Günaydın arkadaşlar
Koalam nice yaşları olsun yavrunun sağlıkla ve mutlulukla dolu inşallah.
Karamellim diş işi fena canım,geçmiş olsun.
Witch im gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün.
Dün bayağı yorulduk ama kafa olarak. Resimde çok beğendiğim arsalar reelde asla olmaza döndü. Bir tane beğendik. O da 6 mirasçılı çıkmaz mı. Biri 350 dedi diğeri hayır olmaz 400. Kalsın dedik biz de. Daha kendileri anlasamamis,başımızı ağrıtir bunlar bizim dedik. Bugün mola verip yarın devam edeceğiz artık. Ev almak zorsa arsa alıp ev yaptırmak çarpı 2.

Allah analı babalı büyütsun canım hayırlı olsun teyze oldum ama erkek kardeşim bekar acaba bende gorurmuyum o günleri

Allah anali babali büyütsün canim

Allah analı babalı büyütsün witch
Seni gidi taze hala.
Benim yeğen sayisi şu an iki rabbim isteyenin kucağını doldursun inş.

Allah analı babalı büyütsun canım hayırlı olsun teyze oldum ama erkek kardeşim bekar acaba bende gorurmuyum o günleri
Tesekkur ederim kizlar Rabbim isteyenlere hep versin insallah.
Bende artık teyze olmak istiyorum ama canim Kardeşimin evlenmeye niyeti yok. Aman diyorum sonra ne kadar geç o kadar iyi

Sağolasın Colombrem, aminnn inşallah cümlesinin

Arsa işinde, mirasçı olayı sıkıntılı oluyor. Dilerim tertemiz, gönlünüze göre bir yer çıksın tez elden

Geçmiş olsun canım benimde düştü gidemedim doktora içi boş bir şekilde kaldı sonra kırıldı kökü öylece kaldı şimdi

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah

Mirascili olmasi zor olur şans işte.
Araştırmaya devam o zaman cnm

Cok guzel 3`te 1 olmasi iyi olmus, gule gule oturun. Aslinda gelir olduktan sonra odenir, ama zihnen borc beni cok rahatsiz ediyor, alismam lazim.
Ilk aylar beni de aşırı rahatsiz ediyordu zeynep.
Dürtüyordu sanki
Biraz azalinca alışmaya başladım hâlâ biraz dürtmuyor degil ama ara ödeme yapmayi şu an düşünmüyorum artik.

Pembe gömlek sen misin, geldiysen üç kere tıkla

Hayırlı uğurlu olsun, ilk maaş hatırası da pek kıymetli olur

Altin,dolar bugün aldı başını sonumuz hayrolsun.
Cennetmeyvesii borç vermişsin cnm ana baba hakki odenmez misli ile doner bulur seni.
minikkoala birikimin bereketli olsun
Canim önemli değil benim için vermeseler olur ama annem borc diye aldı yoksa almam dedi. Durumları iyi olmasa hiç almam zaten. Ama babam bana vermese dışarıya yediriyor annem o yüzden borc alıyoruz dedi. Belki altin yaptırır gizliden veririm tekrar ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…