Doğum günü kutlu olsun minigin
Dedesinin de kesesine bereket.
Benimle takila takila tutumluluk hepinize bulaştı
Ilk kez duydum yalnız göz damlasi olayını.

Ne iyi oldu dimi asmin araç almaniz.
Bizim aracimiz da sürekli eşim tarafından bakimda bu işlerden biraz anlayan koca bir taraflarını sürekli açıp bakip değiştiriyor
Ben halimden memnunum o pek olmasa da.
Tatile bile götürdü bizi daha ne olsun.

Çek verilmiş olmasi epey işinize yaradi o zaman yarı fiyatına almış olacaksın.

Canim yarin fotograf atayim sana. Biz öyle cocuk odasi takimi falan almadik. Yataklari ahsap ikinci el, oyuncak kutulari da, kitaplari icin aldigimiz raflarda Duvarlari da Amazondan aldigimiz duvar cikartmalariyla süsledik, bir de benim 4-5 yasinda yaptigim resimlerle (yetenekliymisim o zamanlar:).

Doğum günü kutlu olsun minigin
Dedesinin de kesesine bereket.
Benimle takila takila tutumluluk hepinize bulaştı
Ilk kez duydum yalnız göz damlasi olayını.
Teşekkür ederiz teyzoşu, amin vallahi işe yaradı, sevdim bu işi ben
52 hafta kumbarasina başladım tekrar
Katilsaniza bana
Ama ben 25 haftalik fln yaparim muhtemelen onu ne çıkarsa artik.
Ben varım turtişim

Geçmiş olsun canım benim, inşallah sadece dolgu yenileme yeterli olur

Asmin süper denk gelmiş

Ben ikeanın oyuncak dolaplarından aldım ikisine de, benim evim çok küçük dolayısıyla odalar da küçük. Hayli eşya topluyor o dolaplar.

Büyüğün odasına merdiven gibi olanlardan aldım, iki küçük çekmecesine kağıt, boyalar, hobi malzemeleri filan da koyuyorum. Küçüğün odası çok küçük olduğundan ona düz olanını aldım, şimdilik boş çekmece de kaldı. Ben kk ya fotoğraf yükleyemiyorum ama şunlar A Asmin75

Gecmis olsun canim.

Selam kızlar dun 17542. Kez hala oldum ben tekrar
Amanın pek datlıydi yaaa
kuzuya halasından bi ceyrek
Babamlar ev yaptırıyorlar 80gr verdim elleri bollasinca oderler.
Su an bende ne para ne altin kaldı saglik olsun.
Bebise hediye alırken Benim kuzulara da biseyler almislar sagolsunlar. Bu sene kislik sadece botları kaldı başka da bisey almiycam.

Oooiii hala olmak ben!

Bayılıyorum hala olmaya Cennetmeyvesii , "doğayı sev halayı koru!"

Allah analı, babalı, halalı, kuzenli ve tüm sevdikleriyle, sağlıkla, şansla büyütsün

Babanlar da güle güle, sağlıkla otursunlar inşallah

karamelli_turta gecmis olsun, dis isi zor, gecen sene baya bir disciye gittim.
Cennetmeyvesii hayirli olsun, ben de eli kulaginda 3. kez teyze olmayi bekliyorum, tek kiz kardesim var.

Selamlar, yogun bir haftasonu gecirdim, oglanin kislik ihtiyaclarini tamamladik, arkadasina hediye aldik, evin ihtiyaclari, haftalik market alisverisi 300$ a yakin harcadik. Kredi otomatik odemede, cekilmis hesaptan, esim ara odeme de yapmis, hesabimda sadece 98$ kalmis.

cok gecmis olsun canim

benimki cok anlamaz arabadan malesef ama cidden keske daha önce olsaydi diyoruz herdefasinda.

52 hafta kumbarasina başladım tekrar
Katilsaniza bana
Ama ben 25 haftalik fln yaparim muhtemelen onu ne çıkarsa artik.
biz cam kumbara nerdese doldu yine gecen sefer kizima altin alamamisdim, ihtiyacimiz vardi o paraya, bakalim bu kez ala bilecekmiyim.

tesekür ederim canim onlari burdada cok kisi kullaniyorda, daha fazla gercekten raf veya dolap sekli istiyorum, cünkü kasa olunca disdan bir düzeni var, ama ben gercekten dizebilmek istiyorum eysalari. Bugün tüm ivur zivirlari atdik. Artik az ama güzel oyuncagi olsun istiyorum gercekten

Allah anali babali büyütsün canim

Allah analı babalı büyütsün witch
Seni gidi taze hala.
Benim yeğen sayisi şu an iki rabbim isteyenin kucağını doldursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…