Bereketli olsun witch
Ayrıca Hayirli bir sonuç gelsin ins

Gecmis olsun kızına baby.
çocuklar hasta olmasin ama
Seninde birikimlerin bereketli olsun :)

Ben çalışan anne olaraktan herşeye koştur koştur bu kadar yetişebiliyorum anca.

A Asmin75 cocuklarin odasinin bir kismini cektim. Cekmedigim tarafta dolaplari ve oyun alani var. Sana fikir olur insallah

Eklentiler

• IMG20211015125502_BURST000_COVER.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG20211015125441.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG20211015125425.webp
    42 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG20211015125543.webp
    36 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleme:
Saoalsın.
Yani eksileri artıları karısıyr tabi
Cok faydası var ama gidebilse cocuk.
,1 hafta gidiyor 1 hafta evde.
bu sene böyle gececek artık..
Burda iki yaşında oldumu kabul ediyorlar zaten haftada 4 gün üçer saat bir yandan istiyorum gitsin bir yandan da küçük diyorum hergun öbür çocukla nasıl gidip alıp gelecem okula goturcem kafam karışık biraz

Öyleyse boşver yapman daha doğruymuş

Selam kızlar,

babyloading87 canım hayırlı uğurlu olsun, benim kız da başladığında öyle oldu. 3. Ayda normale dönmüştük. Pandemide yine ara verince, tekrar benzer şekilde oldu ama çok çok daha kolay atlatıyor çok şükür. İyi ki vermişsin okula, üniversite diplomalarını da görmek nasip olsun inşallah

Cennetmeyvesii canım benim gönlüne göre olsun tercih sonuçları

Kızlar birikimleriniz bereketli olsun, karamelli_turta turtişim ben de 1 gram, 40$, 40€ aldım

bu fiyattan dolar euro mu aldınız?

A Asmin75 cocuklarin odasinin bir kismini cektim. Cekmedigim tarafta dolaplari ve oyun alani var. Sana fikir olur insallah
Çok şirin gerçekten hele o duvarda giden sticker araçları en çok sevdim ama ikizlerin daha tatlı çok da benziyorlar birbirlerine mavimli

canlar altinlariniz, dövizleriniz, detercan stoklariniz bereketli olsun
bugün son is günümdü, bir hafta tatile ayriliyorum tüm hafta hastayim diye evden calisdim, böylece patronada evden calisa bildigimide ispatlamis oldum. Sahi sohbet eden kimse olmayincaveci bir sekilde hizli calisa biliyormusum
Ben halen biraz öksürüyorum, kizda bide nezle, esimde halen hasta. Birtürlü düzelemedik. Icmedigimiz ilac veya dogal ürün kalmadi resmen.
Benim kiz kresde ne onlarin pisirdigini, nede benim beslenmesine koydugumu yiyor. 8 saat ac gezip eve gelince biraz birseyler yiyor oda kus kadar yani. Ne yapacagimi sasirdim artik.
Esden gizli birikime gelirsek, ikimizinde zulasi vardi, ama ben onunkini hep buldugum icin onun hevesi kacti bense harcliklarimla 4200€ biriktirmisdim onlada yeni evin mutfagini ödemistik. Yani zulam oldugunu biliyordu, ama sormazdi nekadar oldugunu ve istemezdi. Buraya tasindigimizdan beri harclik yapmadik, kimin ihtiyaci varsi alip harciyor. Ondan beri benim zulamda yok.
Yanliz bende yineufak tefek baslayip kizima kenara atayim diyorum. Baska birikim yapamiyacagiz esimde ise baslamadan.
Esime para konusunda güvene biliyorum. Farkli bir durum olsaydi bende gizli biriktirirdim herhalde.
Burdaki durum zaten söyleki zorda kalana sosyal yardim veriliyor belli sartlar altinda, ama türkyede öyle bir durum olmadigi icin kadinin birikim yapmasi bence sart.
Bu hafta bi vergiciye gitmeliyim,bide kizin raflarini almaya gidecegiz. Geri kalan zamandada sadece dinlenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…