- 4 Şubat 2021
- 502
- 807
- 23
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.121
İndirimleri nerden takip ediyorsunuz?Selam kızlar ben birikim yapamıyorum şuan ama biraz stok yaptım
4 paket çay
5kg şeker
Pirinç mercimek
Yumuşatıcı
Tuvalet kağıdı
Ayçiçek yağ
Bul.makinası deterjanı
indirim gördükçe bari stok yapayım diyorum
cok gecmis olsun canimSelam kızlar,
Bu hafta yalnızca iki gün, harcamasız gün yapabildim. Genel olarak dikkat ettim.
Kızımın dişleri için sedasyonla yapalım dedi doktoru, hiçbir şekilde yaptırmadı çünkü. Bugün işlem yapıldı, 2.400₺ tuttu toplamda. Son 1.5 yılda, birikim yapmanın ne kadar önemli olduğunu bir daha anladım kendi adıma, sağlık söz konusu olunca. Hep iyi günlerde kullanalım inşallah birikimlerimizi.
bereketli olsun canim
Alışveriş yaptığım marketlerin uygulamaları yüklü onları takip ediyorum ve insta. da indirim sayfaları var daha çok bu sayfalardan görüyorumİndirimleri nerden takip ediyorsunuz?
Ay hadi insallah dilediginiz gibi bulursunuz en yakin zamandaGünaydın arkadaşlar
Dün arazi bakalım dedik bir yağmur yagdi ki maşallah. Bugün açarsa çıkarız bir kaç saatliğine. Yeni yıl gelmeden alıp,başlasa inşaat ne güzel olur.Maaliyet her geçen gün artıyor dolara bağlı olarak maalesef.
Umarim gönlünüze göre bulursunuz cnm.Günaydın arkadaşlar
Dün arazi bakalım dedik bir yağmur yagdi ki maşallah. Bugün açarsa çıkarız bir kaç saatliğine. Yeni yıl gelmeden alıp,başlasa inşaat ne güzel olur.Maaliyet her geçen gün artıyor dolara bağlı olarak maalesef.
Yurtdışında öyle galiba.Aslinda sik gelmiyorlar, kiz dogunca donusumlu olarak bir annemler bir kayinvalidem geldi, kayinpederim vefat etti, hic tanismadim. Artik bu son, daha gelmezler, ama emrivaki yapicam arada 6 ay olmasa da bir-iki ayligina gelsinler, vizeleri var.
Bizimki 15 yillik, bana da cok uzun geliyor ama biliyorum ki boyle giderse cok daha once bitirecegiz. Bir de burada 30 yillik cekiyorlar genelde, o zaman kira gibi odeniyor, ama hayatta 30 yil yapamam, cok uzun.
Nasibinde varsa oluyor ben buna inanıyorum.Merhaba, bizde pazartesi tatil, oglanin da arkadasinin dogum gunu varmis o gun, onu goturecegim partiye, bahcede yapacaklarmis.
Ben bu ev isinin kismet isi olduguna cok inaniyorum, bizim alma gibi bir planimiz yoktu, burada open house oluyor evi gosteriyorlar, esime dedim gel en azindan cevreyi ogrenmis oluruz dedim ama ilk gordugumuz evi almis bulunduk. Tabi once pahali geldi, saticinin emlakcisi bize ulasti, ilgileniyor musunuz hala, siz bir teklif verin dedi. Biz de 40 bin daha dusuk bir teklif verdik, bir de bizim emlakcimiz yok oradan da saticinin cebinde 15 bin gibi bir tutar kalacak, boyle olunca kabul ettiler teklifi. Burada saticinin da alicinin da emlakci ucretini satici oduyor. Bu sene faizler cok dustu, ev piyasasi cok hareketli, bir eve bir suru teklif geliyor, satis fiyatinin da uzerinde, hatta biz dusurduk fiyati deyince arkadaslar sasirdi, biz de acaba yanlis mi yaptik bu evde bir sorun var da ondan mi kabul ettiler teklifimizi dedik, neyse simdilik bir sorun gormedik. Satan emlakci siz cok iyi fiyata aldiniz, sizinki gibi bir evi daha fazlaya sattik yeni demis esime. Insallah oyledir, Turkiye`deki evden zarardayiz, altin ve dolar bozdurup almistik, bari buradan kurtaralim :)
Geçmiş olsun minigine cnmSelam kızlar,
Bu hafta yalnızca iki gün, harcamasız gün yapabildim. Genel olarak dikkat ettim.
