- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.161
Allah analı babalı büyütsun canım hayırlı olsun teyze oldum ama erkek kardeşim bekar acaba bende gorurmuyum o günleriSelam kızlar dun 17542. Kez hala oldum ben tekrar
Amanın pek datlıydi yaaa
kuzuya halasından bi ceyrek
Babamlar ev yaptırıyorlar 80gr verdim elleri bollasinca oderler.
Su an bende ne para ne altin kaldı saglik olsun.
Bebise hediye alırken Benim kuzulara da biseyler almislar sagolsunlar. Bu sene kislik sadece botları kaldı başka da bisey almiycam.
Oooiiihala olmak ben!
Bayılıyorum hala olmayaCennetmeyvesii , "doğayı sev halayı koru!"
Allah analı, babalı, halalı, kuzenli ve tüm sevdikleriyle, sağlıkla, şansla büyütsün
Babanlar da güle güle, sağlıkla otursunlar inşallah
karamelli_turta gecmis olsun, dis isi zor, gecen sene baya bir disciye gittim.
Cennetmeyvesii hayirli olsun, ben de eli kulaginda 3. kez teyze olmayi bekliyorum, tek kiz kardesim var.
Selamlar, yogun bir haftasonu gecirdim, oglanin kislik ihtiyaclarini tamamladik, arkadasina hediye aldik, evin ihtiyaclari, haftalik market alisverisi 300$ a yakin harcadik. Kredi otomatik odemede, cekilmis hesaptan, esim ara odeme de yapmis, hesabimda sadece 98$ kalmis.
Allah anali babali büyütsün canim
Allah analı babalı büyütsün witch
Seni gidi taze hala.
Benim yeğen sayisi şu an iki rabbim isteyenin kucağını doldursun inş.
Günaydın arkadaşlar
Koalam nice yaşları olsun yavrunun sağlıkla ve mutlulukla dolu inşallah.
Karamellim diş işi fena canım,geçmiş olsun.
Witch im gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün.
Dün bayağı yorulduk ama kafa olarak. Resimde çok beğendiğim arsalar reelde asla olmaza döndü. Bir tane beğendik. O da 6 mirasçılı çıkmaz mı. Biri 350 dedi diğeri hayır olmaz 400. Kalsın dedik biz de. Daha kendileri anlasamamis,başımızı ağrıtir bunlar bizim dedik. Bugün mola verip yarın devam edeceğiz artık. Ev almak zorsa arsa alıp ev yaptırmak çarpı 2.
Tesekkur ederim kizlar Rabbim isteyenlere hep versin insallah.Allah analı babalı büyütsun canım hayırlı olsun teyze oldum ama erkek kardeşim bekar acaba bende gorurmuyum o günleri
Günaydın arkadaşlar
Dün bayağı yorulduk ama kafa olarak. Resimde çok beğendiğim arsalar reelde asla olmaza döndü. Bir tane beğendik. O da 6 mirasçılı çıkmaz mı. Biri 350 dedi diğeri hayır olmaz 400. Kalsın dedik biz de. Daha kendileri anlasamamis,başımızı ağrıtir bunlar bizim dedik. Bugün mola verip yarın devam edeceğiz artık. Ev almak zorsa arsa alıp ev yaptırmak çarpı 2.
Bu arada dolar 9u geçti ve altin 511i buldu. Kış çetin gececeğe benziyor
Geçmiş olsun canım benimde düştü gidemedim doktora içi boş bir şekilde kaldı sonra kırıldı kökü öylece kaldı şimdiDolgum düştü bugün
Sıcak soğuk hissiyatı var.
Sabah gittim dr umun kliniği kapaliydi.
Eve gelince de uyumuşum tâbi.
Yarın da şehir dışındaymış dr,kaldık mi çarşambaya.
Kesin kanal olacak diyecek pufs.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallahSelam kızlar dun 17542. Kez hala oldum ben tekrar
Amanın pek datlıydi yaaa
kuzuya halasından bi ceyrek
Babamlar ev yaptırıyorlar 80gr verdim elleri bollasinca oderler.
Su an bende ne para ne altin kaldı saglik olsun.
Bebise hediye alırken Benim kuzulara da biseyler almislar sagolsunlar. Bu sene kislik sadece botları kaldı başka da bisey almiycam.
Mirascili olmasi zor olur şans işte.Günaydın arkadaşlar
Ilk aylar beni de aşırı rahatsiz ediyordu zeynep.Cok guzel 3`te 1 olmasi iyi olmus, gule gule oturun. Aslinda gelir olduktan sonra odenir, ama zihnen borc beni cok rahatsiz ediyor, alismam lazim.
Pembe gömlek sen misin, geldiysen üç kere tıklaMerhaba hanımlar nasılsınız. Benim atanma isim oldu çok şükür. Bir aydır çalışıyorum
Şehir değiştirdik
Alışma sürecindeyim.
İlk maasimla
Kendime altın almak istedim ama günlük kullanacağım bileklik veya kolye 14 ayar mi alsam 22 ayar mi bilemedm
Canim önemli değil benim için vermeseler olur ama annem borc diye aldı yoksa almam dedi. Durumları iyi olmasa hiç almam zaten. Ama babam bana vermese dışarıya yediriyor annem o yüzden borc alıyoruz dedi. Belki altin yaptırır gizliden veririm tekrar onaAltin,dolar bugün aldı başını sonumuz hayrolsun.
Cennetmeyvesii borç vermişsin cnm ana baba hakki odenmez misli ile doner bulur seni.
minikkoala birikimin bereketli olsun
Sagolasin cnmHayırlı olsun canım Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah
Normal ismi 52 hafta kumbarası ama ben 25 hafta kumbarasi yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?