Resmen ben.
Bende bekarlık Tan beri biriktirim

Zor durumlarda evde biriktirdiğim nakiti kullanırım

Kalan kısmı bankada altın hesabında iki ayrı hesapta altın var Az ve çok olacak şekilde ayırdığım altın var. Son bir buçuk iki senedir hep fiziki aldım onları bilmyor.

birde maaş hesabım var .
ne zaman maaş aldığımı bile söylemedim.

Ama her zaman kenarda param oldugunu bilir miktarını bilmez

Bazen buna güveniyor diye birikim yapmıyorum diyorum hatta ama inanmaz cok

Ay vallahi öyle altın çok yükseldi

14 veya 8 ayar alırım
Kalanına birikimmm yapmam lazım.

Sene sonuna doğru araba almak istiyorum
İnşallah benimki köy okulu

Benim eşim parakonusunda bana çok güvenir. Bende o yüzden biriktirdiğim söylemiştim. Ama yarısını Sonra bana hiç söyleme bilmeyeyim, ona göre hesap yapmayayım demişti. Ben çok zor zamanlarda çıkarıp verirdim. O da eline geçince bana kat kat fazlasını verir al senin olsun kendine harca yada biriktir der.
Genel olarak evimiz için ayrı gayrı hesaplarımız yok. Ben para geldiğinde borçları öder, bazen birazını onun da bildiği hesaba atarım. Kalanını ortak kullanırız. Ben kenara attığımı çok çok zor durum olmadıkça istemez. Ben teklif etsem de o para olmadan çözmeye çalışır.

Ben de hem fiziki hemde 2 ayrı hesapta var. Olursa birini çıkarırsan ortaya diğerini kimse bilmeden biriktirmeye devam edeyim diye.
Allah korusun bana şuan tüm malını mülkünü önüme seren adamın yarın oburgun beni yarı yolda bırakmayacağının garantisi yok.
Basimi alıp gideceğim zaman bir avukat param, yeniden başlamak için cesaret alacağım bir paranın her kadının cebinde olması gerekir

Yani bende hakkını yemem çok çalışır parasını savurmazda ama ben bişey almak istediğimde gönlü olmuyor çocukların maaşını vermicem dedim onada yok diyor evi bile zorla aldiriyorum kendisine sanki duran para yumurtlicak

Vallahi aklıma geliyor yapacam galiba aslında kaç kere kalkistim ama hep gitti harcamış oldum

Doğru söylüyorsun vallahi en iyisi yapmak galiba

Gunaydin kizlar
Maas yatti kartları kızın özel derserini ödedim pazar parasını ayırdım ve 2 gr altin aldım 529dan karamelli_turta canim eklersin.
Kalan kus kadar parayida bozdurup bozdurup harcarim artik

Tercih kılavuzu yayınlandı 1- 5 Kasım arası tercihler yapılacak 16sinda açıklanacak hayirlisi olsun.

3
En iyisi yapmak çantada 40 Euro vardı 20 euroyu kaldırım şimdiden haydi bismillah
Mesela çantamda 1 hafta boyunca 200 tl varsa, -alışverişi kredi kartı ile yapıyorum genelde- 1 hafta sonra 50 tl sini kenara koyuyorum.

Yada 500 tl para aldıysam 100 tl kenara koyup, 400 tl gelmiş gibi yaşıyorum. Elimde 300 500 birikince hesaba yatırıp ordan altın alıyorum. Parayı tl olarak tutmadığım için de elim harcamak için hiç gitmiyor

Darısı başımıza artık bende seneye göndermek istiyorum bir yandanda istemiyorum kararsızım daha geçmiş olsun baya salgın var

Darısı başımıza artık bende seneye göndermek istiyorum bir yandanda istemiyorum kararsızım daha geçmiş olsun baya salgın var
Saoalsın.
Yani eksileri artıları karısıyr tabi
Cok faydası var ama gidebilse cocuk.
,1 hafta gidiyor 1 hafta evde.
bu sene böyle gececek artık..

Benimki bulmazda sorun bnde ben yapamıyordum
Tabi her evliliğin dinamiği farklı,ben 3 krs kenara atıp aa 5 krs var bende dediğimden ben de gizleyebiliyoır muyum orası muamma
Adam kendi maasından cok benimkini takip ettiğinden borcları da benimkine göre ayarlıyor:)
Normal giderlere ortak bi kocam olaydı belki ben de gizlemezdim ama benimki ne kitlesem kar diye bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…