombrem ☺Günaydın arkadaşlar
Kursa gidip geleceğim,2 ders var sadece bugün. Üst katımizda oturan yaşlı teyze ve amca hoşgeldine gelmek istediler. Ben de geç kahvaltıya davet ettim. Masayı hazırlar giderim artık. Eşim de evde. O da çayı demler,detayları halleder. Çok güzel insanlar var mahallede. Samimiler. Evim yapılana kadar alisacagiz birbirimize sanki.
Kardeşler iyiki varlar.Merhaba kizlar, bizim Istanbul`da kucuk bir evimiz var kirada, kendimiz icin almistik doneriz diye ama vazgecince kiraya verdik. Kiz kardesim kiradir vergidir halleder islerimizi, annemle babam gecen ay yanimiza geldiler, saglik sigortasi test gibi masraflari biriken kiradan odettirdim kardesime ama bir suru baska sey de getirdiler annemler, para da kabul etmezler, o yuzden kardesime annem icin 2 ceyrek almasini soyledim.
Ev kredisinin 3. taksitini odeyecegiz bu ay, hesap yapip ara odeme miktarini da belirlememiz gerek.
Havalar sogudu, dun aksam biraz isitmayi calistirdik. Dogalgaz 25$ gelmis. Elektrik daha gelmedi. Suyu 3 ayda bir ust katla birlikte oduyoruz, daha hic gelmedi, bize kotu bir supriz yapmasa bari.
Hoşgeldin sahanda yumurtaYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bende her yazdığımda yeni gelmiş gibi hissediyorum sık yazamadığım için
A Asmin75 çok sevindim adına ne güzel bir süpriz olmuş umarım testler negatif çıkar
Bende dün test verdim sanırım kızdan grip bulaştı ama bel ağrısı aynı koronadaki gibi yoğun olunca tereddüt ettm negatf çıktı şükür ama vücuduma etki bırakmş belli çok halsiz ve yorgn düştüm izinliyim bugün kendime gelmeye çalışıyorum
Kenara 15 ine kadar bıraktığım para azalıyor günlük ihtiyaçlar bile cep yakar durumda ama erteliyorm maaşta kışlık kıyafet almam gerek hepimiz için en ucuz markalar bile aşırı pahalı neyi nerden nasıl alacağız bilmiyorm
Biz çift maaş bu durumdayken asgari ücretli ne yapıyor diye düşünmekten kendmi alamıyorm
Allah kabul etsin canimAdağımı Lösev e bağışladım. Can,kan olsun kuzulara. Rabbim hepsine şifa verip ailelerinin yüzünü güldürsün inşallah.
Bir tane de öğrenci
buldum burs verecek. Geri dönüş bekliyorum kendinden. İçimden o kadar çok şey geliyor ki,keşke gücüm yetse de yapabilsem.
masallah canimgünaydın güzellikler günümüz güzel geçsin
dün üşenmedim hesapladım temmuz 2020de aldık evi bu zamana kadar tam 99993bin ev kredisi ödemişiz 100 deyip gecebilirim ama olmaz 1 lirası bile kıymetli benim için
cok gecmis olsun canimYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bende her yazdığımda yeni gelmiş gibi hissediyorum sık yazamadığım için
A Asmin75 çok sevindim adına ne güzel bir süpriz olmuş umarım testler negatif çıkar
Bende dün test verdim sanırım kızdan grip bulaştı ama bel ağrısı aynı koronadaki gibi yoğun olunca tereddüt ettm negatf çıktı şükür ama vücuduma etki bırakmş belli çok halsiz ve yorgn düştüm izinliyim bugün kendime gelmeye çalışıyorum
Kenara 15 ine kadar bıraktığım para azalıyor günlük ihtiyaçlar bile cep yakar durumda ama erteliyorm maaşta kışlık kıyafet almam gerek hepimiz için en ucuz markalar bile aşırı pahalı neyi nerden nasıl alacağız bilmiyorm
Biz çift maaş bu durumdayken asgari ücretli ne yapıyor diye düşünmekten kendmi alamıyorm
gecmiş olsun asmincim annelere hasta olmak bile yasak belim tutuldu benım de hala tam gaz pesınde kosturuyorumSelam altin kizlar,
gece test sonucu gelince sabah patronumu aradim. Sesim berbatdi zaten, ama kendimi iyi hisediyordum sabah. Dedim testim negativ odamdan cikmazsam ise gele bilirmiyim? Oda eminsen calisa bilecegine gel dedi. Gitdim jendimi odama kilitleyip calisdimvallahi odadan cikmayip sohbet etmeyince gayet hizli gidiyor isler
Yanliz ses nes kalmadi bende. Doktorageldim bekliyorum.
