- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.141
Doğum günü kutlu olsun miniginSelam kızçeler
Gece koalası geldihaftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum asla. Bu hafta temizlik filan da yapamadım.
A Asmin75karamelli_turta teşekkür ederim canlar
Küçüğün doğumgünü şerefine dedesi 500₺ verdi, yarın euro alacağım ona inşallah.
Yazmayı unutmuşum, kozmetik ve kıyafet orucum devam. En çok ona dikkat ediyorum sanırım, rimel almam lazımdı bi postta gördüm ve kurumak üzere olan rimelime göz damlası damlattım. Artık tutumlu değil de cimriyim ben galiba ya
Ne iyi oldu dimi asmin araç almaniz.Selam canlar,
arkadaslarla mangala gitdik bugün 3 aile. Cik güzel gecdi. Sipam cok eylendi, eve gelince küvet sokdum ve normalinde bana mutlaka uyumadan önce kitap okuturan kizim direk yorganin altina grip uyumak istedi
Arabanin faydalarini bugün yine gördüm. Mangala giderken bagaca 1000 tane eysa doldurdum kiz icin. Oyuncak, ince ceket, kslin ceket, kazak, penyeeskiden bir cantaya gireni ala biliyordum sadece.
sadece. Yarin ilk kez evden calisacagimumarim sistemle sorun yasamam.
Mutfagimi aldigimda cok gec geldigi icin sikayet ede ede 200€ luk çek vermisdiler bana, ama onu nakit olarak degil sadece onlarin ürünlerine kullana biliyorum. Mobilya dükkani.
Demin esimle konusuyordukda kurutma makinesi sart diye, aklima geldi o 200€. Internetden baktim o mobilyacida kurutma makineleride satiliyormusfiyatlar 540€ civari, 20% de indirim varmis, 200€ degerindede çek var bende. Cebimizden 260€ civari cikacak böylece Almaya karar verdik.
Kizada halen raf ve dolap almaliyiz, onlarada ikea da bakcazy
mavimli canim sen cocuklarin odasini nasil dösedin? Kiz 3 yasinda ve sadece oyuncaklari icin istiyorum ki biraz toparliya bilelim odayi.
Güzel fikirlere acigim kizlar fotorafli
Canim yarin fotograf atayim sana. Biz öyle cocuk odasi takimi falan almadik. Yataklari ahsap ikinci el, oyuncak kutulari da, kitaplari icin aldigimiz raflardaSelam canlar,
arkadaslarla mangala gitdik bugün 3 aile. Cik güzel gecdi. Sipam cok eylendi, eve gelince küvet sokdum ve normalinde bana mutlaka uyumadan önce kitap okuturan kizim direk yorganin altina grip uyumak istedi
Arabanin faydalarini bugün yine gördüm. Mangala giderken bagaca 1000 tane eysa doldurdum kiz icin. Oyuncak, ince ceket, kslin ceket, kazak, penyeeskiden bir cantaya gireni ala biliyordum sadece.
Mutfagimi aldigimda cok gec geldigi icin sikayet ede ede 200€ luk çek vermisdiler bana, ama onu nakit olarak degil sadece onlarin ürünlerine kullana biliyorum. Mobilya dükkani.
Demin esimle konusuyordukda kurutma makinesi sart diye, aklima geldi o 200€. Internetden baktim o mobilyacida kurutma makineleride satiliyormusfiyatlar 540€ civari, 20% de indirim varmis, 200€ degerindede çek var bende. Cebimizden 260€ civari cikacak böylece Almaya karar verdik.
mavimli canim sen cocuklarin odasini nasil dösedin? Kiz 3 yasinda ve sadece oyuncaklari icin istiyorum ki biraz toparliya bilelim odayi.
Teşekkür ederiz teyzoşu, aminDoğum günü kutlu olsun minigin
Dedesinin de kesesine bereket.
Benimle takila takila tutumluluk hepinize bulaştı
Ilk kez duydum yalnız göz damlasi olayını.
Ben varım turtişim52 hafta kumbarasina başladım tekrar
Katilsaniza bana
Ama ben 25 haftalik fln yaparim muhtemelen onu ne çıkarsa artik.
Geçmiş olsun canım benim, inşallah sadece dolgu yenileme yeterli olurDolgum düştü bugün
Sıcak soğuk hissiyatı var.
Sabah gittim dr umun kliniği kapaliydi.
Eve gelince de uyumuşum tâbi.
Yarın da şehir dışındaymış dr,kaldık mi çarşambaya.
Kesin kanal olacak diyecek pufs.
Asmin süper denk gelmişSelam canlar,
Gecmis olsun canim.Dolgum düştü bugün
OooiiiSelam kızlar dun 17542. Kez hala oldum ben tekrar
Amanın pek datlıydi yaaa
kuzuya halasından bi ceyrek
Babamlar ev yaptırıyorlar 80gr verdim elleri bollasinca oderler.
Su an bende ne para ne altin kaldı saglik olsun.
Bebise hediye alırken Benim kuzulara da biseyler almislar sagolsunlar. Bu sene kislik sadece botları kaldı başka da bisey almiycam.
Cok guzel 3`te 1 olmasi iyi olmus, gule gule oturun. Aslinda gelir olduktan sonra odenir, ama zihnen borc beni cok rahatsiz ediyor, alismam lazim.Aha o bizimkinden iste 30 yillikkiradan cok daha az ödüyoruz ama 3te biri kadar.
cok gecmis olsun canimDolgum düştü bugün
benimki cok anlamaz arabadan malesefNe iyi oldu dimi asmin araç almaniz.
Bizim aracimiz da sürekli eşim tarafından bakimdabu işlerden biraz anlayan koca bir taraflarını sürekli açıp bakip değiştiriyor
Ben halimden memnunum o pek olmasa da.
Tatile bile götürdü bizi daha ne olsun.
Çek verilmiş olmasi epey işinize yaradi o zaman yarı fiyatına almış olacaksın.
biz cam kumbara nerdese doldu yine52 hafta kumbarasina başladım tekrar
Katilsaniza bana
Ama ben 25 haftalik fln yaparim muhtemelen onu ne çıkarsa artik.
tesekür ederim canimAsmin süper denk gelmiş
Ben ikeanın oyuncak dolaplarından aldım ikisine de, benim evim çok küçük dolayısıyla odalar da küçük. Hayli eşya topluyor o dolaplar.
Büyüğün odasına merdiven gibi olanlardan aldım, iki küçük çekmecesine kağıt, boyalar, hobi malzemeleri filan da koyuyorum. Küçüğün odası çok küçük olduğundan ona düz olanını aldım, şimdilik boş çekmece de kaldı. Ben kk ya fotoğraf yükleyemiyorum ama şunlar A Asmin75
TROFAST beyaz 99x44x94 cm saklama ünitesi - 29042877 | IKEA
TROFAST beyaz 99x44x94 cm saklama ünitesi - 29042877 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
TROFAST çam-beyaz-gri 94x44x52 cm saklama ünitesi - 09328649 | IKEA
TROFAST çam-beyaz-gri 94x44x52 cm saklama ünitesi - 09328649 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Allah anali babali büyütsün canimSelam kızlar dun 17542. Kez hala oldum ben tekrar
Amanın pek datlıydi yaaa
Bebise hediye alırken Benim kuzulara da biseyler almislar sagolsunlar. Bu sene kislik sadece botları kaldı başka da bisey almiycam.
Allah analı babalı büyütsün witchSelam kızlar dun 17542. Kez hala oldum ben tekrar
Amanın pek datlıydi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?