Pembe gömlek sen misin, geldiysen üç kere tıkla

Hayırlı uğurlu olsun, ilk maaş hatırası da pek kıymetli olur
Tiktiktik

Evet teşekkür ederim
O yüzden karar veremedim

Birikim ağırlıklı ilerlemek istiyorum ama yine kendime takacağım biseylerde almak istiyorum
Satmayı düşünmüyorum
O yüzden 14 mu 22 mi olsa karar veremedim

22 den bir tane bişey alabiliyorum
14 ayardan iki tane

hayirli olsun işin sevindim senin adına.

Benim hiç 22 ayar takım olmadi
Hepsi 14 ayar. Ve daha hiçbirini satıp degistirmedim yine de sen bilirsin

Selam kızlar
Giremedim kaç gündür sağlığım iyi değildi geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim alerjik astımım çıktı 15 gün oldu galiba kendime gelemedim nefes darlığı ve yorgunluk hat safhada ilaca başladım fayda eder inşallah
Maaşı bekliyordum tekrar alım yapmak için ama maaşta alım fırsatı verir mi bilmiyorum kuş oldu uçuyor altın
B Bugunneselibirgun hayırlı olsun senin adına çok sevindim
Cennetmeyvesii hayırlı uğurlu olsun
karamelli_turta çok geçmiş olsun diş zor
Bende buaralar sanal marketlerdeki indirmleri değerlendiriyorm 2 tane 5 lik yağ aldım 1 kilo da çay aldım indirmden 2 3 ay gider bize
Takip etmeyen kaldıysa kesinlkle etsin ve ilk siparişlere yapılan indirmlerden faydalansın bence

Ay valla orası öyle bende 14 ayar alsam nolur ki demii

Öncelikle geçmiş olsun umarım fayda eder ilaçlar biraz rahatlarsin inşallah

B Bugunneselibirgun Ben Witchimin elini görüyor ve artırıyorum benim 22 ayar bir yüzük bir de kolyem var ama hep 14 ayarları takıyorum

Normal ismi 52 hafta kumbarası ama ben 25 hafta kumbarasi yapacağım
Ben bugün pazara gittim vallahi kumbara gördüm alacaktım kavanozda olur dedim vazgeçtim nasıl pintiysem artık sen hangisini yapıyorsan ben öyle yapayım daha heyecanlı olur yoksa ben açarım

Ben bugün pazara gittim vallahi kumbara gördüm alacaktım kavanozda olur dedim vazgeçtim nasıl pintiysem artık sen hangisini yapıyorsan ben öyle yapayım daha heyecanlı olur yoksa ben açarım

Ben dün 3 lira atarak başladım iş yerinde, pet şişeye atıyorum ben

Selammmm hala 5 kuruş param yok ama bugün stoğuma 20 kilo deterjan ekledim Buda bir yatırım sonuçta 6 kiloda evde var uzun bir süre götürür inş bu deterjan..
Deterjan stoğu ben her zaman yaparim su gibi gidiyor çünkü bizde
Ben küçük bir kavanozu yaptim kumbara
Ben dün 3 lira atarak başladım iş yerinde, pet şişeye atıyorum ben
Pet şişe bir dönem kullandım şeffaf olduğu için görünüyor ve heyecanlı oluyor

Tesekkur ederim cnm geçmiş olsun sanada
B Bugunneselibirgun Ben Witchimin elini görüyor ve artırıyorum benim 22 ayar bir yüzük bir de kolyem var ama hep 14 ayarları takıyorum
Su anki fiyatlarla 22 ayari zor alırız artik
Birde 14 ayarda çeşit daha fazla. Benden sonra kızım takar
Kızlar merhaba
Size bir konuda bişey sormak istiyorum kocadan para saklanirmi
Saklanır gülüm.
Örnek ben
Haberi yok gramlarimdan. Neden çünkü güven vermiyor neden çünkü bilse hemen ister harvurur harman savurur. Hiç gerek yok göstermeye. Nede olsa onların kasiklarinin birini de kırmakla sorumluyuz

Yani aslında harcamaz falan ama yavaş yavaş bakıyorum değişiyor o yüzden bende değişmek istiyorum artık

Kızlar merhaba
Ben de cevap veriyorum canım, saklanır

Kızlar bilir, ben de çok yazdım zamanında. İlk çocuğumda ücretsiz izindeyken, kışın ortasında elektrikler kesik ve doğalgazsız kaldığımdan beri ben kendime ait birikim yapıyorum. Tabi ki yine evim ve ailem için yapıyorum bunu.

Eskiden olsa saklanır mı, öyle evlilik mi olur derdim ama şimdi aksini düşünüyorum. Eşim de çok yol kat etti, hakkını da yiyemem. Yine de benim kendime ait az da olsa bir birikimim var.

Kızlar merhaba
Selamlar,
Ben her yerde her kadına kendini güvenceye alması için mutlaka bir birikim yapmasını hep söylerim.
Bizde evin tüm hesap kitap para pul işlerini bilirim ve genelde eşim ilgilenmez bana bırakır.
Bende son 4 5 yıldır ufak ufak kenara bir birikim yapıyorum.
Eşim bunu biliyor ama nasıl ve ne kadar olduğunu bilmiyor, hiç sormadı.
Onun haricinde de eşimin bildiği bir birikimim daha var. Mesela 3 ayrı banka hesabım var. Birinde tamamem gizli onun haberi olmayan birikimleri, digerinde onun benim ayribir birikim yaptığımı bildiği ama ilk hesaba göre daha az tutarda birikim var. Mesela acil bir durumda bunu ortaya çıkarıp, kenarda yinede gizli bir birikim kalsın diye 2 ye böldüm.
diğer hesapta da onun bildikleri var.

Yani aslında harcamaz falan ama yavaş yavaş bakıyorum değişiyor o yüzden bende değişmek istiyorum artık
Kocanla aran iyi de olsa gizli az az biriktirmek lazım
Yarının ne olacağı belli olmaz. Ben can simidi olarak görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…