- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.201
Selamlar,
Ben her yerde her kadına kendini güvenceye alması için mutlaka bir birikim yapmasını hep söylerim.
Bizde evin tüm hesap kitap para pul işlerini bilirim ve genelde eşim ilgilenmez bana bırakır.
Bende son 4 5 yıldır ufak ufak kenara bir birikim yapıyorum.
Eşim bunu biliyor ama nasıl ve ne kadar olduğunu bilmiyor, hiç sormadı.
Onun haricinde de eşimin bildiği bir birikimim daha var. Mesela 3 ayrı banka hesabım var. Birinde tamamem gizli onun haberi olmayan birikimleri, digerinde onun benim ayribir birikim yaptığımı bildiği ama ilk hesaba göre daha az tutarda birikim var. Mesela acil bir durumda bunu ortaya çıkarıp, kenarda yinede gizli bir birikim kalsın diye 2 ye böldüm.
diğer hesapta da onun bildikleri var.
Ay vallahi öyle altın çok yükseldiTesekkur ederim cnm geçmiş olsun sanada
Su anki fiyatlarla 22 ayari zor alırız artik
Birde 14 ayarda çeşit daha fazla. Benden sonra kızım takar
Saklanır gülüm.
Örnek ben
Haberi yok gramlarimdan. Neden çünkü güven vermiyor neden çünkü bilse hemen ister harvurur harman savurur. Hiç gerek yok göstermeye. Nede olsa onların kasiklarinin birini de kırmakla sorumluyuz
Benim eşim parakonusunda bana çok güvenir. Bende o yüzden biriktirdiğim söylemiştim. Ama yarısınıResmen ben.
Bende bekarlık Tan beri biriktirim
Zor durumlarda evde biriktirdiğim nakiti kullanırım
Kalan kısmı bankada altın hesabında iki ayrı hesapta altın var Az ve çok olacak şekilde ayırdığım altın var. Son bir buçuk iki senedir hep fiziki aldım onları bilmyor.
birde maaş hesabım var .
ne zaman maaş aldığımı bile söylemedim.
Ama her zaman kenarda param oldugunu bilir miktarını bilmez
Bazen buna güveniyor diye birikim yapmıyorum diyorum hatta ama inanmaz cok
Yani bende hakkını yemem çok çalışır parasını savurmazda ama ben bişey almak istediğimde gönlü olmuyor çocukların maaşını vermicem dedim onada yok diyor evi bile zorla aldiriyorum kendisine sanki duran para yumurtlicakBen de cevap veriyorum canım, saklanır
Kızlar bilir, ben de çok yazdım zamanında. İlk çocuğumda ücretsiz izindeyken, kışın ortasında elektrikler kesik ve doğalgazsız kaldığımdan beri ben kendime ait birikim yapıyorum. Tabi ki yine evim ve ailem için yapıyorum bunu.
Eskiden olsa saklanır mı, öyle evlilik mi olur derdim ama şimdi aksini düşünüyorum. Eşim de çok yol kat etti, hakkını da yiyemem. Yine de benim kendime ait az da olsa bir birikimim var.
Vallahi aklıma geliyor yapacam galiba aslında kaç kere kalkistim ama hep gitti harcamış oldumSelamlar,
Ben her yerde her kadına kendini güvenceye alması için mutlaka bir birikim yapmasını hep söylerim.
Bizde evin tüm hesap kitap para pul işlerini bilirim ve genelde eşim ilgilenmez bana bırakır.
Bende son 4 5 yıldır ufak ufak kenara bir birikim yapıyorum.
Eşim bunu biliyor ama nasıl ve ne kadar olduğunu bilmiyor, hiç sormadı.
Onun haricinde de eşimin bildiği bir birikimim daha var. Mesela 3 ayrı banka hesabım var. Birinde tamamem gizli onun haberi olmayan birikimleri, digerinde onun benim ayribir birikim yaptığımı bildiği ama ilk hesaba göre daha az tutarda birikim var. Mesela acil bir durumda bunu ortaya çıkarıp, kenarda yinede gizli bir birikim kalsın diye 2 ye böldüm.
diğer hesapta da onun bildikleri var.