Kızımın dişleri için sedasyonla yapalım dedi doktoru, hiçbir şekilde yaptırmadı çünkü. Bugün işlem yapıldı, 2.400₺ tuttu toplamda. Son 1.5 yılda, birikim yapmanın ne kadar önemli olduğunu bir daha anladım kendi adıma, sağlık söz konusu olunca. Hep iyi günlerde kullanalım inşallah birikimlerimizi.
Merhaba altın çok pahalı,yine de alabiliyorsunuz2021 Hedeflerimiz
1. @mutlu1988 =12 çeyrek altın
2. A Asmin75 =250 €
3. @Gurbetfr =50 gram altın
4.karamelli_turta =50 gram altın
5.Cennetmeyvesii =50 gram altın
6.minikkoala =12 gram altın +500 €
7.mavimli = 250 gram altın
8. @kahvemsi mutluluk =12 gram altin
9. @okyonus =50 gram altın +1.000$
10. @asivemai =6 çeyrek altın
11. @kronikuykucu =12 gram altın
12. @Nurov =30 gram altın
13. @planli =40 gram altın
14. @klbk33 =25 gram altın
15. @tatlu =70 gram altın
16. @tobosolu_dulcinea =6 çeyrek altın +250 $
17. @CKbeautyandsheer =50 gram altın+1500 euro
18. @Brctks =16 çeyrek altın
19. @Penguen =50 gram altın
20. @feruzecerci =42 gram altın
21. @nora2010 =30 gram altın+10 bin tl
22. @Mastershef =30 gram altın
Ekim ayi birikim listemiz
1.karamelli_turta =10 gram altın
2.mavimli =20 gram altın
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
2021 yili ikinci 6 aylik hedeflerimiz;
1. @tatlu =40 gram altın
2.karamelli_turta =25 gram altın
3. @okyonus =20 gram altın+500 $
4. @kahvemsi mutluluk =6 gram altin
5. @tobosolu_dulcinea =2 çeyrek altın +100$
6. @asivemai =8 gram altın
7. @Brctks =8 çeyrek altın
8. @Mavi askkk =12 gram altın+6 bin tl
9. @MelodiminEsi =12 gram altın
10. @Amy lee =60 gram altın
Merhaba,Merhaba altın çok pahalı,yine de alabiliyorsunuz
Anladım çok teşekkür ederimAlışveriş yaptığım marketlerin uygulamaları yüklü onları takip ediyorum ve insta. da indirim sayfaları var daha çok bu sayfalardan görüyorum
fayda etdi mi bari göz damlasi cano?Selam kızçeler
Gece koalası geldihaftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum asla. Bu hafta temizlik filan da yapamadım.
A Asmin75karamelli_turta teşekkür ederim canlar
Küçüğün doğumgünü şerefine dedesi 500₺ verdi, yarın euro alacağım ona inşallah.
Yazmayı unutmuşum, kozmetik ve kıyafet orucum devam. En çok ona dikkat ediyorum sanırım, rimel almam lazımdı bi postta gördüm ve kurumak üzere olan rimelime göz damlası damlattım. Artık tutumlu değil de cimriyim ben galiba ya
etti etti, bu cimriyi biraz daha götürürfayda etdi mi bari göz damlasi cano?
cimrideyli, hirsli ve hedeflisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?