Ama çok temkinliler şimdi gidip hesaptan bin Euro çeksem napacaksin derler bir ayda iki tane çek yatirsan hesabına ikinciyi hemen nerden getirdin diyorlar tuhaflar
Bildigin hayatina, harcamalarina müdahele bu cok fena gercekten. Burasi o kadar kati degil. Ben üstüste biner euro cektim mesela.

Hasta oldugunu biliyordum da böyle kötülestigini bilmiyordum canim. Senin dinlenmeye ihtiyacin var. Isten birkac gün izin alsan olmaz mi?

Cok gecmis olsun canim. Bol vitamin alıp dinlenmen lazim. Uykusuzlukta bağışıklığı düşürüyor malesef

Aslinda sik gelmiyorlar, kiz dogunca donusumlu olarak bir annemler bir kayinvalidem geldi, kayinpederim vefat etti, hic tanismadim. Artik bu son, daha gelmezler, ama emrivaki yapicam arada 6 ay olmasa da bir-iki ayligina gelsinler, vizeleri var.

Bizimki 15 yillik, bana da cok uzun geliyor ama biliyorum ki boyle giderse cok daha once bitirecegiz. Bir de burada 30 yillik cekiyorlar genelde, o zaman kira gibi odeniyor, ama hayatta 30 yil yapamam, cok uzun.

Selâm kızlar
Büyük küçük oğlum ve sinif arkadaşlari öğretmeni aracılığı ile trafik eğitim parkina gittiler öyle çok eğlenmiş ki bal damladi ağzından.
Öğretmeni ve arkadaşları ile gitmesi güzel bir etkinlik oldu keşke şu salgın azalsa daha çok yapilsa artik.

Bu akşam menüde salata -balık var 🍽

Merhaba, bizde pazartesi tatil, oglanin da arkadasinin dogum gunu varmis o gun, onu goturecegim partiye, bahcede yapacaklarmis.

Ben bu ev isinin kismet isi olduguna cok inaniyorum, bizim alma gibi bir planimiz yoktu, burada open house oluyor evi gosteriyorlar, esime dedim gel en azindan cevreyi ogrenmis oluruz dedim ama ilk gordugumuz evi almis bulunduk. Tabi once pahali geldi, saticinin emlakcisi bize ulasti, ilgileniyor musunuz hala, siz bir teklif verin dedi. Biz de 40 bin daha dusuk bir teklif verdik, bir de bizim emlakcimiz yok oradan da saticinin cebinde 15 bin gibi bir tutar kalacak, boyle olunca kabul ettiler teklifi. Burada saticinin da alicinin da emlakci ucretini satici oduyor. Bu sene faizler cok dustu, ev piyasasi cok hareketli, bir eve bir suru teklif geliyor, satis fiyatinin da uzerinde, hatta biz dusurduk fiyati deyince arkadaslar sasirdi, biz de acaba yanlis mi yaptik bu evde bir sorun var da ondan mi kabul ettiler teklifimizi dedik, neyse simdilik bir sorun gormedik. Satan emlakci siz cok iyi fiyata aldiniz, sizinki gibi bir evi daha fazlaya sattik yeni demis esime. Insallah oyledir, Turkiye`deki evden zarardayiz, altin ve dolar bozdurup almistik, bari buradan kurtaralim :)

ne güzel olmus huzurla, saglikla oturun insallah

Selam kızlar,

Bu hafta yalnızca iki gün, harcamasız gün yapabildim. Genel olarak dikkat ettim.

Kızımın dişleri için sedasyonla yapalım dedi doktoru, hiçbir şekilde yaptırmadı çünkü. Bugün işlem yapıldı, 2.400₺ tuttu toplamda. Son 1.5 yılda, birikim yapmanın ne kadar önemli olduğunu bir daha anladım kendi adıma, sağlık söz konusu olunca. Hep iyi günlerde kullanalım inşallah birikimlerimizi.

Güle güle oturun bu isler kismet dedigin gibi. Bizim de istanbuldaki evin öyle enteresan bir hikayesi vardir. Ama yurtdisinda aldigimiz düses degildi, normal degerinde aldik da ev fiyatlari artinca burda, ev bayagi degerlendi 3 senede.

Aha o bizimkinden iste 30 yillik kiradan cok daha az ödüyoruz ama 3te biri kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…