Ne güzel düşünmüşsün colombrem ☺
Hem tanışır hem kaynaşırsınız.
Öğrenci bursu fikrin de çok güzel.
Önemli olan iyi niyetin rabbim karşılığını verir mutlaka.

Kardeşler iyiki varlar.
Ailenin sık gelmesi çok iyi.
Gurbet zordur
Ev kredisine ara ödeme benim en sevdiğim
Aldığımız ilk yil sık sık yaptik küçük miktarlarla bizde.
Küçük miktarlar epey borc ve faizi sildi.
10 yil ödeme çok uzun gelmişti bana düşününce ama her ihtimali düşünerek o şekilde anlaştık.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Bende her yazdığımda yeni gelmiş gibi hissediyorum sık yazamadığım için
A Asmin75 çok sevindim adına ne güzel bir süpriz olmuş umarım testler negatif çıkar
Bende dün test verdim sanırım kızdan grip bulaştı ama bel ağrısı aynı koronadaki gibi yoğun olunca tereddüt ettm negatf çıktı şükür ama vücuduma etki bırakmş belli çok halsiz ve yorgn düştüm izinliyim bugün kendime gelmeye çalışıyorum
Kenara 15 ine kadar bıraktığım para azalıyor günlük ihtiyaçlar bile cep yakar durumda ama erteliyorm maaşta kışlık kıyafet almam gerek hepimiz için en ucuz markalar bile aşırı pahalı neyi nerden nasıl alacağız bilmiyorm
Biz çift maaş bu durumdayken asgari ücretli ne yapıyor diye düşünmekten kendmi alamıyorm

Hoşgeldin sahanda yumurta
Nickin hep aciktiriyor beni
Sonucun negatif çıkmasına sevindim insancık tedirgin oluyor test yaptırınca bir oh cekmissindir.
Para neye dayaniyor ki neredeyse adım atsan para hani.

Allah kabul etsin canim

masallah canim kiz yinede 100bin kulaga cok hos geliyor. Sen 100bin de bence

cok gecmis olsun canim burda evde uyguluya bilecegimiz tester cok ucuza satiliyor. Onlardan zaten iki tane yapmisdim ama yinede emin olmak icin dedim pcr testi yaptirayim, olaki hastayim kimseye bulastirmiyayim diye. Gece sonucu yolladilar negativ cikti sükür.
Sen bol bol vitamin takviyesi yap canim. Arkadasim öyle toparlamisdi.

Selam altin kizlar,

gece test sonucu gelince sabah patronumu aradim. Sesim berbatdi zaten, ama kendimi iyi hisediyordum sabah. Dedim testim negativ odamdan cikmazsam ise gele bilirmiyim? Oda eminsen calisa bilecegine gel dedi. Gitdim jendimi odama kilitleyip calisdim vallahi odadan cikmayip sohbet etmeyince gayet hizli gidiyor isler
Yanliz ses nes kalmadi bende. Doktorageldim bekliyorum.
kendi bilgisayarimi ise götürdüm bugün us arkadasimin yardimiyla sistemleri yükledik, iki gün evden calisa bilecegim.
Patronla zaten iki gün evden calisamaya anlasmisdik
Yani haftada iki gün yolum yok ise

gecmiş olsun asmincim annelere hasta olmak bile yasak belim tutuldu benım de hala tam gaz pesınde kosturuyorum

Zaman ne kadar da çabuk akmış uykucumm
Tabiki çok çok kiymetli, bitti dediğin günleri de göreceğiz inş

Sonucun negatif çıkmasına sevindim asmin

Baslatirlar mi burda da bu para nerden kaynagini göster diyorlar.
O konuda çok sıkılar canım eşimin banka kartına yigeninin parası girdi o inşaatta çalışıyor bizimki restaurantda hemen banka hesabına el koydular sen restauranta baglisin bu inşaat nerden geldi diye

Kiz noldu sana cok gecmis olsun.
iki hafta önce bogazim sisti, 1 hafta antibiotik kullandim. Tam düzeldim esim hastalandi. O düzeldi, benim bogaz yine sis. Bugünde sesim gitdi resmen. 1 haftalik penicilin yazda bugün. Kizda 3 haftadir nezle. Bizdeki durumlar bu yani cano. Emin olmak icinde pcr testi ysptim dün. Sükür negativ di

Asmincim çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyilesirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…