Doğru söylüyorsun vallahi en iyisi yapmak galibaBenim eşim parakonusunda bana çok güvenir. Bende o yüzden biriktirdiğim söylemiştim. Ama yarısınıSonra bana hiç söyleme bilmeyeyim, ona göre hesap yapmayayım demişti. Ben çok zor zamanlarda çıkarıp verirdim. O da eline geçince bana kat kat fazlasını verir al senin olsun kendine harca yada biriktir der.
Genel olarak evimiz için ayrı gayrı hesaplarımız yok. Ben para geldiğinde borçları öder, bazen birazını onun da bildiği hesaba atarım. Kalanını ortak kullanırız. Ben kenara attığımı çok çok zor durum olmadıkça istemez. Ben teklif etsem de o para olmadan çözmeye çalışır.
Ben de hem fiziki hemde 2 ayrı hesapta var. Olursa birini çıkarırsan ortaya diğerini kimse bilmeden biriktirmeye devam edeyim diye.
Allah korusun bana şuan tüm malını mülkünü önüme seren adamın yarın oburgun beni yarı yolda bırakmayacağının garantisi yok.
Basimi alıp gideceğim zaman bir avukat param, yeniden başlamak için cesaret alacağım bir paranın her kadının cebinde olması gerekir
En iyisi yapmak çantada 40 Euro vardı 20 euroyu kaldırım şimdiden haydi bismillahKocanla aran iyi de olsa gizli az az biriktirmek lazım
Yarının ne olacağı belli olmaz. Ben can simidi olarak görüyorum
Bir kadının kenarda mutlaka parası olmalı. Hayat ne getirir asla bilinmez.En iyisi yapmak çantada 40 Euro vardı 20 euroyu kaldırım şimdiden haydi bismillah
8 ayar kararıyor tavsiye etmemAy vallahi öyle altın çok yükseldi
14 veya 8 ayar alırım
Kalanına birikimmm yapmam lazım.
Sene sonuna doğru araba almak istiyorum
İnşallah benimki köy okulu
Saklanır ben saklıyorum ama buluyo zalımın ogluKızlar merhaba
Size bir konuda bişey sormak istiyorum kocadan para saklanirmi
Mesela çantamda 1 hafta boyunca 200 tl varsa, -alışverişi kredi kartı ile yapıyorum genelde- 1 hafta sonra 50 tl sini kenara koyuyorum.En iyisi yapmak çantada 40 Euro vardı 20 euroyu kaldırım şimdiden haydi bismillah
Başladım artık şimdiye kadar gerek duymamıştım ama bazen sorunlar yaşıyoruz aklım başıma geldiBir kadının kenarda mutlaka parası olmalı. Hayat ne getirir asla bilinmez.
Darısı başımıza artık bende seneye göndermek istiyorum bir yandanda istemiyorum kararsızım daha geçmiş olsun baya salgın varSlm kızlar
Sayfalarınız bayagı ilerlemis:)Okuyamadım hepsini.
Kız Eylülde krese basladı
1 hafta gidiyor öteki hafta hasta:S
1 haftadır evdeydi bugun basladı mecburiyetten.
Biz de durumlar böyle.
Birikimler bereketli olsun herkesin
Benimki bulmazda sorun bnde ben yapamıyordumSaklanır ben saklıyorum ama buluyo zalımın oglu
Saoalsın.Darısı başımıza artık bende seneye göndermek istiyorum bir yandanda istemiyorum kararsızım daha geçmiş olsun baya salgın var
Tabi her evliliğin dinamiği farklı,ben 3 krs kenara atıp aa 5 krs var bende dediğimden ben de gizleyebiliyoır muyum orası muammaBenimki bulmazda sorun bnde ben yapamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?