- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #82.221
Bereketli olsun witchGunaydin kizlar
Maas yatti kartları kızın özel derserini ödedim pazar parasını ayırdım ve 2 gr altin aldım 529dankaramelli_turta canim eklersin.
Kalan kus kadar parayida bozdurup bozdurup harcarim artik
Tercih kılavuzu yayınlandı 1- 5 Kasım arası tercihler yapılacak 16sinda açıklanacak hayirlisi olsun.
Gecmis olsun kızına baby.Slm kızlar
Sayfalarınız bayagı ilerlemis:)Okuyamadım hepsini.
Kız Eylülde krese basladı
1 hafta gidiyor öteki hafta hasta:S
1 haftadır evdeydi bugun basladı mecburiyetten.
Biz de durumlar böyle.
Birikimler bereketli olsun herkesin
Evet Almanyadayiz. TesekkürlerCok güzel, tam bir cocuk odasi
Almanyadami yasiyorsunuz
Burda iki yaşında oldumu kabul ediyorlar zaten haftada 4 gün üçer saat bir yandan istiyorum gitsin bir yandan da küçük diyorum hergun öbür çocukla nasıl gidip alıp gelecem okula goturcem kafam karışık birazSaoalsın.
Yani eksileri artıları karısıyr tabi
Cok faydası var ama gidebilse cocuk.
,1 hafta gidiyor 1 hafta evde.
bu sene böyle gececek artık..
Öyleyse boşver yapman daha doğruymuşTabi her evliliğin dinamiği farklı,ben 3 krs kenara atıp aa 5 krs var bende dediğimden ben de gizleyebiliyoır muyum orası muamma
Adam kendi maasından cok benimkini takip ettiğinden borcları da benimkine göre ayarlıyor:)
Normal giderlere ortak bi kocam olaydı belki ben de gizlemezdim ama benimki ne kitlesem kar diye bakıyor
bu fiyattan dolar euro mu aldınız?Selam kızlar,
babyloading87 canım hayırlı uğurlu olsun, benim kız da başladığında öyle oldu. 3. Ayda normale dönmüştük. Pandemide yine ara verince, tekrar benzer şekilde oldu ama çok çok daha kolay atlatıyor çok şükür. İyi ki vermişsin okula, üniversite diplomalarını da görmek nasip olsun inşallah
Cennetmeyvesii canım benim gönlüne göre olsun tercih sonuçları
Kızlar birikimleriniz bereketli olsun,karamelli_turta turtişim ben de 1 gram, 40$, 40€ aldım
Biz her fiyattan aliyoruz azcik deliyizbu fiyattan dolar euro mu aldınız?
sen zaten yurtdışındasın.ben Türkiyede alanlara şaştımBiz her fiyattan aliyoruz azcik deliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?