kendi bilgisayarimi ise götürdüm bugün us arkadasimin yardimiyla sistemleri yükledik, iki gün evden calisa bilecegim.
Patronla zaten iki gün evden calisamaya anlasmisdik
Yani haftada iki gün yolum yok ise
Zaman ne kadar da çabuk akmış uykucummgünaydın güzellikler günümüz güzel geçsin
dün üşenmedim hesapladım temmuz 2020de aldık evi bu zamana kadar tam 99993bin ev kredisi ödemişiz 100 deyip gecebilirim ama olmaz 1 lirası bile kıymetli benim için
benimki babasi uyuyunca adamin üstünü ötüp öpüyor, ben uyuyunca tekmeliyor beni gözlerini ac diye tekmeliyor sipagecmiş olsun asmincim annelere hasta olmak bile yasak belim tutuldu benım de hala tam gaz pesınde kosturuyorum
Sonucun negatif çıkmasına sevindim asminSelam altin kizlar,
gece test sonucu gelince sabah patronumu aradim. Sesim berbatdi zaten, ama kendimi iyi hisediyordum sabah. Dedim testim negativ odamdan cikmazsam ise gele bilirmiyim? Oda eminsen calisa bilecegine gel dedi. Gitdim jendimi odama kilitleyip calisdimvallahi odadan cikmayip sohbet etmeyince gayet hizli gidiyor isler
Yanliz ses nes kalmadi bende. Doktorageldim bekliyorum.
kendi bilgisayarimi ise götürdüm bugün us arkadasimin yardimiyla sistemleri yükledik, iki gün evden calisa bilecegim.
Patronla zaten iki gün evden calisamaya anlasmisdik
Yani haftada iki gün yolum yok ise
Berlindeyim ben. Iyi yapmissiniz.Tesekkurler, 11 sene once geldik doktora icin daha da donemedik :) Siz de yutdisindasiniz degil mi, neresi?
sagol canim benimSonucun negatif çıkmasına sevindim asmin
Kiz noldu sanasagol canim benim
O konuda çok sıkılar canım eşimin banka kartına yigeninin parası girdi o inşaatta çalışıyor bizimki restaurantda hemen banka hesabına el koydular sen restauranta baglisin bu inşaat nerden geldi diyeBaslatirlar miburda da bu para nerden kaynagini göster diyorlar.
Hayda onlara ne yahuO konuda çok sıkılar canım eşimin banka kartına yigeninin parası girdi o inşaatta çalışıyor bizimki restaurantda hemen banka hesabına el koydular sen restauranta baglisin bu inşaat nerden geldi diye
iki hafta önce bogazim sisti, 1 hafta antibiotik kullandim. Tam düzeldim esim hastalandi. O düzeldi, benim bogaz yine sis. Bugünde sesim gitdi resmen. 1 haftalik penicilin yazda bugün. Kizda 3 haftadir nezle. Bizdeki durumlar bu yani cano. Emin olmak icinde pcr testi ysptim dün. Sükür negativ diKiz noldu sanacok gecmis olsun.
Hayda onlara ne yahu
Asmincim çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyilesirsin inşallahiki hafta önce bogazim sisti, 1 hafta antibiotik kullandim. Tam düzeldim esim hastalandi. O düzeldi, benim bogaz yine sis. Bugünde sesim gitdi resmen. 1 haftalik penicilin yazda bugün. Kizda 3 haftadir nezle. Bizdeki durumlar bu yani cano. Emin olmak icinde pcr testi ysptim dün. Sükür negativ di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?