İndirimleri nerden takip ediyorsunuz?

cok gecmis olsun canim

Ay hadi insallah dilediginiz gibi bulursunuz en yakin zamanda

Umarim gönlünüze göre bulursunuz cnm.

Yurtdışında öyle galiba.
Biz biraz sabirsiziz erken bitirmek istiyoruz tâbi dimi :)Hayırlısı olsun ödenir yavaştan.
Nasibinde varsa oluyor ben buna inanıyorum.
Bizde ev arayislarindayken artik dedik tamam bulamadik gidelim tam o anda ev karşımızda bize bakiyor bu son dedik eşimle bakalim gidelim.
Içimize sindi oldu.
Geçmiş olsun minigine cnm
Birikim yapmak gerçekten çok önemli.

Merhaba altın çok pahalı,yine de alabiliyorsunuz

Selam kızçeler

Gece koalası geldi haftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum asla. Bu hafta temizlik filan da yapamadım.

A Asmin75 karamelli_turta teşekkür ederim canlar

Küçüğün doğumgünü şerefine dedesi 500₺ verdi, yarın euro alacağım ona inşallah.

Yazmayı unutmuşum, kozmetik ve kıyafet orucum devam. En çok ona dikkat ediyorum sanırım, rimel almam lazımdı bi postta gördüm ve kurumak üzere olan rimelime göz damlası damlattım. Artık tutumlu değil de cimriyim ben galiba ya

fayda etdi mi bari göz damlasi cano?
cimrideyli, hirsli ve hedeflisin

Selam canlar,

arkadaslarla mangala gitdik bugün 3 aile. Cik güzel gecdi. Sipam cok eylendi, eve gelince küvet sokdum ve normalinde bana mutlaka uyumadan önce kitap okuturan kizim direk yorganin altina grip uyumak istedi
Arabanin faydalarini bugün yine gördüm. Mangala giderken bagaca 1000 tane eysa doldurdum kiz icin. Oyuncak, ince ceket, kslin ceket, kazak, penye eskiden bir cantaya gireni ala biliyordum sadece.
sadece. Yarin ilk kez evden calisacagim umarim sistemle sorun yasamam.
Mutfagimi aldigimda cok gec geldigi icin sikayet ede ede 200€ luk çek vermisdiler bana, ama onu nakit olarak degil sadece onlarin ürünlerine kullana biliyorum. Mobilya dükkani.
Demin esimle konusuyordukda kurutma makinesi sart diye, aklima geldi o 200€. Internetden baktim o mobilyacida kurutma makineleride satiliyormus fiyatlar 540€ civari, 20% de indirim varmis, 200€ degerindede çek var bende. Cebimizden 260€ civari cikacak böylece Almaya karar verdik.
Kizada halen raf ve dolap almaliyiz, onlarada ikea da bakcazy
mavimli canim sen cocuklarin odasini nasil dösedin? Kiz 3 yasinda ve sadece oyuncaklari icin istiyorum ki biraz toparliya bilelim odayi.
Güzel fikirlere acigim kizlar fotorafli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…